5 Jocuri simple cat kitty va merge nebun pentru

5 Jocuri simple Cat Kitty va merge nebun pentru

În comparație cu câinii, pisicile par a fi fericiți să se culce și să se mireze în sine. În timp ce catelul dvs. se execută în jurul curții ca nebun, pisicile sunt fericite să le urmărească. Totuși, ați putea vedea că pisica voastră se strecoară în cameră și jucând fericit cu o cutie. Aceasta înseamnă că se bucură, de asemenea, de jocuri, fie prin ele însele, cu alte pisici sau cu oamenii lor. Mai mult, ei iubesc stimularea fizică și mentală pe care o joacă le aduce.

Pisoi în special iubesc să se lupte cu frații lor. Veți vedea că încearcă să renunțe și să se prindă, deoarece pentru că felinele o folosesc pentru a învăța abilitățile de vânătoare și de supraviețuire. Deși sunt domesticiți, ei încă mai au instinctul de a tulpina, urmări și prinde prada lor. Acesta este motivul pentru care pisicile iubesc să joace, pentru a-și păstra instinctul ascuțit și pentru a-și arăta comportamentul natural.

Kitties jucând într-o cadă

Deoarece pisicile tind să rămână în interior de cele mai multe ori, Playtime este, de asemenea, important pentru ei pentru a obține un exercițiu. Ele pot fi predispuse la obezitate, mai ales atunci când primesc prea multe tratamente și exerciții prea mici. Pentru că nu sunt genul de animale care ar merge sau vor alerga în jur, cel mai bun mod de a se asigura că se mișcă destul de mult este de a adăuga jucători la rutina lor.

În legătură cu o postare: Alimente pentru pisici pentru pierderea în greutate

Jocurile dvs. nu trebuie să fie complicate, deoarece pisicile găsesc deja cele mai mici lucruri distractive și interesante. Chiar și o minge simplă de șir este suficientă pentru a le menține în nebunie pentru o lungă perioadă de timp. Iată, de asemenea, unele jocuri simple și simple pentru dvs Distracția lui Kitty.

Cadă ping-pong

Pentru acest joc, tot ce aveți nevoie este o minge Ping-Pong și cadă de baie. În primul rând, asigurați-vă că cada nu are apă și nu îndepărtează toate șamponul și alte sticle departe. De asemenea, trebuie să închideți scurgerea, astfel încât mingea să nu ajungă acolo.

Acum, pregătiți-vă pentru tone de distracție și râs pe măsură ce vă uitați la pisica dvs. urmărind mingea peste tot. Pe teren solid, pisica dvs. poate prinde cu ușurință mingea, dar pe cadă, veți vedea că acesta alunecă sau se încadrează multe ori. Pentru mai multă distracție, puteți adăuga o altă minge și veți vedea pisica dvs. confuză și încercați să alegeți care să ruleze după. O altă opțiune este de a folosi ouă de Paști din plastic, care sunt mai ușoare și mai puțin zgomotoase. Cu toate acestea, ei tind să se deschidă în 2 bucăți. Doar asigurați-vă că ascundeți bilele după cazare dacă nu doriți ca pisica voastră să se joace pe cadă în mijlocul nopții.

Sac de hârtie ascunde și-căutați

Indiferent de ce cadouri cumpărați pisica dvs., le veți găsi întotdeauna iubind ambalajul în loc de darul real. Cutii de carton sunt perfecte pentru ascunderea, iar pungile de hârtie sunt, de asemenea, distractive. Când intră înăuntru, hârtia se grăbește și iubesc sunetul. Puteți lăsa unul pe podea pentru pisicile dvs. să se joace și să inspecteze, chiar dormi.

pisica care se joaca ascunde si cauta

Pentru mai multe jocuri interactive, încercați să le tachinezi cu o mână sau o jucărie legată de un șir chiar în afara sacului de hârtie ascunzând locul, și la fața acelor labe curioase încercând să o prindă. Asigurați-vă că utilizați numai pungi de hârtie, dar îndepărtați mânerele, pungile de plastic sunt un pericol de sufocare.

Suflarea bulelor

Feline, la fel ca copiii, dragostea bulelor plutitoare în aer. Ei merg nebun încercând să-i prindă în aer. Cu toate acestea, bulele obișnuite care izbucnesc nu sunt bune pentru pisici, deoarece intră în ochi, blana și în gura lor.

Dacă doriți să jucați cu bule, obțineți un amestec special de bule, produs în mod specific pentru pisici care au, de asemenea, un miros special de catnip. Ele sunt, de asemenea, foarte ieftine, la fel de puțin de 2 dolari o sticlă și sunt în siguranță pentru animalul tău de companie. Din cauza mirosului, ei vor încerca foarte mult să le prindă și vor fi șocați când au izbucnit.

Kitty se joacă cu bule

Pene și șir

Există tone de Jucarii de pisici Puteți cumpăra în magazinul de animale de companie, dar puteți, de asemenea, să faceți unul ușor cu doar șir, stick și ceva la capăt ca un clopot, o pene sau o jucărie. Puteți să vă jucați cu ei prin tachinarea cu bagheta, fluturând-o deasupra capului. Ei iubesc sărituri și încearcă să o prindă. Ei pot folosi, de asemenea, instinctele lor de găurire cu acest joc prin așezarea momeală pe podea sau chiar sub mobilier. Doar asigurați-vă că jucați într-o cameră deschisă care are tone de spațiu pentru a alerga și a sări în jur.

pisica jucând cu pene și șir

Post-it hochei

Ceva la fel de simplu ca un post - poate fi deja cel mai nou joc preferat al pisicii tale. La fel ca o pungă de hârtie, ei iubesc mestecarea și zdrobind aceste mici foi de hârtie. În timp ce vă puteți lăsa Kitty să se joace liber cu ei și să se plimbe cu aceste note lipicioase în jurul casei, îl puteți transforma și într-un joc interactiv.

Le puteți îndoi puțin sau le puteți întoarce în bile mici și le puteți lăsa cu degetul în calea pisicii voastre și așteptați ca pisica să le urmărească și să le spună ca niște pucuri de hochei. Acest lucru este deosebit de distractiv atunci când vă aflați pe o suprafață netedă, cum ar fi pardoseli laminate sau gresie. Acesta este, de asemenea, un joc distractiv de jucat cu mai mult de o pisică și se vor distra pe urmărind mai multe pucuri peste tot în cameră. Pentru câțiva dolari, aveți deja jucării ușoare de pisici care vă vor dura mai multe zile.

pisica se joaca cu lucrarea

Tot ce ai nevoie este un pic de creativitate

Acestea sunt doar 5 jocuri pe care le puteți face cu pisica dvs. acasă, dar pot fi mai multe tone pe care vă puteți gândi. Din nou, felinele sunt astfel de creaturi curioase pe care chiar și obiectele de zi cu zi le vor interesa și vor avea o mulțime de distracție încercând să disece și să-și dea seama cum vor merge aceste lucruri. Ele vor avea, de asemenea, tone de distracție deja cu doar câteva cutii sau pungi de hârtie, mai ales uimite de diferența dintre întunericul din interior și luminozitatea din afară.

De fapt, aveți nevoie doar de un pic de creativitate și dorință de a juca cu pisica ta Kitty și puteți fi sigur că aveți ore de distracție între ele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Jocuri simple cat kitty va merge nebun pentru