20 Câini de rasă mixtă irezistibil

Buddy, Shepherd german / amestec husky

Fiecare câine este unic. Unele rase de câini au trăsături care sunt vechi de secole, care încă apelează la oameni până în prezent. Retrieverul Labrador, de exemplu, a fost clasat Cea mai populară rasă de câine În ultimii 26 de ani. Astăzi, AKC recunoaște 190 de rase de câine. Dar ce zici de toți câinii care nu pot fi ușor clasificați ca o singură rasă?

Câini de rasă mixtă, adesea menționați ca "Mutts", sunt câini care au gene de la mai mult de un tip de câine de rasă pură. Ele sunt frecvent găsite în adăposturi - din păcate, câinii de rasă mixtă reprezintă o mare parte din Animale de companie abandonate și nedorite. Unii oameni pot fi surprinși să știe că câinii de rasă mixtă au beneficii că multe rate de rasă nu fac. Unii susțin că câinii de rasă mixtă sunt mai sănătoși decât cei mai răi. Deoarece rambursările de rasă sunt crescute pentru apariție, aceste standarde consideră, în general, prioritate asupra reproducerii pentru sănătate. Care uneori duce la probleme specifice de sănătate pentru anumite rase.

Oricare ar fi preferința ta, nu există nici o negare a pozitivelor un câine de rasă mixt poate aduce în viața ta. Vedeți câteva exemple incredibile de mutts pe care le iubim mai jos.

01 din 19

Ecou

Echo și câinele lui Tata iubesc drumeții în statul lor de acasă al Washingtonului. Din moment ce ecoul a fost adoptat de la un adăpost, nu este clar ce este linia sa exactă. Proprietarul său crede că are niște Chihuahua și Collie amestecat. Orice ar fi, el este frumos - nu ghiciți jocuri acolo.

Continuați la 2 din 19 de mai jos.
  • 02 din 19

    Ollie

    Câinii de rasă mixtă vin în toate formele și dimensiunile. Ollie este un mic Jack Russell Terrier / Mini Poodle Mix. E un mare fan al jucăriilor - îi poți spune că îi place binul său de jucărie la fel ca și felul său de mâncare:.

    Continuați până la 3 din 19 de mai jos.
  • 03 din 19

    Lilly

    Lilly este o mixă adorabilă Pekingsese / Terrier. Ea are o familie la fel de adorabilă - o soră de câine și un frate de pisică. Ei chiar au a Canalul canalului YouTube.

    Continuați până la 4 din 19 de mai jos.
  • 04 din 19

    Kota

    Kota este un tip neobișnuit de câine de rasă mixtă. Ea este ceea ce unii se referă la un conținut scăzut "caine lup" cu cineva ciobănesc german și husky amestecate în. Câinii de lupi sunt foarte provocatoare să păstreze animalele de companie și nu sunt recomandate decât dacă aveți resursele și experiența potrivită.

    Continuați până la 5 din 19 de mai jos.
  • 05 din 19

    Ellie

    Iată un exemplu de cum pot fi combinațiile frumoase de amestec / husky. O mulțime de oameni au pete moi pentru acești câini mari, pufși. În timp ce aceste amestecuri includ adesea cele mai bune caracteristici fizice ale ambelor rase, ele pot fi, de asemenea, o mână - sunt un amestec de doi câini inteligenți și energici. Unii oameni au numit această combinație "Gerberian Shepsky."

    Continuați până la 6 din 19 de mai jos.
  • 06 din 19

    Benham & Daisy

    Puiul adorabil din stânga cu urechile supradimensionate este un alt exemplu al unui amestec german de ciobanesc / husky. Cum poate cineva să reziste atât de drăguț furball?

    Continuați până la 7 din 19 de mai jos.
  • 07 din 19

    Spike

    Spike este an American Pit Bull Terrier Mix care a fost adoptat cu ajutorul Puterea florii, un proiect foto care atrage conștientizarea câinilor de adăpost. Sophie Gamand, Fotograful, este un artist premiat și un avocat de animale care trăiesc și lucrează în New York City. Ea creează adesea căști frumoase pentru câini ca mod creativ de a evidenția frumusețea și personalitatea lor.

    Continuați până la 8 din 19 de mai jos.
  • 08 din 19

    Milo

    Dogistul "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-22 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Există ceva mai curat decât un corgi? Răspunsul este da: un amestec Pitbull / Corgi.

    Continuați până la 9 din 19 de mai jos.
  • 09 din 19

    Teddy

    Teddy Open Yr Ochii "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-25 "Container de date =" Adevărat "/">

    De fapt, orice fel de Corgi este insuportabil drăguț. Nu există nici o modalitate posibilă de a declara una mai bună. Ceva despre forma adorabilă a corpului asociată cu caracteristicile altor rase (în acest caz, o chumă) este ceea ce face acest amestec special atât de unic.

    Continuați până la 10 din 19 de mai jos.
  • 10 din 19

    Lilo

    KUJO Pomul Corgi "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-28 "Container de date =" Adevărat "/">

    Unul mai mult pentru o măsură bună. Pentru că cine ar spune nu la un Corgi /Pomeranian amesteca? De asemenea, doar Uită-te la acea față.

    Continuați până la 11 din 19 de mai jos.
  • 11 din 19

    Margaretă

    Dogistul "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-31 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Amestecurile de vânătoare sunt un câine de rasă mixt comun găsit în u.S. Deoarece câinii de câini erau primii câini de vânătoare, astăzi constau dintr-o mare varietate de rase. (Gândi coonhound, Beagle, ogar, Deerhound). Sute de ani de câine de perforare a dimensiunilor diferite, greutăți și temperamente au produs o clasificare "Hound Amestec" umbrelă ".

    Continuați până la 12 din 19 de mai jos.
  • 12 din 19

    Neptun

    N eptun pup "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-34 "Container de date =" Adevărat "/">

    Neptun, un amestec de vânătoare, este un câine american de salvare trăind cea mai bună viață din Londra.

    Continuați până la 13 din 19 de mai jos.
  • 13 din 19

    Max & Maeby

    Max și Maeby "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-37 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Max și Maeby sunt două câini de rasă mixtă de aventură care se bucură de viață în Tulsa, Oklahoma. Max este un amestec între rasele husky și malamute, în timp ce Maeby este un amestec neidentificat. Puteți spune care este ceea ce?

    Continuați până la 14 din 19 de mai jos.
  • 14 din 19

    Charlotte

    Un pui numit Charlotte "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-40 "Container de date =" Adevărat "/">

    Charlotte este A Câine de salvare din Puerto Rico. Părinții ei umani nu sunt în întregime siguri ce fel de amestec este ea. Indiferent de orice gene Charlotte, ea trăiește-o în New Jersey în stil - ea `ăla răcoroasă Handcrafted Dog Bandana.

    Continuați până la 15 din 19 de mai jos.
  • 15 din 19

    Duce

    Amestecurile labrador sunt un alt câine de rasă amestecat obișnuit găsită în U.S. Ducele, un amestec negru Labrador Retriever, a așteptat anterior casa lui pentru totdeauna la North Shore Liga Animal Liga Americii, Un adăpost de animale fără ucideri din New York. De atunci a fost adoptat, trăind o viață confortabilă și fericită pe o insulă lungă.

    Continuați până la 16 din 19 de mai jos.
  • 16 din 19

    Ollie

    Oliver pe traseul "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-46 "Container de date =" Adevărat "/">

    Un alt Ollie, de data aceasta un amestec de laborator, este o cantină uimitoare care trăiește în Carolina de Nord.

    Continuați la 17 din 19 de mai jos.
  • 17 din 19

    Moale

    Dogistul"Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-49 "Container de date =" Adevărat "/">

    Mellow, un amestec de laborator galben, locuiește în Tennessee. Urechile semi-înțepătoare sau cu formă butonate Unele amestecuri de laborator sunt nebunești adorabile.

    Continuați până la 18 din 19 de mai jos.
  • 18 din 19

    Abby

    Ted Lim "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-52 "Container de date =" Adevărat "/">

    Abby este o rasă mixtă Pup Pump Sporting acele urechi neconectate Nu putem rezista.

    Continuați până la 19 din 19 de mai jos.
  • 19 din 19

    Adoptați un câine de rasă mixt propriu

    P Up Frankie "Date-Caption =" Frankie, German Shepherd Husky Mix "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-55 "Container de date =" Adevărat "/">

    Adăposturile de animale din toată țara sunt acasă la multe tipuri de animale, inclusiv câini și cățeluși mixte. Daca esti gata pentru un câine, Luați în considerare vizitarea adăpostului local. S-ar putea să vă întâlniți pe noul dvs. cel mai bun prieten!

  • Uita-te acum: 12 câini mici care fac ca prietenii de călătorie mare

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 20 Câini de rasă mixtă irezistibil