De ce câinii își scutură jucăriile?

De ce câinii își scutură jucăriile?

Toți ne place să ne uităm la câinii noștri, observând cum interacționează cu ei jucării pentru câini și jocurile pe care le bucură. Și în timp ce te-ai uitat la bebelușul tău, s-ar putea să fi observat că le place să ia niște jucării și să-i scuture în gură. Adesea, acest lucru nu este doar un mic scut al capului, ci o mișcare sălbatică care implică întregul lor corp superior. Dar ce se întâmplă aici? Ei bine, uneori este pur și simplu un comportament jucăuș, dar alteori, ar putea fi un semnal că pooch-ul tău se simte frustrat sau agresiv.

Dacă v-ați găsit vreodată întrebarea "de ce câinii își scutură jucăriile?", Aici, vă vom oferi câteva răspunsuri posibile.

Câine care se joacă cu o jucărie

Tratarea jucăriilor ca pradă

În timp ce nu vă puteți crede niciodată că priviți în ochii jucăușului tău, câinii au fost inițial Animale de vânătoare care erau foarte pricepuți și prins și uciderea pradă. De-a lungul anilor, ei au devenit domesticiți de ființe umane, dar aceste instincte nu au plecat în întregime. Când câinele tău scutură o jucărie, ei puteau imagina că este pradă și asta ar fi putut fi una dintre metodele pe care le-au ucis. Toate tipurile de animale mici ar fi făcut dieta unui câine sălbatic, cum ar fi rozătoarele și iepurii. Într-adevăr, unii câini vor merge mai departe după ei astăzi. Acțiunea de agitare ar servi la ruperea gâtului sau a coloanei vertebrale a ceea ce au prins. Încercați să alegeți jucăriile care să semene cu dimensiunea pradă lor. Nu vă faceți griji că ați lăsat câinele să exprime aceste instincte. Este mai bine ca ei o fac pe jucării mai degrabă decât pe animalele reale după toate!

Joc

O simplă explicație a motivului pentru care câinele dvs. își scutură jucăria este că este distractiv. Chiar dacă câinii din trecut erau ucigași născuți naturali, ei încă îi plăcea să se bucure de ei înșiși, iar aceste instincte ar fi putut să le ducă. Un câine care își scutură jucăria poate fi, de asemenea, un strigăt de atenție pentru tine, încercând să te joci cu ei. Și dacă le angajați cu un joc bun de modă veche Fetch, Ei își pot scutura jucăria de fiecare dată când o aduc înapoi la tine, adăugând un alt element de distracție la joc. Dacă vă decideți să opriți mai devreme jocul, scuturați jucăria ar putea fi o modalitate bună de a vă aduce înapoi în acțiune. Și dacă dați în acest moment de câteva ori, este mai probabil să devină consolidat, iar comportamentul va fi repetat în viitor.

În legătură cu o postare: Mașini automate de preluare

Frustrare sau plictiseală

Cu cele două răspunsuri anterioare, ne-am referit la câinele tău scutură jucăriile într-o manieră inofensivă, dar dacă câinele tău pare să-și scuture jucăriile cu intenția de a le distruge, ar putea fi acea frustrare sau plictiseală provoacă acest lucru. Acest comportament este adesea observat în câini care sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp, așa cum ar putea suferi de anxietate de separare. În aceste situații, ați putea să vă plimbați înapoi prin ușa din față, doar pentru a găsi rămășițele jucăriei lor împrăștiate peste tot. Și chestia îngrijorătoare despre acest comportament este că ar putea progresa de la jucării la alte lucruri din jurul casei. Deci, este important să nu o ignorați. În timp ce poate părea ciudat, pooch-ul tău plânge pentru atenție și chiar atenția negativă pe care o primesc de la distrugerea lucrurilor tale merită. Puteți ajuta la rezolvarea problemei prin plata mai multă atenție, a obține pe cineva în timpul zilei pentru a ieși pentru a Mergeți cu câinele dvs, și asigurarea faptului că acestea sunt stimulate mental cu jucării de puzzle, precum și cele simple.

Agresiune

În situații mai grave, câinele dvs. ar putea arăta semne de agresiune prin a-și aglomera jucăriile. Căutați semne de avertizare însoțitoare, cum ar fi sărituri, ridicându-și capul, și scuturați jucăria asupra dvs. sau a unui alt animal. Acesta este un comportament care nu ar trebui să fie ignorat, deoarece poate duce la agitarea altor animale de companie și chiar copii mici în casă. Vei avea nevoie să Vorbiți cu veterinarul dvs și poate chiar un comportaist de animale ca o modalitate de a încerca să abordeze capul de problemă. Unele acțiuni posibile de luat includ ignorând câinele dvs. atunci când iau o poziție agresivă și oferind recompense pentru comportamentul corect.

Gestionarea tremurării capului câinelui

Dacă câinele tău scutură o jucărie, aceasta nu este de obicei o problemă. Cu toate acestea, dacă comportamentul începe să devină mai distructiv sau agresiv, acestea sunt momentele pe care trebuie să le luați. Dacă câinele dvs. alege altceva în sus și începe să se joace cu el, trebuie să le spuneți "nu" într-o voce fermă, recuperează în același timp elementul de la înțelegerea lor. Câinele dvs. poate chiar să vrea să mestece ceva, astfel încât să le puteți oferi unul dintre jucăriile lor ca un posibil înlocuitor. Acest întreg proces este făcut mult mai ușor dacă le învățați o comandă, cum ar fi "picătură" sau "lăsați-o". Nu uitați la importanța acestei comenzi, deoarece vă permite să vă controlați câinele de departe. Când pooch-ul dvs. urmează comenzii în mod corespunzător, ar trebui să le oferiți laudă și / sau recompense ca o modalitate de consolidare a comportamentului. Evitați să intrați într-o situație de remorcare de război cu câinele dvs. dacă refuză să o renunțe, deoarece acest lucru ar putea duce probabil la faptul că vă mușcați. De asemenea, puteți utiliza elemente, cum ar fi spray-urile de descurajare ca o modalitate de a descuraja câinele dvs. de a merge după lucrurile dvs. preferate.

Câine care rulează cu jucăria

Gândurile finale

Adesea, câinele tău scutură jucăria este rezultatul vânătorii sau comportamentului jucăuș. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. tremurând o jucărie pare să fie suportat de frustrare sau agresiune, acestea sunt momentele când trebuie să luați măsuri pentru ao opri din spirală în ceva mai grav

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii își scutură jucăriile?