Motive de top pentru a păstra pisicile în interior

Maine Coon Kitten la scratching Post

Mulți iubitori de pisici sunt acum convinși că pisicile de interior sunt pisici mai sigure, în timp ce alții încă mai cred că pisicile merită libertatea de a alerga în mare în aer liber. Când oamenii pisicile domestice, Am preluat responsabilitatea pentru sănătatea și bunăstarea lor. O parte din această responsabilitate este de a menține pisicile în siguranță și în Sanatate buna. Pentru acele pretenții pentru a lăsa pisicile să se frece gratuit, ia în considerare aceste motive de top pentru a menține pisicile în interior.

01 din 12

Observarea unei încercări dureroase ale pisicii de a se ridica sau de a găsi sânge și / sau mucus în fecale în acest fapt este un steag roșu pentru constipație, blocaj intestinal sau megacolon.

  • 02 din 12

    O pisică interioară este relativ sigură de multe boli

    Pisicile au permis accesul liber la în aer liber invariabil intră în contact cu alte pisici. Chiar și contact casual poate transmite paraziți și boli mai grave:

  • Felv (Leucemie felină)
  • FIP (Peritonită infecțioasă felină)
  • Panleukopenia (Dezintegrare felină)
  • FIV (Virusul imunodeficienței felinei)
  • Boli zoonotice
  • Șoareci pisica dvs. poate mânca sau aduce acasă poate provoca, de asemenea, o serie de alte boli periculoase.

    Rar menționată, dar la fel de gravă este posibilitatea cancerului de piele de la supra-expunere la soare. Albul și alte pisici de culoare deschisă pot dezvolta carcinom de celule scuamoase, o boală gravă și dureroasă.

  • 03 din 12

    Pisicile interioare nu sunt lovite de mașini

    Conform o singură sursă, Mai multe pisici sunt ucise de mașini anuale decât sunt eutanasiate în u.S. adăposturi de animale. Chiar și cel mai atent șofer nu poate evita lovirea unei pisici care trece peste stradă în fața unei mașini. Chiar și așa-numitele zone de țară "sigure" nu sunt garanție pentru pisici. Pisicile țării nu sunt ca mașini, ca frați ai orașului, și tot ce este nevoie este o revenire greșită a distanței sau a vitezei.

  • 04 din 12

    Pisicile interioare sunt în siguranță de la pericolele sălbatice și de pachetele de câini

    Pisicile în aer liber sunt sub prădătorii sălbatici din lanțul alimentar și se așează rațe pentru bufnițe, raptori, coioți și pisici mari. Câinii care rulează în pachete vor lua în considerare un joc echitabil de pisici - chiar și un câine mare poate fi ușor de învins și ucide o pisică.

    Amintiți-vă că câțiva câini sunt, de asemenea, crescuți pentru a ataca - nu sunt într-adevăr vina când instinctul lor preia. Chiar și cu un set complet de colți și gheare, pisica are rareori o șansă când este prinsă afară și Pisici declarate sunt chiar mai expuși riscului.

    Continuați la 5 din 12 de mai jos.
  • 05 din 12

    Pisicile interioare nu creează probleme de vecinătate

    Chiar și pisicile "bine-crescute" se vor aventura în șantierele vecinilor când au fost lăsate să se plimbe liber, iar discordia de vecinătate rezultată are în unele cazuri cauzate Proprietari de pisici a muta. Oamenii care nu-i plac pisicile nu vor tolera pisicile folosind grădinile lor ca cutii de gunoi și, uneori, vor recurge la măsuri extreme pentru a ține pisicile. Cel puțin, un vecin poate numi controlul animalului local pentru a ridica pisica "rătăcită".

  • 06 din 12

    Pisicile interioare rareori obțin abcese de la luptă

    Pisicile sunt foarte teritoriale și își vor apăra teritoriul la moarte dacă sunt provocate de o altă pisică. Cel puțin, aceste bătălii teritoriale duc adesea la răni abcesate, care pot fi morți dacă nu sunt tratate în timp. Există, de asemenea, șansa, desigur, de pisici contractante FIV de la răni profund mușcături.

  • 07 din 12

    Pisicile interioare sunt sigure de abuzul uman

    Pisicile în roaming în mod liber sunt ținte ușoare pentru bandele de tineri cu timpul pe mâini, pentru hărțuitorii de pisici, care caută pisici pentru practica țintă și pentru vecinii care nu crede nimic de uciderea unei pisici pentru încălcarea proprietății lor.

    Deși legile privind protecția animalelor se îmbină, procuratura nu va aduce niciodată o pisică iubită înapoi la viață. Este un fapt bine cunoscut faptul că ucigașii în serie se practică adesea mai întâi cu animalele.

  • 08 din 12

    Pisicile interioare pot obține o mulțime de exerciții fizice

    Pisicile fac exerciții fizice, dar pot obține în siguranță cu jucării interactive, turnuri de alpinism, posturi de zgârieturi și alte jucării interioare - toate mult mai sigur decât să alerge de la câini sau de lupte cu alte pisici. Amintiți-vă, de asemenea, că există compromisuri sigure pentru experiența în aer liber.

    Continuați până la 9 din 12 de mai jos.
  • 09 din 12

    Pisicile interioare nu sunt un pericol pentru fauna sălbatică

    Să ne confruntăm cu pisicile sunt prădători și lăsați la dispozitive proprii în aer liber, va urmări în cele din urmă și ucide păsări, iepuri și alte mici sălbatice. Cei mai mulți dintre noi nu ar mai vedea că pisicile noastre exprimate într-un rol ucigaș și păstrarea lor în interior va ajuta la protejarea faunei sălbatice într-o anumită măsură.

  • 10 din 12

    Pisicile interioare nu se pierd

    Pe măsură ce pisicile în aer liber își lărgesc teritoriile în aer liber, ei se poate pierde suficient de mult pentru a fi "salvați" de alți iubiți de pisici, grupuri legitime de salvare sau luate de controlul animalelor ca strălucire. Statisticile arată că pisicile "deținute" transformate spre adăposturi, doar 3% sunt în cele din urmă relocate cu proprietarii lor.

    Colierele pot sparge, iar chiar și microcipurile nu garantează că o pisică nu va fi adoptată și păstrată ca o pisică interioară de către altcineva. De ce să luați șansa?

  • 11 din 12

    Pisicile interioare nu sunt furate

    Buncile sunt oameni care vând pisici la laboratoarele pentru experimentarea animalelor sau cercetarea. Principala lor sursă de pisici este pe stradă. Chiar și o pisică așezată pe peluza din față este un joc corect pentru un buncher. Alți oameni ridică pisici pentru utilizare ca "momeală" pentru formarea câinilor de luptă. Ambele categorii de pisici-richii sunt cele mai mici dintre cele mici, dar ele sunt acolo.

    Deci, feriți-vă. Amintiți-vă că este o pisică interioară mereu mai sigur.

  • 12 din 12

    Condițiile meteorologice se pot schimba foarte rapid, iar vremea ușoară poate transforma furtuna și frigul, uneori cu o notificare mică. Pisicile pot muri repede din hipotermie când au rămas afară, în special noaptea.

    Nu jucați cu viața pisicilor tale. Păstrați-le în siguranță în interior, indiferent de vremea afară.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

    Uita-te acum: Dacă pisica ta ar putea scrie text, ar spune asta

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Motive de top pentru a păstra pisicile în interior