De ce să vă jucați pisica adultă?

Pisică cu jucărie

Pisica ta doar stai acolo, uit la tine, cand tu aruncați o minge sau dangle un șir? S-ar putea să vă îngrijorați că pisica dvs. are nevoie de stimularea și activitatea de joc. Aflați de ce pisica dvs. pare indiferentă să joace și ce puteți face despre asta.

Pisicile intră în mod natural într-o serie de personalități și niveluri de activitate. Toate pisicile joacă, dar interesul lor în jocurile de jocuri de mare energie la vârsta cuprinsă între 4 și 5 luni și declin după aceea. Odată ce pisicile ajung la maturitate, au tendința de a cădea în două grupuri majore: există glezne-cauciucul care continuă să joace și la laptele care preferă mai puțină activitate. Pot exista modalități de încurajare a activității, ceea ce este sănătos atât pentru corp, cât și pentru creier. Cu toate acestea, pot exista alte probleme care influențează Cat comportamente, care pot fi evaluate folosind H.I.S.S. Test.

Test hiss

Sănătate

Sănătatea influențează cu siguranță nivelurile de activitate. Problemele legate de vârstă, cum ar fi artrita, pot reduce interesul în joc. Orice provocare de sănătate care face ca pisica să se simtă viermi prost intestinali, de exemplu - ar putea reduce activitatea pisicii.

Instinct

PIAGUL CAT Mimici de vânătoare. Mișcarea declanșează comportamentul de paw-patting și urmărirea comportamentului. Pisoiul se induldă în auto-play și se pot distra. Ei au mare distracție aruncându-le Jucarii de pisici și urmărind picioarele umane, dar pisicile adulte au nevoie de mai multă stimulare directă. Jucarii de pisici sunt de obicei la fel de bune ca omul la celălalt capăt al jucăriei.

Stres

Orice fel de stres adesea provocate de o schimbare bruscă, poate afecta nivelul de activitate al unei pisici. Pisicile care se simt copleșite de stres nu vor dori să joace.

Simptome

Schimbările în comportamentul obișnuit al pisicii pot fi un semn al unei stări de sănătate. Dacă pisica dvs. îi place de obicei să joace, dar dintr-o dată este inactivă sau letargică, merită să vorbim cu medicul veterinar. O verificare ar putea dezvălui o infecție a tractului urinar sau o altă problemă care poate fi eliminată cu tratament. Dacă pisica dvs. este în stare bună de sănătate, atunci puteți căuta modalități de a stimula jocul mai eficient.

Încurajarea jocului

O pisică adultă a depășit activitatea de redare frenetică a pisicii. Pisica ar putea avea personalitatea unui sitter, și să nu fie înclinată să joace singură. Poate că pisica se bucură de "Kitty TV", vizionându-vă că pretindeți că sunteți o pisică și jucați jocurile pentru ea. Dar pur și simplu nu ați găsit încă jucăria perfectă pentru pisicile voastre.

S-ar putea să fi încercat jucăriile catnip, dar să fiți conștienți de faptul că nu toate pisicile reacționează la catnip. O treime din pisici nu le-a putut îngriji mai puțin. Catnip proaspăt ar putea converti o pisică indiferentă, deoarece este mult mai puternică. Vizitați un magazin de produse pentru animale de companie și cumpărați niște catnip în creștere. Zdrobi o frunză și vezi dacă pisica ta reacționează mai bine la adevăratul lucru. Catnip vine într-o varietate de potențe și poate deveni foarte veche și mai veche. Dacă puteți obține o pungă plină de catnip foarte puternic, depozitați unele dintre jucăriile din interiorul sacului pentru a le da un lift.

Jucăriile trebuie să se miște într-un mod interesant de a-ți atrage atenția pisica. Iată câteva lucruri de încercat. Vizitați un magazin de produse pentru animale de companie - sau chiar un magazin de hobby - și obțineți un pachet de pene fazante. Pisicile rareori le pot rezista. Pene poate fi "snaps" de-a lungul podelei pentru pisica de a urmări, sau chiar a ținut deasupra capului pentru pisica să se lupte. Redarea unui joc cu o pene "dispariție" se ridică într-adevăr câteva pisici. Utilizați o cămașă veche sau pernă și introduceți pene lungi sau a bucată de fire, dedesubt și trageți încet, așa că "ascunde" chiar în fața ochilor pisicii. Pisica poate merge nuci încercând să o apucă înainte ca pene să dispară.

Poleul de pescuit Lure Jucarii într-adevăr gâdilă fantezia multor pisici. Uitați de firele plictisitoare, du-te pentru jucăria "da pasăre" cu o pene fluturată la capătul liniei care zboară prin aer. Magazinele de produse Cat prezintă aceste jucării de atracție, precum și wandurile de pene numite "Cat Teases" într-o varietate de stiluri. Unii au clopote sau mylar strălucitor, zgârieturi și mai mult care păstrează pisicile intrigate. Sau puteți încerca alte emoții ieftine cu jucării de casă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce să vă jucați pisica adultă?