Cel mai bun mod de a-ți antrena câinele

cel mai bun mod de a-ți antrena câinele

Când vine vorba de antrenamentul tău, câinele tău, factorul cheie absolut în proces este menținerea unei rutine bune. Dacă faceți acest lucru, atunci este de obicei un proces relativ simplu. După ce au spus că, va mai avea nevoie de timp, energie și răbdare. Dar credeți-ne, merită! Nimeni nu vrea să fie persoana cu o casă care se mișcă pentru totdeauna de urină de câine. Puneți efortul în prezent și recompensele vor fi cu voi pentru restul vieții naturale a câinelui.

Aici, în acest articol, ne uităm la motivul pentru care se antrenează câinele dvs. este important. De asemenea, oferim o imagine de ansamblu asupra metodelor, oferim câteva sugestii și sfaturi la îndemână și sugerați unele instrumente care vor face întreaga procedură mult mai ușoară asupra dvs. și pe animalul dvs. de companie.

Puppy de tren

În legătură cu o postare: Cel mai bun Curățător de covoare pentru animale de companie

De ce antrenează câinele meu?

Răspunsul la acest lucru pare evident, dar merită să vă uitați la pericolele neglijării acestui pas vital în dezvoltarea câinelui vostru. În timp ce nevoia de a urina și defecase sunt în întregime instinctive, unde și când se întâmplă acest lucru este important și este ceva ce poate fi învățat.

Dacă vă permiteți câinelui să se potrivească sau să pipi în casa dvs., poate deveni rapid un obicei prost, care este chiar mai greu de rupt în viitor. Animalele lăsate la toaletă la toaletă vor dezvolta rapid preferințe speciale pentru locuri, tipuri de suprafață și mirosuri pe care le-au lăsat în trecut și vor continua să pipi sau să se potrivească în acele locuri, în ciuda eforturilor dvs. ulterioare.

Puteți vedea termenul "preferința substratului"Dacă căutați îndrumări cu privire la instruirea câinelui tău în pottying. Aceasta se referă la suprafața care devine familiară și confortabilă pentru pooch-ul dvs. atunci când caută undeva să-și facă afacerea. Deci, dacă a trăit într-un adăpost, poate fi folosit pentru a "merge" pe podele dure, de exemplu. Dacă i sa permis să se rostogolească necontrolată pentru orice perioadă de timp, el nu poate avea o preferință, dar va face afaceri oriunde.

În ambele cazuri, depinde de tine ca proprietar și lider al pachetului său pentru a demonstra ce tip de suprafață pe care l-ai prefera să o folosească.

Când ar trebui să încep să-mi antrenez cățelul?

Consultați-vă medicul veterinar înainte de a începe, dar consensul general este că câinii pot începe antrenamentul cu vârsta cuprinsă între trei și patru luni. Prin acest punct în creșterea și dezvoltarea sa, el ar trebui să poată controla în mod independent mișcările intestinului și vezicii urinare și să învețe când are nevoie să dețină dorința în.

Cât durează o pregătire a coatelui un catelus?

Estimarea obișnuită pentru perioadele de timp Formarea casei Un catelus este între patru și șase luni. Asta e cu o mulțime de răbdare și hotărâre, precum și laudă și încurajare. Unele rase pot dura până la un an. Nu este un loc de muncă pentru cei slabi! Câțiva factori pot afecta viteza cu care vă veți obține câinele corect instruit și acestea includ:

  • Rasa de câine. În general, cu atât rasa este mai mică, cu atât mai mult poate dura. Acest lucru se datorează faptului că câinii mici au metabolizme mai rapide și vezici mai mici, deci va trebui să mergeți mai frecvent. Care poate duce la mai multe accidente care pot, la rândul lor, confunda procesul.
  • Istoria câinelui tău. Dacă dețineți un câine de salvare, de exemplu, sau catelul dvs. este mai mare de patru luni când se întoarce acasă cu dvs., el ar fi putut să se afle în obiceiuri proaste în mediul său anterior. Poate apoi să ia mai mult timp să-l "vindece" de acelea și să înființeze altele noi.
  • Ta sănătatea generală a câinelui. Unele probleme de sănătate pot avea nevoie de tratare înainte de a vă putea aștepta ca catelul dvs. să devină instruiți de toaletă. Acestea includ probleme psihologice, cum ar fi Stresul și anxietatea de separare, de exemplu.

Câine de antrenament pentru câini

Cum să începeți cu privire la antrenamentul de cot câine

Vestea bună este că majoritatea câinilor sunt motivați în mod natural să-și păstreze zonele de locuit curate și astfel vor primi ocazia de a învăța la toaletă într-un loc corespunzător. Totuși, va dura ceva timp pentru a întări obiceiurile pozitive, astfel încât să fiți pregătiți să fie răbdători și pentru accidente să se întâmple din când în când. Întotdeauna amintiți-vă că un câine nu defectează sau nu urină din plin, dar fie să satisfacă o dorință naturală, fie în unele cazuri ca răspuns la stres. Depinde de dvs. să setați modelul pentru un comportament corect și să rămâneți la el.

În timp ce scopul este de a avea ca catelul vostru să-și țină vezica sau intestinul până când este în locul potrivit pentru a merge, inițial va trebui să fii ghidat de instinctele sale. Pe scurt, un mic catelus va trebui să meargă cel puțin o dată pe oră sau două. Alte instrucțiuni includ:

  • Nevoia de a pisici de îndată ce se trezește;
  • Nevoia de a pisici și să se potrivească în aproximativ o jumătate de oră de a mânca; și
  • Urinând în mod neașteptat ori de câte ori devine emoționat.

Păstrarea unei înregistrări de ori el se poate ajuta să recunoașteți semnele și modelele când are nevoie de toaletă, astfel încât să vă puteți construi planul de instruire în jurul lor. De asemenea, folosind o cutie pentru a-l continui uneori în stadiile incipiente vă va oferi o șansă mai bună de a identifica când el trebuie să meargă și să-l împiedice să-și găsească propriile pete pentru a se elibera în timp ce vă scoate din vedere.

Deci, care sunt semnele pe care ar trebui să le facă? Bine, whining, sniffing, lătrat sau circular în același loc sunt toate indicațiile; așa cum se zgârie la ușă dacă nu este în cutia lui. De îndată ce vedeți oricare dintre aceste semnale, aruncați totul și luați-l afară!

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de câine

Amintiți-vă că vremurile și semnalele atunci când câinele dvs. trebuie să se aplice 24/7! În timp ce el nu va trebui să meargă să ceară adesea ca în timpul zilei, asta înseamnă că te vei ridica pe parcursul nopții cu el de ceva timp ... Înainte de data de culcare, dați-i o pauză de baie, apoi setați alarma timp de aproximativ cinci ore mai târziu și scoateți-l din nou. Între timp, lătratul sau scânteia noaptea ar putea fi indicii că are nevoie de o călătorie rapidă în afara. Apoi scoateți-l mai întâi în dimineața.

Ce trebuie să faceți și să nu faceți atunci când antrenamentul olar

  • Nu vă pedepsiți vreodată câinele pentru a avea un accident. El poate deveni nervos sau paranoic despre a merge în fața ta. Dacă găsiți un accident în casă după eveniment, nu îl pedepsiți nici pentru asta. El nu va înțelege legătura dintre bătălia și pedeapsa!
  • Nu Răsuciți-l înapoi în casă de îndată ce și-a făcut afacerea. Dacă e pee`d, el ar putea mai fi nevoie să poope și viceversa.
  • Nu Lăsați-vă cățelul singur prea mult în casă. Dacă el este forțat să folosească o toaletă de urgență în interior, ar putea stabili un precedent. Asigurați-vă că luați catelul la toaletă înainte de a vă lăsa, pentru a preveni accidentele în timp ce sunteți departe.
  • Nu așteptați "nopți uscate" în timp ce câinele dvs. este încă tânăr. Vezica lui este prea mică pentru ca acest lucru să fie realist în această etapă.
  • Nu Utilizați substanțe de curățare bazate pe amoniac pentru a curăța orice mese de interior. Mirosul le poate încuraja să folosească locul în viitor.
  • Do au o rutină consistentă de hrănire. Veți observa în curând legătura dintre când mănâncă și când are nevoie de toaletă după aceea, ceea ce poate ajuta la evitarea accidentelor.
  • Do Lăudați comportamentul bun și recompensați câinele dvs. cu tratamente și chiar o scurtă perioadă de joc. Va veni să asocieze cele două evenimente.
  • Do Găsiți-vă catelul dvs. un loc sigur la toaletă de la început. Dacă există prea mult zgomot sau distragere a atenției, el poate fi dezactivat să-l folosească. Încercați să utilizați același loc în grădină de fiecare dată. Răsturnul rămase îl va ajuta să asocieze locația cu dorința de a ridica sau de a pisici.
  • Până când el este pregătit complet, do Rămâi cu el în timp ce se află în grădină, așa că ești la îndemână pentru a distruge lauda pentru a elimina afară. Acest lucru ajută la consolidarea obiceiurilor bune.

Dacă vă prindeți câinele în actul în timp ce este în casă, merită să repetați că este contraproductiv să strigi la el sau să-l pedepsească. În schimb, bateți-vă mâinile ferm și duceți-l afară pentru a continua în locul potrivit. Atunci când și-a făcut afacerea, recompensați-l cu laudă și un mic tratat să-l lase să știe că sa făcut bine.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Ce sunt tampoane pee?

Adesea folosită în antrenament olar un câine, acestea sunt foi mici sau dreptunghiulare de material stratificat care sunt suficient de absorbante pentru a absorbi urina câinelui. Acestea au un strat de plastic pe fund pentru a preveni apariția urinei până la covoare și alte suprafețe de podea. Unele dintre trăsăturile atractive ale mărcilor de pe piață includ:

  • Filele adezive, cum ar fi scutecele, dar care le permit să fie aplicate la un etaj tare;
  • Atractori - Mirosuri care vă vor încuraja cățelușul să-și facă afacerea pe Pad Pad, mai degrabă decât în ​​altă parte a casei tale. Acestea includ mirosul de iarbă proaspătă; amoniac; sau feromoni de sintetice.
  • Tratament cu miros care elimină substanțele chimice sau mirosurile pentru a reduce factorul mirosului în casa dvs. Aceste neutralizați și eliminați mirosurile.

Acestea pot fi utile pentru proprietarii ale căror câini nu au acces rapid la un spațiu exterior la toaletă; pentru rase mai mici care trebuie să se toarnă mai frecvent sau să aibă o dispreț față de marele în aer liber; pentru câinii bolnavi sau convalescing; sau pentru câinii care trebuie lăsați singuri pentru perioade mai lungi de timp decât este de dorit.

Dacă intenționați să utilizați tampoane pee, plasați-le într-o locație liniștită, dar nu prea departe că câinele trebuie să le vâneze în jos. Evitați să le puneți aproape de mâncarea câinelui sau de apă - câțiva câini apreciază murdăria în care mănâncă.

Cu toate acestea, este mai bine să le poziționați pe o suprafață tare (de exemplu, țiglă, laminat sau linoleum), mai degrabă decât covor, pe măsură ce câinele dvs. poate "dor". Încercați să utilizați aceeași locație de fiecare dată când câinele dvs. știe unde să găsească tamponul când are nevoie de ea.

Ați putea dori, de asemenea: Pămpi pentru câini

Ce este un cot de câine interior?

CÂȘTIGUL DE CÂȘTIGUL INDOOR este un avans pe Puppy Pee Pads. Pe lângă faptul că sunt un instrument bun în experiența de antrenament quety, au alte utilizări pentru câini care:

  • Nu au acces ușor la un spațiu sigur în aer liber pentru a-și face afacerea;
  • Trăiesc în zone în care clima îl face nedorit pentru ca ei să fie în afara timpului;
  • Trăiesc cu proprietarii lor în apartamente fără grădină; sau cu doar un patio sau un balcon ca spațiu în aer liber;
  • Au probleme de vezică datorită vârstei sau bolii; și / sau
  • Sunt foarte mici

Deci, ce tipuri sunt disponibile? Veți găsi că vin în diferite modele și dimensiuni și, de asemenea, materiale diferite care formează stratul de substrat. De exemplu, unii încorporează gazon artificial sau iarbă reală; Alții folosesc gunoi sau alte materiale absorbante. Faceți decizia dvs., luând în considerare cea mai asemănătoare cu suprafața pe care doriți ca câinele dvs. să învețe să îl folosească pentru viitor odată ce antrenamentul olar este complet.

Cum de a antrena un câine

Ce trebuie să faceți dacă câinele dvs. pare să fie rezistent la antrenament quety

Am observat deja că pentru câțiva câini, antrenamentul de toaletă poate dura mult timp, mai ales dacă au venit la casa ta cu obiceiuri proaste. Lucrul important de reținut despre întregul proces este răbdarea și coerența, de obicei, va plăti. Nu lăsați unul sau două accidente să vă îndepărteze de plecare: reveniți imediat la rutina dvs. de antrenament.

Dacă antrenamentul de quety nu pare să meargă bine, din păcate, din păcate, mai des decât nu este vina proprietarului, mai degrabă decât câinele. Înainte de a vă panica, examinați rutina pe care ați pus-o în poziție și dacă există modificări pe care le-ați putea face că va funcționa mai bine. Dacă catelul dvs. roamnează casa în mod liber, de exemplu, atunci poate fi timpul să investească într-o cutie. Dacă câinele dvs. nu folosește tampoanele pee, furnizați în mod consecvent, atunci poate că sunt poziționați în locul greșit sau nu-i place mirosul acestui brand. Încercați Tweaks la programul și metodele dvs. dacă accidentele se întâmplă în mod obișnuit.

Dar dacă câinele dvs. continuă să reziste tuturor încercărilor de a dezvolta obiceiuri bune, atunci o excursie la intervenția chirurgicală a vetei este esențială. Ar putea fi un motiv medical pentru care nu funcționează pentru puști și acest lucru trebuie exclus. VET dvs. poate avea și mai mult Sfaturi privind instruirea in mod deosebit Câini încăpățânați În cele mai de dorit moduri spre toaletă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cel mai bun mod de a-ți antrena câinele