Jucarii pentru dirale

Ferretul de odihnă pe podea din lemn de esență tare

Ferrets sunt animale de companie care nu vor înceta niciodată să vă distrați cu anticul lor. Oferind o varietate de jucării stimulative și sigure este o modalitate excelentă de a păstra Ferretul tău distrați și fericiți. Ferretele se vor juca cu aproape orice, dar este important să alegeți jucăriile care sunt durabile și nu vor reprezenta un pericol de siguranță pentru animalul dvs. de companie.

Înghițind bucăți și părți din jucării este una dintre cele mai grave pericole ale didactice atunci când vine vorba de jucăriile. Asigurați-vă că toate jucăriile pe care le au sunt la fel de în siguranță, și inspectați în mod regulat jucăriile pentru orice uzură sau piese pierdute și aruncați orice care se află în afară. Nu merită să luați riscuri.

Idei pentru distracție și sigure jucării de ferret:

  • Jucării din plastic rezistente (e.G. unele jucării de pisici).
  • Mingi din plastic din plastic. Bilele cu clopote sau cu alți nume de zgomot în interior sunt adesea favorite. Bilele moi făcute din fleece sunt, de asemenea, distractive pentru dihors pentru a transporta în jur.
  • Bile mari de ferret cu găuri în ele, astfel încât difuzorul poate urca și ieși.
  • Cutii de carton și pungi de hârtie.
  • Țevi PVC sau tuburile comerciale de ferret sunt de obicei o lovitură mare.
  • Agățat jucării papagal (de obicei făcute cu lemn, frânghii grele, clopote etc.) sunt de obicei distractive și interesante pentru dihor. Jucării care au frânghii sau alte biți atârnți lungi sunt folosiți cel mai bine numai sub supraveghere, din cauza riscului de strangulare.
  • Rattles, inele de dentiție și alte jucării mici din plastic dur, făcute pentru copii umani.
  • Mici jucării moi / umplute, în special cu elevii de zgomot sau alți producători de zgomot, închise în interiorul lor (evitați jucăriile în cazul în care dispozitivul de ciuliță este vizibil sau expus, deoarece dișterea sunt experți la mestecarea acestora și pot provoca blocaje dacă sunt înghițite).
  • Pungi de pânză moale pentru a se ascunde și a dormi - puteți chiar să obțineți unele care au un strat de material înclinat în interiorul acestora, care le face foarte interesant pentru dihor.
  • Joacă corturi sau case.
  • Ferretele iubesc tuburile suspendate pentru ambele jocuri și dormind (ei iubesc și hamacurile).
  • Jucarii dangling ca cele disponibile pentru pisici - dar folosesc doar sub supraveghere pentru a se asigura că ferretul nu se încurcă.

Tipuri de jucării pentru a evita

Evitați jucăriile fabricate din cauciuc moale sau latex (cum ar fi cele mai scumpe jucării făcute pentru câini), deoarece sunt prea ușor pentru dihori pentru a mesteca și a înghiți. De asemenea, evitați orice cu piese mici care ar putea să se descompună (sau să fie mestecate).

De asemenea, urmăriți semne de rupere (sau fire libere în cazul jucăriilor de pânză) și aruncați orice jucărie care ar putea provoca probleme.

Oferind o gamă bună de jucării și rotirea jucăriilor și a accesoriilor în cușcă va ajuta la menținerea vieții interesante și distractive pentru dihor. Desigur, probabil că nu le va împiedica să-și găsească propriile comori prin furtul de lucruri și de a le ascunde de la dvs. Cu toate acestea, dacă le păstrați furnizate cu lucruri distractive, poate că bunurile dvs. nu vor fi destul de importante!

Pentru mai multe idei, a se vedea Top zece jucării de ferret Pentru o selecție de jucării, ferretul dvs. se poate bucura, pe care îl puteți achiziționa online.

Mai multe cumpărături online

  • Dihor.COM este un magazin online dedicat în întregime pentru furnizarea de către Ferret și are o selecție minunată de jucării.
  • Doctorii Foster și Smith de asemenea, are o selecție bună de articole pentru diurg.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jucarii pentru dirale