De ce câinii ca jucăriile scârțoase?

De ce câinii ca jucăriile scârțoase

Deci, de ce câinii ca jucării scârțâitoare? Oricine are câini știe că uneori merg sălbatic pentru jucării scârțâitoare. De fapt, ei ar putea chiar să-i facă să meargă puțin latrat, iar mulți câini se vor încânta în timp când este implicată o jucărie scânteietoare. Dar v-ați întrebat vreodată de ce câini ca acele jucării atât de mult? Indiferent dacă este vorba de jucăriile de pluș, fie pe cele de plastic, pe care le puteți găsi în majoritatea magazinelor de companie, câinii mai în vârstă și cățelușul sunt adesea complet meserizați atunci când vine vorba de aceste jocuri. În timp ce nu toți câinii îi iubesc, cei care par este foarte pasionat de ei și o jucărie scârțâită este o modalitate strălucită de a-și angaja creierul sau de a le distra când părăsiți casa. Deci, să aruncăm o privire la motivul pentru care câinii îi iubesc și alții nu. Dacă v-ați întrebat vreodată "De ce câinii îi plac garnitorii"? atunci acest articol este pentru tine.

Câinele de aur retriever jucând cu o jucărie de cauciuc

Totul coboară la instinct

În timp ce ne-am domnit pe câinii noștri de-a lungul secolelor, un lucru este încă sigur: au încă acele instincte de animale care le-ar fi beneficiat foarte mult în sălbăticie. Această dorință naturală de a urmări orice lucru care scârțâie se întoarce la ceea ce este cunoscut sub numele de prey-drive "și, astfel, sunetul scârțâit declanșează o parte instinctuală a celor ce dorește să prindă această pradă. Acesta este motivul pentru care scumitorul din aceste jucării este atât de eficient. Imită sunetul un animal de pradă ar putea face în sălbăticie. Dacă câinele dvs. merge sălbatic când squeker se află în jur, s-ar putea lega înapoi la această parte puțin sălbatică din ele care asociază scârțâind cu un animal pe care ar dori să-l prindă. Câinii au conexiuni ancestrale cu lupul și, în ciuda a sute de ani de domesticire, ei au încă acel instinct sălbatic. Adesea iese să se joace când sunt implicate jucăriile scânteietoare.

În legătură cu o postare: Jucării de câine indestructibile

Jucăriile scârțâitoare sunt interactive

Când ta câine mestecând pe acel scumitor, ei primesc o reacție din jucărie. Le oferă astfel feedback și ei înflorește reacția. Acest lucru ar putea fi mai ales dacă câinele dvs. este acasă singur și are nevoie de unele divertisment. Jucăriile scârțâitoare vorbesc cu ei într-un sens și reacționează la mestecarea lor. Dacă câinele dvs. este adesea acasă singur, este important să le obțineți jocuri interactive și jucării care le vor menține ocupate și mintea lor stimulată. O jucărie scârțâită este un astfel de element și va merge mult timp să vă distrați câinele și să vă distrați în viața lor.

În legătură cu o postare: Jucării interactive pentru câini

Ele duc la atenția omului

Un alt motiv pentru care câinele dvs. se poate bucura de acei sunete de jucărie scânteietoare de câine este că are ca rezultat atenția oamenilor lor. Și orice iubitor de câine știe că acesta este numărul lor de numărul 1. Ei vor să primească dragoste și atenție de la omul lor și știind inteligent că o jucărie care face o scârțâie îi va face doar asta. Joacă jocuri ca făcând cu puiul când își scutură jucăria, deoarece acest lucru vă va întări legătura și vă vor spori fericirea.

În legătură cu o postare: Mașini automate de preluare

Acestea oferă o recompensă imediată

Câinii se bucură de mulțumire instantanee și o jucărie scârțâită îi oferă doar acest lucru. Ei mușcă pe jucăria lor și scârțâit imediat o scârțâit. Acest feedback le încântă și le arată că o mușcătură simplă poate duce la o scânteie impresionantă și acest lucru vă va oferi orele de câine de distracție și fericire nesfârșită.

De ce jucăriile sunt importante

Există o serie de jucării de câine strălucitoare care vă vor încânta puii și le vor oferi ore de stimulare mentală și fizică. Optați întotdeauna pentru jucăriile care au fost încercate și testate și care respectă anumite protocoale și standarde de siguranță. Jucarii de squeaker sunt o opțiune strălucitoare (cu condiția să nu vă deranjează zgomotul), cu toate acestea, există numeroase alte stiluri de jucării, care le vor impresiona și de a oferi ore fără sfârșit de divertisment și distracție. Dacă locuiți într-un apartament sau în imediata apropiere a vecinilor dvs., ați putea dori, de asemenea, să optați și pentru unele opțiuni mai liniștite. Nu vrei să fii cunoscut ca vecinul care are câinele cu o jucărie scârțâită. Astfel, optați pentru o gamă variată de jucării care vă vor impresiona câinii și nu numai cei scârțâi.

În legătură cu o postare: Cutii de jucărie pentru câini

Câine cu o minge de cauciuc

De ce siguranța jucăriei dvs. este atât de importantă

Când vine vorba de alegerea jucăriilor de câini, este imperativ să optați pentru branduri care sunt încercate și de încredere. Optați pentru jucăriile de câine care au fost aprobate de veterinari și care sunt BPA fără substanțe chimice dăunătoare sau toxice. Dacă aveți un catelus, este, de asemenea, esențial să le supravegheați atunci când se joacă cu jucăriile lor. Când au rămas nesupravegheate, puii și chiar câini adulți ar putea să se sufle pe anumite jucării. Astfel, asigurați-vă că acestea sunt în siguranță și numai achiziționarea de la branduri reputate. Când vine vorba de câinele tău, este întotdeauna mai bine să fii sigur decât să-ți pare rău. Alegeți o jucărie care a fost aprobată de profesioniști și dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar despre jucăria câinilor pe care intenționați să o achiziționați.

Verificați lista noastră uimitoare de Awesome jucării pentru câini Dacă sunteți pe vânătoare pentru ceva special pentru câinii dvs. De la jucăriile de puzzle la bilele pe care le pot urmări când sunt pe aventurile lor, lista noastră este plină de un număr de biritari care sunt obligați să-i placă sau chiar iubiți. Jucăriile sunt o parte importantă a vieții pentru orice câine și le permite să joace, să se relaxeze și să se distreze. Ele pot fi interactive și se bucură de câini și proprietari deopotrivă și, astfel, orice jucărie de scânteie sau jucărie interactivă va fi o lovitură totală cu câinele dvs.

În legătură cu o postare: Jucării puzzle pentru câini

Când vine vorba de câinele tău, acum vrei doar cel mai bun. Acesta este motivul pentru care lista noastră este o astfel de lovitură. Acesta explorează o gamă variată de jucării populare și oferă iubitorii de câini o gamă largă de opțiuni. Orice ai ales, știm că poooch va fi super impresionat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii ca jucăriile scârțoase?