Înțelegerea modului în care pisicile vorbesc prin mișcările urechii

Tabby pisică în interior

Limba CAT depășește vocalizările care includ în mod obișnuit sașe, mârâie, chattering și mei. Limbaj nonverbal, cum ar fi Discuție de coadă oferă multe avantaje față de vocalizări. De exemplu, sunetele dau locația unei pisici în timp ce posturul nu poate fi auzit. La surpriza mai multor proprietari, comunicarea de feline se face in mare parte printr-o Urechile pisicii, Furnizarea de tone de informații utile privind starea de spirit a pisicii sau a parcursării următoarei acțiuni.

Diferite tipuri de limbaj nonverbal în pisici

Limbajul silențios al pisicilor se face prin expresii faciale și poziții și mișcări ale corpului. A ochii pisicii poate arăta sentimentele interioare ale animalului de companie.

De exemplu, pisicile care sunt conținute și fericite tind să aibă ochi care sunt larg deschise sau oarecum închise dacă sunt foarte relaxați. Pisicile care sunt în prezent în largul său pot crea contact vizual și pot ține o privire cu proprietarul lor pentru câteva momente. Pe de altă parte, pisicile care sunt fie înfricoșătoare sau senzație de agresiv vor fi adesea scoase.

Din fericire, proprietarii pot citi o dispoziție a pisicii în forme suplimentare de limbă corporală, cum ar fi modul simplu sau pisica ei dețin urechile lor. Mai jos sunt patru moduri diferite care pisicile își exprimă sentimentele prin urechi, de la emoții cum ar fi curiozitatea și neliniștea agitației și a fricii.

Curios

Urechile cu fața în față își exprimă interesul. Acest lucru servește, de asemenea, la punctul de pinna în formă de pâlnie (clapetă externă a urechii) spre sunete interesante, pentru a obține cât mai multe informații despre situația posibil. Proprietarii pot observa că, chiar și în timpul Pisicilor, Kitty-urile lor indică acele urechi spre cele mai subtile zgomote.

Neliniștit

Pe măsură ce pisica se simte amenințată sau neliniștită, urechile se întorc spre partea laterală. Ei arata un pic ca aripile avionului care ies din fiecare parte a capului lui Kitty. Acest lucru poate ajuta la tampon orice sunete supărătoare. Urechile orientate spre lateral sunt, de asemenea, mai protejate. Luați în considerare "urechile avionului" pentru a fi un avertisment timpuriu pentru a opri și a opri ceea ce a determinat pisica să se simtă amenințată.

Agitat

Urechile pâlpâitoare indică agitația în creștere. Urechile orientate spre lateral se fluturează sau vibrează foarte repede, în reacția la excitat. Dacă câinele, persoana, alte pisici care cauzează excitarea nu dispare, pisica poate progresa la amenințare sau atac.

Furios sau speriat

Pisicile înfricoșătoare sau furioase aplatizează urechile strânse la cap. Acest lucru păstrează urechile din gama de gheare și dinți, în pregătirea pentru luptă sau pentru zbor. Pisicile cu urechi de spate slicked pot ataca dacă atacantul lor ignoră avertismentul.

Urechi sunt un barometru Kitty care poate ajuta proprietarii să anticipeze și să evite potențialele probleme.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: Dacă pisica ta ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Înțelegerea modului în care pisicile vorbesc prin mișcările urechii