Cum să spălați jucăriile câinilor: frânghie, cauciuc, plastic și pluș

Jucătorii câinelui vostru se termină în gură, în curte, în patul lor, în pudle de noroi și multe alte locuri murdare. Majoritatea proprietarilor de animale de companie nu se gândesc la păstrarea jucăriilor câinelui curate, dar este o parte importantă a păstrarii Fido sănătoasă. Învățați cum să spălați jucăriile câinilor vă va ajuta să vă păstrați animalele de companie în siguranță și să vă îndepărtați germenii.

În timp ce murdăria de zi cu zi, Drool și Saliva nu prezintă pericol imanent pentru animalul dvs. de companie, aceste substanțe se vor construi pe jucăriile puilor în timp. Probabil că nu v-ați gândit nici măcar la cât de murdar sunt jucăriile câinelui tău. Alegeți una și o verificați cu adevărat. Șansele sunt, veți grăbi să le curățați odată ce faceți o privire mai bună!

Da, ați putea să aruncați întotdeauna jucăriile murdare ale lui Fido în coșul de gunoi și să cumpărați noi, dar acest lucru nu este eficient sau ecologic. Există o cale mai bună! Intrați în obișnuința de a curăța jucăriile pentru animalele de companie în mod regulat și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la miros, murdărie sau drool acum.

Cum să spălați jucăriile câinilor

Cum să spălați jucăriile câinilor - frânghie, cauciuc, plastic și pluș

Când vă spălați jucăriile câinilor, există câteva reguli pe care ar trebui să le urmați. Primul, Nu puneți jucăria în mașina de spălat vase cu excepția cazului în care producătorul afirmă în mod specific că este în siguranță în mașina de spălat vase. De asemenea, asigurați-vă că utilizați detergentul de rufe pentru animale de companie, dacă le veți curăța în mașina de spălat.

Dacă căutați un detergent de spălare sigură pentru a utiliza când învățați cum să spălați jucăriile de câine, hainele sau așternutul, verificați rețeta pe care o folosesc. Acest detergent de pulbere DIY este mai ieftin decât cele mai multe produse similare de pe piață și este o opțiune excelentă pentru câinii cu piele sensibilă.

Cauciuc, plastic și nylon jucării pot fi spălate manual cu săpun antibacterian. Puteți folosi o periuță de dinți pentru a intra în spațiile mici. Dacă jucăriile au o mulțime de construire pe ele, încercați să le șosetați într-un amestec de oțet de 1 parte și 2 părți apă caldă. Permiteți-le să se înmoaie timp de 15 minute înainte de spălare.

Pentru Rope și jucării de pluș, aruncați-le doar în mașina de spălat. Veți dori să faceți o mică încărcătură de jucării de câine separat de rufele dvs. regulate. Utilizați un detergent de rufe prietenos pentru animale de companie și permiteți jucăriilor să se usuce la aer.

Citiți următorul: Ce jucării de câine sunt veterinari recomandă?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să spălați jucăriile câinilor: frânghie, cauciuc, plastic și pluș