De ce câinii se rostogolesc în poop (și alte lucruri mirositoare)

De ce câinii se rostogolesc în poop (și alte lucruri mirositoare)

Nu există nici o îndoială că unul dintre cele mai ciudate obiceiuri de câine există atunci când merg să se rostogolească poop sau o altă substanță mirositoare. Iar instinctul ciudat pare să fie cel mai puternic după ce au avut o baie! De ce câinii se rostogolesc în poop? În primul rând, trebuie să acceptăm că ceea ce miroase este bun pentru noi va fi departe de ceea ce miroase bine la pooch-ul tău. În timp ce nu putem depăși o explicație sigură de ce câinii le place să se rostogolească în chestii care miroase atât de neplăcuți pentru noi, putem oferi câteva explicații posibile pentru a obține capetele noastre în jurul acestui obicei ciudat.

Labrador Retriever Dog Rolling în iarbă

De ce câinii se rostogolesc în chestii stinky?

În timp ce nu putem ști sigur, putem specula pe baza a ceea ce știm despre canini.

Instincte de vânătoare

Nosele câinilor sunt mult mai puternice decât cele noastre și au tendința de a explora lumea folosind ei. Dar acest lucru nu înseamnă că simțul lor funcționează exact la fel ca al nostru. Când un câine merge să miroasă ceva, ei pot ridica nenumăratele mirosuri diferite în și în jurul ei. Deci, când câinele dvs. se rostogolește în ceva, acest lucru poate fi folosit pentru a comunica cu alți câini. Și când erau în sălbăticie, ar fi putut fi atrasi de mirosuri, cum ar fi carcasele putrezite, care ar fi fost o sursă de alimente potențială.

Dorind să miroasă "bine"

Așa cum oamenii se acoperă în deodorant, parfum și aftershave într-o încercare de a mirosi bine, la fel de bine și pentru câini. Numai ceea ce miroase frumos cu umanul tău mediu nu este același cu caninele tale medii. Se pare că șampoanele mirositoare pe care le folosim pe câinii noștri nu sunt de acord cu nasul lor și credeți sau nu, fecalele fac! În cele din urmă, acest lucru poate fi ceva ce nu suntem niciodată capabili să înțelegem pe deplin ca Câinii au simțuri diferite de miros la propriile noastre.

Marcând teritoriul lor

Probabil că veți fi deja conștienți de faptul că câinii sunt creaturi teritoriale care urină asupra lucrurilor ca o modalitate de marcare a acestuia. Mirosul îi permite ca câinii rivali să știe că această zonă este deja vorbită și ei o vor face doar dacă se luptă pentru asta. Prin rularea în poop, aceasta poate fi o încercare de a suprascrie mirosul unui alt animal. Din nou, aceasta este o explicație evolutivă, care este uneori greu atunci când știm că câinii au devenit așa de domesticiți în aceste zile.

Folosit ca camuflaj

Rularea în poop poate fi o modalitate de a acoperi mirosul propriu al câinelui, care va ajuta la prevenirea oricăror animale de pradă de la cunoașterea a ceea ce vine. De-a lungul anilor, câinii au trebuit să dezvolte diferite abilități și tehnici în încercarea de a se da marginea peste prada lor, și acest lucru poate fi încă un alt exemplu de acest lucru.

Plictiseală

Explicația finală este una simplă: dvs câinele a fost pur și simplu plictisit și caută ceva de făcut pentru a trece timpul sau Obțineți atenția dvs. Noi stim aia Problema comportamentului poate include whining, mestecând, și vă distrugeți posesiunile, astfel încât aceasta poate fi doar o prelungire a acestui lucru. Dacă acesta este un strigăt pentru atenție, este posibil să trebuiască să lucrați un pic mai greu pentru a vă menține în mod regulat în mod regulat.

Catelul de rulare pe iarba

Cum să opriți un câine de la rulare în poop

Există câteva strategii diferite pe care le puteți pune în practică în încercarea de a vă opri câinele de la rulare poop. Iată câteva dintre tehnicile pe care le puteți angaja.

Ridica după câinele tău

Dacă poopul nu este acolo în primul rând, câinele dvs. nu va putea să se rostogolească în ea. Este la fel de simplu ca asta! Întotdeauna supraveghează câinele dvs. când se află într-o pauză olar și ridica orice fecale pe loc. Evident, ar trebui să faceți întotdeauna acest lucru atunci când vă aflați în public, dar merită păstrată deasupra problemei în curtea proprie, mai degrabă decât să o permiți să se acumuleze.

Lesa câinele dvs. în momentele drepte

Dacă câinele dvs. îi place să se rostogolească în afacerea altor Pooch, ați putea încercați să le păstrați pe o lecție mai strânsă, mai ales când vă aflați în zone publice cum ar fi parcurile de câine. În acest fel, aveți un control mai mare în direcționarea lor de la orice Stinky.

Distrage-ți câinele

Dacă vedeți aspectul în ochii câinelui dvs. și știți ce vor încerca să facă, utilizați unele tehnici de distragere. Sunați-i înapoi și încercați să jucați un joc în schimb. Agitați una dintre jucăriile lor sau să facă un zgomot puternic pentru a-și concentra atenția asupra altora.

În legătură cu o postare: Jucării pentru câini

Învățați comanda "lăsați-o"

Dacă câinele dvs. este mai bine pregătit, este mai probabil că veți putea controla orice comportament problematic. "Lăsați-l" este o comandă utilă care vă permite ca câinele să știe că nu ar trebui să continue ceea ce fac.

Păstrați câinele dvs. distractiv

Dacă credeți că problema provine de la plictiseala, trebuie să faceți un efort deosebit pentru a vă menține câinele stimulată mental. Investiți în unele Jucării puzzle, Aflați câteva trucuri sau jocuri noi, construiți un curs de obstacol pentru ei.

Câine de rulare în nisip

Gândurile finale

În timp ce câinii și oamenii sunt foarte apropiați, există câteva aspecte ale comportamentului lor, ceea ce întotdeauna va fi dificil pentru noi să înțelegem. Rularea în chestii mirositoare se încadrează cu siguranță în această categorie. Și în timp ce putem oferi câteva explicații posibile, nu putem fi complet sigur de ce se bucură să facă atât de mult. Ceea ce puteți face este să împiedicați să devină o problemă, iar cel mai simplu mod de a face acest lucru îl împiedică să se apropie de Poop în primul rând. Poti de asemenea Antrenează-ți câinele să păstreze controlul mai aproape asupra lor și să facă și mai mult efort pentru a le oferi activități mai puțin neplăcute pe care le pot angaja!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii se rostogolesc în poop (și alte lucruri mirositoare)