De ce pisicile purr?

Știm cu toții că sunetul prețios, calmant al prietenului tău felinar. Cu siguranță, trebuie să fie pentru că mingea ta mică de blană este fericită și conținut, dreapta? Ei bine, nu întotdeauna de fapt.

Pisicile purr - dar de ce?

CAT-3062885_1280

Nimeni nu este destul de sigur de motivul pentru care pisicile sunt exact. Am ajuns să conectăm puringul la fericire și mulțumire, dar asta nu este întotdeauna cazul. Sigur, multe pisici fac purr atunci când se luptă până la omul lor sau când se bate la soare, dar pisicile pot, de asemenea, purr să-și exprime stresul, frica sau nervozitatea.

Se crede că este o modalitate de a calma într-o situație stresantă sau dificilă. De exemplu, o vizită la medicul veterinar sau când intrați în muncă, prima fiind o modalitate de auto-liniștită, iar cea din urmă fiind crucială pentru supraviețuirea pisicilor în primele zile.

Pisicile vor începe să se desprindă când sunt doar câteva zile. Acest lucru îi ajută pe mama să le localizeze când trebuie să fie hrană și este un mijloc de comunicare. Deoarece pisoii sunt născuți orbi și surzi, se bazează pe vibrațiile de la purtring mama lor va trimite. Purrs-ul va conduce pisicile la căldura mamei lor și să-i ajute să se hrănească.

Când un pisoi mănâncă, ei fac ceva numit fir de lapte. Aceasta este atunci când pisoii presează și își flexează labele pentru a stimula fluxul de lapte de la mamele lor și este foarte comun ca pisicile să se prăbușească, în timp ce frământarea laptelui.

S-ar putea să fi văzut propriile pisici adulte purtring și lapte frământarea pe un obiect moale în casa ta, cum ar fi o pernă sau o pătură. Dacă pisica dvs. face acest lucru, puteți fi siguri că sunt mulțumiți de faptul că acest lucru le reamintește de momentul în care erau strânși în siguranță lângă mama lor iubitoare. Acest lucru explică foarte mult partea fericită a purtringului.

Solicitarea Purr

Solicitarea Purr este o combinație purtă și miană că multe pisici adulte folosesc pentru a atrage atenția noastră, cel mai frecvent atunci când doresc să fie hrăniți sau probabil snuggled. Acest Purr combină sunetul plăcut, cu buzunare cu frecvență de înaltă frecvență pentru a-și atrage atenția asupra atenției oamenilor.

Solicitarea purr este utilizată pentru diferite tipuri de situații, dar după cum sa menționat mai devreme, este cel mai frecvent atunci când pisica este foame. Este, de asemenea, comun ca pisicile să folosească acest purr pentru a-și trezi oamenii, probabil atunci când cred că am dormit în timpul micului dejun.

Acest lucru este comparat cu modul în care bebelușii strigă să-și facă afecțiunea mamei lor, ceea ce merge să arate cât de bine prietenii noștri blânzi s-au adaptat să trăiască cu oamenii.

Poate purvura vindeca?

Liliana-Marin-333861 (1

Purrs-ul unei pisici sunt produse prin utilizarea laringelui (deschiderea spre vânt în care sunt localizate corzile vocale) și diafragma. Purriul se întâmplă în timpul inhalării, cât și expirarea. Nu toate pisicile pur, totuși.

În timp ce toate pisicile domestice și unele pisici sălbatice ar putea purta, leii, tigrii și jaguari nu. Pisicile care pot urca nu pot purr, iar pisicile care pot purta nu pot rupe este regula generala de degetul mare! Acest lucru se datorează faptului că pisicile noastre domestice au un os mic în interiorul corzilor lor vocale, în timp ce pisicile rătăcite au un os flexibil. Acest os flexibil face posibil ca pisicile mari să facă un sunet puternic, rănit, în timp ce osul tare din pisicile noastre domestice permite numai vibrațiilor aerului care produc PURRS.

Se crede că frecvența vibrațională a PURRS, între 25 și 150 Hertz, poate îmbunătăți densitatea osoasă și poate ajuta la vindecarea oaselor și a mușchilor. Există, de asemenea, rapoarte care afirmă că pisicile se vindecă mult mai repede decât alte animale care nu se purtă, deoarece eliberarea endorfină din purrir.

Această frecvență vibrațională este considerată a fi motivul pentru care pisicile purr atunci când sunt rănite sau bolnave, deoarece endorfinii reduc durerea în timp ce vindecă vindecarea. Purrorii unei pisici poate ajuta cu siguranță o pisică se vindecă mai bine, dar poate fi, de asemenea, benefică pentru oamenii americani.

Beneficiile de sănătate ale purtringului

pisici și bătrâni

Animalele de companie sunt bune pentru sănătatea unei persoane, deoarece ajută la încurajarea unui stil de viață sănătos și lucrați ca o ușurare a stresului și o companie bună pentru a vă înveseli ori de câte ori ați putea simți un pic albastru. Dar dovezile științifice sugerează că Purrs de pisică poate fi, de asemenea, benefică în mod special pentru sănătatea umană.

Frecvența vibrațiilor provenite de la PURRS sunt aceleași cu frecvența utilizată în terapia cu vibrație, promovând reconstruirea țesuturilor. Acest tip de terapie ajută, de asemenea, la vindecarea infecțiilor și umflături, precum și durerea articulară.

Vibrațiile purrcului pot, de asemenea, scăderea stresului, pe care sunt sigur că știți că ați avut vreodată o pisică de dormit, purtring în poala ta. Stresul scăzut merge mână în mână cu o tensiune arterială mai scăzută, precum și reducerea riscului de a avea un atac de cord (proprietarii de pisici au 40% mai puțin riscul de a avea un atac de cord!).

rezumat

Acest lucru ar putea fi motivul pentru care pisicile se crede că au nouă vieți, deoarece sunt atât de minunați la vindecarea ei cu arma lor secretă de purtring. Există o citată veterinară veterinară care are sens foarte mult după ce a învățat toate aceste fapte despre puterile de vindecare sau despre Purrs;
"Dacă puneți o pisică și o grămadă de oase sparte în aceeași cameră, oasele se vor vindeca."

Deci, acum știm că Purrs-urile pisicilor sunt complexe, precum și puternice, dar nu mai puțin confortabile și relaxante. Confortul purzilor și eliberează endorfinele atât în ​​pisici, cât și în oamenii din jurul lor. Suntem norocoși să putem face parte din beneficiile Purrs dulce și afecțiunea de la prietenii noștri iubiți!

Surse

  • http: // bbc.com / viitor / poveste / 20180724-complicat-Adevăr-Despre-A-Piss-Purr
  • HTTPS: // ASA.Scitare.ORG / DOI / 10.1121/1.4777098

Despre autor

Mathilda

Mathilda Regnér este un blogger, fotograf și iubitor de animale avid. Ea este proprietarul atât al contului Meowthilda și Imhornry_ pe Instagram, un semn al pasiunii ei atât pentru pisici, fotografii și veganism

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisicile purr?