De ce câinii sunt ca niște bile?

De ce câinii ca niște bile?

Dacă ați putea privi într-o inimă a câinelui pentru a afla lucrurile care își fac bătăile inimii încântați, veți observa că două lucruri principale curg din inima ei - Dragoste pentru proprietarii lor și dragostea pentru bile. Orice proprietar de câine care a încercat a Joc de pret cu un câine poate fi de acord că vederea unei minge de alergare este suficientă pentru a trimite ochii unui câine strălucind cu excitare, pe măsură ce își urmărește obiectul rotund cu limba în care se află. Pentru a pune pur și simplu, câini ca bile. Dacă v-ați întrebat vreodată "de ce câinii ca niște bile?", Atunci acest articol este doar pentru tine. Acest lucru se datorează faptului că vom încerca să explicăm exact de ce pare a fi o legătură între prietenii noștri blânde și aceste obiecte rotunde mici.

Postări asemănatoare: Cele mai bune bile de câini și Cele mai bune bile de herding pentru câini

Câine așezat pe iarba de lângă minge

O privire în trecut

Câinii nu erau întotdeauna domesticiți. În urmă cu secole, câinii nu au avut confortul și luxul de a fi cartofii de canapea, dormind în paturi confortabile sau mănâncă mâncarea de câini deja făcuți. Câinii obișnuiau să fie vânători în trecut. Ei s-au bazat pe instinctele lor naturale de vânătoare pentru a-și prinde prada. Au avut proprietari care au vânat pentru un joc ca o sursă de trai. Și, prin urmare, s-au bazat pe instinctele prădătoare ale câinelui, o viziune ascuțită, abilitatea de a trăda și de a urmări, apucând, uciderea și disecându-și prada. Astfel, corpul unui câine a fost atât de structurat în acest scop, cu mușchi slabi, gheare și o viziune bună. Toate aceste caracteristici vin împreună pentru a face un câine un prădător natural - indiferent de câte ore petrec pe canapea. Un câine nu-și învețe comportamentul său de pradă, cum ar învăța cum să se rotească sau să stea pe două picioare. Comportamentul de pradă vine în mod natural unui câine. Secole mai târziu, ajungem să combinăm aceste instincte cu domesticirea pentru a avea ceea ce numim acum cel mai bun prieten al unui bărbat.

Instinctele udate în jos

Câteva secole mai târziu, oamenii au găsit o modalitate de a stăpâni câinii în așa fel încât instinctele lor de pradă să vâneze și să omoare au fost udate. Cu ajutorul metodelor moderne de domesticire, tehnologii și confort, majoritatea câinilor au acum instincte de pradă mai puțin pronunțate față de strămoșii și verișorii îndepărtați care trăiesc încă în sălbăticie. Într-adevăr, majoritatea câinilor nu mai trebuie să vâneze pentru mesele lor, deoarece sunt servite în mod regulat în curat Câine de câine. De asemenea, câțiva ani de reproducere selectivă au fost concepuți pentru a regla instinctele naturale ale câinelui pentru a se potrivi nevoilor umane. Și, deși oamenii au reușit să recupereze instinctele naturale ale câinilor, există încă o mulțime de rase de câini care își arată instinctele de pradă prin urmărirea animalelor mai mici la vedere. Dar, deocamdată, instinctul de vânătoare natural al unui câine de a ucide și de devora au fost de fapt domesticiți din ea. Și acest lucru a fost necesar pentru a permite oamenilor să atingă instinctul de lucru al câinilor în avantajul nostru. De exemplu, oamenii au reușit să utilizeze instinctele de lucru ale câinilor turme în fermele lor de animale. Câinii își prezintă instinctele lor naturale în urmărire, urmărire și controlul turmei. Dar, uciderea și instinctul devorator a fost crescut din ele. Același lucru se aplică câinilor de recuperare a jocului, precum și pentru urmărirea câinilor. Pe scurt, bărbații trebuiau să-i îmbogățească pe câini pentru cei din urmă să devină cel mai bun prieten al omului.

În legătură cu o postare: Cele mai bune mașini automate de preluare

Poodle Puppy se joacă cu mingea

Instinctul de urmărire

În ciuda faptului că un instinct natural de vânătoare al câinelui domestic a fost verificat prin mai mulți ani de reproducere selectivă de către oameni, un instinct natural rămâne încă la fel de puternic ca niciodată - instinctul de urmărire. În sălbăticie, câinii au mai multe animale mici pentru plăcerea lor de urmărire. Dar câinii domestici care trăiesc în case nu au astfel de animale pentru a urmări după. Cu excepția, desigur, bile - în special cele cu dimensiunea bilelor de tenis. Nu vă înșelați; Instinctul unui câine va fi să-l urmărească după biciclete, chiar și mașini, săpat găuri, sărind jucării umplute la bucăți, și chiar ataca străini pentru a-și proteja teritoriul. Dar, nimic nu aprinde destul de dorința unui câine de a alerga după acele obiecte mici rotunde. Deci, de ce câinii se plac atât de mult bile? Ce zici de o minge de tenis mică care va trimite un câine înțepenit în ecstasy și o încântare? Pentru oameni, o minge de tenis sau o minge mică sau doar orice minge, este ceva de jucat cu - lovitura, sări în jur, aruncă la alții. Dar, la câini, bile (în special bile de dimensiuni mici) imită mișcarea animalelor mici. Simpla vedere a unei bile de rulare va aprinde instinctul natural al câinelui. Amintiți-vă că câinii domesticiți nu au plăcerea de a urmări după animale mici. Astfel, bilele sunt cele mai apropiate lucruri cu mișcarea animalelor mici. Imprevizibilitatea în modul în care ricochet un obstacol sau altul simulează mișcarea unei pradă mică în modul de panică. Acest lucru poate obține instinctul unui câine pompat în timp ce urmărește mingea, captează între labele sale, pune-o jos pentru a-l asigura și îi dă un shake sau două înainte de ao strânge între fălcile sale.

Astfel, data viitoare când vedeți câinii care urmează bile, câini care se joacă cu bile, un câine care prinde bile, sau o minge de câine, amintiți-vă că numai ceea ce face doar ceea ce este instinctele naturale dictate.

Pericolul

Uh-oh! Există ceva de a fi atent. Simplul fapt că un câine urmărește, prinderea și mușcarea unei minge este doar o demonstrație a instinctelor naturale nu înseamnă că ar trebui să o acceptăm atunci când se manifestă negativ. Ca proprietar de câine, este datoria dvs. să vă asigurați că instinctul de prădător natural al câinelui dvs. nu intră în necazuri. Asigurați-vă întotdeauna că vă dați copilului suficient de câine pentru a reîncărca orice energie negativă. Un joc simplu de aruncare și fabrică lucrările minunate în ambele permițând câinelui să-și exprime instinctul natural de pradă și să se distreze în același timp. De asemenea, câinii mari de rasă cu fălci mai mari se confruntă întotdeauna cu posibilitatea de a sufoca pe bile mici. De asemenea, unii câini pot ajunge la mestecarea bilelor și, prin urmare, ingerați materialele toxice pe care cele mai multe bile sunt făcute cu. De asemenea, ar putea sufoca astfel de materiale.

Dogul de aur retriever cu bile de cauciuc

A rezuma

În concluzie, câinii le place să urmărească bilele practic din instinct de pradă ca o minge imită comportamentul pradă. Câinii care se joacă cu bile sunt, de asemenea, distractive. Dar trebuie să fiți atenți la pericolele cu care vine. Asigurați-vă întotdeauna că puneți mai întâi siguranța câinelui. Achiziționați bile realizate cu materiale mai sigure și mai robusi, și monitorizați întotdeauna câinele când se joacă cu bile.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Trackere GPS pentru câini
Scutece de câine
Crăciun cadouri pentru câini
Jucării puzzle pentru câini
Plăcuțele de răcire pentru câini
Câine retractabilă
Chew toys pentru pui
Jucării pentru cățeluși
Jucării pentru câini
Câini leagă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii sunt ca niște bile?