Înțelegerea discuțiilor de coadă de pisici

Pisică

Comunicarea Feline este un sistem complex de limbaj semne, unii vocalizarea, și chiar și oamenii de miros nu pot detecta. Semnalele ajută la definirea și consolidarea poziției sociale a pisicii și a unor relații de pisici de pisici și pisici și caine.

Comunicarea silențioasă poate fi la fel de subtilă ca o coadă ușor strălucită. Greșelile unui semnal clar al pisicii poate provoca o potrivire a hissy sau mai rău - vătămare pentru dvs. sau pe celelalte animale de companie.

Poziții de coadă de pisici

Cozile de pisici prietenoase caută să scadă distanța dintre indivizi. Coada de înaltă ținută îndreptată direct este echivalentul felinar al unui "urât!"Și înseamnă că Kitty salută atenția și interacțiunea. Cu toate acestea, cozile de câine care se țin dreptate cu puțină mișcare înseamnă opusul - și în gospodăriile de pisică de câine în care animalele de companie nu vorbesc aceeași limbă, poate apărea un scuipat.

O coadă de coadă relaxată în jos și înapoi într-un u blând. Cu cât mai multă interes se simte, cu atât este mai mare coada. Pisicile încrezătoare își țin, de asemenea, cozile mari, iar când scopul abia sfatuiesc ca un deget fluturând "Bună acolo", înseamnă că este interesat de interacțiune.

Cozile de pisici

Alte semnale de coadă de pisici avertizează cu semne la crește distanța dintre indivizi. O coadă de vânătoare vă spune să "retrageți!"Și când Kitty începe să se prăbușească cu coada, ea este gata să atace. O coadă în mișcare în pisici indică, în general, excitarea unui anumit sortare, frică, agresiune - dar câinele dvs. poate înșela pisica de coadă ca o invitație de abordare. La urma urmei, Doggy Wags înseamnă adesea: "Vino aproape, hai să fim prieteni."

Sfârșitul coada care mișcă înainte și înapoi indică, de obicei, frustrarea sau emoția sporită. Tabby poate face acest lucru atunci când catelul bâjbâi nu se va retrage. Dacă acest avertisment de coadă de spate este ignorat, coada escaladează la Lashing sau Thumping - și, în cele din urmă, atac.

Cozi de pisici trist

Urmăriți și nivelul de blănuri ale lui Kitty. Blana stând direct de pe corp (piloerect) indică o mare excitare. O coadă înfricoșată ținută în poziție verticală sau dreaptă în spatele pisicii indică agresiunea - aveți grijă! Dar coada de bottlebrush a ținut într-un u inversat, arată frica sau defensivitatea, și dacă împingerea se aprinde, pisica se va împinge înapoi cu toate ghearele Bared.

Îmbătrânirea coada dintre picioare semnalează frica supremă. Asta nu înseamnă că Kitty nu va recurge la folosirea ghearelor și a dinților, dacă este corneată. De obicei, veți auzi, de asemenea, o mulțime de hissing, mârâie și alte vocalizări, iar pisica îngrozită poate să se prăbușească la podea cu urechi sârchise înapoi. Sau ea se poate transforma înapoi - nu în supunere, ci pentru a obține toate cele patru labe pline de gheare gata pentru apărare. Încă o dată, acest lucru poate confunda câinii (și proprietarii), care interpretează greșit ca un semn de depunere. Pisicile nu do Depunerea.

CAT de comunicare

Este important ca Proprietari de pisici Recunoașteți feline "Discuție coadă" pentru că aproape toate Probleme de comportament rezultă din necorespunzătoare. Pisicile ne spun cum se simt si ceea ce doresc, si trebuie sa crede ca oamenii sunt incredibil de densi sa nu intelege.

Dacă sunteți un iubitor de animale de companie egal, care împărtășește casa dvs. cu câini și pisici, este posibil să trebuiască să acționați ca un interpret. Poate dura ceva timp ca câinii să înțeleagă ce îi spune Kitty (și viceversa). Devenind multilingvul rezolvă sau împiedică o serie de probleme potențiale de animale de companie.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Înțelegerea discuțiilor de coadă de pisici