Cele 12 cele mai bune nume husky

un louning husky pe un pat de câine

Când vine vorba de Huskies Siberiană, aceștia strălucitori, doggo-urile cu ochii au nevoie de nume îndrăznețe, curajoase și aventuroase pentru a se potrivi Funcții fascinante, Abilități grave de tragere a sanilor și personalități rambunceptioase.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui nume inspirat peisaj cu zăpadă, a Siberian Husky Numele din istorie sau un nume drăguț drăguț drăguț pentru câinele dvs., ne-am rotunjit numele favorit pentru huskies de sex masculin și feminin.

Aspen

Aspen nu este doar un oraș superb de schi din Colorado - face un nume dulce, inspirat de zăpadă pentru o frumoasă, de sex feminin. Indiferent dacă loviți pantele sau agățați în curte, nu fiți surprinși dacă aspenul dvs. începe să vă îmbrăcați cizmele UGG preferate și Patagonia Puffer.

Aurora

Știați că Arctica și Antarctica sunt unele dintre singurele locuri din lume unde puteți vedea fenomenul de respirație cunoscut sub numele de Aurora Borealis? De asemenea, numite lumini nordice, o aurora este caracterizată de afișaje uimitor de colorate, de lumină naturală. Deci, ce nume mai bun pentru lumina frumoasă a vieții familiei tale?

Balto

Dacă căutați un nume de câine clasic din istorie, nu căutați mai departe de Balto. Câinele de frunte la o misiune de a furniza antitoxină de diptheie în orașele afectate de boală, Balto a fost un adevărat erou - și a salvat nenumărate vieți prin conducerea curajoasă a echipei sale pe terenuri dure, zăpadă. Onorați moștenirea sa, oferindu-i lui Husky-ul tău numele lui.

Dash

Sigur, este puțin pe nas, dar de ce nu-ți numesc husky după ce face cel mai bine? Huskies au metabolizme incredibile care le permit alerga timp de ore după ore - fără a opri sau obosi - așa că spunem, îmbrățișează abilitățile lor rapide. Chase sau Bolt fac și monikers drăguți.

Denali

Cel mai înalt vârf de munte din America de Nord - Clocking In La un Whopping 20.310 de metri deasupra nivelului mării-Denali este rezervat pentru unii dintre cei mai neînfristețe exploratori. Ce nume mai bun pentru curajul tău curajos, aventuros? Unii alți munți americani celebri - care se întâmplă și pentru a face nume de câini excelenți - includ Rocky, Shasta și Pike.

Nonconformist, hoinar, ratacitor

Știm cu toții câinele într-adevăr Reguli casa, dați-vă liderului dvs. un nume pentru a se potrivi personalității sale de ieșire, preluare. Adică "independent" sau "neconformist", Maverick este alegerea perfectă pentru câine care este gata să-și conducă coechipierii în zăpadă tundras - sau doar să se joace cu copiii din curtea din spate. Puncte bonus Dacă puteți instrui Maverick să poarte ochelari de soare aviator.

Elan

Luați puțină inspirație de la unele dintre cele mai mari creaturi pentru a plânge terenurile de zăpadă, și numele dvs. Siberian Husky Moose. Nu numai că moose și huskies împărtășesc teritorii, dar este de fapt descriptiv de un mare husky, de asemenea.

Sansa

Dacă sunteți un iubitor de câine, ar trebui să nu fie o surpriză faptul că direcțiile (jucate de Huskies Siberian, desigur) din seria TV Game of Thrones a devenit unele dintre cele mai iubite personaje. Dacă nu sunteți un fan al numelor ca vara, shaggy sau fantomă, totuși, spunem, du-te pentru erorul de aur, tronul - și numele câinelui tău după regina nordului.

cercetaș

Fie că sunteți numiți ta Scout după caracterul legendar din romanul clasic Să ucizi o pasăre cântătoare sau după ce doggii curajoase care au scufundat misiunile militare, de poliție și de salvare, acest nume este alegerea perfectă pentru tipul aventuros.

Siku

Deși a fost considerată o dată o legendă urbană, un studiu recent a confirmat că există, de fapt, 50 (plus!) Eskimo, sau inuktitut, cuvinte pentru "zăpadă" și "gheață."Și aici sunt niște știri distractive pentru proprietarii Husky: multe dintre aceste cuvinte se răcește (obțineți-o?) Numele pentru Huskies Siberian. "Siku" este un cuvânt general pentru "gheață", dar iubim, de asemenea, "Nilak", care se traduce la "gheață de apă dulce care este potrivită pentru băut."

Lup

Poți să-ți dai husky un nume de tip dur ca lup, dar asta nu înseamnă că va fi un câine dur. De fapt, dacă aduceți acasă un husky, este mai probabil să ajungeți la unii antici și loturi foarte serioase și o mulțime de nenorociri husky. Cei care caută un husky de a acționa ca un câine de gardă vor fi prea dezamăgiți, de asemenea - sunt incredibil de prietenoși și de încredere în străini, uneori la o vină.

Zeus

Dumnezeul cerului, fulgerului și a tunetului în mitul antic grecesc, nu este mai mare decât numirea câinelui tău Zeus. Doar nu vă așteptați ca Zeusul dvs. să fie la fel de îndrăzneț și curajos printre furtuni de tunete și fulgere - o mulțime de experiențe de doggo Thunder anxietate!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele 12 cele mai bune nume husky