Sfaturi importante de siguranță pentru îngrijirea câinilor la domiciliu

Dacă sunteți în căutarea de a salva câțiva dolari în fiecare lună pe îngrijirea câinilor profesioniști și ar prefera să vă îngrijească câinele la domiciliu, înțeleg foarte mult. Cu toate acestea, vă rugăm să țineți cont de următoarele informații pe care le vom împărtăși cu dvs., deoarece aceste sfaturi importante de siguranță pentru îngrijirea la domiciliu sunt exact că: Important.

Eu însumi am îngrijit mulți câini de-a lungul anilor și am aflat că procesul de îngrijire este mult mai mult decât ceea ce pare pe suprafață. Câinele dvs. arată diferit la dvs. odată ce petreceți o perioadă bună de timp cu câinele dvs., în timp ce el se îngrijește de el devine o practică obișnuită în casa dvs.

Astăzi, voi trece prin zonele generale de îngrijire a câinelui și acoperă câteva aspecte importante de siguranță pentru fiecare dintre aceste zone. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că știți exact ce faceți de fiecare dată când alegeți să vă îngrijiți câinele acasă, pentru că nu ar trebui niciodată, niciodată, aripit-o.

Indiferent dacă luați acești pași în ordinea le prezint mai jos sau alegeți să vă alegeți propriul lanț de către-DOS nu contează cu adevărat. Cand esti Îngrijind un câine acasă, Ceea ce contează este că de fapt luați măsuri asupra acestor sfaturi de siguranță și păstrați acest lucru în minte în timp ce aveți grijă de poochia ta.

Sfaturi importante de siguranță pentru îngrijirea câinilor la domiciliu

Cum să clipiți în siguranță unghiile câinilor

Sfaturi de siguranță pentru tăierea unghiilor câinelui

Majoritatea câinilor au unghii de culoare neagră. Dacă sunteți în această poziție, atunci știți cât de greu este să determinați dacă sunteți sau nu să vă clipiți prea mult și să tăiați rapid. Pentru cei care nu știu ce este rapid unghiul, este în esență o parte extrem de delicată în interiorul unghiilor câinelui tău.

Unghiile câinilor conține vase de sânge și terminații nervoase, deci odată ce vă clipiți prea departe, câinele dvs. vă va informa imediat. Proprietarii de câini care sunt norocoși să aibă câini cu unghii clare, cum ar fi Anastasia mea, vor găsi mai ușor să se oprească înainte de a tăia în unghiile animalelor.

Când treceți prin proces cu Clippers de unghii pentru câini, Pentru a evita tăierea prea departe în unghiile câinelui, începeți prin tăierea cuiului încet și în biți mici. Exteriorul unghiei este negru, dar interiorul este alb. Odată ce vedeți un pic de negru în interior, opriți imediat. Care este ținta ta, rapidă.

Ar trebui să se întâmple pentru a clipi rapid accidentul, nu te sperie. Doar asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru acest lucru. Astfel, înainte de a începe tăierea unghiilor câinelui, obțineți niște făină gata, sau Pulbere stiptică Dacă vă puteți permite acest lucru. De îndată ce vă tăiați rapid, țineți-vă degetul în făină sau pudră stipică și apăsați-l împotriva celor rapide.

Ghid complet: Cum să opriți sângerarea unghiilor câinilor 101

Când tăiați unghiile câinelui, întotdeauna, păstrați întotdeauna niște făină (sau pulbere stiptică) cu dvs. în timp ce faceți acest lucru, doar în caz.

Poate fi incomod pentru câinele tău Când apăsați pulbere împotriva lui rapidă, dar acest lucru va ajuta la coagularea sângelui și opriți sângerarea instantaneu. Țineți degetul acolo timp de 10 secunde.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea făinii sau a pudrei, pentru că va dispărea singură odată ce ați terminat tăierea unghiilor câinelui și câinele dvs. începe să meargă în jur.

În cazul în care alegeți să optați pentru pulberea stipică în loc de făină - cu siguranță o recomand - apoi există câteva opțiuni excelente. Personal, am folosit o marcă numită Kwik Stop pentru o vreme. Cu toate acestea, făina este mult mai ieftină și probabil că o veți avea deja undeva în jurul casei dvs. Făina însăși nu provoacă nici o durere câinelui tău, în conformitate cu medicul veterinar și de acest articol.

Groomers câine Clippers unghiiAcum, deplasându-se pe tăierea efectivă a unghiilor. Fotografia mea în stânga arată căptușele de unghii pe care le folosesc pentru câinele meu, care sunt cele mai bune mașini Hartz Groomer pentru câini. Le puteți găsi pe Amazon aici, dar orice clippers asemănător de câini vor face la fel de bine de un loc de muncă. Uitați-vă la comentariile noastre despre Cel mai bun Clippers de unghii pentru câini.

Dacă câinele dvs. are rapid rapid, aceasta înseamnă că nu vă tăiați suficient deiele. Rapidul crește cu unghia, destul de interesant, astfel încât fiecare proprietar de câine ar trebui să-și clipi unghiile câinelui o dată pe săptămână, în mod ideal. Acest lucru va ajuta rapid să se retragă mai mult și va face tăierea unghiilor puțin mai ușor pe amândoi.

Amintiți-vă să vă opriți și să vă dați câinelui dvs. o pauză dacă începe să se gâfâie când îți tăiați unghiile. Punerea este adesea un semn de stres la câini. Un alt semn de stres poate fi atunci când câinele dvs. nu poate înceta să încerce să-și lingă labele, ca acest articol arată, așa că ai grijă de aceste lucruri.

Câteva articole mai asemănătoare despre îngrijirea câinelui dvs. în general:

Ghid complet: Cum să tăiați unghiile câinelor 101

Sfaturi de siguranță pentru depunerea unghiilor

Surprinzător, câinele meu urăște absolut având unghiile ei tăiate, dar nu se deranjează când îmi duc unghiile în jos. Când am cumpărat Clippers curente de câine curente, au venit cu un fișier special de unghii care este proiectat special pentru unghiile dorești ale câinelui.

În mod normal, nu aș recomanda să plătească multă atenție la unghiile câinelui. Dacă evitați să faceți ceva cu adevărat nebun, ar fi foarte dificil să vă dezactivați acest proces, cu excepția cazului în care vă depuneți direct în rapidă. Oricum, asta aș recomanda.

Personal, depun unghiile câinelui meu ușor după ce le-am schimbat pentru că devin rigide cu margini ascuțite. Unghiile proaspăt tăiate s-ar putea să vă zgârie când câinele dvs. încearcă să se zgârie, sau dacă el sare pe cineva și le zgârie accidental. Tot ce fac este un fișier ușor în jurul marginilor care sunt ascuțite până când acestea sunt netede. Este simplu, ușor și rapid.

Groomers Dog Dog FileÎn fotografie în dreapta puteți vedea fișierul de unghii câine despre care vorbesc. Fișierul de unghii am venit cu mașinile de tăiat pe care le-am cumpărat, pe care le-am găsit utile surprizei mele. Nu cred că setul pe care l-am cumpărat este încă disponibil, dar cred Safari Clippers de unghii pentru câini au unele seturi care sunt o înțelegere destul de bună pentru cei de la un buget, dar care doresc să aibă amândoi mașini și un dosar.

Nu trebuie să depuneți unghiile câinelui, dar este o idee bună. Jur pe asta pentru că nu vreau ca câinele meu să se zgârie sau pe nimeni altcineva. Frecvențăm parcul de câine în fiecare zi, așa că tinde să obțină murdărie și muck în ochii ei, ceea ce îi face să-i zgârie.

De asemenea, nu vreau să zgârie pe alți câini și unghiile scurte, bine îngrijite, ajută mult timp. Deci, dacă vă simțiți că luați această precauție suplimentară ar fi bine, merită cu siguranță efortul mic pe care îl ia. Puteți utiliza un fișier de unghii destinat și pentru unghii umane; Am făcut asta în trecut și funcționează bine.

Iată câteva alte articole de îngrijire conexe pe care le veți găsi utile:

Cum să scălim în siguranță un câine

Sfaturi de siguranță pentru băiatul câinelui

Majoritatea animalelor de companie nu sunt fani ai timpului de baie. Dacă câinele dvs. urăște absolut să ia o baie, atunci cel mai bun sfat de siguranță pe care l-aș putea oferi este să nu le scălim deloc. Știu ce gândești: "Dar trebuie să-mi scot câinele!& # 8221; Da, tu, dar nu trebuie să o faci întotdeauna cu apă.

LEGATE DE: Cel mai bun șampon de câine

Groomers Șampon de câine folositDin fericire, există produse care vă vor permite să faceți acest lucru. Eu însumi folosesc câțiva dintre cei de pe câinele meu când pur și simplu nu va coopera și va face o baie. Unul dintre aceștia este un șampon de câine fără apă, pe care îl puteți vedea în fotografie la stânga. Este foarte simplu de utilizat, și cel mai important - este ieftin. De asemenea, am scris anterior o coloană folosind șampon fără apă la câini.

Șampoanele de câine fără apă sunt minunate pentru câinii care tind să se sperie când vine vorba de apă. Dacă aveți un câine de genul acesta, vă sugerez să treceți de la apă și săpun la un șampon de câine uscat. Acest lucru vă va asigura că câinele dvs. nu scapă din cadă și vă va răni sau vă rănește.

Proprietarii de animale noi de a-și da câinele o baie ar trebui să-mi citească pasul pas cu pas Ghid despre cum să dați un câine o baie. În curând veți ști că dacă câinele dvs. începe să se înăbușe sau să se lingă excesiv în timpul timpului de baie, atunci trebuie să terminați chiar atunci și acolo. Ambele sunt semne de anxietate și stres și pot fi dăunătoare emoțional și mental la caninul tău.

Primul lucru de făcut pentru a vă asigura că câinele dvs. este confortabil în timpul băii este de a menține apa prea caldă și nu prea rece. Dacă câinele dvs. urăște temperatura apei, atunci va încerca probabil să sară din cadă.

Testați întotdeauna apa cu mâna mai întâi înainte de a vă pune câinele acolo. Nu țineți doar un deget sub robinet; De fapt, scufundați-vă mâna și lăsați-o acolo de ceva timp. Dacă este prea cald sau rece pentru tine, va fi pentru câine.

Câinele dvs. are o anumită problemă de sănătate care face dificilă ca ei să stea pentru perioade lungi de timp, cum ar fi artrita?

Dacă aveți un câine cu probleme medicale, sau un câine senior Cu probleme comune, timpul de baie are nevoie de o grijă deosebită. Sfaturi de siguranță pentru timpul de baie cu câinii vechi sau bolnavi sunt extrem de importante. Fie utilizați șervețele pentru copii pentru a le curăța sau pentru a utiliza precauție suplimentară atunci când vă ridicați câinele în cadă.

Proprietarii de câini care nu pot reuși să-și ridice câinele în cada ar trebui să încerce să creeze o placă de plimbare pentru a ajuta câinele. Dacă tu ești tu și Ești într-un buget strâns, Atunci poți obține o bucată de lemn care va acționa ca o rampă de la podea în cadă, dar fii acolo ca să-l ajuți să coboare din rampă în cada.

Proprietarii de animale de companie care își pot permite câteva produse pentru a vă ajuta singuri și a animalelor de companie au mai multe opțiuni de alegere de la:

  • Poti cumpara câine pași sau o rampă de câine (cea mai ieftină opțiune)
  • Puteți obține o Masa de îngrijire a câinelui cu un lift (scump)
  • Puteți obține o câine chiuvetă (in medie)

Unul dintre aceste instrumente va ușura în mod semnificativ lucrarea, dar ele nu sunt cu siguranță necesare dacă puteți găsi o modalitate de a vă scălda câinele fără ei.

Dacă aveți un câine vechi sau bolnav, amintiți-vă să stocați și pe șervețele de catelus (sau șervețele pentru copii). Este mult mai simplu să curățați câinii folosind șervețele umede, deoarece este un proces rapid și ușor și nu va provoca nici o tulpină sau stres pe câinele dvs. sau pe dvs.

Cu toate acestea, dacă câinele dvs. are nevoie de o curățare amănunțită, iar șervețele umede nu le taie, discutați cu veterinarul despre opțiunile alternative de îngrijire. Dacă aveți un groomer profesional de încredere, ei vă vor putea ajuta, de asemenea. Va costa mai mult, deci trebuie să vă cântăriți cu atenție opțiunile.

Iată câteva sfaturi mai importante pentru îngrijirea câinelui pentru îngrijirea casei:

Pentru îngrijirea câinelui tău folosind Clippers de păr pentru câini, Verificați videoclipul de mai jos.

Ghid complet: Cum se utilizează Clippers Dog 101

Siguranța este prioritatea # 1

Amintiți-vă să păstrați întotdeauna siguranța câinelui în minte atunci când vine vorba de a face orice tip de îngrijire a câinelui.

Dacă nu vă simțiți bine îngrijirea câinelui singur, deoarece credeți că nu veți putea să o faceți în siguranță, să vă aduceți câinele la studioul local al lui Groomer. Cu toate acestea, urmând toate sfaturile de siguranță pe care le-am oferit mai sus, dvs. și câinele dvs. ar trebui să faceți bine.

În funcție de nevoile individuale pe care le poate avea câinele dvs., vă sugerez să vizitați mai întâi veterinarul dvs., doar pentru a putea trece peste orice tactică specială care ar putea fi necesară utilizarea în timpul îngrijirii. Acest lucru ar putea include pentru a vă ajuta să vă ajutați câinele vechi, finic, să vă relaxați înainte de a-și tăia unghiile, sau folosind o placă de plimbare pentru al ajuta să intre în cadă.

Citiți următorul: Cum să antrenezi un câine să se bucure de îngrijire și să rămână calm

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi importante de siguranță pentru îngrijirea câinilor la domiciliu