Înțelegerea limbii corpului canine

O căscare husky siberiană

Căsca este o formă de limbaj al corpului câinelui. Când vă vedeți căscându-vă câinele, există o șansă bună că încearcă să comunice cu dvs.

Ce este

Căscându-se la câini, arată exact așa cum se întâmplă la om - maxilar larg, însoțit de o respirație mare și profundă. În timp ce cu oamenii, de obicei asociem că am căscat cu oboseală, când câinii căscați, uneori poate fi, de asemenea, o formă de comunicare.

Ce înseamnă

Căscați este un tip de GESTALUL DE PROCESEI- ceva denumit și ca un semnal calmant. Câinii căscați să deflect o amenințare. Dacă o persoană sau un alt animal se apropie de un câine, că câinele poate să-și evite privirea și căsca. Este un mod de a spune că se simte amenințat sau anxios, dar că nu va ataca. Câinii folosesc acest tip de limbaj corporal pentru a evita conflictul.

Păstrați un ochi pe câinele dvs. și îl puteți prinde căscați. Se poate întâmpla dacă doi copii se luptă aproape de locul în care câinele se culcă, dacă un copil îl îmbrățișează, când cineva îl certă, sau într-o varietate de alte situații de inducere a stresului. Fiind conștient de ceea ce cauzează anxietatea în câinele dvs. vă poate ajuta să-l împiedicați să fie expuși acestor situații.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Înțelegerea limbii corpului canine