Jocuri cerebrale pentru câini: cum să vă păstrați câinele distrați în interior

Jocuri cerebrale pentru câini: Cum să vă păstrați câinele distrați în interior

Indiferent dacă locuiți într-un apartament sau nu puteți ieși din casă din cauza vremii nefavorabile, este încă important să vă păstrați câinele activă și să vă distrați. Și există o mulțime de jocuri și activități pe care le puteți încerca de la confortul casei tale. La urma urmei, asigurându-vă că câinele dvs. este stimulat în mod corespunzător mental și fizic, sunt două dintre cele mai importante responsabilități ca proprietar de animale de companie. În acest post blog, vă vom oferi câteva idei despre ceea ce puteți face pentru a vă menține pooch-ul distras. Dar mai întâi, care sunt consecințele de a nu stimula mintea câinelui tău.

Aur Retriever Puppy cu jucărie

Care sunt semnele unui câine plictisit?

Dacă ale tale Câinele se plictisește, este mai probabil să le pari să se angajeze într-o serie de comportamente problematice. Ei pot începe săpat pe covor sau în curtea ta. Ați putea găsi că perechea preferată de adidași devine brusc mestecată în bucăți. În caz contrar, puii dvs. se poate angaja în comportamentul de căutare a atenției, cum ar fi problema lătrat sau whining. Sau puteți observa că câinele dvs. începe brusc să lingă sau să mesteze-o. Desigur, acest lucru ar putea fi un semn al Fleas În schimb, verificați acest lucru. Când un câine este stimulat în mod corespunzător, trebuie să observați că este mai puțin probabil ca ei să se angajeze în acest comportament problematic.

Idei pentru jocurile creierului pentru a juca cu câinele dvs .: cum să stimuleze mental un câine

Există o mulțime de jocuri creier pentru câini și activități pentru a vă bucura de câinele dvs., care ajută la stimularea minții lor și de multe ori și corpul lor. Iată doar câteva posibilități pentru a încerca.

V-ați ascunselea

La fel ca copiii iubesc un joc de ascundere și caută într-o zi ploioasă, același lucru este valabil și pentru câini. Tot ce trebuie să faceți este să ascundeți că unele tratează în jurul casei și lăsați-i câinele să-i smulgă. Puteți seta nivelul de dificultate al jocului, alegând unde să ascundeți tratamentul. Începeți cu locuri evidente până când câinele dvs. devine atârnă de ea înainte de a începe să le puneți mai multe provocări.

Învățați-vă câinele câteva trucuri noi

Una dintre cele mai bune modalități de a vă distra câinele și de tine este prin învățarea unor trucuri noi. Acest lucru are, de asemenea, bonusul adăugat de îmbunătățire a dvs comportamentul general al câinelui, precum și întărirea legăturii dintre voi doi. Desigur, învățarea trucurilor noi pentru câini poate fi un proces consumator de timp și trebuie să afișați o mulțime de răbdare pentru a obține succesul. Dacă nu doriți să treceți prin toate eforturile, ați putea pur și simplu să vă reîmprospătați cunoștințele despre pooch despre unele dintre trucurile pe care le cunosc deja cum să facă. Doar câteva dintre trucurile distractive pe care le puteți învăța includ cum să vă scuture mâna, să jucați morți și să vă plimbați.

Configurați o dată de redare a catelului

Dacă câinele dvs. nu ajunge în afara prea mult și nu aveți alte animale de companie acasă, ei ar putea fi înfometați de atenția caninei. Deci, de ce să nu vă aduceți prietenul care deține câinele să-i invite pe poochesul lor pentru o dată de redare. Socializare este deosebit de important pentru puii, dar câinii adulți iubesc posibilitatea de a juca, de asemenea. Dacă este posibil, ar trebui să încercați să găsiți alți câini care sunt un meci pentru câinele dvs. Dacă aveți puțin Chihuahua, A Marele Dane poate să nu fie partenerul ideal! De asemenea, nu doriți să riscați siguranța câinelui dvs. prin faptul că unul cu o istorie cunoscută de agresiune. Dacă lucrurile nu merg în conformitate cu planul, trebuie să fiți la îndemână pentru a interveni. Înainte de a arunca toate jucăriile în mix, ar trebui să vă asigurați că pooch-ul dvs. are deja comanda "picătură".

Proprietarul se joacă cu câinele lui

Investiți în unele jucării puzzle

Promisiunea de a obține o trata La sfârșitul unei sesiuni de joc este doar prea mult pentru a rezista pentru mulți câini și există tot felul de variații pe acest tip de jucărie care vă va angaja la Pooch timp de ore la sfârșit. De exemplu, puteți obține bile de cauciuc care sunt filablează cu tratamente, dar deschiderea este suficient de mică încât câinele dvs. trebuie să lucreze pentru a-și obține labele pe ele. Există și alți alimentatori de câini interactivi care pun obstacole în calea poochei înainte de a putea accesa tratamentele gustoase. Sau există alții care au jucării de pluș care se ascund într-o zi pentru ca câinele dvs. să sapă. Dacă vă întâlniți câteva dintre acestea jucării pentru câini, Puteți începe să le rotiți pentru a vă asigura că pupul dvs. nu se plictisește. Odată ce vă sapa din nou, va avea entuziasmul de a fi brand nou din nou!

În legătură cu o postare: Câine tratează

Joacă pretenți interior

Atâta timp cât aveți suficient spațiu în interior, ați putea încerca să jucați un joc de Fetch cu câinele tău. În mod ideal, veți avea o hartă lungă, dreaptă fără vaze cocoțate pe scaune rahitice de-a lungul drumului! Obțineți o minge moale care nu este în pericol de a provoca daune la nimic și de ao rula mai degrabă decât să o arunce. Majoritatea câinilor nu pot risca să urmărească după o minge și este o modalitate bună de a le face să ardă câteva calorii. Dacă doriți să vă dați pooch-ul un pic mai mult de antrenament, puteți chiar să aruncați mingea în sus și pe scări. Vrei să fie obosiți fără a fi prea epuizați. O altă alternativă este să joci un joc de "ține departe" cu tine poate cineva în casă. Aruncați mingea unii altora și lăsați câinele dvs. să se distreze încercând să o primească. Dar trebuie să vă asigurați că vă permiteți să o prindeți din când în când, pentru a le oferi un sentiment de realizare și satisfacție.

În legătură cu o postare: Mașini automate de preluare

Juca remorcher

Un alt instruire simplă, dar clasică a creierului pentru câini joc pentru a juca cu tovarășul tău canin este o remorcă de război, care vă ajută să vă exercitați instinctele de pradă ale câinelui. Tot ce aveți nevoie este o coardă dură care are o combinație câștigătoare de durabilitate și flexibilitate. Dar înainte de a merge, este o idee bună să vă asigurați că ați învățat comanda "cădere". Acest lucru vă va permite să vă opriți jocul când aveți nevoie. Uneori, câinii pot obține prea puțin în lucruri și distracție se pot întoarce în agresiune. De asemenea, este important să alegeți locul potrivit în casa dvs. Căutați un loc liber de dezordine, deoarece nu doriți să călătoriți înapoi peste nimic când vă trageți pe frânghie. Ia unele pauze când simți că sunt necesare. 30 de secunde sau așa ar trebui să fie bine. În acest timp, puteți practica câteva comenzi de bază, cum ar fi "Sit" pentru a le face să se liniștească. Putin din mârâind și coada de coadă este normală, dar dacă dvs dinții câinelui Atingeți pielea, ar trebui să opriți jocul. Este, de asemenea, o idee bună că lăsați câinele dvs. să câștige jocul așa cum va fi acest lucru Îmbunătățiți încrederea puilor. Atâta timp cât îl supravegheați în mod corespunzător, doi câini pot juca și remorca de război.

Configurați un curs de obstacol

Dacă doriți să puneți puțin mai mult efort în teasele de creier de câine, ați putea chiar să le încercați să le puneți un curs de obstacole. Ați putea încerca pur și simplu să utilizați unele dintre mobilierul pe care îl aveți acasă, permițându-vă câinelui dvs. să sară peste scaune, să se scufunde sub mese și să ceri în jurul tablourilor. Evident, trebuie să mișcați ceva care este spart în afara drumului. Odată ce câinele dvs. a terminat cursul, asigurați-vă că le oferiți o mulțime de laudă și un tratament. Când vă puteți duce din nou în afara, puteți transfera abilitățile pe un curs de agilitate adecvat.

În legătură cu o postare: Tunelul de agilitate pentru câini

Femeia care se joacă cu câinele ei

Învățați câinele dvs. să folosească o banda de alergare

Câinii pot învăța cum să alerge și pe o banda de alergare, dar trebuie să vă asigurați că au suficientă practică pentru a face acest lucru în siguranță. Puteți obține benzi de alergare speciale care sunt special concepute pentru canini. Pentru a începe cu, veți dori să obțineți pooch-ul folosit cu mașina atunci când este dezactivat. Când o porniți pentru prima dată, ar trebui să începeți încet. Asigurați-vă că vă supravegheați câinele în orice moment și dați-le o scăpare ușoară atunci când vor să coboare.

În legătură cu o postare: Câine de alergare

Încercați jocul "ce mână"

Dacă animalul dvs. este folosit pentru a accentua munca, ați putea încerca să oferiți mai multă stimulare mentală pentru câini cu jocul "care". Tot ce aveți nevoie sunt că un câine tratează că vor fi capabili să se miște. Puneți un tratament într-una din mâinile voastre, închideți pumnii și puneți-i în fața câinelui vostru. Permiteți-vă pooch-ului dvs. să aleagă mâna pe care o consideră că conține tratamentul. Ei ar trebui fie să miște sau să labe mâna dreaptă. Nu vă faceți griji dacă aleg incorect să înceapă cu. Ar putea dura un pic de timp pentru ca ei să fie atârnată de joc. Puteți adăuga o comandă "Touch" pentru a le folosi pentru a selecta o mână cu laba.

Învățați câinele dvs. să facă niște treburi

Ce ar putea fi mai util decât să vă învățați câinele să vă ajute cu niște treburi în jurul casei? Poochul dvs. va trebui să știe comenzi de ascultare de bază, precum și numele unor obiecte din jurul casei. Puteți să vă învățați câinele să vă aducă lucruri sau să vă ordonați după ei înșiși. Pentru acesta din urmă, câinele dvs. va trebui deja să cunoască comanda "picătură" și vor trebui să stea peste caseta de toybox. Odată ce au depus cu succes jucăria, va trebui să le oferiți o mulțime de laudă. De asemenea, va trebui să le învățați numele tuturor jucăriilor lor, așa că știu care să apuce. De-a lungul timpului, ei vor face atârnă de ea și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la curățarea după câinele dvs. din nou! Dacă acest lucru pare prea complicat, ați putea începe cu vechiul clasic de a obține câinele dvs. să vă aducă ziarul sau papucii.

Dă-ți câine un masaj

În timp ce orice altceva pe care l-am vorbit până acum a implicat câinele dvs. fiind destul de activ, acest joc de minte pentru câini le permite să se întindă și să se bucure în timp ce le răsfățați cu un masaj. Există o mulțime de tutoriale online care vă învață elementele de bază. Acest lucru este deosebit de benefic pentru câinii mai în vârstă care suferă de artrită deoarece va ajuta la calmarea articulațiilor lor. Alte beneficii pentru această activitate includ reducerea anxietate, ameliorarea stresului, îmbunătățirea circulației și consolidarea legăturii dintre câine și proprietar. Un timp frumos pentru a da câinelui un masaj ar putea fi la sfârșitul unui a Sesiunea de îngrijire. Odată ce intrați într-un obicei obișnuit de îngrijire a câinelui, masaj poate acționa ca tratament și pot fi mai receptivi pentru a avea dinții periat, strangatele îngrijite și urechile curățate!

Relaxați-vă pe canapea împreună

Nu tot ce faci cu câinele tău în interior trebuie să fie un antrenament intens și, uneori, nu este nimic asemănător cuddling up pe canapea. Sfârșitul unei zile lungi este un timp deosebit de plăcut să vă încurcați în fața unor netflix, deoarece îi este relaxată, calmă și pregătită pentru pat. Dacă câinele dvs. a fost stimulat în mod corespunzător mental și fizic pe parcursul zilei, ei nu ar trebui să-i găsească prea greu de îndepărtat pentru a obține cele patruzeci de zăpadă.

Câine care se joacă cu mingea

Gândurile finale

După cum puteți vedea, există o mulțime de jocuri cerebrale de câine care pot stimula câinele dvs. fără a fi nevoie să mergeți în aer liber. Mai degrabă decât să se bazeze doar pe una sau două, este o idee bună să variați activitățile de a vă menține pooch-ul angajat și interesat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jocuri cerebrale pentru câini: cum să vă păstrați câinele distrați în interior