Este bine să vă îmbrăcați câinele?

câine purtând tutu și costum

Instagram se estompează cu Conturile câinilor care au mii de adepți. O mulțime de acești câini au fotografii zilnice într-un alt costum drăguț. Nu sunt singuri - există mulți proprietari care, poate că nu sunt ca social media-savvy care îi place să-i facă puii în haine de câine distractiv. Acest lucru face controversa instanței. Mulți ar argumenta că un câine este un câine și nu ar trebui să fie vreodată îmbrăcați.

Cu toate acestea, unele ocazii necesită îmbrăcarea câinelui pentru a beneficia de bunăstarea și, chiar și atunci când nu este nevoie, asta nu înseamnă că îmbrăcarea câinelui tău este teribil. Fiecare câine este un individ, iar proprietarii trebuie doar să se apropie de fiecare situație cu bunul simț și fericirea și confortul câinelui în prim-planul lor.

De 5 ori este bine să te îmbraci câinele

Vreme rece

Puteți auzi că oamenii susțin că un câine nu trebuie să poarte o haină - au deja unul. Da, acest lucru este adevărat, dar fiecare rasă este diferită în ceea ce privește tipurile de haină și capacitatea lor de a face față vremea wintry. A whippet, De exemplu, are un strat subțire și foarte puțin grăsime corporală. Comparați-le cu a Newfoundland care are o haină dublă groasă și a fost crescută pentru a supraviețui în condiții meteorologice severe și este evident care este mai probabil să aibă nevoie de o jachetă câine sau pulover!

Câinii vârstnici și căței sunt, de asemenea, mai susceptibili de a simți frigul decât un câine pentru adulți adecvați, activi și sănătoși.

Pentru a ajuta un câine nervos să se simtă mai sigur

Dacă aveți a câine nervos, Poate răspunde bine unui tunethirt sau unui pulover mai strâns sau tricoul Doggy. Presiunea "Snuggly" creată a fost adesea demonstrat că are un efect calmant.

Este important să vă amintiți, totuși, că acest lucru nu funcționează pentru fiecare câine și este esențial să vă asigurați că dacă câinele dvs. este nervos, introduceți-l treptat la element, când câinele dvs. este relaxat și în conjuncție Cu o mulțime de recompense gustoase.

După o operație sau o boală

Dacă câinele dvs. are un urât starea pielii, alergia la iarbă sau o rană dintr-o operație, uneori punerea lor într-un câine câine în general sau tricou poate ajuta la prevenirea unei iritații suplimentare și opriți-le să vă îngrijoreze orice răni.

Nu uitați că acest lucru nu este o soluție la o stare a pielii sau la o problemă de alergie și este vital să solicitați sfaturi de la un veterinar dacă persistă o problemă.

Pentru o fotografie OPP (dacă câinele dvs. este confortabil)

Bine, așa că știm cu toții cât de mult toată lumea iubește o fotografie a unui câine drăguț într-un costum de noutate. Dacă doriți să obțineți o fotografie ca aceasta, atâta timp cât câinele dvs. este confortabil și nu este forțat să poarte ceva, nu vrea, atunci de ce nu de ce nu? Asigurați-vă că este distractiv pentru câinele dvs., ei nu sunt lăsați în nimic greoi prea lung și întotdeauna împerechează Photoshoot cu o mulțime de tratate gustoase. Unii câini iubesc atenția pe care o primesc atunci când se întâmplă o sesiune de dress-up!

Pentru o ocazie specială

La Halloween, Crăciunul și alte ocazii semnificative, vedem adesea costume elaborate pentru câinii disponibili la magazinele de animale de companie.

Toți vrem tovarășii noștri iubiți să facă parte din Festivități. Doar asigurați-vă că, dacă veți pune câinele într-un costum de vacanță, este confortabil să purtați, ei sunt fericiți să o aibă și că nu este prea greoaie.

Când nu este bine să te îmbraci câinele

Dacă câinele dvs. este înfricoșător sau nefericit

Dacă câinele dvs. prezintă semne de a fi speriat sau inconfortabil, atunci, dacă nu există o necesitate pentru asta, nu o faceți câinelui tău. Nu este corect și ia în considerare faptul că o faci pentru satisfacția dvs. și nu pentru a lor.

Dacă câinele dvs. prezintă semne de a fi nefericite sau înfricoșătoare, nu o forțați. Nu numai că ar putea începe să asocieze camera care iese cu faptul că a fost împinsă într-un costum incomod - făcând câinele mai puțin probabil să se prezinte fericit - dar ați putea ajunge să vă faceți ca câinele să vă rătăciți de dvs. și ar putea reacționa negativ.

Dacă echipamentul îi va face neconfortabil

Asigurați-vă că indiferent ce vă puneți câinele, că nu vor fi incomode. O haină trebuie să fie dimensiunea potrivită pentru câinele dvs. - nu doriți să se frece sau să se prindă în picioare.

Dacă aveți în vedere un costum de noutate, asigurați-vă că nu este prea greoaie și că nu împiedică mișcarea sau viziunea lor. Urmăriți că elementul nu este atât de greu încât să vă poată face ca câinele să se supraîncălzească. Nu lăsați-o pe perioade lungi sau nesupravegheate. Și mai presus de toate, puneți-vă câinele în costum dacă sunteți sigur că sunt fericiți.

Dacă, de exemplu, un câine simte frigul și trebuie să poarte haina, este important să-ți folosească treptat puiul. Începeți prin plasarea stratului undeva în vizualizarea simplă a câinelui, unde poate investiga elementul în propria voință liberă. și asigurați-vă că administrați o mulțime de tratați de yummy în acest timp. Cu fiecare sesiune, aduceți încet elementul mai aproape de câinele dvs. Treceți treptat pe atingerea stratului în corpul câinelui, înainte de a pune în sfârșit stratul pentru durate scurte. Dacă în orice moment câinele devine incomod sau vă mișcați prea repede, trebuie să vă întoarceți un pas și să petreceți mai mult timp în această etapă înainte de a vă deplasa. Scopul este că câinele dvs. va asocia haina cu o mulțime de tratamente și privesc ca ceva pozitiv și nu ceva de care sunt înspăimântați și forțați.

Mulți câini pot ajunge să iubească o sesiune de îmbrăcăminte dacă sunt introduse într-o manieră distractivă și pozitivă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este bine să vă îmbrăcați câinele?