29 Lucruri pe care le faci ca câinele tău urăște în secret

Ca părinți câini, ne place să credem asta Înțelegem bine animalele noastre, dar uneori eforturile noastre nu sunt la fel de bine primite, așa cum am dori să gândim. Ei primesc, după cum ați spune, pierdut în traducere. Dacă doriți să vă înțelegeți mai bine și să comunicați mai bine, aici sunt câteva dintre lucrurile pe care le fac proprietarii de câini că câinii lor, în general, displace.

Îmbrățișări

1. Îmbrățișări

Majoritatea câinilor nu se bucură de îmbrățișări.

În lumea noastră, îmbrățișarea este o modalitate de a arăta afecțiunea, dar în lumea canină îmbrățișarea este mai mult de o expresie a dominanței și este interpretată ca un comportament amenințător.

Câinele dvs. tolerează îmbrățișările de la dvs? Da, majoritatea câinilor vor tolera îmbrățișările de la omul de încredere în viața lor, dar asta nu înseamnă că ei se bucură de ei.

În loc să-ți forțeze câinele într-o îmbrățișare care îi va face să se simtă inconfortabil, să-i lăsați câinele să caute afecțiunea de la tine și când o fac, să-și petreacă pieptul sau înapoi sau dacă o inițiază, capul lor.

Pedeapsă

2. Pedeapsă

Câinii învață de la armarea pozitivă.

În timp ce câinii vor respecta pedeapsa, este nu este eficace sau instrumentul necesar pentru a vă învăța câinele. Armarea pozitivă este un instrument de instruire mult mai benefic pentru că creează o legătură mai puternică între dvs. și câinele dvs.

Doar pentru că câinele dvs. răspunde la pedeapsă nu înseamnă că funcționează ... De fapt, este confuzul câinele dvs. și învățându-i că nu pot avea încredere în tine.

În loc să folosească armarea sau pedeapsa negativă atunci când lucrați cu câinele dvs., concentrați-vă pe recompensarea comportamentului dorit și știind că neconformitatea este rezultatul unei comunicări slabe din partea dvs.

Overpowering Köln sau parfum

3. Overpowering Köln sau parfum

Câinii nu se bucură de un colon puternic mirositor sau parfum.

Câinii au un an sentiment incredibil de miros; Se estimează că este oriunde de la 10.000 la 100.000 mai puternice decât propria noastră. Acum, imaginați-vă disconfortul dvs. atunci când intrați într-un lift cu cineva care poartă colonie puternică sau parfum și se înmulțește exponențial.

Mirosurile puternice pot coplei cu ușurință simțul mirosului câinelui și provoacă iritarea și strănutul. Același lucru este valabil și pentru purtarea prea multor colonie sau parfum.

Pentru confortul câinelui vostru, evitați să purtați mirosuri excesive de miros sau depășind, stick cu mirosuri subtile sau pentru evenimente speciale, aplicați parfumuri și coloane mai puternice odată ce părăsiți casa. Amintiți-vă că câinii au mirosul lor preferat - Este proprietarul lor de parfum natural.

Ridicându-se târziu

4. Ridicându-se târziu

Câinii nu înțeleg destul de conceptul de weekend și zile în afara modului în care facem.

Câinii se dezvoltă în timp, deoarece le permite să știe ce să se aștepte și le permite să prezică ce se va întâmpla în continuare pe activitățile programate anterior. Structura este o modalitate ca câinele dvs. să înțeleagă lumea chiar și atunci când familia lor vorbește o altă limbă și are o specie diferită.

Când rupeți rutina trecând târziu, vă confundați câinele și lăsați-i să se simtă nesiguri și nemulțumiți, deoarece abilitatea lor de a prezice ce se întâmplă în continuare este în cauză. De asemenea, faceți câinele dvs. așteptați unul dintre cele mai plăcute momente ale zilei lor! Poate provoca stres în câine și creșteți nivelurile de anxietate.

Dacă vă bucurați de dormit în weekend sau în ziua liberă, ridicați-vă cu câinele dvs., scoateți-le, dați-i micul dejun, apoi se prăbușește pe canapea sau se întorc la culcare sau investesc într-un câine Walker pentru a face asta pentru tine!

Invadându-și spațiul personal

5. Invadându-și spațiul personal

Câinii, ca și oamenii, au nevoie de spațiul lor personal pentru a fi respectați.

Nimeni nu-i place să aibă spațiul personal invadat; Este incomod și amenințător. Când invadăm spațiul personal al câinelui nostru, îi facem să simtă același mod în special pentru că suntem o specie mult mai mare.

Când faceți ca câinele să se simtă intimidat prin închiderea în spațiul lor personal, ei sunt împinși pentru a se apăra sau în cel puțin se retrage în frică.

Mai degrabă decât a face ca câinele să se simtă inconfortabil, permiteți câinelui să vină la dvs. și să-și urmărească limbajul corpului pentru semne că vă depășiți limitele.

A fi ignorat

6. A fi ignorat

Îți place să fii ignorat? Câinele dvs. nu este nici.

Când câinele dvs. vine la tine să se joace, vă arată afecțiunea dvs., întrebându-vă atenția și doriți să interacționați cu dvs.

Sunteți una dintre puținele interacțiuni pe care câinele dvs. le are zilnic. Când refuzi să joci cu câinele tău sau să ignori cererile lor de interacțiune, nu doar arăți o lipsă de interes, le privești de una dintre puținele interacțiuni pe care le ajung la experiență după ce ai fost acasă singur toată ziua în timp ce ești la munca.

În loc să ignoră nevoia câinelui tău de atenție, să ia ceva timp și să te joci cu ei și să-ți amintești că viața câinelui tău este scurtă și tu ești centrul lumii lor.

Teasing

7. Teasing

Nu există nici o scuză pentru a vă tachina vreodată câinele.

Când vă tachinezi câinele, poate fi interpretat de ei în câteva moduri. 1) jucați un joc sau 2) le provocați pentru posesia elementului. Ambele situații incite entuziasm și necesitatea de a acționa.

Dacă sunteți norocos, câinele dvs. va crede că tachinarea dvs. este un joc și se angajează în joc, dacă nu sunteți, aveți o șansă bună de a fi mușcați.

Nimic bun nu vine de la teasing, să-ți trateze câinele cu amabilitate și Învățați-vă copiii pentru a face același lucru.

Nu acordă atenție limbii corpului lor

8. Nu acordă atenție limbii corpului lor

Câinele dvs. nu vorbește engleza și, de asemenea, nu vorbiți canin.

Gesturi, sunete, mișcări, expresii pot transmite o mulțime de informații despre modul în care ne simțim fără nevoie de o limbă de obicei vorbită.

Când ignorați-vă Limbajul corpului câinelui Puteți depăși cu ușurință limitele și faceți ca câinele să se simtă incomod sau amenințat și împingeți-le să reacționeze.

Întotdeauna acordați atenție limbii corpului câinelui și observați o situație înainte de a acționa astfel încât atât dvs. cât și câinele dvs. pot avea linii mai clare de comunicare.

Contact ochi susținut

9. Contact ochi susținut

Pentru câini, contactul cu ochii susținuți este o amenințare și un semnal de agresiune și dominanță.

Când vă străluciți la câinele dvs. pentru o perioadă lungă de timp, ei nu pot avea prea multă reacție deoarece sunt confortabili în jurul vostru, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul (chiar și mai mult atunci când țineți un contact cu ochi susținut cu un câine că nu știți).

Ținând o vizită a câinelui, îi va face să se simtă incomod și în funcție de personalitatea câinelui pe care le-ar putea duce să se ridice și să se plimbe de tine, să se simtă amenințată și nesigură sau ar putea duce la o confruntare și agresiune.

Mai degrabă decât să țină privirea oricărui câine pentru o perioadă lungă de timp, evitați să vă uitați cu totul. Dacă un câine ciudat este slăbit și trebuie să-i țineți ochii pe ele, să vă uitați în jos și în partea laterală a câinelui, mai degrabă decât la ei (încercați să vă concentrați pe o labă în loc de ochi). Acest lucru vă va permite să monitorizați mișcările câinelui fără a le face să se simtă amenințată.

Fiind forțat să se îmbrace

10. Fiind forțat să se îmbrace

În general, câinii nu-i pasă să fie îmbrăcați.

Când vă îmbrăcați câinele, le puneți în haine constrictive care împiedică mișcarea lor naturală. De asemenea, îi faceți să se simtă limitați, ceea ce duce la sentimente de disconfort și de răsturnare.

Deși uneori trebuie să ne îmbrăcăm câinii într-o haină sau booties Pentru a le menține în siguranță și caldă în timpul plimbări, este important să nu împingeți câinele dincolo de zona lor de confort, forțându-i să poarte haine inutile.

Când vă gândiți la îmbrăcarea câinelui pentru Halloween, acordați atenție limbii corpului și dacă arată semne de disconfort sau doresc să scape, să oprească ceea ce faci și să-i lași în pace.

Repetarea comenzilor peste și peste

11. Repetarea comenzilor peste și peste

O să spunem din nou - câinii nu vorbesc omul și oamenii nu vorbesc câinele.

Când antrenim câinii noștri pentru a urma comenzi, ei învață să identifice o singură acțiune cu un singur cuvânt sau o frază scurtă, deoarece completarea cu succes a acelei acțiuni dă un tratament gustos. Câinii noștri nu învață limba engleză atât de mult cât de învățând să identifice un model pe care doresc să îl reproducă.

Câinele dvs. vrea să vă mulțumească pentru că înseamnă că primesc o recompensă. Deci, când dați câinelui dvs. o comandă și nu o urmează, nu mai spuneți-o în mod repetat și așteptând un rezultat diferit. Dacă câinele dvs. "nu ascultă" la o comandă, realizați că nu au înțeles ceea ce ați spus, ei ar fi putut uita ceea ce a fost acea serie de acțiuni, sau pot avea un factor extern ca durerea care îi împiedică să completeze comanda.

Mai degrabă decât repetarea aceleiași comenzi peste și peste, dacă câinele dvs. nu răspunde la a doua oară când dați o comandă asigurați-vă că nu sunt în durere sau disconfort și apoi lucrați la învățarea comenzii din nou (și de data aceasta este mai clară!)

Trageți câinele departe de mirosuri când mergeți pe jos

12. Trageți câinele departe de mirosuri când mergeți pe jos

Când câinele face mai multe "pituri" pe plimbări, își părăsesc mirosul propriu, precum și luând în mirosurile pe care ceilalți câini l-au lăsat în urmă.

Aceste "cărți poștale" sunt o modalitate de a comunica între ele, precum și pentru a afla mai multe despre împrejurimile lor.

Când luați câinele dvs. pentru o plimbare și nu le dați timp să luați acele mirosuri, este ca și cum ați lua copilul la un loc de joacă, dar nu lăsați-le să vorbească cu prietenii sau să se joace pe echipament!

Mai degrabă decât trageți câinele când sunteți la plimbare, faceți timp să mergeți într-un ritm liniștit, lăsați câinele să miroasă "cărți poștale" lăsate de prieteni și să-și părăsească răspunsurile și să nu mai fiți într-o astfel de grabă tot timpul.

Sunete puternice sau copleșitoare

13. Sunete puternice sau copleșitoare

Audierea unui câine este de peste patru ori mai bună decât un om.

Câinii noștri au, de asemenea, a o frecvență mult mai mare Gama de auz decât oamenii cu o auzul de auz uman între 20 și 20.000hz și un sunet de auzul câinelui între 40 și 60.000hz.

Deci, când vă jucați sunetul surround mai tare decât ar trebui, atunci când credeți că câinele dvs. se va bucura de acel concert în aer liber cu dvs. și când vă luați câinele să vizionați focuri de artificii cu dvs., faceți cu adevărat câinele dvs. foarte incomod.

Mai degrabă decât torturați câinele dvs. cu lucruri pe care le bucurați, păstrați-le în minte în minte și lăsați-le acasă să se bucure de tăcere în timp ce ieșiți și să vă distrați.

Forțându-ți câinele să

14. Forțându-ți câinele să "facă față fricii"

La fel ca noi, câinii noștri au temeri care sunt influențate de o gamă largă de factori.

Când îi forțezi ca câinele să se confrunte cu teama, nu numai că îi faci să se simtă incredibil de inconfortabil, dar tu trădezi încrederea câinelui tău în tine ca îngrijitorul lor.

Pentru a face situația mai rău, pentru că câinele dvs. nu vorbește aceeași limbă ca și dumneavoastră, nu le puteți explica de ce faceți ceea ce faceți.

Mai degrabă decât să vă forțeze câinele în fața frica lor, să le tratați cu umană și să folosiți o armare pozitivă pentru a vă desensibiliza încet câinele la ceea ce se tem într-un ritm cu care se simt confortabil.

Rushing-o pe plimbările tale

15. Rushing-o pe plimbările tale

Nu, nu ne repetăm ​​..

Când luați câinele dvs. pentru o plimbare, nu este doar o șansă ca câinele dvs. să-și exploreze lumea, dar este și o șansă ca ei să-și petreacă timpul cu dvs.

Când vă grăbiți câinele prin plimbare, este similar cu a merge la cină cu cineva și se grăbește prin masă. Spui că "Nu am timp să-ți petrec cu tine" și "ceea ce vrei nu este important".

Mai degrabă decât să se grăbească prin plimbări cu câinele dvs., petreceți cu adevărat timp cu ei și bucurați-vă de împrejurimile dvs. cât de mult.

Nu le luăm la olitară când vă spun că trebuie să meargă

16. Nu le luăm la olitară când vă spun că trebuie să meargă

Când câinele dvs. vă spune că trebuie să meargă să meargă, înseamnă că trebuie să meargă acum.

Ați petrecut timpul să vă antrenați câinele să vă spună când trebuie să vă bucurați și câinele dvs. a ajuns să aibă încredere că atunci când vă spun că trebuie să iasă, le veți lua.

Forțându-ți câinele să aștepte să folosească baia după ce v-au informat că trebuie să iasă, este incomod pentru ei și este profită de încrederea câinelui tău în tine.

Mai degrabă decât să-ți faci câinele să aștepte, când câinele tău îți spune că trebuie să plece, să-i iau în acel moment.

Fiind neglijent de joc de joc

17. Fiind neglijent de joc de joc

Fiecare câine are nevoie de timp de joc în viața lor de zi cu zi.

Pentru câini, jocul este mai mult decât "distractiv", este o șansă de a vă lega cu dvs., pentru a-și exercita instinctele naturale, o oportunitate pentru stimulare mentală, și o oportunitate de relief de stres.

Când nu participați la Playtime cu câinele dvs. sau vă faceți parte la jumătatea timpului, vă privați de toate aceste lucruri.

Mai degrabă decât să ratați pe timp de joc cu câinele dvs., faceți posibilitatea de a le lega cu ei și bucurați-vă de ajutorul de stres!

Baie

18. Baie

Unii câini se bucură de băi și # 8230; mulți câini nu.

Deși băile sunt necesare pentru sănătatea câinelui dvs. ocazional, ele nu sunt ceva care ar trebui făcut prea frecvent pentru că ei Depășiți haina câinelui de uleiuri esențiale și își usca pielea.

Deși câinii se bucură de o baie, pentru majoritatea câinilor, există multe lucruri care fac o experiență neplăcută, de exemplu:

  • Exploatarea parfumurilor de șampoane
  • Cadă de baie alunecoasă care fac greu să se prindă și să stea
  • Fiind limitat într-o cadă într-o baie mică
  • Fiind ținută într-un singur loc fără libertatea de a scăpa
  • Zgârierea săpunului în ochii lor
  • Apă care este prea rece sau prea caldă

În loc să vă forțeze câinele printr-o experiență neplăcută de scăldat, să vă scăldați câinele numai atunci când este necesar (pentru majoritatea câinilor care sunt de câteva ori pe an) și când faceți, încercați unele Instrumente de baie utile și aceste sfaturi:

  • Utilizați numai un șampon formulat pentru câini, deoarece șamponul uman poate fi uscat și are un miros suprasolicitat.
  • Puneți o masă de lungime extinsă în partea de jos a cadăului dvs. pentru a vă ajuta câinele să stea și să prindă fundul cada.
  • Utilizați armarea pozitivă pentru a vă învăța câinele că timpul de baie poate fi distractiv, astfel încât în ​​cele din urmă, puteți lăsa ușa de baie deschisă în timp ce le scăldați! (Vă recomandăm să încercați un pad de lingură cu unt de arahide pe el pentru a vă menține câinele ocupat!)
  • Nu fiți forțați atunci când vă dați câinelui o baie, mai degrabă decât să le apucați de gulerul lor, încercați să intrați în cadă cu ei și să faceți baie de baie o experiență mai calmă.
  • Păstrați săpunul și șamponul departe de fața câinelui vostru.
  • Testați temperatura apei înainte de a începe să vă îmbogățiți câinele și să o monitorizați pe tot parcursul băii!

Nu păstrați o rutină obișnuită

19. Nu păstrați o rutină obișnuită

Toți câinii preferă programul lor și știu ce vine.

Am menționat importanța rutinei mai devreme când am vorbit despre cât de mult câinele tău îl urăște când dormi târziu, dar aceasta nu este singura parte a vieții câinelui tău care se bazează pe rutină.

Câinele dvs. are un control mic asupra vieții lor, iar programul devine extrem de important. Câinele dvs. mănâncă într-un program, iese într-un program, judecători, când o vei face și nu vei fi acasă pe un program & # 8230; toate aceste lucruri, creează o structură.

Când nu păstrați rutina obișnuită, scoateți structura pe care câinele dvs. o bazează spre stabilitate și lăsați-i să se simtă nerăbdători, precum și dezorientați.

Mai degrabă decât ruperea regulată a unei rutine, faceți ceea ce puteți pentru a păstra structura în viața câinelui; De exemplu, utilizați un Alimentator electronic cu un cronometru pentru a le hrăni întotdeauna la timp și pentru a angaja un câine Walker pentru pauze de potty dacă aveți nevoie!

Comenzi inconsistente

20. Comenzi inconsistente

Le învățăm ca câinii noștri să le ofere o înțelegere a ceea ce se așteaptă de la ei.

Folosim comenzi simplificate și armătură pozitivă pentru a face acest proces mai ușor.

Când folosim comenzi inconsecvente - de exemplu, comutarea cuvintelor pe care le folosim pentru comenzi sau așteptând lucruri diferite de la aceeași comandă - cu toate acestea, creăm confuzie și cloud înțelegerea câinelui nostru.

Mai degrabă decât confuză câinele dvs., creați un vocabular de bază de comenzi, lipiți cu el și asigurați-vă că membrii familiei dvs. rămân și cu el!

Lăsându-le singuri pentru perioade lungi de timp

21. Lăsându-le singuri pentru perioade lungi de timp

Câinii sunt animale sociale.

Pentru a fi fericit și sigur, câinii noștri au nevoie de o interacțiune socială, precum și o familie sau "pachet" pentru a-și numi propriile. Aceasta oferă posibilitatea de interacțiune, afecțiune, lipire, stimulare mentală, exercițiu și o companie simplă.

Când lăsăm câinii noștri singuri pentru perioade lungi de timp fără nici o companie, ele lipsesc pentru toate aceste componente necesare ale unei vieți fericite și încep să prezinte semne de maladjusment, inclusiv comportamentul auto-distructiv, comportamentele de socializare slabă, depresia și alte comportamente distructive.

Mai degrabă decât să-ți lași câinele numai pentru perioade lungi de timp, să investească într-un Câine Walker Cine vă poate vizita câinele dvs. zilnic, găsiți o zi de zi locală Doggy sau întrebați despre telecomunicarea sau aducerea câinelui dvs. pentru a lucra cu dvs!

Nu vă predați respectul copiilor

22. Nu vă predați respectul copiilor

Câini, cum ar fi oamenii, comanda și merită respect.

Ca adulți, știm să ne respectăm câinii și ne monitorizăm limbajul corpului și verbalizarea pentru indicații despre ceea ce au nevoie și cum se simt.

Copiii nu sunt la fel de capabili de a înțelege limba corpului canin și respectul este ceva ce trebuie să învețe când cresc. Depinde de tine Învățați-vă copilul aceste lucruri pentru a se asigura că nu se întâmplă necorespunzătoare, iar limitele nu sunt depășite.

Începeți să învățați copilul de la o vârstă fragedă pentru a respecta toate lucrurile vii și pentru a le ajuta să identifice semnalele lingvistice ale corpului dvs. și ce înseamnă ei.

Fiind lăsat în curte pentru a

23. Fiind lăsat în curte pentru a "juca"

O mare parte din ceea ce face distractiv pentru oricine este experiența socială.

Playtime este o priză mare pentru energie, dar este mai mult decât atât, este și o șansă de a interacționa, socializa și obliga.

Când lăsați câinele în curte pentru a juca singur, nu renunți doar la o parte importantă de joc, dar, de asemenea, lăsați câinele dvs. preocupat de absența dvs. Imaginați-vă dacă cineva vă pune pe cont propriu în curte ca un copil cu o minge de fotbal, ți-a spus să te joci și te-a lăsat. Puteți găsi o modalitate de a vă distra, dar "Play" nu ar fi același și dacă ați avut puțină înțelegere a situației, ați fi lăsat să vă întrebați de ce ați rămas singur.

Mai degrabă decât lăsarea câinelui tău în curte pentru a juca singur, petrece timp cu ei. Jucați împreună și luați ocazia de a le lega și Relaxați-vă.

Tragând sau deține o leșie strânsă

24. Tragând sau deține o leșie strânsă

Câinii au o dorință înnăscută de a explora și este această explorare care îi ajută să învețe și să se bucure de lumea din jurul lor.

Când luați câinele pentru o plimbare, aceasta este o șansă pentru ei să afle informații despre împrejurimile lor, să socializeze cu alte persoane și animale și să se bucure de mediul lor.

Păstrați câinele pe o lecție scurtă sau tragând în mod repetat sau tragându-și lesa de lesa îndepărtează de această experiență și este, în general, neplăcut.

Mai degrabă decât să vă trageți în mod constant lesa câinelui sau păstrați-le pe o leșie scurtă, permiteți-vă câinelui o leșie suficientă pentru a explora, dar nu atât de mult încât pot intra în necazuri. În cele din urmă, învățați câinele dvs. cum să faceți în mod corespunzător umblați pe lesa pentru a face experiența mai ușoară și, de asemenea, cum să fie a Un câine bun fără leșie pentru acele ocazii.

Legindu-le de la un somn profund

25. Legindu-le de la un somn profund

Nimeni nu-i place să fie surprins și câinii noștri nu fac excepție.

Când vă treziți câinele de la un somn profund, le surprindeți care este dezorientată, precum și frustrarea. Acest lucru poate duce foarte ușor la un răspuns surprins, care poate fi orice de la lătrat și de mârâire la mușcături sau chiar urinare.

Este important să respectați spațiul câinelui dvs. și sentimentele lor de securitate, astfel încât aceste tipuri de situații să nu se întâmple.

Mai degrabă decât să vă jur câinele de un somn profund, Lăsați-i să doarmă sau dacă trebuie să le treziți, sunați-le încet sau, dacă câinele dvs. este greu de auzit, călcați puternic pe podea, astfel încât câinele dvs. să simtă vibrațiile picioarelor voastre.

Fără a respecta sau recunoaște vârsta sau schimbările legate de sănătate

26. Fără a respecta sau recunoaște vârsta sau schimbările legate de sănătate

Câinii experimentează vârsta și schimbările legate de sănătate în același mod pe care îl facem ca oamenii.

Aceste schimbări pot include orice de la durere datorită artritei, în lipsa viziunii, pierderea auzului sau nevoia de a merge într-un ritm mai lent pentru a se potrivi pentru schimbarea articulațiilor.

Ca părintele câinelui tău, ar trebui să fii mereu conștient de tine Îmbătrânirea sănătății câinelui și orice schimbări fizice sau mentale pe care le întâmpină. Păstrați un ochi asupra oricăror simptome care pot indica faptul că câinele dvs. are nevoie de o ajustare la activitățile obișnuite de rutină și să vorbească cu VET dvs. dacă aveți întrebări despre cum să vă asigurați mai bine.

Mai degrabă decât să prindeți viața de zi cu zi și să lipiți de aceeași rutină, încercați să fiți mai mult în acord cu câinele dvs. și de ce au nevoie de dvs. ca gardian.

Fără a acorda atenție limbii proprii ale corpului

27. Fără a acorda atenție limbii proprii ale corpului

Limba corpului este una dintre cele mai fiabile modalități pentru ca câinele dvs. să înțeleagă ceea ce vă așteptați de la ei.

Câinii observă limbajul corpului nostru pentru a obține clarificări asupra a ceea ce cerem și cum se așteaptă să acționeze într-o situație specifică. Acesta este modul în care câinele dvs. poate urma instrucțiunile de la dvs., chiar și atunci când le dați comenzi nefamiliare sau mai complexe decât acestea sunt obișnuite.

Când sunteți incompatibil cu propriul limbaj al corpului sau vă ascundeți corpul de la câinele dvs. atunci când comunicați cu ei, luați un instrument pe care se bazează pentru interpretarea situațiilor confuze sau nefamiliare.

Mai degrabă decât să vă refuzați câinele acest instrument, să înțelegeți cât de important este pentru ei și să faceți efortul de a fi mai clar în modul în care vă exprimați non-verbal.

Aducând câini ciudați în casa dvs. înainte de o introducere corectă

28. Aducând câini ciudați în casa dvs. înainte de o introducere corectă

Câinii le place să aibă un anumit teritoriu propriu, la fel ca și ne place să avem un loc pe care îl numim acasă.

Pe teritoriul lor, un câine ar trebui să se poată relaxa și să-și lase gardianul în timp ce se bucură de familia lor și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la disponibilitatea resurselor.

Când aduceți câini ciudați în teritoriul câinelui dvs. fără a le oferi o șansă să vă întâlniți mai întâi pe teritoriul neutru, luați securitatea pe care câinele dvs. îl simte în casa lor.

În loc să permită ca câini ciudați să vină în casa dvs. fără o întâlnire anterioară, lăsați-vă câinele Faceți cunoștință cu noi câini ciudați În teritoriul neutru ca un parc local, unde nici câinele nu este forțat să se simtă pe margine.

Comenzi complicate în mod inutil

29. Comenzi complicate în mod inutil

Am suprasolicitat faptul că câinii nu vorbesc destul de englezești încă?

Învățăm câinilor noștri comenzi de bază care se bazează, în general, pe una până la trei cuvinte. Câinii noștri învață ce înseamnă aceste cuvinte printr-un proces de practică și de recompensă.

Când vă dați comenzilor câinilor care sunt prea complicate, vă strângeți cuvintele cheie pe care le căută cu cuvinte pe care nu le înțeleg. Acest lucru face ca rezultatul comenzii dvs. mult mai dificil.

Mai degrabă decât de a vă oferi comenzilor de câine, păstrați comenzile cât mai simple și folosiți cuvintele pe care le-ați învățat anterior câinele să înțeleagă!

Citiți următorul: Cum să faci un câine ca tine în 10 pași simpli

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 29 de lucruri pe care le faci că câinele tău îl urăște în secret

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 29 Lucruri pe care le faci ca câinele tău urăște în secret