Cum să opriți un pisoi de la mușcătură

Cum să opriți un pisoi de la mușcătură

Dacă sunteți aici în căutarea unor modalități de a opri un pisoi de la mușcătură, atunci șansele sunt că prietenul tău mic devine un pic bully. Și victima? Ei bine, tu. Și din moment ce nu puteți comanda pisoiul dvs. să nu vă mai muște, probabil că puteți căuta soluții despre cum să obțineți un pisoi pentru a opri mușcătura. Ei bine, ați ajuns la locul potrivit. În acest articol, vom vorbi despre motivele pentru care pisicile își mușcă oamenii (sau alte pisoi) și, în cele din urmă, descoperi cum să oprească un pisoi de la mușcătură. În plus, vom trece prin unele dintre lucrurile pe care le puteți încerca să vă opriți prietenul mic de la agresiune. Un lucru pe care trebuie să-l observați înainte de a continua este faptul că pisoii care mușcă la o vârstă fragedă este foarte normală și, ca rezultat, foarte comun.

Kitten Bitter Proprietari Handners

De ce mușcă pisicile

Să începem cu începutul. Să încercăm să răspundem la întrebare, De ce mușcă pisicile? La fel ca verișorii lor în sălbăticie sălbatică, chiar domestici au un instinct natural de pradă și de vânătoare. Chiar și la o vârstă fragedă, pisoii au nevoia de a-și ascuți în mod instinctiv abilitățile de vânătoare și de pradă. Dacă aveți un număr de pisoi activi la domiciliu, șansele sunt că ați observat că băieții mici merg unul la altul de mai multe ori. Acest act de agresiune jucăuș este foarte normal și, într-adevăr, foarte comun. Așa cum am menționat mai devreme, totul este ca urmare a instinctului lor natural de a-și îmbunătăți abilitățile de vânătoare și de pradă. Când pisoii se angajează în acest tip de agresiune jucăușă unul cu celălalt, au confortul și protecția straturilor de blănuri.

Singura problemă este că pisicile tale trăiesc cu tine. Și ca proprietar sau îngrijitor, veți veni adesea în contact direct cu ei. S-ar putea chiar să faceți acest lucru pentru o încântare cu mângâiere. În astfel de cazuri, această luptă mock sau agresiune jucăușă vor fi redirecționate către dvs. Vestea proastă este că nu aveți luxul (în acest caz) al unui strat de blană pentru a vă proteja. În afară de ascuțirea abilităților lor de vânătoare, pisoii sunt foarte curioși. Și la acea vârstă fragedă, ei învață mai multe despre împrejurimile și mediul lor, folosind gura și dinții. Vestea bună este că pisoiul tău va ieși din acel obicei ca vârstele. Vestea proastă este că ar putea dura mai mult de 18 luni pentru a ieși din acest obicei. Deci, dacă nu puteți aștepta atât de mult, aici sunt o serie de lucruri pe care le puteți încerca acasă pentru a opri prietenul tău mic de la mușcătură, nu doar tu, dar orice altceva pe care nu ar trebui să fie mușcat.

Cum să opriți mușcătura pisicilor

Deci, să aruncăm o privire la unele modalități de a opri pisoiul de la mușcătură.

  • Jucării

Întreaga idee cu utilizarea jucăriilor este de a ajuta la redirecționarea jocului lor agresiv la altceva - ceva sigur, ceva nu degetul tău. Fiecare pisoi iubește să joace. Astfel, cel mai bine este să-i oferiți ceva moale și sigur pentru a juca cu. Pisicile dvs. vor acorda o atenție mai mică degetelor atunci când atenția și energia lor au fost redirecționate către jucăriile lor.

Postări asemănatoare: Jucarii de pisici și Jucării de pisici interactive

  • Terminarea plăcii

Jucăriile nu pot fi întotdeauna cele mai bune soluții. Există zile când nu veți putea rezista nevoii de a anima aceste creaturi adorabile (și cine vă poate da vina?). Ca rezultat, veți petrece ceva timp jucând cu pisicul. Una dintre modalitățile eficiente de a descuraja agresiunea jucăușă este să se încheie imediat după ce pisica ta o transformă într-o luptă mock cu degetul. Făcând acest lucru vă va ajuta să vă învățați pisoiul că mușcătura merge cu o pierdere a atenției. Nu va funcționa imediat, dar în timp, pisoiul dvs. va primi lecția.

  • Un alt coleg de joacă

Când un pisoi are o companie, șansele de a acționa dur cu dvs. sunt reduse, deoarece se va concentra în schimb pe colegul său de joacă. Cu toate acestea, trebuie să fiți foarte sigur că aveți capacitatea de a avea grijă de două pisoi înainte de a lua în considerare acest lucru ca o opțiune.

  • Răbdare

O mulțime de răbdare este necesară pentru a ajuta sau de a instrui pisoiul dvs. pentru a ieși din obișnuință. Dacă nimic nu pare să funcționeze, puteți căuta întotdeauna asistența antrenorului dvs. VET sau CAT locale. Dacă alegeți să vă antrenați pisoiul de unul singur, atunci veți avea nevoie de o mulțime de răbdare și tratați. Acesta din urmă este de a recompensa pisoiul pentru un comportament bun. Asta înseamnă că, ori de câte ori pisicul tău nu te mușcă, dați-i un tratament sau dați-i preferatul Cat Toy. Din nou, acest lucru nu va funcționa imediat. Răbdarea este cheia.

Când urmează să înceteze mușcătorii?

Poate că încercările dvs. de a opri pisoiul de la mușcătură nu au dus rezultatele pe care le doriți și veți prefera să așteptați ca tipul tău să crească din obișnuință. În acest caz, vă puteți întreba această întrebare, când pisicile nu mai mușcă? Așa cum am menționat mai devreme, pisoiul dvs. poate dura până la 18 luni pentru a ieși din acest comportament bullish. Dar asta este mult timp să aștepte, nu-i așa? Ei bine, vestea bună este că nu ia întotdeauna atât de mult timp; Ar putea dura doar 12 luni. Și, în unele cazuri, ar putea lua chiar și 9 luni. Cât timp va lua pisoiul dvs. pentru a opri mușcătura depinde de cât de des este capabil să obțină acest obicei din sistemul său. Cu alte cuvinte, cu atât mai mult pisoiul tău are puncte de descărcare pentru a-și elibera instinctele de vânătoare, cu atât mai puțin timp va dura pentru a crește din acest obicei. Acest lucru vă lasă (ca proprietar de pisică) cu doar două opțiuni - continuați să încercați să vă antrenați pisoiul să vă opriți mai devreme sau să așteptați-o afară.

Pisoi care mușcă o mână

A rezuma

În concluzie, un pisoi de mușcătură este încă un pisoi normal. Acest comportament este doar un canal natural de ascuțirea instinctelor lor naturale de vânătoare. Un pisoi va crește în mod natural din acest obicei într-o chestiune de luni. Ar putea fi la fel de puțin de 9 luni sau până la 18 luni, în funcție de formarea pe care o primește. Puteți urma opțiunile date în acest articol pentru a vă ajuta să vă antrenați pisoiul pentru a opri mușcătura.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

CAT GPS Tracker
Alimente pentru pisici
Cadouri pentru iubitorii de pisici
Cat zgârieturi
Pisica muzzles
Hamacuri de pisici
Covoare de pisici de pisici
Bowl de apă pentru pisici
Casă veche
CAT Harnesses

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un pisoi de la mușcătură