Viața secretă a animalelor de companie: lucrurile ciudate fac ca animalele de companie, atunci când sunteți departe

câine și pisică joacă

Ați întrebat vreodată ce este animalul dvs. de companie până când nu sunteți în jur? Ei bine, nu mai e nimic. Există un film animat popular care a fost lansat acum câțiva ani, cunoscut ca viața secretă a animalelor de companie. Ea portrete într-un mod glumit, lucrurile aventuroase pe care animalele de companie le pot face în absența proprietarului. Amuzant ca unele dintre aceste aventuri pot părea, animalele de companie au "chestia" lor, în afară de ceea ce fac cu tovarășii lor umani.

Indiferent dacă dețineți un câine, pisică, veveriță sau orice alt animal de companie, uneori veniți acasă într-o casă ruptă. Ar putea fi că perna nu este locul în care l-ai lăsat, gelul de duș este folosit, scaunele sunt răsturnate și multe alte lucruri. Cercetările arată că animalele de companie înțeleg perspectiva umană într-o măsură considerabilă. Aceasta înseamnă că pot să scape cu încălcarea regulilor atunci când nimeni nu se uită. Acesta este motivul pentru care un câine, de exemplu, nu ar lua în considerare comanda de a nu smulge alimentele atunci când în întuneric. Deci, dacă vii acasă și îți dai seama că mâncarea lipsește, știi destul de mult cine este vinovat.

Pacul de câine

1. Ei fac o baie

Este timpul de duș pentru prietenul tău când părăsiți casa! În momentul în care văd iazul de apă, ei nu pot aștepta să intre înăuntru și să se bucure de ei înșiși. La urma urmei, nu sunteți în jur pentru a le baie, dar au nevoie de unul. Ar fi destul de evident că ei ar face acest lucru numai în timpul unei după-amiază fierbinte de vară - bine, pentru a păstra proaspete, dar nu! Chiar și o după-amiază de iarnă este un moment minunat să se înmoaie. Deci, dacă găsiți mat de toaletă murdar, nu fi surprins. În schimb, dușul dvs. de companie pentru că acum știi cât de murdar sunt probabil.

2. Timp de gustare

Ați observat vreodată câte ori hrana lipsește când vă lăsați animalul în casă? Știți că știți cum se întâmplă acest lucru. Unele animale de companie vor fi suficient de inteligente pentru a ascunde dovezile, în timp ce alții o vor împinge în fața voastră în momentul în care vă plimbați în casa dvs. - nu intenționați! Poate că prietenul tău canin era puțin plictisit și foame când ai plecat și a dat seama că având o gustare ar rezolva problema. Ei bine, în cele din urmă, poate crea mai multe probleme decât a fost rezolvată. Oricum, luați în considerare obținerea unui a Dog tratat Dispenser pentru ca animalele de companie să se bucure de gustări chiar și în absența dvs.

3. Ei joacă în baie

"Dacă sunteți supărat acum, vă rugăm să nu vă uitați la baie."Ajungeți vreodată acasă pentru a vă găsi pisica, oferindu-vă acest lucru? Dacă da, știți că locul ăsta este o mizerie pură și nu ar trebui să mergeți acolo dacă sunteți supărat. Dacă o faceți, ați putea accelera starea de spirit tristă. Încă nu este clar de ce animalele de companie se rostogolesc la baie pentru a crea mese atunci când sunt lăsate singure. Probabil că este pentru că rularea țesutului în sus și în jos le dă un sentiment de bucurie și bine, unele lucruri suplimentare pentru tine.

4. Este timpul de citire

Yaay! Animalul dvs. de companie este prea inteligent. Oricum, de ce ar aștepta să plecați înainte de a-și dezlănțui abilitățile de alfabetizare? Se pare că animalul tău îi place să citească când ai plecat. Poate că doresc o anumită intimitate, astfel încât să se poată concentra mai bine. Oricum, ei lasă o mizerie atât de masivă pentru ca unul să înțeleagă. Tot ce puteți spera este că nu se ocupă de noul meu nou preferat. De asemenea, puteți lua în considerare obținerea unui raft mai mare dacă doriți să păstrați cărțile în formă excelentă.

5. Mânca caca

Deși câinii sunt unele dintre cele mai inteligente creaturi de pe planetă, uneori fac lucruri urâte și nebune Mâncând poop. Dacă de obicei Luați câinele pentru plimbări regulate În curtea din spate, ați fi putut să le prindeți să mâncați poop, dar din fericire ați reușit să le împușcați. Cu toate acestea, atunci când nu sunteți în casă, și nevoia de a mânca poopul captează cu ei, ei nu vor avea nimeni să-i oprească. Ciudat, câinii mănâncă poop cu scopul de a-și păstra spațiul curat. Acesta este, de obicei, cazul în care au un tovarăș de sex feminin în jurul lor și ar dori să impresioneze. Cu toate acestea, ar trebui să urmăriți acest comportament, deoarece este un semn că câinele dvs. nu primește nutrienți suficienți din dieta sa. Ca atare, ia în considerare investirea în Cele mai bune camere de câine.

pisica si cainele dormeaza impreuna

6. Ce zici de un pui de somn comun?

Se spune că animalele vorbesc o limbă comună, la fel ca în filmul animat ", viața secretă a animalelor de companie."În filmul, câinii și pisicile au comunicat cu ușurință și au făcut parcele ca o echipă! Se pare că acest lucru ar putea fi adevărat și chiar ar putea decide să ia un pui de somn împreună. La urma urmei, păsările sau aceleași "blănuri" rămân împreună. Oricum, ar fi atât de cool să le găsească împreună, deoarece este un semn că sunt în termeni buni. Ce ar fi mai bine decât să știi că toată lumea din gospodăria ta este în stare bună?

7. Du gunoiul

Dacă găsiți întotdeauna gunoiul peste tot, atunci știți acum cum se întâmplă. Nu este timpul să menționăm numele încă, dar până acum aveți o idee despre cine ar fi în spatele bucătăriei murdare sau fundal pe care îl găsiți; cu gunoi vărsat peste tot. Te întrebi vreodată de ce ar putea fi așa? Probabil că puteți încerca să blocați gunoiul sau să îl aruncați în gunoi în fiecare dimineață înainte de a pleca. În acest fel, animalul dvs. de companie minunat nu va fi susceptibil la contractarea bolilor, deoarece se uită la coșul de gunoi. Un astfel de act mic ar merge mult, corect?

Verificați revizuirea noastră a Cei mai buni cutii de gunoi

8. Este timpul să le suflați

Când animalul dvs. este plictisit, există o șansă ca ei să caute nimic pentru a distruge sau a alerga în jurul casei. Aspectul nevinovat vă dă vă poate chiar să vă aduceți vina pe vânt, deoarece nu vă puteți imagina că ruperea unei astfel de inimi fragile. Cu toate acestea, nu fi păcălit, este prietenul tău felic care a făcut acea mizerie - da! Oricum, nu-l poți da vina, în special având în vedere cât de greu trebuie să fie lăsat singură și singur în casă.

9. Ele plante de apă

Deci, animalul dvs. de companie a urmărit cum vă pasă de plante și ați decis să oferiți o mână de ajutor. Deci, nu le puteți da vina pentru a ajuta, puteți? Singura problemă ar fi că au făcut niște slujbe, dar numai pentru că nu cunosc altfel. Probabil cel mai bun lucru ar fi să vă păstrați plantele în ghivece; laugh out Loud!

10. Curățați feluri de mâncare

Un lucru uimitor despre animale este că ei urmăresc ceea ce faci și vrei să faci același lucru. Când sunteți ocupat la chiuvetă curățând mâncărurile, animalul dvs. vă va urmări cu grijă și plotați cum vor prelua bucătăria în absența voastră. În momentul în care părăsiți casa și închideți ușa, știu că acum pot face ceea ce îi place, inclusiv a face feluri de mâncare. Singura diferență ar fi faptul că prietenul tău canin nu va lăsa mâncăruri la fel de curat ca și cum le-ar putea dori, dar cel puțin ei vor încerca.

câine așteaptă

11. Așteptați să veniți acasă

Acest lucru este valabil mai ales pentru câinii care nu au un tovarăș să stea, cum ar fi un al doilea animal de companie în casă. Uneori vă puteți veni acasă pentru a vă găsi animalul de companie în locul exact pe care l-ați lăsat. Unele animale de companie se vor uita la fereastră într-o încercare de a vă privi când ajungeți. Este posibil ca animalele de companie să se obișnuiască cu programul dvs., deci, când simt că sunteți pe punctul de a veni, vă așteaptă la un anumit loc. Acesta ar putea fi un semn de singurătate și trebuie să faci ceva despre asta. S-ar putea chiar să cereți unui prieten să vă uitați la animalul dvs. atunci când nu sunteți în jur. Nu trebuie să fie zilnic, dar cel puțin o dată pe săptămână. Care ajută la ușurarea tensiunii și anxietății.

12. Păstrați-vă casa

Deși câinele dvs. nu poate fi tipul care latră la toți cei care trece prin casa dvs., nu înseamnă că ei vor rămâne tăcuți când sunt singuri. Când vor prinde noi mirosuri de alte animale de companie sau oameni din jurul casei dvs., ei probabil că vor lătra la ei. Fie că este vorba de o nouă pisică de vecinătate, un poștaș sau o pasăre care zboară, ar putea să le lătăurească. Casa ta este domeniul lor și sunt gata să-l păstreze în siguranță în orice moment.

13. Faceți niște machiaj

Nu poți da vina pe o pisică pentru că încerci, poți? Acum că ați lăsat machiajul care se află în jur și vor să arate drăguți, nu au nici o opțiune, ci să o aplice. Machiajul arată drăguț asupra lor și veți fi bucuroși să vă vedeți fețele zâmbitoare și fericite când vă întoarceți. Singura problemă este că nu sunt siguri de ceea ce ar trebui să meargă unde, ca să găsești niște ruj pe pleoape. Dacă o faceți, vă rugăm să nu fiți supărați, doar dau machiajului o încercare.

14. Ia ceva soare

A spus cineva fotosinteza numai pentru plante? Pentru că cineva are o idee diferită! În timp ce erai departe, tu animalul de companie se uita la soare și bucurându-se de soarele de vară. Arata ca un pat frumos de plajă, unde este apa? În afară de vizionarea casei în absența voastră, câinele dvs. ia și ceva timp liber pentru a vă relaxa și ce mai bine decât să stați acolo sub soarele leneș?

15. Relaxați-vă la unele muzică

Vorbind de relaxare, basking în soare nu este singura modalitate pe care câinii le găsesc să se distreze. Ați avut vreodată o zi stresantă și singurul lucru care să vă calmeze nervii era niște muzică răcită? Dacă da, nu sunteți singuri. Câinii se bucură, de asemenea, de ascultare a unor cântece răcoroase. Deci, ar trebui să luați în considerare crearea unui playlist dulce și lăsați-l să se joace în casă pentru ca prietenul tău canin să se bucure. Avantajele lui Muzică pentru câini sunt dovedite științific, iar genurile recomandate sunt reggae și rock moale. Deci, nu fiți șocați să vă găsiți prietenul dvs. de blană care să asculte muzică, este doar un timp minunat.

16. Luați niște margarita

Ti-am spus! Animalele de companie urmăresc întotdeauna ceea ce faceți și nu vă puteți aștepta să părăsiți casa astfel încât să poată încerca noile lucruri pe care le-au învățat. Dacă pisica voastră crede că arăți rece când sorbiți Margarita, fiți pregătiți pentru că vor face tot ce pot pentru a vă imita. Doar asigurați-vă că nu lăsați nimic în geam, pentru că ați putea veni acasă la o pisică, bine, pisică!

Puppy și pisoi într-un coș

17. Napping în locuri ciudate

S-ar putea să fi observat niște fire de păr în locuri ciudate, cum ar fi pe patul tău și în coșul de spălătorie. Ei bine, există o posibilitate ca câinele dvs. să scape în aceste locuri. La fel ca copiii mici, animalele de companie, de asemenea, somnul ori de câte ori și oriunde dormește cu ei. Ei nu iau timp să-și găsească drumul spre pat. Deci, în absența voastră, asigurați-vă că câinele dvs. a dormit în multe locuri ciudate, inclusiv cele care nu li se permite să doarmă.

Animalele de companie au potențialul de a-și surprinde tovarășii lor umani în moduri pe care nu le-ar imagina. Ei pot face lucruri ciudate, chiar dacă acțiunile lor nu au prea multă sens în comparație cu ceea ce ar trebui să facă. Este sigur că animalele de companie acționează diferit, în funcție de faptul că sunteți în jurul valorii de sau nu. Când sunteți departe, ei se simt ca maeștrii casei (care este total rece) și au timpul vieții lor. Investiția într-o cameră este o idee bună, deoarece vă permite să urmăriți cum acționează. Dacă doriți să reduceți unele comportamente pe care nu le considerați drept, puteți lua în considerare efectuarea unor formări suplimentare de animale de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Viața secretă a animalelor de companie: lucrurile ciudate fac ca animalele de companie, atunci când sunteți departe