De ce câinii fură lucrurile și cum să o oprească

Poate fi destul de frustrant când lucrurile tale lipsesc, Dar este mult mai rău când aflați că este pooch-ul tău loial, a căror vă plimbați lucrurile și ascunzându-i departe de tine. Dar de ce câinii fură lucrurile și există o modalitate de a opri acest comportament?

Când câinele dvs. fură lucrurile, nu este niciodată un act rău intenționat; există întotdeauna o explicație logică în spatele acestui comportament canin destul de obișnuit, iar acest comportament de hoț poate fi corectat. Tot ce trebuie să faceți este să vă dați seama de ce câinii fură lucrurile sau, mai degrabă, Fido-ul dvs. special și putem merge de acolo. Deci, aici sunt câteva din cele mai frecvente motive pentru care câinii fură lucruri și ce puteți face despre asta.

Câinele dvs. are prea mult energie

Cel mai frecvent motiv pentru care câinii fură lucrurile sunt lipsa de atenție sau de divertisment.

Un câine plictisit cu suficient stimulare mentală este probabil să încerce să găsească modalități de a juca cu dvs. și de a vă atrage atenția sau de a se distra în alt mod. Puii sunt cunoscuti pentru a apuca lucrurile chiar in fata ta in speranta pentru o chase, tot timpul nu sunteti in starea de spirit pentru jocuri - mai ales atunci cand implică lucrurile tale personale.

Cele mai multe rase au o unitate naturală de pradă și iubesc să prindă bile, Frisbee discuri, lansatoare de rață și orice altceva pot alerga după și prind. Dacă au ceva ce doriți și ați luat-o intenționat, este posibil să vă atrageți atenția. Dacă doriți să corectați acest comportament, atunci Nu le dați reacția pe care o caută.

În majoritatea cazurilor, un câine vă va dori să vă strigați, să fugiți și să urmăriți după ei; Acesta este întregul punct al acestora, care le-a născut oricum, pentru că o văd ca parte a jocului. Pentru a opri câinele dvs. de furt, acționează ca și cum ai fi neinteresat și să ajungi la altceva. Cea mai bună opțiune ar fi o jucărie care aparține pooch-ului tău.

Creierul câinelui dvs. are nevoie de o provocare

Cainele tauLa fel ca noi, câinii doresc și trebuie să găsească ceva care își îndeplinește mințile și stimulează funcțiile lor cognitive. O modalitate de a vă menține câinele distracându-vă și să le oferiți o anumită stimulare mentală Jucării interactive pentru câini cum ar fi tratarea jucăriilor de distribuire sau a jucăriilor de puzzle. Acestea sunt de obicei bile sau stupi ca pe care le vedeți cu brandurile Kong și care pot fi umplute cu mici tratamente.

Deoarece deschiderea în tratamentul jucării de câine de distribuire este atât de mică, pooch-ul dvs. trebuie să lucreze foarte greu pentru a scutura tratamentele și unghi de deschidere în direcția corectă. Ei vor lua cel puțin patruzeci și cinci de minute până la o oră pentru a-și lua gustările și ar putea dura puțin în funcție de câinele dvs.

O altă selecție plină de satisfacții pentru animalele de companie sunt boluri de puzzle sau orice casti de câine care încetinește mâncarea. Acestea sunt boluri de hrănire de bază, dar au caneluri și dips care necesită ca puștii să lucreze puțin pentru a vă bucura de masă. Nu numai că le oferă ceva să se concentreze intenționat, dar își îmbunătățește digestia prin prevenirea înghițirii alimentelor întregi. A fost sugerat de profesioniști și formatori că câinii ar trebui să trebuiască să lucreze pentru mâncarea lor, deoarece îi face mai fericiți și îi dă un loc de muncă.

Ei au nevoie de unele posesiuni ale lor

Toți avem perechea noastră preferată de pantaloni sau pătură preferată sau nu. Animalele noastre au și jucăriile lor preferate, paturile și oasele și dacă animalele de companie nu au asta, atunci acesta ar putea fi unul dintre răspunsurile la de ce câinii fură lucruri în casa ta.

Dacă pooch-ul dvs. petrece o mulțime de timp găsind modalități de a lua lucrurile de la dvs., probabil că au nevoie doar de altceva pentru a le menține distrați și de a le ajuta să se simtă mai sigure. Este doar un impuls natural pentru canini pentru a fura și a ascunde lucrurile pentru că în sălbăticie preferă să îngropă obiecte că nu doresc ca alții să găsească și că vor să folosească mai târziu. Scoateți stimulentul pentru a fura și veți rezolva problema destul de repede.

Altele decât oferirea de jucării stimulative mintale, cea mai bună modalitate de a opri câinii din furtul lucrurilor este Găsiți o jucărie sau obiect că fido vă va îndrăgosti de. De exemplu, în mod specific Sunt cunoscute aceste 14 jucării A fi iubit de majoritatea câinilor - încercați unul dintre ele și vedeți dacă puii dvs. poate dezvolta o relație puternică cu ea.

Cum să vă păstrați lucrurile (și câinele dvs.) în siguranță

Cum să vă păstrați lucrurile (și câinele dvs.) în siguranțăDacă vă simțiți că ați încercat totul, inclusiv jucăriile interactive și obiectele preferate ale puilor, dar câinele dvs. nu vă va lăsa singuri lucrurile, există câteva trucuri care ar putea ajuta.

Încerca câine repellente. Ei vor împiedica că puii voștri se apropie de acele obiecte pe care le place adesea să le fure. De asemenea, puteți încerca soluții naturale. De exemplu, atâta timp cât nu este suede sau alte materiale sensibile, puteți pulveriza elementele cu un amestec de oțet de cidru de mere și apă.

Nu va da un miros rău sau nu va face lucrurile lipicioase, dar va avea gust rău pentru câine. Când câinii nu-i plac modul în care are un gust sau miroase, ei renunță la încercarea de a mânca, mesteca sau fura după câteva încercări. Puteți folosi acest lucru pe cutii de gunoi și în interiorul bolurilor de toaletă pentru a vă menține animalul de companie de a le folosi ca o fântână de cină și apă.

Indiferent de ce, nu încetați să încercați să vă învățați FIDO calea cea bună de a se comporta. Câine de formare comportamentală Tehnici de redirecționare sunt cele mai bune pentru a preveni câinii să fure lucrurile (i.E. ignorând câinele dvs. și i-au atras mai multe elemente mai interesante, dar adecvate pentru ei, Steal & # 8221;.)

Uneori proprietarii sunt frustrați și recurge la păstrarea câinilor închiși într-o cutie. Aceasta este doar o soluție temporară și nu va remedia problema mai mare la îndemână. De fapt, lipirea unui câine frustrat și plictisit într-o canisa este probabil să facă situația mai gravă; animalul dvs. de companie poate doar să se rănească după ce a mestecat cutia sau va vedea cutia ca pedeapsă, care va face ca utilizarea unei cutii mult mai complicate în viitor.

Cunoașteți diferența dintre furtul (comportamentul normal) și paza agresivă a resurselor

Câinii noștri apreciază având propriile lor boluri și jucării de mâncare, dar ar trebui să puteți recunoaște comportamentul normal al caninei și ceea ce este o problemă problematică. Dacă câinele dvs. îi place să-și păstreze toate jucăriile într-un singur loc al casei, este de obicei bine. Cu toate acestea, dacă în orice moment începe să păzească obiectul cu corpul lor, mârâind sau arată dinții, acea este considerată agresiune sau mai precis Paza resurselor.

Cunoașteți diferența dintre furtul (comportamentul normal) și paza agresivă a resurselorPuteți evita astfel de probleme, făcându-l clar de la început că sunteți cel care le oferă alimente. Punerea câinelui dvs. pe un program de hrănire le permite să vadă că mâncarea lor nu apare în mod magic în castron.

Când vă dați cadouri de câine, cum ar fi oasele și mestecul, faceți întotdeauna un punct pentru a le gestiona și a le lua liber fără ezitare. În acest fel, paza și agresiunea de resurse nu devin niciodată o problemă în primul rând. Câinele tău înțelege că odată terminat, își vor întoarce lucrurile înapoi.

În afară de faptul că nu vrei un câine distructiv în casa ta, nu vrei ca câinele tău să ia ceva care este potențial periculos. Usturoiul, pixurile VAPE, țigări, uleiuri esențiale, recipientele de împrăștiere a aerului și o serie de alte elemente din casa dvs. ar putea fi fatale în poochia ta. Până când ați primit problema furtului dvs. de câine, păstrați lucrurile încuiate și în afara acesteia.

Chiar dacă intenționați doar să fiți departe de câinii dvs. câteva minute, acesta este necesar pentru ca animalul să iasă ceva de pe un contor și să-l distrugă sau să-l ingerați. Luați toate măsurile de precauție și oferiți animalul dvs. de companie cu o mulțime de distragere sănătoasă și stimulantă, astfel încât acestea să nu fie tentate să-și sforăiească lucrurile și să fugă cu ei.

Citiți următorul: Mestructiv de mestecat - de ce câinii iubesc la GNAW și cum să o oprească

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Acesta este motivul pentru care câinii fură lucrurile și cum să o oprească

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii fură lucrurile și cum să o oprească