V-ați oferi câinelui o rețetă pentru a ajuta la sensibilitatea la zgomot?

V-ați oferi câinelui o rețetă pentru a ajuta la sensibilitatea la zgomot

Boxerul nostru, Chloe, este înspăimântat de zgomote puternice. Gunshoturile și focurile de artificii o vor trimite în ascundere. Ea de obicei se îndreaptă spre dormitorul meu sau pentru baie. Ea va ritm, pantaloni și tremurând timp de 20 de minute, înainte de a se întoarce în cele din urmă să se alăture din nou gospodăriei noastre.

Am încercat o mulțime de tratamente pentru a ajuta Chloe, dar toți au fost naturali. Nu mă simt confortabil să dau câinilor noștri medicamente fără prescripție medicală. Știu că unii dintre voi nu pot fi de acord și simțiți că acest tip de medicament este necesar deoarece se adaugă la calitatea vieții lui Chloe.

În timp ce este adevărat, am obținut rezultate bune din câteva dintre remediile naturale, așa că nu găsesc medicamente pe bază de prescripție medicală o necesitate în acest caz. Sileo este primul, și în prezent singurul tratament aprobat de FDA pentru câinii cu aversiune de zgomot. Sunt, de asemenea, nervos cu privire la încercarea de produse pe bază de rețetă care sunt noi pe piață.

V-ați oferi câinelui o rețetă pentru a ajuta la sensibilitatea la zgomot

LEGATE DE: Dovezi pe bază de medicamente veterinare (EBVM) vs. Medicina veterinară holistică

Știu că studiile de testare se fac înainte ca produsele să fie eliberate publicului, dar uneori anumite efecte secundare nu sunt realizate până când pacientul a fost pe medicament pentru o perioadă lungă de timp. În general, am încercat să evităm medicamentele pe bază de prescripție medicală, cu excepția cazului absolut necesar pentru sănătatea animalelor de companie.

Am folosit produse naturale, dar facem, de asemenea, câteva lucruri în jurul casei noastre pentru a face lucrurile mai ușoare pentru Chloe. De îndată ce începe o furtună sau orice alt zgomot pe care îl știu va porni anxietatea lui Chloe, am pornit televizorul sau radioul și închideți toate ferestrele. De asemenea, găsesc că închiderea perdelelor ajută și.

V-ați oferi câinelui o rețetă pentru a ajuta la sensibilitatea la zgomot

LEGATE DE: Holistice Holistice Health 101: Ghidul final de știință

Chloe pare să meargă oricum în dormitorul nostru sau în baie, așa că o conduc acolo și stau cu ea. Vorbesc calm la ea și zgâriasc petele preferate pentru a încerca să-i distragă atenția. Desigur, lucrurile de genul asta nu pot fi făcute tot timpul. Uneori aceste lucruri se întâmplă când nu suntem acasă sau când nu pot petrece 30 de minute așezate în baie cu ea.

Facem tot ce putem, și întotdeauna încerc să Utilizați produsele naturale că am găsit dacă știu că un eveniment vine (ca focuri de artificii sau tunete). Aceste lucruri funcționează destul de bine pentru noi și doar nu văd nevoia unui medicament de prescripție medicală. Știu că câinii suferă de aversiune de zgomot care este mult mai severă decât Chloe`s.

Ce crezi? Ați încerca Sileo pentru a vă ajuta câinele? Mi-ar plăcea să vă aud părerea și vă rog să vă împărtășiți povestea animalului. Știu că mulți proprietari de câini vor fi probabil că sunt de acord cu mine, dar mă interesează să aud opiniile altora. Vă rugăm să fiți respectuos și să lăsați comentariile de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » V-ați oferi câinelui o rețetă pentru a ajuta la sensibilitatea la zgomot?