Sfaturi și trucuri pentru a face acasă singur mai puțin stresant pentru câinele dvs

Sfaturi și trucuri pentru a face acasă singur mai puțin stresant pentru câinele dvs

Câinii sunt creaturi foarte sociale și ei doresc o companie. În sălbăticie, câinii trăiesc în grupuri sau "pachete" și nu-i place să fie singuri. Datorită celor mai mulți ani de reproducere atentă, câinii domestici sunt acum Animale perfecte de companie care nu-i place nimic mai bun decât să fii cu familia umană pe care o adoră. Având în vedere alegerea, majoritatea câinilor ar petrece fiecare oră a zilei cu prietenii lor umani, dar problema aici este că oamenii au alte lucruri de făcut!

Cu exceptia Ghid de câini pentru oameni orbi și niște câini de alertă medicală, pur și simplu nu este posibil să avem câinele nostru cu noi timp de 24 de ore pe zi, chiar dacă am vrea. Acest lucru ne prezintă câinele cu o problemă, deoarece nu le place să fie singuri. Mulți dezvoltă o condiție canină care este denumită "anxietate de separare"Care poate fi foarte tulburător atât pentru câine, cât și pentru proprietar.

Pug

Cum anxietatea de separare afectează câinele dvs

După cum sugerează și numele, anxietatea de separare este un sentiment de anxietate, nervozitate și teama că un câine se dezvoltă atunci când nu sunt în contact cu familia lor umană. Poate escalada în panică completă.

Câinii nu vă pot spune cum se simt, dar când vine vorba de anxietate de separare, sunt foarte buni la ao arăta! Un câine care are anxietate de separare va prezenta adesea un comportament foarte inadecvat atunci când sunt lăsați acasă și că comportamentul poate fi distructiv. Cu toate acestea, ei pot arăta, de asemenea, în moduri mai subtile pe care nu le-ați luat.

Ați observat că câinele dvs. face oricare dintre următoarele?

  • Căutându-vă în zi. Poate că vecinii voștri au raportat că pot auzi câinele dvs. la ușile și ferestrele și la lătrat când nu sunteți acasă. Acesta este un semn că câinele dvs. este nefericit și încearcă să vă găsească!
  • După tine. Câinele dvs. a început să te umble când sunteți acasă și refuzați să vă dezamăgiți din vedere? Acesta este un semn sigur că sunt înspăimântați că veți dispărea din nou și veți lăsa acasă singur.
  • Căutându-vă pentru reasigurare. Câini cu anxietate de separare pierd încrederea și tind să se întoarcă la proprietarii lor pentru confort ori de câte ori apare ceva neașteptat.
  • Salut cu over-entuziast. Toți ne place să fim întâmpinați de pooch-ul nostru la sfârșitul unei zile lungi, dar dacă saluturile au devenit supra-exuberante, ar trebui să seteze clopotele de alarmă.

Aceste semne sunt adesea interpretate greșit de către proprietari ca fiind doar indicatori că câinele lor îi iubește, dar sunt, de asemenea, semne subtile că un pooch suferă de anxietate de separare. Trebuie să faci ceva rapid, pentru că s-ar putea să se înrăutățească.

Semnele de anxietate de separare mai grave sunt după cum urmează:

  • Vocalizarea. Acesta este numele științific pentru lătrat, whining, urlă sau orice alt zgomot pe care câinele dvs. îl poate produce pentru a face destul de clar că nu sunt fericiți să rămână singuri. Vecinii voștri vă vor putea spune că acest lucru se întâmplă și ei nu pot fi foarte mulțumiți de asta.
  • Comportament distructiv. În mod obișnuit, câinii cu anxietate de separare vor mesteca și ghemui / zgârierea la obiecte din interiorul casei dvs. Zonele din jurul ușilor, ferestrelor, cuștilor și gardurilor sunt ținte speciale pe măsură ce câinele dvs. încearcă să scape. Cu toate acestea, ei au fost, de asemenea, cunoscuți că Rip Sofa și mestecați covoare.
  • Defectarea și urinarea în casă. Când un câine antrenat anterior începe să pipi și să se potrivească în casa ta, ei încearcă să-ți spună ceva. Poate însemna că suferă de anxietate de separare și nu sunt fericiți să fie acasă singuri.

În legătură cu o postare: Cei mai buni cutii de gunoi

Diagnosticarea anxietății de separare

Este important să nu sari la concluzii despre ceea ce provoacă comportamentul câinelui dvs. Există mai multe cauze potențiale (atât fizice, cât și psihologice) care trebuie eliminate mai întâi.

Singura modalitate de a fi sigur de modul în care câinele dvs. se comportă atunci când sunt singuri este să instalați a Dog Camera ca să o puteți observa pentru dvs. Cele mai bune camere de câine vor înregistra imagini de sunet și vizuale, dar este posibil să fie nevoie să le mutați în jurul casei pentru a construi o imagine completă a ceea ce se întâmplă.

Anxietatea de separare este, de obicei, la vârful său în prima oră după ce ați părăsit casa. Câinele tău se poate ascunde, cu strigăte sau pantaloni și să acționeze într-un mod deprimat. Apoi pot începe să distrugă lucrurile, pe pipi sau să se potrivească în casă. Este puțin probabil să mănânce.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine Pooper Scooper

Puteți afișa videoclipul la medicul veterinar sau la un expert pentru comportamentul animalelor care va face un diagnostic și va contribui la elaborarea unui plan de acțiune. Nu există nici un tratament unic pentru această problemă.

Ceea ce nu funcționează

Înainte de a merge în detaliu despre trucurile care pot ajuta la separarea anxietății, este important să fie clar despre ceea ce nu va funcționa.

Negarea nu va ajuta. Evident, vă veți simți dezamăgit și frustrat când sunteți întâlnit de un vecin nemulțumit, care a fost deranjat de lătratul continuu sau de o casă distrusă. Câinele dvs. va simți că sunteți supărat și veți adopta "comportamentul de calmare" pe care îl arată prin aplatizarea urechilor, scăzând corpul lor și plasându-și coada între picioarele lor. Unii chiar arată ca și cum ar fi criting și proprietarii cresc în mod eronat că câinele știe ce au făcut greșit. Ei nu știu. Ei doar răspund la tine fiind supărat.

Pedeapsa de orice fel este complet un răspuns greșit și este foarte probabil să fie contraproductivă. Câinii asociază pedeapsa cu ceea ce fac acum și nu ceea ce au făcut în trecut! Câinele dvs. sărac este deja înspăimântat pentru perioade lungi de timp, poate cinci zile pe săptămână. Dacă le pedepsiți, le veți face și mai îngroziți.

De asemenea, nu vă va ajuta dacă vă faceți în sus și nervos sau dacă adoptați comportament care consolidează "nevoia" în câinele dvs. Inconsecvența este, de asemenea, o problemă. Odată ce ați formulat un plan de acțiune, este important să rămâneți cu el și că toți ceilalți membri ai familiei fac același lucru.

Câine așteptând la ușă

Sfaturi și trucuri pentru a ajuta la separarea anxietății

Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a face ca fiind acasă singuri mai puțin stresante pentru câinele dvs. și, prin urmare, mai ușor asupra dvs! VET sau un expert pentru comportamentul animalelor vă va oferi sfaturi specifice. Iată principalele strategii care pot fi foarte utile. Ele pot fi împărțite în abordări comportamentale și de mediu.

Modificări comportamentale

  • Identificați declanșatoarele de anxietate

Anxietatea de separare este totul despre teamă și scopul tău este de a face ca câinele dvs. să se simtă în siguranță când nu sunteți acolo pentru că sunt încrezători că vă veți întoarce. Treptat, trebuie să eliminați frica, dar va dura ceva timp. Primul pas este de a analiza cu atenție comportamentul lor actual. Întrebați-vă ce faceți în timp ce vă pregătiți să plecați și ce face câinele dvs. în acest moment. Făcând acest lucru, puteți identifica atracțiile și sunetele care declanșează anxietate în câinele dvs. Ar putea fi văzorul pe care îl puneți pe pantofi sau sunetul tastelor casei dvs. Jangleling. Declanșatoarele sunt diferite pentru fiecare câine și pentru fiecare gospodărie. Acest lucru vă oferă un punct de intervenție.

  • Lucrați la punctele de intervenție

Pretindeți că vă lăsați casa trecând prin rutina obișnuită de a vă pune haina etc. Mergeți la ușă, dar apoi luați-vă haina înapoi și așezați-vă înapoi. Continuați să faceți acest lucru până când câinele rămâne calm când vă puneți haina.

Următoarea etapă este de a ieși de fapt din ușă, dar să vină înapoi și apoi să măriți timpul de timp în care stați departe, dar faceți-o foarte treptat. Poate începe să meargă în jurul blocului sau pop la magazin. Prin construirea timpului, câinele dvs. va învăța că vă întoarceți și nu vă veți simți atât de anxios. Poate dura câteva zile pentru ca acest lucru să funcționeze.

  • Lucrați la modul în care vă comportați acasă

Trebuie să împiedicați ca câinele să fie atât de nevoiași și să vă bazați atât de mult pe compania dvs. Nu faceți o agitație uriașă despre ei când veniți acasă. Ignorați-i până când se calmează și apoi le-au lovit și vorbesc cu ei calm.

Nu le permiteți să doarmă pe patul dvs., așa că știu că nu pot fi întotdeauna voi. De asemenea, poate ajuta ca altcineva să-ți ia câinele pentru o plimbare, astfel încât ei să învețe să se bucure de a fi cu alte persoane.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine

Caine care doarme

Modificări de mediu

Există o mulțime de schimbări de mediu pe care le puteți face, dar din nou, trebuie să analizați mai întâi situația actuală. Gândiți-vă la ceea ce distruge câinele dvs. și unde sunt atunci când o fac. De asemenea, gândiți-vă la ce jucăriile pe care le au la dispoziție pentru a le păstra amuzate.

  • Acasă Modificări

Uneori, ușile de câine pot fi utile, astfel încât câinele dvs. să poată ieși într-o curte sau grădină să se potrivească sau să pipi sau să alerge în jur.

Porțile de scări (câine) sunt unelte foarte eficiente atunci când obțineți câinele dvs. obișnuiți să rămână acasă singur. Ele sunt mai puțin înfricoșătoare decât o ușă închisă normală, deoarece câinele dvs. poate vedea prin ele. Când sunteți acasă, le puteți folosi pentru a-ți face ca câinele să fie folosit acolo departe de tine. Ei vor putea să vadă, miroase și vor auzi, dar nu pot ajunge la tine. Unele pixuri de câine pot fi folosite pentru a închide anumite zone ale casei dvs. în același mod.

În legătură cu o postare: Cele mai bune porți de câine

Asigurați-vă întotdeauna că câinele dvs. are un pat confortabil și o mulțime de apă proaspătă. Vă poate ajuta dacă puneți niște haine proprii în patul câinelui pentru a le face să se simtă în siguranță și să simți că sunteți lângă ei. Nu spălați mai întâi hainele, trebuie să miroasă ca tine!

În legătură cu o postare: Cele mai bune fântâni de apă câine

  • Jucării și tratamente

Jucăriile de câine rotative reprezintă o strategie foarte eficientă. Plictiseala poate juca un rol mare în anxietatea de separare, astfel încât să faceți tot ce este mai bun pentru a vă menține pooch-ul amuzat atunci când nu sunteți acolo. Păstrați unii cu adevărat Jucării interactive pentru câini la o parte și dau doar câinelui tău când nu ești acolo.

În legătură cu o postare: Jucării pentru câinii orbi

Jucării puzzle pentru câini sunt o opțiune bună aici. Au găuri și cavități unde puteți ascunde gusturile gustoase și puteți lua un câine ore pentru a le elimina.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

  • Zgomot confortabil

Dacă casa ta este de obicei plină de zgomot de la radiouri și televizoare, nu este surprinzător faptul că câinele tău găsește ciudat când ai ieșit și casa este în tăcere. Mulți câini consideră că este mângâiat să aibă un televizor care se joacă pe un volum scăzut când ești afară.

Sunetul poate, de asemenea, ajuta la umplerea oricăror sunete uimitoare din afară pe stradă care vă poate sperie câinele. Stațiile de vorbă sunt mai populare cu câini decât muzica tare!

Alte opțiuni pentru anxietatea de separare

Dacă toate acestea nu reușește, poate doriți să luați în considerare medicamentele. Puteți cumpăra unele remedii de anxietate pentru câini, dar ar trebui să vă consultați întotdeauna veterinarul dvs. pentru a verifica dacă este sigur pentru ca Pooch să le ia. VET dvs. poate fi, de asemenea, capabil să prescrie medicamente care pot ajuta. Unele medicamente sunt date în formă de tablete, iar altele sunt spray-uri. Unele se bazează pe feromoni naturali.

Este important să tratați acest medicament ca o modalitate de a face mai eficiente modificările comportamentale și de mediu. Acestea nu trebuie utilizate în izolare. Planul este pentru a reduce treptat doza de medicamente, deoarece modificările încep să funcționeze astfel încât, în cele din urmă, nu este necesar.

Opțiunea finală poate fi pentru a utiliza o "grădiniță de câini" sau a Pet Sitter Dar acestea sunt, evident, viabile din punct de vedere financiar pentru toată lumea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi și trucuri pentru a face acasă singur mai puțin stresant pentru câinele dvs