Motivele de top să nu declarați pisica

Gheare de pisici într-un post de zgâriere

Dacă vă gândiți Declarat o pisică sau un medic veterinar sugerează declararea în același timp cu scenerea, poate doriți să luați în considerare aceste argumente împotriva procedurii. Este o intervenție chirurgicală care modifică viața pentru animalul dvs. de companie, deci este important să aveți toate faptele înainte de a vă lua decizia.

01 din 09

Declarația nu este doar tăierea unghiilor

Fii clar despre ceea ce este declarat: amputarea chirurgicală a primei articulații de la picioarele pisicii. Dacă această procedură se realizează cu un bisturiu, un tăietor de tip ghilotină sau un laser, este o intervenție chirurgicală majoră și să nu fie întreprinsă ușor.

  • 02 din 09

    Declarația este o intervenție chirurgicală dureroasă

    Gândiți-vă la asta ca 10 amputății (dacă sunt declarate numai picioarele din față). Durerea medicamente pot ajuta inițial, dar durerea fantomă poate dura săptămâni sau luni ca terminații nervoase se vindecă. În timp ce o pisică va scădea probabil înapoi de la intervenția chirurgicală după neuterizare, durerea de la declarat poate fi îngrozită pentru animal și duce la gravă Probleme de comportament.

  • 03 din 09

    Declarația nu face nimic pentru a beneficia de pisică

    Spre deosebire de neutering, care beneficiază de pisică, atât din punct de vedere medical, cât și de comportament, declarând pur și simplu nu face nimic pozitiv pentru pisică. Este cel mai adesea făcut ca o conferință a proprietarului său.

  • 04 din 09

    Declarația robează o pisică a armei sale principale de apărare

    Un contra-argument tipic este: "Pisica mea este numai în interior."Chiar și pisicile de interior reușesc uneori să scape. O pisică declarată nu are o șansă împotriva unui câine mare, o pisică mai mare sau un prădător. Deși are încă dinți, o pisică declarată ar trebui să se apropie de un prădător pentru a-l mușca, moment în care poate fi deja prea târziu.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Declarația poate duce la problemele cutiei de gunoi

    Pisicile sunt înclinate în mod natural să-și folosească ghearele pentru a-și îngropa deșeurile, motiv pentru care majoritatea vor lua pentru a folosi o cutie de gunoi relativ repede. Săparea în așternut sau orice altă substanță este dureroasă pentru o pisică declarată, și probabil vor asocia durerea cu cutia de gunoi în sine. Care ar putea însemna că evită utilizarea cutiei de gunoi cu totul.

  • 06 din 09

    Declarația uneori duce la probleme de mușcătură

    Când pisicile își pierd capacitatea de a da o zgârietură rapidă, ei vor recurge adesea la a doua linie de apărare: dinții lor. Să fie pregătită pentru o pisică declarată să recurgă la mușcături atunci când se simte fără apărare sau altfel în pericol.

  • 07 din 09

    Pisicile au nevoie de exercițiul lor ghearele și degetele de la picioare

    Urmăriți o întindere a pisicilor, fie orizontală pe un covor sau pe verticală, cu un post înalt de zgâriere. Va lua covorul sau sisalul cu ghearele sale, folosind rezistența pentru a trage și întinde mușchii. Ghearele de pisici joacă efectiv un rol mare și pozitiv în tonul și agilitatea lor musculară.

  • 08 din 09

    Modificarea mersului pe pisica dvs. poate duce la probleme comune mai târziu

    Pisicile domestice sunt digitarigrade, adică să meargă pe degetele de la picioare. Îndepărtarea primei cifre a picioarelor va modifica modul în care pisicile dvs. și poate afecta articulațiile din picior. Acest lucru poate duce în cele din urmă la pisica dvs. în dezvoltarea artrită în șold și alte articulații. Astfel încât eliminarea ghearelor sale poate fi grav în detrimentul sănătății pe termen lung ale pisicii dvs.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Există alternative umane la declarație

    Dacă încă nu sunteți sigur dacă să treceți prin Declară, luați în considerare acest lucru: pot exista mai multe Alternative de umane. Este decizia dvs., dar vă rugăm să luați nevoile pisicii dvs. în considerație serioasă înainte de a face o alegere atât de drastică și permanentă.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

    Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Motivele de top să nu declarați pisica