Pisicile au de fapt 9 vieți ? Iată nouă motive pentru care chiar fac

De ce spun că pisicile au 9 vieți?

Acest mit datează din nou Egiptul antic, vechii egipteni i-au iubit și s-au închinat pisicilor ca și cum ar fi zeii. Pisicile au nouă vieți sau au cu adevărat șapte?

În multe țări, cum ar fi Germania, Spania și Turcia, credința comună este că pisicile au de fapt 7 vieți. Dar vom urma vechii egipteni și vom spune că pisicile noastre au 9 ani.

Ei spun că curiozitatea ucide pisicile, dar se pare că este mult mai greu decât asta. Chiar merge înapoi în secolul I când au fost aruncați din turnuri, pisicile au avut obiceiul de a înșela moartea. O pisică are 9 vieți?

Totul despre pisici au ieșit și au făcut niște cercetări pentru a găsi ceea ce face ca pisicile să fie supraviețuitori .

Iată 9 motive secrete pentru care pisicile au într-adevăr 9 vieți.

1. Pisicile au pământ întotdeauna pe picioarele lor.

pisica are 9 vieti

2. Pisicile sunt ninja modernă.

Cat Ninja 9 vieți

3. Chiar dacă mici, pisicile sunt susceptibile de a scoate un animal mult mai mare și mai înspăimântător.

Cat se luptă cu câinele

4. Pisicile aparțin unei familii foarte speciale au puterea de lei, tigrii și gheparii în sufletul lor.

Pisici și tigri

5. Ei au o agilitate extrem de bună.

Cat echilibru

6. Pisicile sunt foarte curate, prin urmare, mai puțin susceptibile la alte animale.

Curățarea pisicilor

7. Sensul special al pisicilor știe că îi împiedică din rău.

8. Ei sunt vânători superiori.

Pisicile sunt vânători mari cu 9 vieți

9. Întotdeauna își găsesc drumul spre casă.

De ce pisicile au 9 vieți

O pisică ar putea să se rătăcească departe de casă, dar aproape întotdeauna să știe cum să-și găsească drumul înapoi. Acest lucru este chiar adevărat noaptea datorită capacității lor de a vedea în mod adecvat în întuneric. Toate aceste calități sunt ceea ce face pisicile cu adevărat unice.

Pisicile au cu adevărat nouă vieți? Ei bine, aici sunt câteva videoclipuri uimitoare pentru a dovedi doar asta


S-ar putea sa-ti placa si:

Ce înseamnă că pisicile au nouă vieți?

De-a lungul istoriei, pisicile au fost declarate a avea nouă vieți. Au realitate au nouă vieți? Ce înseamnă că pisicile au nouă vieți? Continuați să citiți pentru a afla ..

La uimirea ta, "pisicile au nouă vieți" este un mit. Dar de ce a fost asociat cu pisicile și nu orice alt animal sau animal de companie? Adevărul este spus, o pisică este un animal unic, el poate sări de la vârful unei clădiri cu două etaje și aterizează în siguranță, priviți la tine și mergeți la fel ca și cum ar fi sărit de la o canapea.

Abilitățile lor de a sări în siguranță din locurile înalte și tendințele lor de a scăpa catastrofele dăunătoare ar fi putut duce la oameni care gândesc că au mai multe vieți.

De ce "nouă" și nu alt număr?

Ei bine, fraza "pisicile au nouă vieți" este una antică și poate fi urmărită în acele vremuri când magia a fost populară.

Istoria are că nouă este un număr magic și acest lucru ar putea fi motivul pentru care nouă a fost cel mai potrivit pentru asocierea pisicilor. În plus, de la vremea imemorială, pisicile au fost temute pentru a fi magice. Iată adevărul despre pisici ..

Pisicile nu sunt nemuritoare, la fel ca noi, au doar o singură viață. Cu toate acestea, spre deosebire de oameni, pisicile au mai multe vertebre.

Aceasta înseamnă că atunci când el sare sau coboară accidental din locurile înalte, el este capabil să-și răsucească corpul în jurul său, ca să aterizeze chiar pe picioarele lui. Oamenii de știință numesc acest "reflex de dreapta". Pisicile au, de asemenea, oase super-flexibile, cu o structură ușoară și o blănuri groase pe care le folosesc în avantajul lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pisicile au de fapt 9 vieți ? Iată nouă motive pentru care chiar fac