Revizuirea: west paw rowdies jucarii de câine

Practic, fiecare câine iubește să se joace cu jucării, dar toți joacă altfel. Unii câini le place să aducă și să tragă, în timp ce alții le place să mestece. Totuși, unii puii doresc ca o jucărie moale să poarte cu ei. West Law Rowdies Jucării câinilor sunt destul de versatile, dar sunt jucării de pluș, deci nu sunt potrivite pentru chewers agresiv sau distructiv.

Este important să vă oferiți câinelui o varietate de jucării care îi fac apel la el. De exemplu, dacă câinele dvs. îi place să aducă, jucăriile de pluș moale care nu pot fi aruncate foarte departe nu ar fi o alegere bună pentru el. Trebuie să selectați jucăriile bazate pe interesele animalului dvs. de companie.

De-a lungul acelorași linii, este important să alegeți jucăriile care vor fi distractive pentru pooch-ul dvs. Dacă cumpărați un cheswer agresiv o jucărie de pluș care este ușor distrusă, nu-i va păstra atenția foarte lungă.

După cum puteți vedea în recenzia mea de mai sus, câinii noștri se bucură de jucării câinilor West Law Rowdies. Nici una dintre fetele noastre nu este de povară, dar uneori ei primesc în starea de spirit pentru a mânca lucrurile în timp ce se joacă. Cum au ținut jucăriile West Law Rowdies? Lasa-ma sa iti spun!

Similar: Ce jucării de câine sunt veterinari recomandă?

West Paw Rowdies Jucarii câine Review

West Law Rowdies Jucării câinilorÎn primul rând, cât de amuzante sunt aceste jucării de câine? Toate au chiar nume proprii. Cele pe care le prezint în această recenzie sunt Custer, Fergus și Sanders. Am avut o mulțime de complimente asupra lor atunci când oamenii vizitează casa noastră și cred că ar face un cadou foarte distractiv pentru orice proprietar de câini sau câini de care poate fi nevoie să faceți cumpărături.

West Law Rowdies Jucării câinilorOdată ce treceți de aspectul adorabil, veți vedea că sunt foarte bine făcute. Aceste jucării de câine de câine West West Law sunt făcute cu țesătură armată cu hardytex, care are o susținere puternică a ochiurilor de plasă.

Puteți vedea micul nubs care sunt folosite pentru a face "mâinile # 8220; și picioarele # 8221; din aceste jucării. Ele sunt fabricate din materialul ZogoFlex unic al Paw West Paw (care este un amestec din plastic moale). Se simte asemănător cu cauciucul este extrem de durabil pentru fălcile gnawing. Câinii mei iubesc aceste mici nuburi și nu au reușit să le mestece încă.

Așa cum am menționat, chiar dacă acestea sunt făcute pentru a fi mai durabile decât jucăriile tradiționale de pluș, jucăriile de câine West Law Rowdies nu sunt făcute pentru chewers agresiv sau distructiv.

West Law Rowdies Jucării câinilorWest Paw este o companie foarte rentabilă, ceea ce este extrem de important pentru mine ca proprietar de animale de companie și ca consumator. Jucăriile lor sunt făcute în SUA, ceea ce mă face fericit. Acestea oferă, de asemenea, o garanție de înlocuire sau rambursare unică. Acest lucru este important pentru mine și ar trebui să vă fie importantă pentru dvs. dacă nu doriți să vă pierdeți banii pe produsele câinilor care nu se vor ridica la mestecarea animalelor de companie.

Un lucru pe care l-am observat este că părul fuzzy care acoperă aceste jucării este foarte atrăgător pentru micul nostru beagle. Ea iubește să tragă lucrurile în bucăți mici și ea a luat o plăcere pentru a trage părul de pe aceste jucării. Deși le oferă mici și # 8220; Din când în când, nu părea să facă nici o deteriorare vizibilă a construcției jucăriilor.

Când lucrurile sunt făcute cu materiale de calitate superioară pentru a fi mai durabile decât produse similare, sunt aproape întotdeauna mai scumpe. Acest lucru este cazul cu jucăriile de câine West Law.

West Law Rowdies Jucării câinilorCuster, jucaria lunga portocalie in comentariul meu, este in prezent vinde pentru 19 dolari.95 pe Amazon. Sanders, jucarul lungi purpuriu in comentariul meu, este de vanzare pentru 24 de dolari.95 pe Amazon chiar acum. Fergus este jucăria gri puțin grăsime din comentariul meu, și vânzarea în prezent pentru 24 de dolari.95 pe Amazon, de asemenea.

Evident, aceste jucării sunt destul de puțin mai scumpe decât alte jucării tradiționale de câine de pluș. Când luați în considerare durabilitatea și siguranța materialelor utilizate pentru a le face, puteți vedea de ce costă mai mult. Dacă aveți un câine care îi place să se joace cu jucării și nu este o putere distructivă Chewer, veți obține banii dvs. merită în afara jucăriilor câinilor West Law.

Citiți următorul: Cum de a alege jucăriile de câine de dimensiune potrivită

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuirea: west paw rowdies jucarii de câine