4 Cele mai bune rase de câine din alaska

Câinii din Alaskan au alergat într-un ham

Peisajul aspru al Alaska este dominat de un anumit tip de câine: câini de sanie. Nu toți câinii nativi din Alaska sunt rariți în mod special din acest motiv, dar trei dintre cele patru rase sunt folosite pentru acest tip de muncă. Câștigurile sunt încă un mod popular de transport în jurul peisajului FRIGID. Și o astfel de zonă aspră a lumii necesită un câine dur. Rasele de câine din Alaska sunt bine echipate pentru climă și teren. Ei tind să fie hardy, atletic și energic. Și fac tovarășii iubiți, loiali.

Aici sunt patru rase de câine care grindină de la Alaska.

Caracteristicile de rasă

Cele mai multe rase de câine din Alaska au caracteristici foarte asemănătoare. Aceasta include capetele lor conice, urechile ascuțite și cozile curbate. Ele au, de asemenea, haine groase, rezistente la apă și clădiri robuțe, musculare.

Bacsis

Apariția izbitoare de lupi a acestor rase atrage mai mulți iubiți de câini, dar asigurați-vă că ați pus în cercetarea necesară înainte de a adopta o rasă de câini din Alaska. Intensa lor exercițiu Nevoile necesită situația potrivită la domiciliu pentru a le menține sănătoși și fericiți, iar hainele lor groase le fac nepotrivite pentru climatul meteorologic cald.

01 din 04

Malamutele din Alaska se remarcă ca fiind cea mai iconică a raselor de câini din Alaska, fiind numită câinele de stat al lui Alaska în 2010. Acești câini sunt considerați că au venit în America de Nord cu mii de ani în urmă, când vânătorii au traversat strâmtoarea Bering. Ei au fost cel mai probabil crescuți de oamenii de mahlemiut inuit, dând naștere la numele lor.

Acești câini hefty au fost crescuți în primul rând pentru a trage pachete grele pentru distanțe lungi. Ceea ce acești câini lipsesc în viteză, se compun cu rezistență și putere. Pe partea de sus a traseului, câinii ar ajuta la vânătoarele de urs și de etanșare.

Deși arată intimidant, malamutele tind să fie blânde și afectuoase. Ele sunt animale de ambalare și prosperă în unități de familie apropiate. Acești urși mari de Teddy au nevoie încă de o mulțime de activități și nu se confruntă cu o vreme caldă din cauza straturilor lor groase. O familie activă într-un climat rece ar fi ideală.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 24-27 inci (bărbați) - 22 până la 24 de centimetri (femei)

Greutate: 75 până la 100 de kilograme

Caracteristici fizice: Hefty, robust, construit strâns curbate - coadă groasă, densă, dublă, poate fi albă, gri, negru, maro sau roșu

  • 02 din 04

    Alaskan Husky

    Ca și Malamutul din Alaska, Alaska Husky a fost crescută pentru muncă. Cu toate acestea, acești câini au un cadru mai mic decât malamutul și sunt construite pentru viteză. Au dominat sportul de curse de câini de sanie.

    Alaskan Huskies au provenit de la Huskies siberiană și au fost crescuți cu alți câini pentru a obține o viteză mai bună, rezistență și putere. Crucii comune au inclus pointerul german și ogar. Din cauza originii lor hibride, Huskies Alaskan variază foarte mult în dimensiune, greutate, culoarea stratului și model.

    Alaskan Huskies sunt de lucru cu sarcini de energie. Ei necesită o casă care le poate da o mulțime de exerciții în fiecare zi, cum ar fi distanța pe distanțe lungi sau drumeții riguroase. Ele sunt, de asemenea, foarte orientate spre pachete și formează legături strânse, loiale cu oamenii lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 22 de centimetri

    Greutate: 35 până la 60 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Strong, robust - haina dublă, care poate fi scurtă sau medie-lungime - poate veni în aproape orice culoare sau model

  • 03 din 04

    Alusky

    După cum sugerează și numele său, Alussy este un hibrid: o cruce între Husky Siberian și Malamute din Alaska. Acest Hybrid câine rasă a fost dezvoltat pentru a combina viteza husky cu puterea malamutei.

    Originea exactă a Alusilor nu este cunoscută, iar această rasă este dificil de găsit în afara regiunilor arctice pe care îl cheamă acasă. Adoptarea calităților atât de la rasele sale mamă, Alussy este un fel de câine, cu inteligență ridicată și energie.

    Din cauza naturii lor iubitoare față de oameni, alusii nu fac pavedogi buni. De asemenea, ei nu le place să fie separați de familia lor umană. Acești câini fericiți și iubiți fac bine cu o familie apropiată, activă care trăiește într-un climat rece.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 la 28 de centimetri

    Greutate: 60 la 100 de kilograme

    Caracteristici fizice: Long, robust, puternic - coadă cu coadă groasă - coadă groasă - variază pe scară largă în culori și poate include gri, negru, roșu, maro, bronz, alb și cremă

  • 04 din 04

    Alaskan Klee Kai

    Deși Alaska Klee Kai împărtășește aceleași caracteristici izbitoare ca câinii mari de sanie pe această listă, în general, cântărește cel mult 20 de lire sterline. De fapt, numele "Klee Kai" vine din termenul care înseamnă "câine mic" în limba inuită.

    Klee Kai nu a fost crescută pentru muncă, ci pentru companie. Pentru a dezvolta rasa, Huskies Siberia au fost traversate cu câini similari de statură mai mică, inclusiv câinele american Eskimo și Schipperke. Deși Alaska Klee Kai nu are dimensiunile și munca intensă a strămoșilor săi, acești pui mai puțini au încă o cantitate mare de energie.

    Acești câini tind să fie iubitoare, jucăușă și inteligentă, dar vigoare de străini. Acest lucru le face membri ai familiei loiale și pașapi minunați. Cu toate acestea, ei au nevoie de o pregătire amplă și socializare pentru a se asigura că protectia lor nu devine problematică.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 până la 17 inci

    Greutate: 10 la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Statură mică - haina dublă groasă - poate fi negru, gri sau roșu pe spate și în jurul ochilor, cu alb predominant pe burtă, picioare și jumătate inferioară a feței și a botului

  • 10 cele mai bune rase de câine pentru vreme rece
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 4 Cele mai bune rase de câine din alaska