10 Probleme comune de comportament câine și soluții

câine greșit

În multe feluri, câinii sunt ca și copiii noștri. Se bazează pe noi pentru mâncare și confort, le iubim necondiționat și reușesc să ne lumineze zilele fără a eșua. Dar, ca și copiii, există momente când comportamentul lor lasă mult de dorit și trebuie să fie învățați chiar de la rău. Unele dintre aceste obiceiuri proaste și comportamente anormale ale câinilor sunt adânc înrădăcinate și au fost dezvoltate de la catelus, în timp ce altele ar fi luat de-a lungul drumului. Unii ar putea fi cauzați de probleme serioase pe care câinele dvs. nu le poate avea nici măcar în controlul, astfel încât pedeapsa simplă nu va rezolva problema. Este important să înțelegeți câinele dvs. și să recunoașteți de ce ar putea să acționeze și să privească semnele de comportament ciudat.

câine de mestecat papuci

Problema 1: Agresiune

Când auzim termenul "agresiune", mințile noastre tind să sară la povestiri de groază ale oamenilor de atac și de mamplare a câinelui, totuși, cele mai agresive trăsături sunt mult mai subtile decât asta. Indiferent, ele pot fi în continuare foarte periculoase dacă nu sunt corectate. Deci, cum puteți spune dacă pooch-ul dvs. afișează niște naturi agresive? Poate că ei mârâi Când le spuneți sau încercați să le scoateți de pe pat? Ei par să-și protejeze castronul și jucăriile și dinții goi ori de câte ori vii lângă ei? Sau poate că le scală și trag spre alți câini la plimbare într-o manieră neprietenoasă? Acestea sunt toate semne de agresiune. Dacă aceste tendințe sunt ignorate, este probabil ca într-o zi, acest lucru va duce la câinele dvs. care provoacă o mușcătură sau un prejudiciu. Dacă ați observat oricare dintre aceste trăsături în animalul dvs. de companie, acțiunea imediată este imperativă.

Cum să-l rezolvi

De multe ori, agresiunea este cauzată de o experiență negativă. Sa întâmplat ceva cu care credeți că ar fi putut cauza aversiunea lor la un anumit obiect, individ sau situație? Uită-te la declanșatoarele câinelui tău. Sunt perfect prietenos cu oamenii, dar nu pot sta în jurul altor câini? Sau reacționează negativ când ajungi la gulerul lor? Încercați să determinați ceea ce ar putea provoca comportamentul lor agresiv. Armarea pozitivă este, de asemenea, recomandată, de fiecare dată când pooch-ul dvs. este bine comportat, lăudați-le și dați-le un tratament. Cu cât le faceți mai bine, cu atât vor începe să acționeze într-un mod dorit pentru a vă mulțumi și a culege recompensele.

Fiți conștienți de faptul că crearea limitelor și limitelor poate provoca mai întâi dvs. deja câine agresiv Pentru a deveni mai agresiv, deci dacă problema este gravă, căutați ajutor de la o antrenor profesionist de câini. Adresați-vă medicului veterinar pentru o listă de formatori de câini locali din zona dvs. care se specializează în relațiile cu comportamentul agresiv.

Problema 2: Barking excesiv și plâns

Această problemă este extrem de enervantă și ar putea provoca chiar și pe vecinii dvs. să cadă! Câinele tău latră toată ziua și toată noaptea și se pare că, indiferent cât de mult îi pedepsiți, ei nu se vor opri. Ceea ce nu ați fi putut să vă realizați este că spuneți câinele dvs. ar putea fi de fapt exacerbând problema.

S-ar putea să fiți la sfârșitul spiritului cu comportamentul lor, dar strigând la ei cu siguranță nu va ajuta. Acest lucru se datorează faptului că atunci când vă ridicați vocea și snap-ul, acest lucru se întâmplă la Doggo ca pe o "coajă", iar pledarea va apărea ca "whining". Când vă întoarceți, ei percep acest lucru ca un mesaj pe care ar trebui să-l scoată mai tare ca răspuns, ceea ce este rezultatul exact opus pe care îl doriți!

Cum să o rezolvați

Țineți minte că, deși iritantă oamenilor, lătratul vine foarte natural câinilor ca o modalitate de comunicare, iar mulți dintre ei se bucură să se asigure că vocile lor sunt auzite. Din nou, este esențial să încercați să determinați ceea ce poate fi cauza fundamentală a lătratului lor. Doar coacă când au auzit zgomote puternice sau poate se întâmplă în timpul nopții când îi lăsați în pace în patul lor? Dacă pare să fie o problemă de anxietate, încercați să le faceți cât mai confortabilă posibil. Faceți patul lor un spațiu sigur pentru ca ei să se retragă atunci când se simt stresați - Asigurați-vă că este confortabil și poate chiar adăuga un element vechi de îmbrăcăminte cu mirosul dvs. acolo pentru o securitate suplimentară.

În loc să strigă la câinele dvs. atunci când sunt zgomotoși, de ce să nu-i înveți să-i scoată pe comandă? Ar putea părea contraproductivă, dar este de fapt o modalitate de a-și controla lătratul. Când ta câinele are o potrivire latrat, Repetați cuvântul "vorbi" sau "coajă". Când se opresc în cele din urmă, recompensează-i și spun o comandă, cum ar fi "liniștea" sau "shush" într-un ton încurajator. Repetați acest lucru și ar trebui să puteți utiliza data viitoare când vor decide să scadă întreaga casă în jos. Dacă acest lucru nu funcționează, ați putea lua în considerare căutarea unui a Guler de coajă. Există o mulțime de gulere de coajă sigure pe piață care utilizează o stimulare statică non-crudă care apare atunci când câinele dvs. face mai multe laturi consecutive.

Problema 3: mestecat

Ești bolnav de a veni dintr-o zi lungă la locul de muncă pentru a afla că Fido a distrus pantofii dvs. de brand sau masacrat canapeaua? Mestecarea excesivă poate fi scăzută la o serie de probleme, cum ar fi plictiseală, anxietate și dentiție, dar simplul fapt al chestiunii este, toate Câinii trebuie să mestece. Este treaba ta să-ți oferi pooch-ul cu jucării de mestecat.

În legătură cu o postare: Jucării de câine indestructibile și Chew toys pentru pui

Cum să o rezolvați

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să nu lăsați câinele dvs. să călătorească în jurul casei nesupravegheate. Dacă problema este foarte severă și poochia dvs. nu poate ajuta, dar să mestece totul în vedere, ați putea dori să vă gândiți să le îmbinarea, dar dacă puteți, lăsați-i să se piardă într-o singură cameră, așa că nu se plictisesc. Asigurați-vă că toate elementele pe care nu doriți să le mestecați sunt în afara REACH și furnizați-vă pupa cu o jucărie de lungă durată, de preferință aromatizată, care își va atrage atenția. Există multe jucării de mestecat de pe piață pentru a alege, deci de ce nu selectați câțiva astfel încât Doggy-ul dvs. are o mulțime de alegere? Aruncați o privire la ghidul nostru de cele mai bune câini de mestecat, garantat pentru a vă satisface obiceiurile de pui ale puilor.

Mesaj de câine

Problema 4: tragerea

Să ne confruntăm cu o plimbare cu un câine de tragere nu este distractiv pentru nimeni. Te găsești trasată la jumătatea străzii, în timp ce PET-ul tău sărac practic se sufocă trăgând prea departe. Nu numai că acest lucru face pentru o plimbare mai mică decât cea de mers pe jos, ar putea, de asemenea, ar putea fi periculoasă. Câinele dvs. nu are o aderență ferm pe regulile drumului și ar putea ajunge să tragă atât în ​​sine, cât și pe tine direct în traficul care se află. Din păcate, dacă câinele dvs. a scăpat cu tragerea pe plumb pentru o lungă perioadă de timp, va fi mai dificil să-i antrenezi acest lucru, așa că este cu siguranță cel mai bine să-l scoți în bud ca un pui tânăr. Cu toate acestea, cu o mulțime de perseverență, puteți învăța câinele vechi un nou truc!

Cum să-l rezolvi

Dacă puteți prinde acest comportament mai devreme, va fi mult mai ușor de corectat. Începeți selectând o calitate bună lesă pentru câine sau hamul care îi va încuraja să nu tragă. De exemplu, există special concepute Haroane de câine care îi face mai dificil pentru ei să vă tragă și să vă ducă mai mult control asupra lor. O lecție de absorbție a șocului va da și mușchii brațului.

Problema 5: Anxietatea de separare

Din păcate, aceasta este o problemă destul de comună. Anxietate de separare este termenul acordat comportamentului anormal pe care îl afișează câinele atunci când sunt lăsați singuri. Acest lucru se poate manifesta în multe feluri, cum ar fi plânsul necontrolat, mestecat și distrugând împrejurimile, urinând înăuntru și multe alte simptome. Înțelegerea comportamentului câinilor este importantă, nu trebuie să vă spuneți niciodată câinele dvs. anxios, deoarece nu pot acționa în acest fel.

Cum să-l rezolvi

Nu este ușor să rezolvăm această problemă, dar există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă simțiți mai confortabil. Începeți să părăsiți casa, asigurați-vă că câinele dvs. este într-un spațiu sigur, cum ar fi patul sau cutia lor cu jucăria lor preferată pentru a le oferi un sentiment de securitate. Puteți, de asemenea, să transformați televizorul sau să jucați muzică clasică liniștitoare pentru a-și calma nervii. Încercați să nu faceți o mare afacere peste plecarea dvs. Plimbați în jurul casei, prindeți fereastra și observați reacția puilor - asigurați-vă că nu vă văd! Ei pot fi supărați, așa că permiteți-i ceva timp să se calmeze.

Odată ce ați ieșit din casă de peste cinci minute și ei sunt soluționați, intrați în casă ca normal. Nu faceți o agitație a sosirii dvs., doar salut-le calm și necalant. Dați-le cina sau luați-le pentru o plimbare, astfel încât câinele dvs. știe că, deși ați fost departe, puteți avea grijă de ei. Repetați această metodă timp de câteva săptămâni, creșteți încet perioada de timp pe care ați dispărut. Dacă problema nu pare să se îmbunătățească, contactați un antrenor care va putea obține Doggo pe drumul cel bun.

câine săpat în grădină

Problema 6: Furtul

Este câinele tău un hoț; furișându-vă și nobbing alimente de pe farfurie, șosete de pe sertarul tău și ziarul direct de la înțelegerea voastră? Cea mai bună modalitate de a combate acest comportament obraznic este, pur și simplu, asigurați-vă că nu lăsați nimic cu totul, unde câinele tău rece poate ajunge la ea. Asigurați-vă că au o mulțime de jucării interesante pentru a juca, astfel încât acestea sunt mai puțin probabil să caute ceva ce nu ar trebui.

Cum să o rezolvați

Când pooch-ul tău jefuiește ceva, nu fi tentat să le urmărești, ei vor crede că jucați un joc cu ei. În schimb, chemați numele și ei să-l lase, ferm, dar neuniform. Aveți grijă, dacă simțiți agresiunea lor în creștere, înapoi și lăsați-i să fie. Dacă aceasta este o problemă, consultați un specialist la comportamentul câinilor.

Problema 7: Jumping Up

S-ar putea să nu vă deranjeze când Doggy-ul tău iubit sări și te smulge cu sărutări, dar adevărul este, nu este un comportament politicos, și mulți oameni nu o vor aprecia. De exemplu, oamenii care se tem de câini nu vor fi fericiți dacă se apropie brusc de ele și le bate de pe picioare. Este, de asemenea, văzut ca un comportament dominant și nu ar trebui încurajat.

Cum să o rezolvați

Acest lucru poate fi fixat cu o pregătire simplă. Ia un prieten să bată pe ușă și să-ți aducă animalul spre el pe lesa, cerându-i să stea. Odată ce fac acest lucru, continuați să deschideți ușa. Cu toate acestea, dacă refuză să stea, nu deschideți ușa până când nu o fac. Asigurați-vă că prietenul dvs. are câteva tratamente în mână și ajungeți la comandă câinele dvs. să stea. Dacă o fac, prietenul tău îl va răsplăti cu un tratament. Țineți leșia strâns, asigurându-vă că câinele nu poate sări.

Ați putea dori, de asemenea: Câine tratează

Problema 8: Redarea dur

Acest obicei ar fi putut fi luat în timpul catelității atunci când bebelușul tău ar juca cu littericul lor. Dacă poochul dvs. nu se joacă frumos cu alți câini, în timp ce mulți câini sunt capabili să se ocupe de ei înșiși, ar putea duce la probleme de agresiune. Mulți câini joacă lupta și se scurge în timpul jocului, dar dacă încep să rămășițe sau să înspăimânte pe alții, este timpul să recunoaștem această problemă. În plus, cu siguranță nu doriți ca animalul dvs. să înceapă să joace prea dur cu oamenii. Ei pot să-ți pui la mâna ta sau sărind. Când observați acest comportament anormal, este esențial să acționați rapid.

Cum să-l rezolvi

Nu trebuie să vă permiteți că puii dvs. să joace dacă nu este stabilit și dispus să fie prietenos. Cel mai bun tratament este prevenirea și, dacă vă puteți simți că câinii dvs. începe să obțină un pic antsy, să le luați liniștit de situație. Dacă se joacă cu dvs. și încep să devină excesivi, încetați să vă mișcați, să nu faceți niciun zgomot și să stați încă ca o statuie. Când le-au calmat, scoateți-le din cameră pentru un timp de expirare. Amintiți-vă, jocul este permis numai dacă este gestionat corect. Dacă antrenamentul nu pare să funcționeze, ați putea dori să vă gândiți la VET și să le vorbiți neutering.

Problema 9: Săparea

Imaginați acest lucru - tocmai ați plantat un rând de trandafiri frumoși, câștigați în grădină. Mulțumit de munca ta la îndemână, postați în interior pentru a vă face o ceașcă de ceai mult meritată. Fără mai devreme ați terminat preparatul dvs., faceți înapoi în afară și cu Gape în groază la distrugere cu care ați întâlnit-o. Câinele tău "Darling" a săpat fiecare dintre trandafirii tăi și ți-a distrus plasturele de legume la boot. La sfârșitul vostru, dar ce puteți face?

Cum să o rezolvați

Din păcate, nu există prea multe pe care le puteți face pentru a instrui acest comportament din câinele dvs. Faptul este că, săpat este un instinct natural canin, cum ar fi lătratul și mestecarea. Cea mai bună modalitate de a aborda această problemă este să alegeți un loc dacă grădina dvs. este în afara drumului și nu va face prea multe daune dacă s-au săpat-o. Faceți acest loc de săpare și laudă-i atunci când o folosesc. De ce să nu construiți o cutie de nisip pentru ei? Îi poți încuraja să folosească această zonă desemnată prin îngroparea ceva interesant ca un tratament sau o jucărie prestabilită.

Dacă câinii tăi "săpături" în interior - adică se zgârie la podea, acest lucru ar putea însemna că se simte plictisitori sau nervosi. A creat un spațiu închis sigur pentru ei cu o mulțime de mestecați și jucării pentru ei să se joace sau să le puteți lua întotdeauna în afara zonei lor de săpare.

câine joc

Problema 10: Urinarea în interior

Este o problemă destul de multă dintre proprietarii de câini trebuie să se ridice - de îndată ce umblați în ușă, pooch-ul tău se întinde și urine pe podea. Unii au pus acest lucru până la emoție, dar acțiunea de flopping sugerează că acest lucru este comportamentul de depunere. Deci, de ce face acest lucru acest lucru acest lucru și cum le puteți ajuta?

Cum să o rezolvați

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vizitați VET și să verificați dacă animalul dvs. de companie nu are o problemă de sănătate care stau la baza. Odată ce li sa dat lumina verde, este timpul să începeți instruirea. În loc să vă lăsați câinele în jurul casei când vă aflați, puneți-le într-un spațiu închis unde se pot simți în siguranță și în siguranță. Când intri în casă, nu te grăbi direct la ei, și când te duci să-i salute, face acest lucru cât mai calm posibil. Lăsați câinele dvs. în afara cât mai curând posibil, pentru ca ei să se poată scuti. Chiar dacă urina pe măsură ce vă îndreptați afară, nu arătați nici o reacție, continuați să mergeți afară. Cheia pentru a obține această problemă a ordonat-o pentru a trece prin fiecare procedură ca fiind neuniformă cât poți. Poate dura ceva timp, dar împreună, tu și cel mai bun prieten al tău va ajunge acolo.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Probleme comune de comportament câine și soluții