Cat limba coada: ce coada pisica ta incearca sa-ti spuna

Cat Limba coada: Ce coada pisica ta incearca sa-ti spuna

Imaginați-vă că încercați să vă comunicați starea de spirit și emoțiile într-una iubită și să vă mențină în mod deliberat ignorați-vă sau nu înțeleg ce încercați să discutați cu ei. Te vei simți foarte frustrat, neglijat, neted pentru, și nedorite. S-ar putea să simțiți că nu vă mai iubesc și nu mai sunteți prioritatea lor. Da, așa simt pisicile când proprietarii lor îi ignoră pur și simplu pentru că majoritatea nu înțeleg indicii de postură a trupului lor. Pisicile își transmit întotdeauna sentimentele și sentimentele lor cu noi. Ei fac acest lucru prin expresiv limbajul trupului, cum ar fi mișcarea ochilor, urechilor și coada. Poziția coastei pisicilor vă poate oferi o mare informație cu privire la faptul dacă pisica dvs. este dornică să se prăbușească cu dvs. sau dacă pisica dvs. dorește ceva me-timp. Deci, pentru a nu-ți înstrăina prietenul tău blând și să-i facă să se simtă neîngrădit, aici este o înțelegere a limbajului coada de pisici și ce coada pisicii tale încearcă să-ți spună.

Motive pentru mișcările de coadă de pisici

Ca toate creaturile vii, pisoii folosesc o comunicare vocală și non-vocală ca o modalitate de a-și transmite sentimentele și emoțiile. Mișcarea coastei de pisici este o formă semnificativă a comunicării lor non-vocale. Postura lor coada dezvăluie o bună parte din starea lor emoțională și mentală. În afară de comunicarea stării lor, pisoi, de asemenea, manevrați cu pricepere cozile frumoase, astfel încât să nu-și piardă echilibrul.

Ce coada pisicii tale încearcă să-ți spună

Observarea mișcării coada pisicii dvs. vă poate oferi o mulțime de informații despre dvs Emoțiile pisicilor. Deci, ce înseamnă exact forma coada de pisici, mișcarea și poziția? Citiți mai multe pentru a afla mai multe.

Coada pisicii este îndreptată în sus

Această postură coadă este una dintre cele mai frecvente semne de coadă de pisici. Când pisoiul tău vine la tine cu coada sau cu coada îndreptată într-o poziție ascendentă, atunci este o indicație că pisoiul se simte confortabil și relaxat, rămânând lângă dvs. Un pisoi a cărui coadă este îndreptată în sus se simte încântătoare și asigurată de sine. Ei sunt siguri de siguranța lor în jurul vostru și, prin urmare, nu vă văd ca o amenințare.

Coada pisicii arată ca un semn de semnare

Această poziție de coadă este o altă limbă populară a coada de pisici pentru proprietarii de pisici. Poziția semnului de întrebare al coastei pisicii dvs. sugerează că pisica are îndoieli sau sentimentul ciudat în legătură cu lucrurile din mediul său. Ei au de obicei coada în această poziție atunci când vin în contact cu o persoană necunoscută sau ceva ciudat.

Pisici biciuie sau oțește coada

Această poziție de postură și coada de pisici sunt adesea confundate cu prietenia. Dacă pisoiul tău biciuie coada, atunci este un semnal al unui pisoi care este pregătit să atace. Această limbă de coadă de pisici sau postură este o indicație că pisica ta se simte amenințată și în pericol, de aceea pisica ta este totul stabilită pentru a se apăra împotriva oricărui agresor.

Pisica așezată pe un laminat

Pisica își împrăștie coada în jurul corpului său

Această postură este, de asemenea, una dintre semnele de coadă de pisici de a privi când sunteți proprietar de pisici. Când o pisică își asumă această poziție de ședere, înseamnă că pisica este nervoasă, mai ales despre împrejurimile lui. Când se întâmplă acest lucru, pisica își împrăștie coada într-un anumit mod sau în jurul corpului său. Pisica face această postură pentru a se proteja de pericol și se simte asigurat. În plus, unele pisici adoptă această poziție pentru a se menține cald în condițiile meteorologice reci.

Coada pisicii este în sus și se învârte de la o parte la alta

Dacă coada pisoiului dvs. este îndreptată în sus și răsfățați de la o parte la alta, atunci indică faptul că pisoiul este încântat de ceva. Poate că pisica ta este încântată de CAT tratează l-ai hrănit sau, poate că sa bucurat de sesiunea cuddling pe care ai avut-o cu el. Indiferent de ce este, continuați să o faceți pentru că face ca prietenul tău să fie încântat.

Punctele de coadă ale pisicii în jos

Această poziție de coadă este un alt semne esențiale de coadă de pisici pentru a observa. Dacă întâlniți o coadă de pisoi îndreptată în jos, atunci înseamnă că ceva ar fi putut să-ți piardă pisica. Această limbă de coada de pisici este o indicație că pisica ta este supărată și este probabil ca pisica ar putea fi agresivă. Când se întâmplă această situație, lăsați-vă pisica să aibă timpul lor și să evite să le încurce. Un pisoi cu coada îndreptată în jos este pregătit să atace atât animalele de companie cât și oamenii. Cu toate acestea, există o rasă particulară de pisici cunoscute sub numele de perșii a căror coadă indică, de asemenea, în jos, mai ales în timpul sesiunilor lor jucăușă.

Ce înseamnă o coadă de pisică fără schimbare?

O coadă a pisoiului, care este dreaptă și inactiv într-o poziție relaxată sau relaxată, este un semnal că pisica dvs. se simte calmă și compusă la acel moment. Cu toate acestea, temperamentul unui pisoi poate flip rapid. Prin urmare, o coadă neînțelesă care, în acel moment, a însemnat că pisica voastră era în ușurință poate transforma în curând într-o coadă îndreptată în jos, ceea ce indică apoi că pisica dvs. este probabil să fie agresivă.

Coada de pisici este ascunsă

Dacă un pisoi își încinge coada sub trupul său, această postură semnalează că pisica ta este frică și se teme de amenințarea iminentă.

Kitten își suflă coada

Din nou, această mișcare a coastei pisicii este o indicație că pisica ta este speriată. Pisica își sfârșește coada pentru a-și face ca corpul să pară mai mare la problema specifică care a declanșat sau a activat frica. De asemenea, renunță la cuddling cu un pisoi într-o astfel de situație, deoarece ar putea crește nivelul de stres.

Pisica se mișcă încet de la o parte la alta, care este sensul?

Când pisoiul tău se mișcă încet de la o parte la alta, cu o mică răsucire, atunci este o indicație că pisica ta este concentrată sau concentrată pe atacul pradă. Pisicile fac această mișcare a corpului când s-au apropiat mai aproape de vânătoarea victimei.

Pisica își împrăștie coada în jurul anumitor părți ale corpului

Această limbă de coada de pisici este una dintre cele mai frecvente poziții ale corpului. Această postură a corpului înseamnă că pisoiul dvs. este gata să afișeze dragostea și afecțiunea. Este o veste bună pentru că înseamnă că prietenul tău feline este gata să fie cuddled.

Pisica de alergare

A rezuma

În ansamblu, pisoiurile sunt animale de companie inteligente și implicate emoțional, iar păstrarea animalelor inteligente fericite necesită o mare efort. Este important de observat că comunicarea este vitală pentru personalitatea fiecărei pisici. Fiecare acțiune mică pe care o desfășoară pot fi un mijloc de a se angaja cu oamenii din jurul lor. Fie prin protejarea zonelor teritoriale cu modelul de haină sau prin bătăi coada, pisica voastră vă transmite ceea ce este în mintea lui și ce cere de la dvs. Ca o astfel de înțelegere, mișcările coastei pisicii dvs. vă vor echipa mai bine să vă întâlniți nevoile și să-i puneți zâmbete pe față. De asemenea, va întări legătura dintre dvs. și felina dvs. Apoi, data viitoare când vă vedeți pisica, căzându-i coada, nu credeți că acționează ca o diva, dar ea vrea să asculte cu atenție poveștile ei pentru ao face să rămână cu tine o plăcută.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cat limba coada: ce coada pisica ta incearca sa-ti spuna