Cum de a selecta alimente de câine de înaltă calitate: ce să caute

Cum de a alege alimentele de câine de înaltă calitate

Câinii noștri de companie se așteaptă ca noi să le oferim numai cea mai înaltă calitate a alimentelor pe care corpul le are nevoie. De când le-am dominat, o parte din instinctul lor natural de a vâna și furajele pentru alimente în sălbăticie a fost în mod substanțial suprimat, bazându-se pe judecata noastră bună de a le oferi cu felul de nutriție pe care natură maternă ar dori să o aibă. Din păcate, judecata noastră asupra a ceea ce constituie cele mai bune alimente pentru câini este uneori muddled cu influențe socioculturale și economice pe care nutriția câinelui devine din ce în ce mai divizivă. În acest articol vom încerca să arătăm mult mai adânc în procesul de alegere a tipului de mâncare de câine pentru poochesul nostru, astfel încât să ne simțim mai siguri în deciziile noastre mai târziu.

Diferitele tipuri de alimente pentru câini

Alegerea alimentelor de câine de înaltă calitate dintr-un ocean plin de opțiuni diferite poate fi foarte intimidantă. De aceea este important să începem călătoria noastră cu o înțelegere a diferitelor tipuri de alimente pentru câini, ceea ce sunt și ceea ce sunt destinate în primul rând.

Calitate de calitate pentru câini

Kibbles uscate

Acest tip de hrană pentru câini este una dintre cele mai frecvente și din punct de vedere tehnic cea mai practică dietă pentru iubiții noștri iubiți. Este soluția perfectă pentru părinții de companie care pur și simplu nu au timp să pregătească sau să gătească alimente exclusive de câine pentru animalele de companie sau pentru cei care nu au cunoștințe adecvate despre ceea ce este nutriția ideală pentru rasa de câine. Este, de asemenea, soluția ideală pentru părinții de companie care pot fi legați de numerar, dar totuși ar dori să dea cele mai bune rezultate pentru Pooches.

Kibbles uscate au avantajul suplimentar de a nu strica cu ușurință, astfel încât alegerea multor părinți de companie care vor părăsi casa pentru o perioadă lungă de timp. Ei pot pur și simplu să umple castronul alimentar cu kibble uscate și lăsați-o pentru câinii lor să mănânce ori de câte ori se simt foame. Din păcate, același lucru nu poate fi spus despre sacul de alimente uscate. Odată ce sacul a fost deschis, valoarea nutritivă se diminuează semnificativ în termen de 14 zile. Ca atare, în timp ce poate fi mai practic să obțineți o pungă mare de kibble uscate pentru animalul dvs. de companie, dacă nu va putea să o consume în 2 săptămâni, atunci nu veți putea da nutrienți potriviți din a 15-a zi în continuare.

Există un alt lucru care merge pentru kibble uscate. Pentru că au textură brută, poate servi ca periuță de dinți personală a lui Pooch. Pe măsură ce kibblele sunt împărțite în bucăți mai mici, cu mestecarea câinelui, aceștia răsturnați pe suprafața dinților, precum și gingiile îndepărtează efectiv tartrul și placa care ar putea fi construită în aceste zone. Aceasta este o modalitate de a menține îngrijirea dentară și orală optimă între pooches.

Din păcate, kibblele uscate nu poartă atât de multă umiditate cu majoritatea mărcilor care transportă în mod obișnuit un maxim de 10 până la 12% umiditate în formulările lor. Ceea ce înseamnă pur și simplu este că, dacă pooch-ul dvs. nu bea acest lucru bine sau este bolnav că are nevoie de hidratare adecvată, atunci kibblele uscate nu pot fi mâncarea perfectă pentru ea.

În legătură cu o postare: Nulo hrană pentru câini

Când vine vorba de nutriție, kibblele uscate sunt cunoscute ca fiind surse excelente de energie. Un aliment tipic de câine uscat de înaltă calitate va veni în mod obișnuit la 500 de calorii pe ceașcă, cu o analiză garantată de 30% și 10% proteine ​​brute și respectiv grăsimi brute.

În legătură cu o postare: Cesar câine de mâncare

Conserve

Una dintre punctele forte ale mâncării conserve este că au o durată de depozitare extrem de lungă. Aceasta înseamnă că pot rămâne comestibili și bogați în nutrienți atâta timp cât sunt sigilați. Odată deschis, totuși, ar trebui să fiți repede să vă lăsați câinele să o consuma, altfel se va strica. Dacă este refrigerat, o cutie deschisă de alimente pentru câini poate dura aproximativ o săptămână sau cam asa ceva. Dar dacă o să-l lăsați să stea în castronul de mâncare al câinelui, se va strica la fel de scurt ca 4 până la 6 ore.

Conservele de câine conservate sunt foarte gustoase. De aceea o mulțime de câini iubesc aceste tipuri de alimente de animale de companie canine. Dezavantajul este că acestea sunt, în general, mai scumpe decât kibblele uscate pe bază de greutate. Cu toate acestea, ele sunt perfecte pentru tinerii pooches din cauza consistenței mai moi. Este, de asemenea, ideal pentru câinii bolnavi, în special cei care iau medicamente care pot afecta substanțial mugurii lor de gust. Formularea fulfoasă naturală a alimentelor conserve de câini poate ajuta la îmbunătățirea apetitului, făcându-l mai gustos.

Conservele pentru câini este, de asemenea, indicat în canini care nu mai pot avea dinți sau cei care sunt prea slabi pentru a mesteca kibble uscate, precum și acei câini care sunt deja în anii lor amurg. Este, de asemenea, perfect pentru canini care nu beau apă atât de mult sau pe cei care sunt prea slabi pentru a bea din bolurile lor de apă sau de dozatoare de apă.

Un aliment tipic de câine conservat conține oriunde, umiditate între 70 și 80%, care susținătorii alimentelor de câine conserve spun îndeaproape conținutul de umiditate al animalelor de pradă pe care câinii sălbatici au fost cunoscuți de devor. Din păcate, același conținut de umiditate este ceea ce detractorii de mâncare conserve se evidențiază ca fiind dezavantajul său, deoarece mai multă umiditate înseamnă mai puțini nutrienți. Vom arunca o lumină în acest articol mai târziu în acest articol.

Este suficient să spunem că, în cazul în care kibblele uscate sunt cunoscute pentru a fi energia sau calorie, alimentele de câine conservate sunt cunoscute a fi proteine ​​și grase. În timp ce acest lucru este adevărat, trebuie remarcat faptul că nu toți producătorii de alimente conservate de câine vor folosi proteine ​​ușor digerabile în formulările lor. Dacă există semnificativ proteine ​​indigestibile, atunci ce este folosirea de a pune proteine ​​într-o mâncare de câine dacă câinele dvs. nu poate digera și absorbi acest lucru? Ca atare, este imperativ să se uite la ingredientele hranei de câine, să fie uscat sau conservat.

În legătură cu o postare: Cel mai bun alimente pentru câini umede

Semi-umed

Așezat confortabil între uscat și umed (sau conserve) Alimentele de câine este alimente de câine semi-umede. Acestea sunt numite semi-umede, deoarece au un conținut de umiditate substanțial mai mare decât alimentele cu câini uscați, dar umiditatea mai mică decât alimentele de câine umede sau conservate, de obicei evaluate la oriunde între 60 și 65%. Vestea proastă este că multe dintre aceste alimente de câini conțin niveluri mai ridicate de zahăr și sare comparativ cu celelalte două alimente de câini disponibile în comerț. Acestea sunt, de asemenea, pline de coloranți artificiale și aromă care pot fi în detrimentul sănătății animalului dvs. de companie. De fapt, veterinarii nu recomandă cu adevărat aceste alimente pentru câini, cu excepția anumitor instanțe.

Una dintre cazurile pe care se poate aduce alimente de câine semi-umede este în timpul pregătirii câinilor. Pentru că este mai moale decât un kibble, poochul tău poate să-l bată cu ușurință și mult mai repede. Și din moment ce este mai fermă decât o mâncare de câine umedă sau conservată, îl puteți ține cu ușurință în mână și îl hrăniți la câinele dvs. Cu toate acestea, utilizarea sa ar trebui să fie limitată doar ca un tratament și nu ca parte a meselor obișnuite ale câinelui dvs.

Acasă-gătit

După cum sugerează și numele, acest tip de hrană pentru câini este pregătit cu meticulozitate de părinții de companie. Aceasta implică alegerea numai ingredientelor potrivite și în siguranță pentru a găti. Este consumatoare de timp și va ieși adesea ca cel mai scump tip de hrană pentru câini, deoarece ați dori să utilizați numai ingredientele cele mai sigure și cele mai înalte pentru fiecare masă. În plus, deteriorarea este un risc real.

Cu toate acestea, simțul împlinirii se poate de a studia nutriția caninului și pregătirea și gătitul meselor pentru prietenul dvs. blană nu poate fi niciodată duplicat de nici un alt tip de nutriție canină. Acesta este locul în care dragostea ta pentru câinele dvs. va fi pusă la test, deoarece va trebui să aveți o înțelegere foarte clară a INS și Outs of Optimum Canine Nutrition. Cheia aici este de a răspândi cerințele nutritive ale câinelui dvs. de la o varietate de surse alimentare, fără a-și sacrifica în mod necesar sănătatea și siguranța.

Brut

Dacă sunteți un fan avid al dietei Paleo, atunci oferind mâncării dvs. de câine este pur și simplu cea mai bună opțiune. Acest tip de dietă pune accentul pe cea mai apropiată dietă posibilă pentru alimentele de câine ancestrale, unde caninii de ani au trebuit să furajeze și să vină pentru plante și animale de pradă, respectiv. Nu există nici o gătire necesară, deși vă așteptați să pregătiți și aceste ingrediente.

O dietă excelentă pentru câini brute cuprinde de obicei 15% oase, 10% carne de organe, 50% carne slabă, nu mai mult de 5% grăsime, o bună servire de fructe și legume sănătoase și alimente foarte minime de amidon, dacă este deloc. Dacă vă puteți obține câinele întregului iepure, păsările de curte sau peștii, atunci puteți fi deja sigur că Pooch-ul dvs. obține toate substanțele nutritive potrivite pe care corpul le are nevoie.

Logica fundamentală De ce munca de alimente pentru câini brute este legată de anatomia lor digestivă unică. Este mai scurtă ca orice alt carnivor și vine cu acizi stomacali foarte puternici. Acest lucru îl face super-ușor de digerat și de a procesa alimentele crude.

Cu toate acestea, este important să discutați cu VET dvs. dacă vreți să vă decideți să treceți la alimentele de câine crud.

Mâncare de înaltă calitate

Lucruri de căutat într-o etichetă

Acum că avem o înțelegere a diferitelor tipuri de hrană pentru câini, ar trebui să aveți deja o idee despre tipul de mâncare de câine cel mai bun pentru animalul dvs. de companie. Cu toate acestea, nu trebuie să vă opriți acolo. La fel cum părinții de companie care pregătesc alimente de câini gătite de casă pentru animalele lor de companie trebuie să învețe despre nutriția caninei, ar trebui să înveți, de asemenea, să citești ceea ce înseamnă eticheta în alimentele de câini disponibile în comerț. Iată lucrurile pe care trebuie să le căutați și să înțelegeți cu atenție.

În legătură cu o postare: Pământ holistic holistic

Analiza garantată

Am menționat mai sus că alimentele de câine uscate sunt bogate în calorii și că alimentele de câine umede sau conservate sunt bogate în proteine ​​și grăsimi. Alimentele cu câini disponibile în comerț vor veni întotdeauna cu o analiză garantată, care este o estimare brută a compoziției nutritive a alimentelor de câine.

La prima vedere, se pare că alimentele de câine uscate vor avea mai multe substanțe nutritive decât alimentele cu câini conservate. De exemplu, o alimentație tipică de câine uscată va avea un minim de 30% proteine ​​și 10% grăsimi. Pe de altă parte, o alimentație de câine umedă de înaltă calitate va avea aproximativ 10% proteine ​​și 4% grăsimi la minimum. Deci, în mod natural, 30% și 10% sunt mai mari de 10% și 4%, dreapta?

Alimente de calitate pentru câini

Să încercăm să facem niște matematică. Deoarece analiza garantată ia în considerare greutății de greutate uscată a alimentelor (cu excepția umidității sau a conținutului de apă), atunci ar trebui calculată numai materialul de greutate uscată a alimentelor de câine umede sau conservate.

Dacă dimensiunea de servire a alimentelor de câine conserve este de 10 uncii și conține proteine ​​de 10% și umiditate de 75%, atunci putem spune că greutatea uscată a unei astfel de alimente de câine este de numai 25%. Deoarece proteina face parte din această chestiune uscată, trebuie să o împărțiți cu greutatea totală a materiei uscate. Prin urmare, împărțim 10% cu 25% pentru a ne oferi 40%. Ca atare, conținutul real de proteine ​​(40%) din alimentele de câine conservate este mai mare decât conținutul de proteine ​​imprimat pe etichetă (10%).

Acum comparați acest lucru cu exemplul nostru ipotetic de mai sus, în care alimentele de câine uscate are o proteină de 30%, iar alimentele cu câine conservate are 10% imprimate pe etichetă, conținutul efectiv de proteină calculat al alimentelor de câine umede ca pe bază de substanță uscată de 40% este de fapt mai mare de 30%.

Când vine vorba de calorii, bine, nu există nici o negare a faptului că mâncarea de câini uscată are mai multe calorii decât hrana pentru câini umedă. Un aliment tipic de câine uscat va avea aproximativ 400 până la 500 de calorii pe servire, în timp ce alimentele de câine umed vor avea oriunde între 250 și 350 de calorii pe servire. De ce există atât de multă discrepanță?

Aici vin carbohidrații. Producerea alimentelor de câine umede sau conservate nu este doar intensivă a forței de muncă, este, de asemenea, foarte scumpă. Producătorii de alimente cu câini uscați nu își pot permite să-și umple formulările cu doar carne de calitate premium. Ca atare, ei folosesc carbohidrați pentru a ajuta la reducerea costului și pentru a lega totul împreună. Din păcate, această utilizare a carbohidraților care dau uscați formulările lor de înaltă calorii.

Alimentele cu câine umed conține, de asemenea, carbohidrați, dar în cantități suficient de mai mici. Și din moment ce umiditatea nu conține calorii, alimentele cu câini umede sunt capabili să își mențină formularea cu calorii reduse.

Ca atare, dacă aveți o poojă care este o rasă de câine de lucru sau are un stil de viață foarte activ din punct de vedere fizic, atunci cele mai bune alimente pentru câini vor trebui să fie uscate kibbles. Dacă aveți o pooch care necesită mai multe proteine ​​și mai puține calorii în dieta sa, atunci alimentele de câine umede sau conservate sunt calea de a merge.

Ați putea dori, de asemenea: Cele mai bune mărci de mâncare câine

Primul ingredient ar trebui să fie întotdeauna o proteină animală

Am menționat mai sus că câinii necesită proteine ​​ușor digerabile. În timp ce știința a arătat că sistemele digestive ale câinilor moderni au evoluat extraordinar pentru a găzdui aproape orice alt tip de moleculă alimentară, există unii nutrienți care sunt pur și simplu mai greu de procesat decât alții. Alimentele de plante, de exemplu, vor lua perioade substanțial mai lungi pentru intestine pentru ao procesa și a-l sparge în macro-nutrienții ei componenți. În plus, există anumiți aminoacizi esențiali care lipsesc în surse de plante că câinii au nevoie de o varietate de procese de construcție a țesutului și o sinteză hormonală și enzimă.

Proteinele animale sunt complete cu aminoacizii esențiali pentru sănătatea celulară, precum și acizii nucleici esențiali pentru transmisia genetică. Acestea fiind spuse, este important să citiți eticheta și să vă uitați la lista de ingrediente. Aceste ingrediente sunt enumerate în ordinea greutății, astfel încât primul ingredient are în mod natural mai multă greutate decât restul. Prin urmare, este important ca primul ingredient să fie o proteină animală. Acesta este cel mai important lucru pe care trebuie să-l căutați în lista ingredientelor; cu excepția cazului în care, desigur, alimentele de câine spune în mod specific că conține proteine ​​vegetale ca ingredient principal.

Unii experți spun că trebuie să mergeți întotdeauna pentru mese de animale, deoarece conțin mai mulți substanțe nutritive decât animalele proaspete, care conțin în mod obișnuit mai multă umiditate. Astfel de experți recomandă să meargă pentru pui, carne de vită, miel sau masă de pește ca primul ingredient în loc de pui real, carne de vită, miel sau pește.

De asemenea, este important ca proteina animală să fie identificată în mod specific. De exemplu, în loc să spunem făină de păsări de curte, ar trebui să faceți o masă reală de pui sau o masă de curcan sau o masă fazantă. Ideea este că ar trebui să fiți în măsură să identificați în mod clar exact felul de proteine ​​animale pe care le dați prietenului dvs. canin.

Grati, legume și fructe sănătoase

S-ar putea să fiți înclinați să credeți că câinii nu au nevoie de fructe și legume și boabe sănătoase, dar ei fac, deși în cantități moderate. Nutrienții, în special, fitochimice, antioxidanți și flavonoide, că aceste ingrediente alimentare conțin, de asemenea, să contribuie la promovarea sănătății generale pentru PET Pooch. Dacă sunteți atenți la soia, porumbul sau grâul, atunci puteți sări peste acestea orez, Cartofi dulci și mazăre, deși acestea nu ar trebui să cuprindă cea mai mare parte a dietei Pooch, deoarece alimentele de amidon pot promova vârfurile de insulină.

În legătură cu o postare: Nature`s Soi Dog Food Recenzii

Urmăriți etichetarea "organică" și "all-naturală"

O mulțime de producători de alimente pentru câini au pus astăzi "organic" și "all-natural" în etichetele lor. Dacă producătorul pune "organic" în eticheta sa, atunci 95% din ingredientele sale ar trebui să fie organice, cu excepția apei sau a sarei. Dacă eticheta spune că alimentele de câine conține "ingrediente organice", atunci 70% dintre acestea trebuie să fie organice. Orice mai puțin nu justifică punerea "ecologică" în etichetele lor.

În legătură cu o postare: Ferme de pământ întregul pământ

AFCO Profil nutrient

Există alimente pentru câini care vin cu Etichete Afco. Unii citesc "toate etapele de viață", în timp ce altele sunt etichetate ca "întreținere pentru adulți". Fostul (ALS) conține în mod obișnuit mai multe calorii, fosfor și calciu și sunt, în general, indicate pentru câinii care alăptează, precum și pentru a crește puii. Formularea de întreținere a adulților este practic pentru câinii adulți sănătoși.

Lucruri de evitat

Dacă există lucruri pe care ar trebui să le căutați întotdeauna în cele mai bune alimente pentru câini, există și lucruri pe care ar trebui să le evitați să veniți cu cea mai mare calitate posibilă a Canine Chow. Acestea pot include următoarele.

mâncare pentru câini

Product secundar de calitate scăzută

Unii producători de alimente pentru animale de companie spun că ar trebui să evitați produse secundare la toate costurile. Dar dacă sunteți un credincios ferm în dieta ancestrală a câinilor, atunci știi că câinii sălbatici mănâncă totul de la păr la piele la oase și toate. Din păcate, nu există nici o modalitate de a spune în siguranță că ingredientele puse în produse secundare din carne folosite în alimentele de câine sunt sigure.

În timp ce producătorii de alimente pentru animale de companie includ doar rinichii, plămânii, inima, oasele și ficatul animalelor ca produse alimentare, altele pot include blănuri, ascunde, unghii și alte lucruri care pot fi prea brute pentru a contempla chiar și. Ca atare, dacă credeți că ar trebui să oferiți produselor dvs. de pooch de carne, asigurați-vă că obțineți numai produsele companiilor reputate. În caz contrar, este mai bine să evitați aceste lucruri cu totul.

Sursa generică de grăsime

Dacă vedeți "grăsime animală" în etichetă, nu vă veți întreba ce fel de animal a fost prosă din grăsime? Ar putea fi foarte bine derivați din bivoli sau chiar rutier. Dacă vedeți grăsime de păsări de curte în loc de grăsime animală, atunci cel puțin știți că grăsimea provine din produse de păsări de curte. Cu toate acestea, o etichetă mai definitivă este grăsimea de pui. Ideea este că, ca și în proteina animală, este imperativ să identificați în mod clar sursa de grăsime și nu doar un organism viu vag.

Ceva artificial

De la îndulcitori la aromă de agent de sporire la conservanți, întotdeauna spuneți "nu" la orice și totul făcut. Dar dacă eticheta citește extract de rozmarin, vitamina C și tocoferolii ca sursă de conservanți ai produsului, atunci ar trebui să fie relativ bine. Etoxichin, BHT, BHA și alte ingrediente artificiale utilizate în mod obișnuit în procesul de prelucrare a alimentelor ar trebui să fie evitate la toate costurile, deoarece efectele dăunătoare ale sănătății animalului dvs. de companie depășește cu mult beneficii percepute legate de durata mai lungă de valabilitate și o gustare crescută. La urma urmei, vorbim despre alimente de câine de înaltă calitate aici.

Alegerea unei alimente de câine de înaltă calitate începe cu o înțelegere a diferitelor tipuri de alimentație canină, argumente pro și contra fiecăruia și modul în care fiecare tip poate fi utilizat pe anumite tipuri de câini. Alegerea dvs. a celor mai bune alimente pentru câini ar trebui să reflecte, de asemenea, o înțelegere a lucrurilor pe care trebuie să le căutați în etichete, precum și acele lucruri pe care trebuie să le evitați. Acestea vă pot ajuta cu toții să vă restrângeți alegerile la doar câteva alimente pentru câini care ar trebui să fie cele mai bune pentru animalul dvs. de companie.

Ați putea dori, de asemenea: Mielul de mâncare pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a selecta alimente de câine de înaltă calitate: ce să caute