Doggie daycare information

Câinii care joacă la câine Park

Mulți proprietari de animale de companie lucrează toată ziua și trebuie să-și lase câinii acasă singuri. Nu este neobișnuit ca acești proprietari să se întoarcă acasă pentru a găsi câini hiperactivi sau stresați. Câinii primesc adesea plictisit și chiar deprimat când sunt acasă singuri toată ziua. Cei cu cei cu anxietate de separare poate provoca distrugerea, răul lor și deranjează vecinii cu lătrat și urlă.

Unul dintre cele mai frecvente motive date la un adăpost de animale pentru proprietar turn-IN-INS este câinele comportament distructiv (face lucruri cum ar fi mestecând bunurile proprietarului). Acest lucru poate fi adesea prevenit de către câinele dvs exercițiu și stimularea mentală trebuie să fie fericită și sănătoasă. Cu toate acestea, atunci când sunteți ocupat de lucru lungi, este greu să-ți dai câine timpul când are nevoie. Asta este în cazul în care îngrijirea copiilor Doggie poate fi un adevărat Lifesaver.

Ce este Doggie Daycare?

Doggie Daycare funcționează foarte mult ca îngrijirea copiilor pentru copii. Dă-ți câinele dimineața în dimineața pe drumul spre muncă. În timp ce ați dispărut, câinele dvs. va avea o atenție deosebită. Ziua câinelui dvs. va fi completat cu activități bazate pe curriculumul stabilit de facilitatea de îngrijire a zilelor de îngrijire a nevoilor și temperamentului câinelui.

Câinele dvs. se poate bucura de ziua lui, jucând cu alți câini, jucând cu oameni, sau lovindu-vă pe un pat frumos sau o canapea care a atras atenția iubitoare. Câinele dvs. va avea, de asemenea, șansa de a petrece timp în interior și în aer liber, inclusiv oportunitatea de a avea pauze de potty. Acest lucru este mult mai bun decât să aștepți toată ziua ca câțiva câini.

Costul îngrijirii copiilor Doggie

Costul de îngrijire a copiilor Doggie poate varia între aproximativ 15 până la 40 de dolari pe zi. Costul depinde în mod obișnuit de regiunea în care locuiți și de tipul de instalație pe care mergeți. Puteți plăti mai puțin pentru o îngrijire de zi acționată dintr-o casă privată, mai degrabă decât o unitate complet echipată. Cu toate acestea, atunci când plătiți mai mult pentru o facilitate, câinele dvs. poate avea acces la mai mulți câini, jucării și echipamente de redare.

În timpul zilei de zi la domiciliu

În timpul îngrijirii de acasă / private este adesea mai puțin costisitoare decât a îngrijirii comerciale. Acestea sunt de obicei conduse de unul sau două persoane și sunt limitate la un număr scăzut de câini care sunt îngrijiți la un moment dat. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă câinele dvs. este ușor copleșit de alți câini. Încărcarea de la domiciliu oferă câinelui dvs. un mediu de origine și, de obicei, mai mult contact pentru om la câini. Cu toate acestea, ei pot avea mai puțin spațiu pentru caini să alerge și să se joace.

Încărcătoarele comerciale pentru câini

O facilitate comercială completă oferă o mulțime de câini sociali. Numărul de câini într-o zi în aceste locuri poate fi de la zece până la douăzeci de câini, toți gata să facă prieteni. Unele facilități de îngrijire a copiilor Doggie au echipamente de agilitate și chiar piscine.

La o facilitate comercială, personalul instruit păstrează câinii ocupați în zonele de joacă interioare și / sau în aer liber, supravegherea tuturor câinilor pentru a vă asigura că jocul rămâne sigur. Membrii personalului sunt în mod obișnuit instruiți pentru a preveni Dog-câine agresiune și sparge câinele lupte (Da, se întâmplă uneori). Câinii li se dă pauze să se răcească, să se odihnească și, eventual, pe gustări sănătoase.

În ambele facilități de îngrijire privată și comercială, toți câinii trebuie să fie sănătoși pentru a preveni răspândirea bolilor și paraziților infecțioși. Proprietarii de câini sunt obligați să prezinte dovada curentului Vaccinări pentru câinii lor. De asemenea, va trebui să furnizați informații curente de contact pentru dvs. și pentru medicul veterinar în caz de urgență.

Cea mai bună alegere pentru câinele dvs

Alegerea dreptului de îngrijire a zilei de îngrijire depinde de dvs. și de câinele dvs. Unde vă simțiți mai confortabil lăsându-l? Unde simți că câinele tău va fi cel mai confortabil și fericit? Discutați cu oamenii care dețin și operează îngrijirea de zi pentru a afla ce să se aștepte. Luați un tur al facilității pentru a vedea ce va putea face cainele dvs. acolo. În cele din urmă, du-te cu instinctele tale. Dacă ceva nu pare din linie, treceți.

Găsiți o zi de zi Doggie în zona dvs

Majoritatea furnizorilor de zi privați Doggie pot fi găsiți prin căutarea online. Cuvântul de gură este o modalitate excelentă de a găsi pe cineva pe care toți ceilalți îl recomandă. Acesta poate fi deosebit de util să citiți recenzii online. În plus, cereți recomandări din veterinarul, magazinul local de aprovizionare cu animale de companie, prietenii / membrii familiei cu câini de la propriile lor.

Odată ce credeți că ați găsit locul potrivit, lăsați câinele să petreacă câteva ore acolo. Cele mai multe facilități necesită o zi de încercare pentru a vă asigura că câinele dvs. este o potrivire bună pentru îngrijirea copiilor. Veți ști până când vă alegeți câinele dacă ați luat decizia corectă. Ei vă vor informa ce a făcut câinele dvs. în acea zi și dacă câinele dvs. a ajuns sau nu împreună cu ceilalți câini. Atunci vei avea o privire la câinele tău: fericit, dar epuizat este scopul!

Editat de Jenna Stregowski, RVT

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doggie daycare information