10 Sunete de pisică și ceea ce înseamnă

10 sunete de pisică și ceea ce înseamnă

Ce sunet face o pisică? Sigur, este un "miau", dar este un "miau", vreodată doar un "miau"? Fără îndoială, aceasta este o întrebare comună adresată de mulți proprietari de pisici. Este important să rețineți că fiecare felină de acolo emite sunete diferite, de la masă la mârâie și purtoare. De asemenea, există anumite pisici care sunt un pic mai vocal decât restul.

Fără îndoială, vârsta are, de asemenea, un rol de jucat în frecvența sunetului felinar, de exemplu, pisicile nou-născute sunt de așteptat să fie mai comunicative în comparație cu pisicile mai mari. Din nou, nivelul de vocalizare în rândul pisicilor ferate nu este același cu pisicile domestice. Rezultatele au arătat că există rase de pisici care sunt mai susceptibile de a vocaliza decât celelalte, deși pisicile de sunet fac variază de la un pisicos la altul. Deci, dacă sunteți curios despre sunetele pisicilor și ce înseamnă ei, citiți mai mult pentru a obține mai multe plăci distractive și utile.

Tricolor Kitten Melowing

Meowing

Potrivit poveștilor copiilor, plimbări sunt singurele pisici de sunet, dar acest lucru este departe de adevăr, deși este considerat ca sunetul felinar cvintessențial. Pisica de ploaie vine în diferite forme, iar părinții pisicii vor atesta faptul că toate masele nu sunt egale. Din modul în care Furbaby se încurcă, veți putea determina dacă este supărat, conținut sau are nevoie de ceva asemănător sau alimente.

Deși pisicile adulte MEW ocazional, sunt pisoii care sunt mai probabil să mănânce un sunet întreg, deoarece sunt născuți orbi și surzi. Ca rezultat, ei mănâncă să-și atragă atenția mamei lor. În plus, în calitate de tineri pisici se maturizează, se așteaptă să renunțe la a face acest sunet ca un mijloc de comunicare. Cu toate acestea, există încă pisici domestice adulte care măresc, dar s-au observat că fac numai atunci când membrii familiei lor umane sunt prezenți. Ei doar o fac pentru a atrage atenția - știi cum sunt pisici.

Tors

La fel ca și plânsul, purtringul este printre cele mai comune vocalizări CAT. Conceput cele mai fascinante și plăcute de toate sunetele feline; Se realizează ca un rumbon adânc, moale, gât, adesea emis atunci când prietenul tău cu patru picioare este în cea mai bună dispoziție. Deci, practic când sunt fericiți, conținut sau relaxați. Mângâind prietenul tău blând, pe măsură ce stă pe poala ta este o modalitate sigură de a stimula acest sunet liniștitor de mulțumire.

În afară de semnalizarea unei dispoziții fericite, Feline Purr poate însemna și alte câteva lucruri - o pisică purză atunci când se simte amenințată sau înspăimântată. În cazuri foarte rare, o felină ar putea recurge la purtring pentru a arăta că este agitat într-o situație sau ceva de genul ăsta. Acest tip de sunet este asemănător cu cel pe care oamenii îl fac când sunt nervoși. Acest "îngrijorare-purr" poate fi discutat prin limbajul corpului. Pisica va merge brusc tensionată cu urechile așezate înapoi, denotând îngrijorarea față de o situație.

Potrivit constatărilor, pisicile, de asemenea, purr ca o modalitate de auto-vindecare - ei încep să se îndoaie să se consolideze atunci când sunt bătuți sau când au o anumită formă de probleme de sănătate. De asemenea, regularitatea auditivă a purrului lor, care are loc 25 de cicluri într-o secundă, se crede că vine cu proprietăți terapeutice, chiar acționând ca o formă de masaj intern.

Șuierat

Intenția lui Kitty`s Hiss nu poate fi confundată, deoarece este comparabilă cu sunetul emis de o friptură ca și sizzlele pe grătar. Cu toate acestea, șuiera pisică poate ieși moale sau tare, dar acest lucru depinde de felina implicată și de situația la îndemână. Că hissingul puternic este un semnal că prietenul tău blană este amenințat și pregătit să lupte dacă situația o solicită. Mai des decât nu, Hiss este o reacție de pisică la frică, care poate fi provocată de o altă felină, câini sau oameni. Când o imensă canină încearcă să devină prietenoasă cu o pisică, situația este probabil să provoace un hiss tare și chiar mai mult.

Odată ce o pisică începe să facă aceste sunete amenințătoare, va fi o schimbare în limba corpului său, cum ar fi părul umflat, spate arcuit, urechile aplatizate, coada de răsucire, alături de o gură deschisă. În această situație, felina va avea colții să fie pregătiți și gata să atingă ținta. Cu o pisică de șuierare, scuipa este adesea de așteptat și odată ce observați tovarășul dvs. felin, afișați această aparență asemănătoare șarpelui, dați-i un spațiu și faceți tot ce este posibil pentru a scăpa de amenințarea presupusă.

Hissingul este puternic dependent de percepția lui Kitty, precum și de nivelul său de confort. Unele pisici sunt mai prietenoase și sociale, ca atare, nu pot niciodată să știe niciodată. Dar povestea este diferită de cele rezervate și timide, care recurg cu ușurință la șuruburi ori de câte ori se găsesc în situații incerte. Un alt grup de feline care sunt mult mai probabil să se hiss sunt pisicile rătăcite, abuzate și ferate.

Pisica hissing

Urlet

urlet este diferită de sunetul fericit fericit al miauului, deoarece vine mai mult și un pic mai scos. Aceasta denotă emoții ca disconfortul disconfort, problemele de împerechere sau preocuparea teritorială. Mai multe sunete feline sunt menite să ajungă la oameni, dar YOWL este tipic de comunicare felină-la-felină. De cele mai multe ori înseamnă: "Sunteți încadrați pe teritoriul meu" sau "Sunt gata să mă împerechim."Acest sunet poate fi, de asemenea, emis de o pisică care nu este rău; Puteți auzi-o când există o scădere a simțurilor sau chiar funcțiilor cognitive.

Odată ce tovarășul dvs. de feline începe să-i facă pe Yowl non-stop, poate fi momentul potrivit pentru a apela VET, deoarece sunetul poate sugera o problemă de sănătate. Pisica ta ar trebui să fie sterilizată imediat că o iei acasă, mai ales dacă este o pisică în aer liber, deoarece niciodată nu poți spune ceea ce vine în contact, în mare în aer liber. Dați-vă blănurilor de blană suficientă atenție și jucării ample pentru a juca cu. Uneori, trebuie doar să vă răsfățați felina în joc suplimentar pentru a vă opri la Yowling.

Mârâi

Motorul este un sunet simplu furios de adâncimea stomacului unei pisici. Odată ce ați auzit că mârâul gutural, este o indicație că totul nu este bine în lumea pisicii. Poate fi despre ceva ce ați făcut sau nu ați reușit; O pisică care devine tratate adesea va lua la mârâie atunci când au așteptat destul de mult. Nici măcar nu încercați să vă luați șansele cu acest tip de sunet de pisică; Este destul de serios.

Odată ce mârâul se deplasează, este menit să fie un avertisment pentru adoptator. Acum este responsabilitatea dvs. să aflați ce este problema și o remediați imediat. Mârâul poate fi, de asemenea, ca o reacție la alte pisici, câini sau oameni. Unele pisici stau chiar la mârâie pentru a-și stabili teritoriul, caz în care pot face totuși acest sunet din furie sau frică.

Chatter

Părinții pisicilor i-au observat prietenii lor felini care se uită la fereastră care privesc la o veveriță sau o vrabie. Acest tip de stare de dorință este de obicei însoțită de unele sunete ca o scârțâie, un chirp sau un strigăt slab. Chatterul felinar poate fi, de asemenea, realizat ca o combinație de mese parțiale și tweets, semnalizând o mulțime de emoții. Dinții pisicilor sunt, de obicei, implicați în sunetul de chat, indicând entuziasmul său de pradă, precum și anxietatea la incapacitatea sa de a linge prada. Ori de câte ori auziți chatterul Kitty, știți că pradă se ascunde în apropiere și felina dvs. anticipează vânătoarea. Există, de asemenea, această ipoteză că această vocalizare fascinantă este cauzată de o creștere a adrenalinei.

Cat chattering

Burbling

Sunetul de ardere este asemănător cu Chatter; Cu toate acestea, nu poate implica pradă sau vânătoare nereușită. Acest sunet de felin special este cel mai bine descris ca un sunet hibrid, deoarece este o combinație a unor aspecte ale miagiei, a purrului și a mârâului. Când este emis, arderea nu sună ca mârâul, deoarece vocalizarea nu este nici agresivă, nici negativă. Ceea ce sugerează în general sunetul este că bluza dvs. de blană este conținut, mai ales atunci când sunetul este destinat părintelui.

Chirpa

În comparație cu o miaină de felină obișnuită, Chirp este un sunet mult mai audibil, realizat ca o declarație scurtă și înaltă. Companionul dvs. cu patru picioare încearcă doar să vă atragă atenția atunci când vă chirps la tine. Uneori, o pisică angajează sunetul de chirping atunci când doresc părinții lor să investigheze ceva ce cred că este important sau ceva rece. Acum este datoria ta să încerci să descifrezi semnificația din spatele chirpului pisicii lor, pentru aceasta, trebuie doar să țineți un ochi asupra comportamentului felinei. Dacă chirpul este doar pentru a vă atrage atenția, pisica va profita automat de toate sunetele odată ce vă prinde ochiul.

Caterwauling

Caterwauling zgomot se numește sunetul mărcii comerciale a pisicilor de sex feminin în căldură. Este emis ca un YOWL goale desenat și funcționează ca un apel perfect de împerechere a pisicii de sex feminin, așa cum a fost proiectat de natură. Sunetul merge destul de departe, atrăgând fiecare pisică masculină în apropiere.

Pisica caterwauling

Talling

Feline Talill este un sunet între un purtător și miau că pisicile angajează ca un salut primitor. Este un sunet comun găsit în rasele ușor de iubitoare și sociale. Pe partea flip, rasele de pisică care sunt mai rezervate, timide sau independente sunt mai puțin probabil să facă astfel de sunete. În plus, mamele de pisici folosesc, de asemenea, acest sunet pentru a-și aduce kitty-ul să-i acorde mai multă atenție.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Sunete de pisică și ceea ce înseamnă