10 Lucruri pe care oamenii le fac că câinii nu pot să stea

Baie de câine.ro

Ați putea face lucruri care vă deranjează câinele fără să vă realizați nici măcar? Câinii tolerează adesea comportamentul uman pentru că Sunt loiali și ușor. Cu toate acestea, pot exista unele lucruri pe care le faceți pe voi sau pe alții că câinele dvs. vă urăște în secret. Probabil că vă puteți gândi la câteva lucruri pe care câinele dvs. îl urăște pentru că este evident. Poate că câinele tău pune frânele când încerci să baie -l. Poate că scade de îmbrățișări sau de anumite tipuri de manipulare. El poate chiar să devină vizibil supărat sau deprimat când nu-și ia drumul.

Chiar și cel mai asemănător câine va urî unele dintre lucrurile pe care le facem oamenii. Da, anumite lucruri sunt inevitabile, cum ar fi VET vizite sau îngrijirea. Cu toate acestea, există și alte modalități pe care le putem încerca să o luăm ușor pe câinii noștri. Nici doi câini nu sunt exact la fel, deci ceea ce un câine urăște un alt câine se poate bucura.

01 din 10

Hugging.ro

Este cu adevărat drăguț să se uite la fotografiile oamenilor îmbrățișând câini, dar realitatea nu este atât de confortabilă. Mulți câini nu se bucură de îmbrățișări, în special de la străini. Plasarea brațelor în jurul gâtului sau corpului câinelui poate fi percepută ca o amenințare. Majoritatea câinilor tolerează îmbrățișări blânde de la omul de încredere, dar asta nu înseamnă că ei îi plac de fapt.

O alternativă mai bună este să lăsați câinele să se înghesuie pe propriile sale termeni și să-l întăresc de-a lungul spatelui și pe piept (mai ales dacă nu cunoașteți bine câinele). Desigur, câțiva câini îi place să fie îmbrățișați. Este important să știți propriul câine și să-i înțelegeți limitele. Acordați atenție lui limbajul trupului pentru a vă ajuta să înțelegeți cum simte când îl îmbrățiți. Dacă se sprijină, evită ochii lui, Căști, își linge buzele, are un aspect îngrijorat sau arată altor Mesaje de calmare, Probabil că este incomod.

Continuați la 2 din 10 de mai jos.
  • 02 din 10

    Ajunge într-o față și spațiu personal

    La fel ca îmbrățișarea, câinii tind să nu-i place atunci când oamenii ajung în fețele lor. Gândește-te cum te-ar face să te simți! Evitați să vă puneți mâinile într-o față câinelui, ridicându-vă pe câini și grăbiți spre ei. Acest lucru este deosebit de important dacă câinele nu vă cunoaște bine.

    Ca proprietar, dacă aveți nevoie să vă loviți și să vă adresați câinele pentru binele lui (cum ar fi Curățarea urechii sau periajul dinților) Du-te încet, fii blând și recompensa câinele tău cu tratamente și / sau laudă. Dacă câinele dvs. prezintă gesturi de calmare, arată semne de frică, sau acționează agresiv, înapoi! Este întotdeauna cel mai bine să fii atent și Împiedicați mușcătura de câine.

    Continuați până la 3 din 10 de mai jos.
  • 03 din 10

    Fără a lăsa un miros de câine și să exploreze pe plimbări

    Câinii se bucură să meargă Plimbare Pentru mai mult decât exercițiul. Luând o plimbare în aer liber, dă câine o șansă de a explora lumea. Câinele dvs. explorează lumea în primul rând prin miros, apoi cu celelalte simțuri (în timp ce majoritatea oamenilor explorează mai întâi lumea prin vedere). Rushing câinele dvs. printr-o plimbare fără a permite să se oprească și să-inifci (și să marcheze) este necuviincios. Dacă vă gândiți la asta, este ca și cum cineva care vă trage de braț prin magazinul dvs. preferat fără să vă permiteți să vă opriți și să vă uitați la orice. Dacă se întâmplă tot timpul, ar fi destul de frustrant, nu ar fi? După data viitoare când vă duceți câinele, dați-i mult timp să-și exploreze mediul.

    Continuați până la 4 din 10 de mai jos.
  • 04 din 10

    Lipsa de rutină și reguli

    Câinele dvs. nu pare să pară așa, dar are nevoie de reguli. Dacă câinele dvs. acționează, este probabil pentru că nu i-ați învățat regulile. Instruire este o parte importantă a structurii în viața câinelui dvs. O rutină este importantă deoarece câinele dvs. are un ceas intern. Încercați să vă hrăniți câinele în același timp în fiecare zi. Stabiliți și o rutină de exerciții și dacă este posibil. După câteva zile de reguli structurate și de rutină, probabil că veți observa că câinele dvs. este mai fericit. Rutinele și regulile fac ca lumea câinelui să fie mai previzibilă și să-și sporească încrederea.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Strigă și pedeapsă aspră

    Nimeni nu-i place să fie strigat sau pedepsit aspru (cum ar fi spanked). Câinii nu pot înțelege cuvintele pe care le spunem, dar ei simt emoțiile când o faci. Dacă aveți un câine sensibil sau înfricoșător, puteți găsi că strigătele și pedeapsa aspră se confruntă cu adevărat sau vă sperie câinele. Frica nu este egală cu respectul și nu vă veți întări relația cu aceste metode. Chiar dacă câinele dvs. este aloof sau ultra-fericit, probabil veți găsi că strigătul și pedeapsa aspră nu vă ajută pe termen lung, deoarece câinele dvs. devine desensibil (adică face ceea ce vrea oricum și tu doar să te repeți).

    Armare pozitivă este, în general, cel mai eficient tip de instruire. Pentru a corecta comportamentul nedorit, puteți încerca redirecționarea câinelui spre un comportament preferat în loc să strigați sau să-l smulgeți. Antrenează câinele dvs. la "dați-l"Sau"lăsați-l"Sunt modalități minunate de a vă opri câinele să mănânce sau să mestecați ceva ce nu ar trebui. Îl puteți învăța "Veniți"Sau"priveste-ma"Pentru a-și atrage atenția când face ceva greșit. Asigurați-vă că îl recompensezi când respectă el. Câinii sunt mult mai probabil să vă asculte când emiteți o cerere mai degrabă decât o "nu" nespecifică sau "opriți-o."

    Continuați până la 6 din 10 de mai jos.
  • 06 din 10

    Îmbrăcându-le în sus

    Cu excepția cazului în care ați folosit câinele dvs. pentru a purta haine treptat (sau ca un catelus), există o șansă bună Câinele tău urăște să fie îmbrăcat. Mulți câini vor tolera costumele sau costumele, dar majoritatea nu se bucură de ele. Să-ți cunoști câinele înainte să-l forțezi într-un costum de iepuraș!

    Unii câini sunt bine cu articole simple de îmbrăcăminte, cum ar fi cămăși, dar pâini purtând lucruri pe capete sau picioare. Cât de importantă este că te îmbraci câinele oricum? Dacă câinele dvs. are nevoie de protecție împotriva frigului, începeți cu obiecte mici, ușoare și asociați-le cu tratamente sau alte recompense. Lucrați până la pulovere, jachete și booties. Urmăriți limba corpului câinelui pentru a determina când a avut destule.

    Continuați până la 7 din 10 de mai jos.
  • 07 din 10

    Parfumuri puternice

    În cazul în care nu l-ați știut deja, simțul mirosului câinelui este de aproximativ 10.000 până la 100.000 de ori mai sensibil decât al tău. În general, câinii se bucură de luarea în toate tipurile de mirosuri și mirosuri. Cu toate acestea, parfumurile puternice și substanțele chimice pot deranja câinii și chiar irită nasul lor.

    De regulă, este mai bine să evitați pulverizarea directă a câinelui dvs. cu ceva. Dacă câinele dvs. are nevoie de un spray medical aplicat, să-i evitați fața (mai bine, să pulverizați medicamentul pe o cârpă și să-i aplicați acest lucru în acest fel). Când utilizați propriile produse (parfum, spray de păr, odorizante de aer, curățători etc.), faceți-vă departe de câinele dvs. și asigurați-vă că produsul nu este toxic.

    Continuați la 8 din 10 de mai jos.
  • 08 din 10

    Fiind lăsați singuri sau ignorați

    Câinii sunt creaturi sociale care, în general, urăsc că sunt lăsate singure. Unii câini sunt mângâiați de prezența un alt câine, Dar alții doresc doar compania umană. În cazuri extreme, câțiva câini de fapt se tem că sunt lăsați singuri și experiență anxietate de separare.

    Problema este că majoritatea proprietarilor de câini trebuie să lucreze pentru a plăti pentru toate alimentele de câine gourmet. De asemenea, trebuie să aveți o viață, să executați comisioane, să luați vacanțe etc. Desigur, câinele tău nu înțelege totul. Deci, ce este soluția?

    Petreceți cât mai mult timp posibil cu câinele dvs. când sunteți acasă. Ia timpul pentru a lega cu câinele dvs. Setați o rutină zilnică, oferind o mulțime de exerciții fizice și stimularea mentală. Dacă călătoriți frecvent, găsiți o încredere Pet Sitter cu care câinele dvs. este confortabil. Dacă călătoriți în mod constant, luați în considerare dacă este sau nu corect să aveți nici un câine (sau orice animal de companie pentru asta).

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Forțându-le în situații incomode

    Cei mai mulți dintre noi am experimentat-o: câinele dvs. "pune pe frâne" și refuză să meargă undeva sau să facă ceva. Poate că este cadă. Adesea este medicul veterinar. Uneori este mașina sau chiar o anumită stradă. S-ar putea chiar să fie o anumită persoană sau animal pe care câinele dvs. vrea să evite. De cele mai multe ori, câinele dvs. este refuzat pentru că are a Frica sau fobia.

    Când îți forțezi câinele într-o situație înfricoșătoare, îl păstrezi într-o stare de stres. Este de fapt o tehnică numită inundații care nu funcționează întotdeauna (și poate provoca mai mult rău decât bine). O metodă mai bună este să vă ușurați câinele în situație. Păstrați-l la o distanță sigură și recompensați-l că rămâneți calm. Creșteți treptat expunerea câinelui la "declanșator" și recompensa pentru neacceptare. Dacă este vorba de veterinarul se teme, puteți lua măsuri Ia câinele tău să iubească veterinarul. Dacă fobia este gravă, poate fi necesar să obțineți ajutor de la o formator sau comportamentist.

    Continuați până la 10 din 10 de mai jos.
  • 10 din 10

    Fiind supărat

    Viața are ursul și coborâșurile. Nu vă puteți aștepta să fiți fericiți tot timpul. Cu toate acestea, câinele dvs. vă poate simți emoțiile din cauza legăturii strânse pe care le împărțiți. Dacă treceți printr-o perioadă de depresie, stres sau durere, este obligată să vă afecteze câinele. Unii câini se vor potrivi emoțiilor dvs., devenind trist sau chiar bolnavi. Alții se vor plictisi sau vor fi frustrați și "acționează", deoarece nu primesc suficientă atenție / exerciții / stimulare.

    Faceți tot posibilul pentru a păstra cu un fel de rutină și petreceți timp cu câinele dvs. Câinii pot oferi asistență minunată de emoție. Există un motiv pentru care câinii sunt atât de mari în Terapia asistată de animale! Mergeți la o plimbare cu câinele dvs. și ați putea chiar să vă simțiți mai bine.

  • Uita-te acum: Instrumentul care trucuri câinele tău în băi iubitoare

    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. MeINT, Kerstin și colab. Predarea copiilor și a părinților să înțeleagă semnalizarea câinilorFrontiere în știința veterinară, vol 5, 2018. Frontiers Media SA, DOI: 10.3389 / FVETS.2018.00257

    2. China, Lucy și colab. Eficacitatea pregătirii câinilor cu și fără gulere electronice la distanță vs. Un accent pe armarea pozitivăFrontiere în știința veterinară, vol 7, 2020. Frontiers Media SA, DOI: 10.3389 / FVETS.2020.00508

    3. Tiira, Katriina și Hannes Lohi. Experiențele de viață timpurie și asocierea exercițiilor cu anxietăți caninePLUS UNU, vol 10, nu. 11, 2015, p. E0141907. Biblioteca publică a științei (PLOS), DOI: 10.1371 / Jurnal.ponei.0141907

    4. Shalvey, Emma și colab. Explorarea înțelegerii celor mai bune practici abordări ale problemelor comune ale comportamentului câinilor de către profesioniștii veterinari din IrlandaJurnalul veterinar irlandez, vol 72, nu. 1, 2019. Springer știință și business media LLC, DOI: 10.1186 / s13620-019-0139-3

    5. Szánthó, Flóra și colab. Câinele dvs. este empatic? Dezvoltarea unui sondaj de reactivitate emoțională pentru câiniPLUS UNU, vol 12, nu. 2, 2017, p. E0170397. Biblioteca publică a științei (PLOS), DOI: 10.1371 / Jurnal.ponei.0170397

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Lucruri pe care oamenii le fac că câinii nu pot să stea