De ce pisicile vorbesc la păsări?

De ce pisicile vorbesc la păsări?

S-ar putea să fiți prins pisica voastră să vă uitați intens din fereastră în grădină, cioucându-se în timp ce privesc o pasăre care tocmai a zburat în linia lor de viziune. Dintr-o dată, își deschid gura, emitând un sunet curios de chat, viteza lor vibrator. Aproape sună ca și cum încearcă să imite pasărea cu care intenționează să-și facă pradă. Este o viziune foarte ciudată și interesantă pentru a fi, totuși, s-ar putea să vă întrebați de ce pe pământ pisica dvs. afișează acest comportament ciudat. Ar putea fi bolnavi? Încearcă să-ți spună ceva? Ce se întâmplă?

Deci ce se întâmplă?

Primele lucruri mai întâi, nu vă faceți griji! Ta zgomotele pisicilor, În timp ce destul de ciudat, sunt complet normale și nimic de îngrijorat. Cu toate acestea, nu există un răspuns definitiv în ceea ce privește motivul pentru care pisicile fac acest lucru atunci când se uită la păsări, dar experții au multe teorii și explicații.

pisicile chatter la păsări

În legătură cu o postare: Cum pot învăța pisica mea să nu mănânce pasărea mea

Din păcate, au existat foarte puține cercetări privind pisicile și obiceiul lor ciudat de a vorbi la păsări, atât de mulți dintre experții răspunsuri au venit sunt în principal speculative. Aruncați o privire prin lista noastră de cauzele cele mai probabile ale pisicilor dvs. Chirping și sperăm că veți veni la concluzia voastră cu privire la motivul pentru care pisica dvs. face acest zgomot ciudat.

Ar putea fi ... Instincte de pradă

Se crede că acest comportament ciudat face parte dintr-un instinct de pradă profund. Experții au sugerat că felinele vor produce acest zgomot atunci când au spionat mese perspective. Chat-ul se pare că se pare că încearcă să imite păsările, ceea ce poate fi o tactică folosită pentru a le atrage în vecinătatea de găurire.

Vibrațiile rapide ale maxilarului pisicilor fac parte din ceea ce este cunoscut sub numele de "mușcătura de ucidere". De asemenea, a numit adesea "mușcătura fatală", acest lucru se întâmplă atunci când o pisică sări pe pradă și o înconjoară strâns în ghearele sale. Pisica va mușca apoi în spatele gâtului pradei lor și își va vibra rapid maxilarul, ceea ce își permite dinților să alunece în vertebre și să felieze prin măduva spinării. Poate fi un capăt trist și violent pentru pasărea săracă, dar aceste instincte sunt încorporate în natura pisicii tale. Deci, nu ați surprins dacă pisicile dvs. prețioase aduce un cadou (sau așa cum am putea numi oameni, o pasăre moartă) la ușă!

În legătură cu o postare: De ce pisicile aduc animale de acasă?

Ar putea fi ... frustrare

Poate că motivul din spatele sunetului ciudat pisicile noastre sunt în jos până la frustrarea lor? Dar ce ați putea pisica să fiți enervat? Ei bine, unii cred că pisicile fac acest zgomot să-și alocă iritarea la faptul că nu pot ajunge la pradă lor. Ei sunt atât de aproape și să le aibă în privința lor, dar nu pot ajunge la ei și să-și elibereze instinctele primare.

Dacă este cazul, nu există o mare afacere pe care o puteți face pentru a atenua frustrările pisicilor. Adevărul este că, deși pisica voastră este o casă de casă domestică, iubitoare, adânc în jos, ei sunt prădători, iar eșecul de a face ca atare să-i poată simți un pic nepotrivit și iritat. De ce să nu încurcați o jucărie cu pene în fața pisicii dvs. atunci când încep să vorbească, acest lucru îi va distrage și le va da șansa de a renunța la abur, urmărind ceva ce pot prinde de fapt!

În legătură cu o postare: Cele mai bune cuști de păsări

Ar putea fi ... emoție

Pisicile sunt niște creaturi amuzante și prezintă emoțiile și sentimentele în moduri unice și curioase. Acest zgomot ciudat și vibrator al maxilarului ar putea fi doar una dintre modalitățile pe care le exprimă sentimentele lor.

Similar cu ventilarea frustrării lor la prada lor, pisica ta ar putea pur și simplu să-și exprime entuziasmul și bucuria de a observa o pasăre. Ei pot simți o astfel de fericire și de bucurie la a observa o gustare penită în apropiere, că nu pot ajuta decât să facă zgomot ciudat ciudat.

pasărea canară urmărește de o pisică

În legătură cu o postare: Cusca de păsări

Ar putea fi ... Mimicry

Așa cum am atins mai devreme, motivul din spatele chatteringului ar putea fi în jos la instinctul unei pisici de a copia pasărea. De fapt, oamenii de știință au descoperit că pisicile vor încerca să imite sunetele maimuțelor în sălbăticie, ceea ce le-a condus la teoria că aceștia pot face același lucru cu păsările din propriile lor grădini. Dar de ce ar face asta? Ei bine, ei ar putea încerca să-și închidă potențialul pradă într-un fals sentiment de securitate, astfel încât ei să se poată într-o situație vulnerabilă în care ar putea fi atacați. La urma urmei, de ce ar fugi o pasăre de la unul?

Odată ce pasărea și-a lăsat garda și a rătăcit în aer liber, timpul său pentru ucidere. Instinctele de animale ale pisicii dvs. vor prelua și vor încerca să-și prindă prada - să sperăm că pasărea poate zbura în timp! Ați putea încerca întotdeauna să vă distrageți atenția lui Kitty prin a scutura vasul de alimente sau oferindu-le una dintre gustările lor preferate. În acest fel, pasărea este salvată și pisica voastră va fi mulțumită de ei Pisica de tratament - toată lumea este fericită!

Deci, în timp ce nu putem avea niciodată un răspuns clar de ce prietenii noștri felini prezintă un comportament atât de ciudat atunci când vizionați păsări și alte pradă mică, avem câteva teorii destul de solide. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că, deși această activitate poate părea neobișnuită și chiar puțin alarmantă dacă nu ați fost niciodată asistat la el înainte, nu este nimic de îngrijorat. Pisica ta minunată este perfect sănătoasă, ei prezintă doar unele dintre instinctele lor de pisici sălbatice!

Ați prins vreodată pisica ta făcând un zgomot amuzant și vorbind în timp ce vibrează maxilarul? Acum, în loc să vă întrebați exact ce fac pe Pământ, veți avea o idee despre ceea ce îi face să bifeze!

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente de păsări

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisicile vorbesc la păsări?