Cum de a alege jucăriile de câine de dimensiune potrivită

Trebuie să înțelegeți cum să alegeți jucăriile de câine de dimensiune potrivită dacă aveți o rasă mare sau un câine mic. Jucăriile de câine de dimensiuni greșite ar putea provoca vătămări sau ar duce la sufocare printre alte pericole. Țineți minte că dacă aveți un câine tânăr, va trebui să ajustați dimensiunea jucăriilor sale în timp ce crește.

Jucăria de câine dreaptă vă va păstra câinele dvs. distrați pentru perioade lungi de timp. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă dați seama Ceea ce îi place. Daca el Îi place să aducă, Asigurați-vă că aveți o mulțime de bile la îndemână. Dacă se bucură de un joc de remorcher, veți dori să cumpărați jucării puternice pentru câini de coardă.

Indiferent dacă aveți cea mai mică ceașcă Chihuahua sau cel mai mare Sfântul Bernard, există jucării de câine care sunt dimensiunea potrivită pentru câinele dvs., indiferent dacă sunt mari sau mici.

Jucărie de câine distruseAmintiți-vă că prețul unei jucări de câine este, de obicei, legat direct de calitatea jucăriei pe care o cumpărați. Un jucărie de câine de 1 $ nu este probabil să dureze foarte mult timp, în timp ce o jucărie mai scumpă de câine va fi făcută cu o calitate superioară și materiale mai durabile.

Pentru mai multe informații despre găsirea celor mai bune jucăriile de câine pentru animalul dvs. de companie, verificați unele dintre numeroasele articole de pe sfaturile de câine dedicate subiectului:

Cu cele de mai sus, există câteva lucruri pe care aș vrea să le fac prin modul de a alege jucăriile de câine de dimensiune potrivite, care vor fi perfecte pentru câinele dvs. și cum să evitați pericolele potențiale ale jucăriilor necorespunzătoare și nesigure pentru câini.

MAI MULTE SFATURI: Cum va recomanda videoclipuri pentru proprietarii de câini

Cum de a alege jucăriile de câine de dimensiune potrivită

Cum de a alege jucăriile de câine de dimensiune potrivită

Alegeți jucăria de tip drept și încurajați câinele să se joace

Puii ar trebui să fie expuși la jucării câinilor cât mai curând posibil și există Multe jucării pentru câini specifici care sunt cele mai potrivite pentru câinii tineri. Cu toate acestea, dacă ați adoptat un câine de adăpost și el nu pare prea îndrăgostit de jucăriile sale de câine, nu renunță.

Va trebui să achiziționați mai multe jucării de catelus și să încercați să jucați cu el de mai multe ori în fiecare zi pentru a obține câinele tânăr folosit pentru jucării. El poate să-și dea seama cât de multă distracție este de a mesteca, remorca și juca.

Este crucial să învățați cum să alegeți jucăriile de dimensiune corectă, indiferent de rasa sau vârsta dvs. Pooch. Câine jucării care sunt prea mari nu vor fi distractiv să se joace cu. Jucăriile care sunt prea mici pot fi, de asemenea, plictisitoare și ele reprezintă un pericol de sufocare periculos pentru câini.

Cheia este de a alege o jucărie suficient de mică pentru ca câinele dvs. să utilizeze, dar nu atât de mic încât să se poată depune în gură sau în gât.

Alegeți jucăriile de câine de dimensiune potrivităGăsirea dreptului tip de jucărie de câine este simplă. Doar oferiți Fido cu o varietate de jucării de câini și lăsați-l să vă arate care dintre ele îi place cel mai bine. Câțiva câini îi place să se joace cu jucării umplute, în timp ce alții pot avea grijă doar de Jucării Frisbee și alți câini se vor distra cu toate tipurile de jucării pentru câini.

Găsirea dreptului mărimea Toy este un pic mai dificil și trebuie să vă asigurați că schimbați dimensiunea jucăriilor câinelui pe măsură ce animalul dvs. de companie crește. Jucăria de câine trebuie să fie suficient de mică pentru ca puștii tăi să-și poarte gura, dar nu atât de mic încât se va mișca în spatele gurii câinelui și să pună un pericol de sufocare.

După cum demonstrează în ghidul meu video de mai sus, gura câinelui formează un triunghi când este deschis.

Doriți să selectați jucăriile câinilor care sunt suficient de mici pentru a se potrivi în partea din față a gurii câinelui tău (unde triunghiul este larg), dar care sunt prea mari pentru a se potrivi în spatele gurii (unde triunghiul devine mai mic). Acestea ar fi cele mai potrivite jucării pentru câini și vor reprezenta cel mai puțin risc.

LEGATE DE: Cele mai bune jucării de câine

Cum să alegeți jucăria de câine de dimensiune potrivită

Păstrați ochii pe piese mici și piese

În timp ce unii pretind că sunt, Nici o jucărie de câine nu este complet indestructibilă.

Trebuie să fiți foarte atenți la jucăriile de câine pe care le selectați atunci când învățați cum să alegeți jucăriile de câine de dimensiune potrivită. Jucării câinelui în sine poate fi dimensiunea potrivită pentru pooch, dar piesele mici care pot apărea de pe acea jucărie de câine vor fi foarte mici și reprezintă riscuri.

Jucăriile de câine umplute au adesea ochi mici sau piese de plastic mici, care pot fi ușor distruse. Aceste piese ar putea cauza cainele dvs. să se sufine sau să se depună în tractul său digestiv. Umplerea, bucăți mici de pânză și biți de jucării rupte sunt la fel de periculoase.

Cum să alegeți jucăria de câine de dimensiune potrivităDacă câinele dvs. începe să treacă o jucărie, trebuie să o aruncați imediat.

S-ar putea să nu distrugă jucăria de câine, dar odată ce începe, nu se va opri. Jucăria este condamnată și va continua să fie trasă, iar piesele mici vor continua să cadă.

Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău, așa că asigurați-vă că păstrați un ochi pe jucăriile câinelui tău și odată ce vedeți unul care se încadrează - aruncați-l afară.

Acest lucru este atunci când cumpărați mai scumpe și jucării de câine de calitate superioară este mult mai bine.

Știu că este frustrant să-ți arunce jucăriile câinelui după ce le-am avut doar câteva zile, dar nu vrei să iei riscul. Dacă o mică bucată de jucărie se depune în gâtul câinelui sau în tractul digestiv, ar putea costa mii de dolari pentru a fi îndepărtat, cu condiția ca piesa mică de câine să nu-ți omoare câinele în primul rând.

Dacă monitorizează jucăriile câinelui dvs. și aruncându-le afară, se pare ca un hassle pentru tine, este cel mai bun pentru a rămâne doar cu jucăriile de câine de calitate superioară, dovedite pentru a supraviețui dinților câinelui mult mai mult timp. Articole din companii înființate cum ar fi jucăriile de câine Kong au o mare reputație pentru asta.

Cu toate acestea, indiferent de ce jucăriile de câine pe care le utilizați, amintiți-vă:

Fiecare câine ar trebui să fie supravegheat când mestecă sau se joacă cu jucăria lui.

Nu lăsați niciodată câinele dvs. în timp ce mestecă o jucărie de câine sau o oase. Chiar dacă sunteți sigur că jucăria câinelui este dimensiunea potrivită, piesele mici pe care le poate mesteca în mod neașteptat vor fi mici în dimensiune și este foarte probabil că Fido dvs. va fi interesat să le înghiți.

Citiți următorul: Top 10 idei pentru jucării pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a alege jucăriile de câine de dimensiune potrivită