Jucăriile de puzzle interactive pentru câini ca exerciții de creier

Câinii au nevoie de adăpost și un loc confortabil și familiar pentru a dormi. Au nevoie de mâncare bună, nutritivă. Ei au nevoie de Companionul uman. Dogul necesită, de asemenea, o mulțime de consumabile de animale de companie și investiții atât de timp, cât și de bani. Caninii dvs. au nevoie de mâncare de companie, cutii de câini, paturi de câine și, desigur, jucării câinelui. Deoarece câinii nu pot merge la cumpărături pentru ei înșiși, depinde de noi, ca proprietari de câini, să facă cumpărături înțelepte pentru ei și să aleagă interactiv Jucării puzzle pentru câini care au nevoie de un exercițiu de creier.

Ce crezi că câinele tău ar spune dacă îl poți întreba ce fel de jucărie de câine pe care ar dori? Probabil că ți-ar fi dorit că a vrut ceva distractiv care să-i aducă interesul și să-l țină distrați în timp ce erai departe, corect? Majoritatea jucăriilor de câine sunt minunate pentru preluare sau tugging, dar când nu sunteți în jurul valorii de ele nu se distrează foarte mult pentru că fio să se joace cu propria lui.

Nu toți ne gândim foarte mult la nevoile specifice ale câinelui nostru special când vine vorba de achiziționarea de jucării. Cumparam jucarii drăguțe sau jucării pe care le considerăm că se potrivesc personalității câinilor noștri și stilului nostru.

Unii câini au mai multă energie decât alții și câțiva câini sunt mai inteligenți decât alții. Undeva în spatele minții noastre, ne cunoaștem Câinele are nevoie de exerciții fizice. Vom începe acea plimbare zilnică mâine și # 8230; și apoi ne gândim să ne gândim la altceva și mâine nu vine niciodată.

Câinii au nevoie de exerciții fizice și fizice, iar jucăriile interactive de puzzle pentru câini sunt modalitatea perfectă de a-ți exercita mintea și corpul lui. Aceste tipuri de jucării de câine îi încurajează pe tovarășul tău să se ridice și să se activeze, în timp ce îi provocă, de asemenea, să-și dea seama de puzzle-ul pentru a-și câștiga recompensa. Aceste tipuri de jucării sunt mult mai distractive pentru animalul dvs. de companie decât un simplu de pluș sau o jucărie de mestecat.

Clasat: Top 50 cele mai bune jucării de câine interactive pentru stimularea mentală

Jucăriile de puzzle interactive pentru câini ca exerciții de creier

Jucării interactive puzzle pentru câini

Deși exercițiul fizic este important, nu este tot ce avem nevoie de câinii noștri. Stimularea mentală este importantă. Un câine plictisit poate provoca o mare deteriorare.

Studiile au arătat că un timp scurt, jucând cu ceva care face ca un câine să gândească și să folosească abilități pe care le are deja într-un mod nou îl va plictisi la fel de mult ca acea plimbare pe care nu o vei ajunge niciodată la luarea.

Elementele de bază ale jucăriilor interactive de puzzle

Jucăriile de puzzle interactive pentru câini au fost create pentru a distra și a preda abilități de rezolvare a problemelor la canini. Ei umple decalajul cauzat de o lipsă de stimulare mentală, iar în viața noastră ocupată, ne pot da o mică cameră de respirație.

Dacă, ocazional, nu putem să luăm timp să ne jucăm cu câinii noștri, aceste jucării oferă o modalitate de a oferi Playtime supravegheat animalului nostru, lăsându-ne liber să facem altceva în apropiere.

Jucăriile de puzzle interactiv îndeplinesc multe dintre nevoile instinctuale pe care câinii au. Deși îi oferim mâncarea, ei au nevoie încă de a fura și de a vâna și de a-și ucide prada.

O jucărie care face zgomot dă câinelui o șansă de a localiza prada prin sunet, iar una care se mișcă permite ca câinele să se prefacă că este la vanatoare. Ceva pe care îl poate lua și scutura împlinesc nevoia de a ucide prada și ceva ce poate laba și Bat-ul în jurul valorii de a-și ajuta să-și îndeplinească nevoia de a juca cu prada Lui.

Câinii trebuie, de asemenea, să-și exercite abilitățile cognitive, și aici este locul unde jucăriile interactive de puzzle strălucește. Nu numai că sunt ceva nou și distractiv de jucat cu - fie cu tine, fie numai - ele ajută la dezvoltarea memoriei câinelui și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Pentru câinele care este foarte inteligent sau ușor de plictisit, Majoritatea jucăriilor puzzle pot fi ajustate pentru dificultate. Acest lucru vindecă de obicei problema plictisiți și vă salvează banii pe care ați cheltuit-o pe jucăriile noi pentru a vă interesa câinele.

LEGATE DE: Jucării de câine durabile care vor depăși fălcile de catelus

Tipuri și funcții ale jucăriilor interactive de puzzle

Jucăriile interactive pentru puzzle pentru câini necesită animalul să rezolve un puzzle pentru a câștiga un fel de recompensă, de obicei a Dog tratat. Ei sunt o mare oportunitate de a juca cu câinele dvs., în timp ce crește abilitățile sale mentale și cognitive.

În unele cazuri, jucăria poate fi lăsată cu câinele dvs. pentru a-l distra în timp ce sunteți departe (dar întotdeauna îl urmăriți să se joace cu jucăria mai întâi pentru a vă asigura că el nu se poate răni cu el, dacă nu este supravegheat - a se vedea Măsuri de siguranță de mai jos).

În funcție de modul în care câinele dvs. preferă să joace și modul în care învață cel mai bine, puteți găsi o jucărie pentru a se potrivi fiecărui câine. Dacă jucăriile nu vă interesează câinele, dar îi place să se trateze, îl puteți motiva, oferindu-i o jucărie puzzle care eliberează un tratament când rezolvă puzzle-ul.

Jucării interactive puzzle pentru câini

Nina ottosson puzzle jucarii sunt probabil cele mai cunoscute. Ele sunt fabricate din plastic luminos, colorat sau din lemn, care se vor ridica la Play agresiv pentru o lungă perioadă de timp.

Aceste jucării necesită ca câinele să-și dea seama cum să ajungă la panouri de tratare, ușile deschise din nas sau labele la jucărie - și să aibă mai multe compartimente în care să se ascundă tratamentele.

Nivelurile de dificultate sunt atribuite fiecărei jucări, astfel încât să puteți fi sigur că cumpărați unul potrivit pentru câinele dvs.

Există și alte jucării interactive de puzzle pentru câinii care trebuie să fie bătăi până când tratamentul iese printr-o gaură. Jucarii Kong sunt un bun exemplu de acest tip. Ele pot fi umplute cu diferite tipuri de tratamente și chiar înghețate cu amestecul de tratament în interior, oferind câinelui dvs. o ofertă de recompense pe tot parcursul zilei.

Aceste jucării sunt aproape întotdeauna concepute cu chewerul greu în minte, dar asigurați-vă că verificați. Pentru că există un tratament în interior, câinele dvs. va fi tentat să mestece sau să se rupă la jucărie, probabil că se rupe o parte din ea. Nu vrei cainele ta să-l sufli pe ceva în timp ce încerca să ajungă la tratament.

Pentru câinele care preferă animalele umplute, există jucării care îi cer să localizeze și să tragă jucăriile mici umplute dintr-unul mai mare. De exemplu, am văzut un "trunchi de copaci" umplute cu găuri în care să ascundă "veverițele mai mici."Tratamentele pot fi adăugate la mulți dintre ei să o facă și mai mult Distracție pentru câinele tău.

Jucării în care piesa în sine este recompensa sunt un alt tip de jucărie interactivă. Există jucării de remorcare montate pe stalpi de tetherball pentru câini mai activi. Am văzut, de asemenea, o mașină cu bule care eliberează bule de bacon. Pentru a ajunge la bule, un câine va alerga, sări și încearcă să muște la ei. Este distractiv să urmăriți și o modalitate bună de a vă asigura că câinele dvs. primește exercițiul de care are nevoie.

Ca un beneficiu suplimentar, jucării interactive care recompensează un tratament pot fi folosite pentru a încetini un câine care îi lupta pe mâncare. Cu zilnicul său mâncare pentru câini alocație în interiorul jucăriei, tratatele dispensează sunt de fapt mâncarea lui, forțându-i să mănânce mai încet și să învețe noi abilități în același timp.

LEGATE DE: Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Precauții de siguranță cu jucării pentru câini

Jucării interactive puzzle pentru câini

Unele jucării interactive de puzzle sunt sigure pentru a pleca cu câinele dvs. în timp ce el este singur, dar nu aș lăsa un câine nesupravegheat în timp ce jucați cu o nouă jucărie a oricărei jucări până când sunteți mulțumit că este în siguranță.

Fiți conștienți de faptul că unele jucării sunt în siguranță în siguranță pentru jocul nesupravegheat. Asigurați-vă că faceți unele cercetări și citiți ambalajul cu atenție pe lângă alegerea unei jucări pe care câinele dvs. îl va folosi în timp ce este supravegheat.

Când cumpără o nouă jucărie pentru câinele meu, caut mai întâi pe cei pe care i-aș considera în siguranță pentru un copil mai mic de trei ani. Jucăria nu ar trebui să aibă părți care să se poată pierde și să fie înghițite, nimic greu care să poată rupe, nimic ascuțit și nimic mai mic decât gura câinelui tău. Obiectivele câinilor diferă, așa că asigurați-vă că aveți în vedere obiceiurile câinelui dvs., în plus față de cei de câini în general, înainte de a-i da jucăria pe care tocmai ați cumpărat-o.

Citiți următorul: Recapitul de duminică - Adoptarea unui câine care se potrivește stilului dvs. de viață

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jucăriile de puzzle interactive pentru câini ca exerciții de creier