De ce câinii ca niște fripturi de burtă?

De ce câinii ca niște burte?

Belly Frabes sunt un mod minunat pentru oameni să-și îmbogățească câinii noștri. Există diverse motive științifice și sociale pentru care ne place să ne alăturăm câinilor și de ce câinii, la rândul lor, dragostea fiind mângâiată de noi. Dar fripturile de burtă sunt extra speciale. Asa de de ce câinii ca niște fripturi de burtă?

Majoritatea câinilor iubesc burta freacă, unii chiar solicită acest lucru! Deci, ce este atât de mare în privința lor, Ce înseamnă că câinele tău nu-i face ca burta?

Motivele pentru care câinii iubesc burta freacă

Este distractiv, afecțiune sau știință? Să aruncăm o privire și să aflăm.

Există un pic de știință implicată

În timp ce nu există niciun studiu științific despre motivul pentru care câinii iubesc burta freacă în mod specific, știm că câinii au a Cluster de nervi situate sub piele pe stomacurile lor care sunt activate prin atingere. Acest lucru duce adesea la humoros Lovitura piciorului din spate că mulți câini fac în timpul unei frecări de burtă.

Există, de asemenea, câteva explicații științifice cu privire la motivul pentru care câinii ca fiind mângâiați în general. Câinii, împreună cu alte mamifere, au o specific neuron în creier care răspunde la Stimularea foliculilor de păr. Acest lucru face ca blana câinelui tău echivalentul unui masaj cap pentru oameni!

Un alt motiv pentru care o iubesc atât de mult este că atunci când le facem, trupurile lor (și ale noastre) sunt inundate Oxitocina - hormonul de dragoste. Deci, la fel ca oamenii care se îmbrățișează reciproc, mângâia este o modalitate excelentă pentru dvs. și câinele dvs. pentru a vă exprima dragostea unul pentru celălalt. Ar putea fi, de asemenea, înnăscut. Pachete de lupi păstrați-vă curat și legați unul cu celălalt prin îngrijire; linge reciproc blană. Deci, acest lucru ar putea fi un alt motiv pentru care câinii li se face să fie mângâiați, mai ales prin pachetul lor!

Un semn de încredere și iubire

De ce câinii își iubesc în mod specific burții care sunt frecați pot fi în jos la mai mult motive sociale. Când un câine se întinde pe spatele tău în fața ta, se pun într-o poziție vulnerabilă.Ei nu se pot proteja cu adevărat și sunt complet deschise pentru tine. Acesta este câinele dvs. care vă arată cât de mult au încredere în tine.

La rândul lor, vă arată, de asemenea, că nu sunt o amenințare pentru tine. Prin frecare de burtă atunci când se află în această poziție, ceva ce se bucură fizic și primesc un sentiment de dragoste, ea întărește încredere și obligațiuni Ai cu câinele tău.

Aceasta poate fi o acțiune obișnuită de laevoluţie. Istoricii și oamenii de știință cred că cel mai probabil ne-au împrietenit lupi când vânează în aceleași locuri. Familiile Wolf au venit la oameni pentru resturi când vânzările lor nu au reușit și au ajuns să se ajusteze unul pe altul în vânătoare. Oamenii au luat probabil că puii orfani ca al lor și apoi au devenit domesticiți. Ca oameni și lupii au nevoie de ambalaje, era un meci făcut în ceruri. Dar probabil că nu a fost ușor - toate ghearele și dinții! Acțiunile ca fripturile de burtă ar fi ajutat să creeze încredere, și au rămas instinctiv cu noi până în prezent.

Formare și respect

Când câinii sunt instruiți, ele afișează supus comportamente, cum ar fi situate pe spatele lor pentru a vă arăta că ei respect Tu ca lider al pachetului. În mod similar, atunci când au greșit, ar putea să o facă pentru a diminua povestea. Ei vă arată că încă vă respectă, în ciuda neplăcerii lor - și știu că arată drăguț!

Ce se întâmplă dacă câinele meu nu-i place Belly frecat?

Nu vă faceți griji, dacă câinele dvs. nu-i face ca burta, Nu înseamnă că nu te iubesc. La fel ca oamenii, fiecare câine este diferit. Toate au personalități diferite și preferințe diferite. Doar pentru că majoritatea oamenilor ca îmbrățișări - nu înseamnă că toți facem! Câinii sunt exact la fel. Cei mai mulți dintre ei se bucură de fripturi de burtă, unii le cere chiar să-și așeze spatele și să facă o agitație până când vor primi unul! Dar, câțiva câini nu-i place.

Dispatul lor de fripturi de burtă ar putea fi din cauza experiențelor anterioare sau ar putea fi doar incomod pentru ei. Încercați să vă gândiți la ea dintr-o perspectivă umană. Dacă cel mai bun prieten al uman nu a plăcut să vă îmbrățișeze, nu vă veți simți mai puțin iubiți de ei și nu v-ați forța să o facă. Dacă câinele dvs. nu face ca burta, ar trebui să respectați acest lucru. Nu vă forțați niciodată câinele să aibă unul, deoarece acest lucru ar putea deteriora relația dvs.

Câinele dvs. își poate exprima dragostea într-un mod diferit. Poate că nu-i place burta, dar ar putea să-i placă cuddle, sărutări, zgârieturi de cap sau să dormi lângă tine pe canapea. Sau nu poate fi atât de tactilă. Și asta e bine! Câinii exprimă dragostea în multe moduri ciudate pe care nu le-ați fi realizat chiar sunt semne de afecțiune. Cel mai mare compliment al tuturor este acela Câinele dvs. se bucură de compania dvs. Dacă câinele dvs. iubește să joace jocuri și să meargă pe jos cu dvs., acestea sunt singurele semne de dragoste pe care trebuie să vă faceți griji. Deși, dacă simțiți că câinele dvs. nu are încredere în tine, există lucruri pe care le puteți face.

Motive negative pentru câinii care își pun spatele pe spate

Câinii care se așează pe spatele lor în fața oamenilor sau altor câini sunt, de obicei, din respect, afecțiune sau joc. Dar feriți-vă, uneori se poate datora frică sau agresiune, Deci, asigurați-vă că știți semne de ambele emoții la câini doar în caz.

Deși vrei ca câinele tău să te respecte, Nu vrei să se teamă de tine. Câinele dvs. se poate tem din cauza experiențelor anterioare sau a abordării dvs disciplina poate fi prea aspru.

Un câine care se așează pe spate poate fi, de asemenea, a Tehnica de luptă Dacă se simte amenințat de un alt câine. Ei se pot așeza pe spate pentru a arăta supus, apoi săriți și muscați fața celuilalt câine într-un atac surpriză.

câini pe spatele lor
Câinii se aflau pe spatele lor din mai multe motive.

De ce câini ca Belly Rubs - Întrebări frecvente

De ce câinele meu se rostogolește pe spate când mă apropii de el?

De obicei, acesta este un semn bun! Când câinii se așeză pe spate, se pun într-o poziție vulnerabilă pentru tine. Asta înseamnă Ei au încredere în tine, respectă-te - și vrei afecțiunea ta!

O altă posibilă explicație este frica, dar acest lucru este puțin probabil dacă nu știți deja câinele dvs. este nerăbdător în jurul tău dintr-un motiv.

Câinii ca fiind să fie sărind?

Kissing este doar un lucru uman inundat, astfel încât câinii nu se nasc știind ce este sau ce înseamnă. Cu toate acestea, dacă sunt ridicate într-o familie tactilă, ei vor învăța că este o expresie a iubirii. Ei pot chiar să o facă înapoi cu o lingură! Dacă câinele dvs. este tactil, probabil că va Bucurați-vă de sărutări cu membrii familiei sale. Dar, deoarece necesită un contact de facial foarte apropiat, probabil că nu a câștigat sărutări de la străini.

Nu toți câinii se vor dori cu familiile lor. Unii ar putea găsi inconfortabil sau chiar amenințător, mai ales dacă sunt câini de salvare cu un trecut nesocializat sau traumatic. Urmăriți limba corpului câinelui dvs. și dacă el afișează semne de disconfort, nu îl sărutăm.

De ce câinele meu urăște burta freacă?

În timp ce majoritatea câinilor se bucură de fripturi de burtă, fiecare câine este diferit, iar unii doar nu! Dacă câinele dvs. este un câine de salvare, ar putea fi din cauza traumei trecute care le face să se ocupe de plasarea lor într-o poziție atât de vulnerabilă, (pe spate) sau ar fi putut avea dureri provocate pe stomac.

Dacă câinele dvs. nu este un câine de salvare, ei doar nu-i place sau nu te simți destul de confortabil în jurul tău să o faci încă! Dar nu vă faceți griji, există diferite lucruri pe care le puteți face pentru a construi încredere și a arăta afecțiunea. Dacă câinele tău nu-i așa cum ar fi freacă de burtă, nu-l forțezi.

De unde știu dacă câinele meu îi place fripturii de burtă?

Dacă nu sunteți sigur dacă câinele dvs. îi place sau nu, urmăriți limba corpului. Dacă îi place, el va fi relaxat și are o poziție liberă și wiggly. Dar dacă este tensionat, cu urechi plate, are coada între picioare, nu-i place și ar trebui să respecte asta. Dacă câinele tău mușcă când îți freci burta, stai imediat. Deși țineți cont de faptul că, dacă un cățel mușcă când îți freci burta, acest lucru este probabil doar să mănânci.

De ce câinii ca niște coaste de burtă, dar pisicile nu?

Foliculii de păr pe burții pisicilor sunt hipersensibil Pentru a atinge, făcând freacă burta foarte neplăcut. În cazul în care teoria buricului freacă face parte dintr-un exercițiu de încredere antic, instinctiv între câini și oameni este adevărat, frecare de burtă ar fi, de asemenea, nu fi naturală pentru pisici.

Are dvs câine iubesc burta freacă, sau își arată dragostea în alte moduri? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii ca niște fripturi de burtă?