Șaptesprezece dintre cele mai sănătoase rase de câini mediu și mici

Câinii sunt probabil cei mai buni prieteni de animale pe care oamenii l-au cunoscut vreodată. Care nu ar dori un astfel de prieten special să trăiască cu noi mai mult? Unele rase par să trăiască vieți mai lungi și mai sănătoase, cu mai puține boli congenitale pentru a vă îngrijora. Cele șaptesprezece rase enumerate mai jos sunt printre cele mai sănătoase și împărtășesc niște factori obișnuiți. Fie că sunt câini mici sau câini de lucru, toți au niveluri ridicate de energie și eliberând că energia în exercițiu îi ajută să rămână mai sănătoși pentru mai mult timp. Desigur, nu există nici o garanție că un câine individual, de orice rasă, nu va dezvolta probleme de sănătate în timpul vieții, dar aceste rase tind să fie atât sănătoase, cât și de lungă durată. 

Câinele de bovine australiene pentru câini sănătoși câini

1. Câine de bovine australiene

După cum fermenții australieni de bovine s-au mutat în interiorul cald, uscat al țării, aveau nevoie să găsească un câine de vânătoare care să poată gestiona acele condiții dure, de pedepsire. Soluția lor a fost aceea de a încrucișa rasele importate din Anglia cu dingos sălbatic și alte rase din Australia. Rezultatul a fost câinele de bovine atletic, neobosit din Australia. În medie, rasa trăiește între 12 și 16 ani, dar un câine australian de bovine numit Bluey a trăit timp de 29 de ani, potrivit înregistrărilor lumii Guinness.

Rularea în fiecare zi cu oamenii lor este un exercițiu excelent pentru ei. Ei excelează, de asemenea, în sporturile de câine, cum ar fi ascultarea și agilitate. Câinii de bovine australieni fac, de asemenea, prieteni mari de mers pe jos sau drumeții - dacă vă puteți ține pasul cu ei!

Basenji Băieri de câini sănătoși

2. Basenji

Locuitorii de apartamente iubesc Basenjis, pentru că se mândresc ca pisicile, nu au nici un miros "câine" și nu latră (au concăsit sau yodel). Originarea din Egiptul antic, unde au fost crescuți să vâneze, Laidback, Basenji adaptabili servește ca un câine de companie astăzi. Durata lor medie de viață este de 13 până la 14 ani.

Cu nivelurile ridicate de energie, Basenjis face cel mai bine cu proprietarii care se pot angaja agilitate, Playtime și Activități de îmbogățire. Acest tovarăș vă va ajuta să vă păstrați și sănătoși.

3. Beagle

Oamenii peste tot recunosc acest câine ca inspirația lui Charles Schulz pentru Snoopy. Președintele Lyndon B. Johnson a favorizat, de asemenea, beagles; Avea trei din această rasă numită "el", "ea" și "Edgar."Cât de departe în istorie, rasa merge este necunoscută, dar până la anii 1500, englezii le-a folosit în pachete pentru a urmări iepurii și iepurii. Ca și Basenji, această rasă nu are un miros "câine". Ei trăiesc în medie timp de 10 până la 15 ani, făcând Beagle un tovarăș loial de lungă durată.

Câini activi, energici, Beagles au nevoie de cel puțin o oră de exerciții în fiecare zi. Ele sunt cele mai fericite ca parte a unui pachet, fie uman sau canin. 

4. Bichon Frise

Deși acești câini fermecători au început ca tovarăși în redevența franceză și europeană, au devenit interpreți de stradă și de circ după revoluția franceză. Durata lor medie de viață este de 14 până la 15 ani. 

Ochii lor întunecați, nasul negru și contrastarea gurii cu haina lor hipoalergenică albă strălucitoare. Haina are nevoie de periaj zilnic pentru a evita maturile, împreună cu tăierea la fiecare patru până la șase săptămâni. 

Adaptabil și vesel, dimensiunea lor mică îi face ideal pentru trimestrele mai mici. Această rasă se înțelege bine cu alți câini și copii. Bichon Iubeste sa-si faca noi prieteni si doresc sa fie cu oamenii lor, nu au plecat singuri. 

Ei sunt activi în explozii sporadice și se bucură de joc cu proprietarii lor. Acești câini răspund rapid la antrenament, dar unii pot fi a provocare pentru gâscă.

Frontieră Collie mai sănătoasă Repere mici și mijlocii

5. Collie de frontieră

Povestea lui Collie de frontieră este legată de o serie de invazii din Marea Britanie, mai întâi de către romani și apoi de vikingi. Câinii de vânătoare romani și vikingi crescuți împreună au condus la coloanele de frontieră, care atletic atletic mijlociu, agile. Unii cred că coloana de frontieră sunt cei mai buni câini de vânătoare din lume. Poate că cel mai faimos ventilator a fost regina Victoria. Lifespanul acestor câini este de 12 până la 15 ani și ei păstrează ocupat pentru toate acestea.

Această rasă are nevoie de exerciții zilnice, mult mai mult decât o plimbare rapidă în jurul cartierului. Colnavii de frontieră iubesc munca, atât de agilitate, herding, sau Activități de ascultare toți îi vor ajuta să-i păstreze fericiți și sănătoși. 

6. Chihuahua

Istoria lui Chihuahua se întoarce în secolul al XII-lea, când aztecii au cucerit toltecii. Aztecii și-au ridicat câinii cu câinii Toltec, rezultând în Chihuahua. Numele vine de la americani în anii 1800. Ei au numit această rasă după statul Chihuahua din Mexic, unde au fost găsiți mulți dintre acești câini. Lifespanul de rasă este de 14 până la 16 ani.

Cunoscut sub numele de cel mai mic câine din lume, dimensiunea lor le face Animale de companie bune pentru urbanite. Chihuahuas poate obține, în general, toate exercițiile de care au nevoie prin rularea și jucând într-un spațiu mic. Plimbări scurte, lente le vor păstra, de asemenea, (și proprietarii lor) sănătoși.

Pinscher german mai sănătos rase mici și mijlocii câini

7. Pinscherul german

Una dintre cele mai vechi rase de câini din Germania, a fost Pincherul a fost un ucigaș de șobolan. Acum, acest câine raționalizat și muscular este un atlet al totală în sporturile canine. Această rasă sănătoasă are o durată de viață de 12-14 ani.

Proprietarii activi și o mulțime de exerciții fizice sunt necesare pentru a ajuta acești însoțitori de canini sănătoși fizic și mental. Extrem de inteligent, ei răspund bine la instruirea interesantă, angajând. Formarea și socializarea sunt importante, deoarece această rasă are o reputație pentru răutate și voință. 

Greyhound cele mai sănătoase rase mici și mijlocii câini

8. Ogar

Graceful și Lean, aceste sprinters sunt Cea mai rapidă rasă de câine, alergând la viteze de până la 45 de kilometri pe oră. Deoarece această rasă are doar probleme rare de sănătate ereditare, trăiesc mai mult decât majoritatea câinilor mari. Durata lor medie de viață este între 10 și 13 ani. 

Energic în scurte spurturi, Greyhounds nevoie de exerciții regulate și un loc sigur, împrejmuit pentru a alerga, deoarece vânătorii de vedere vor lua după animale mici. Din moment ce sunt atât de pradă, iar Greyhounds iubesc, de asemenea, să lanseze bile de tenis sau de cursă. 

Manchester Terrier mai sănătos rase mici și mijlocii câini

9. Manchester Terrier

Manchester Terrier, numit după un oraș industrial din Northwestern Anglia, a fost crescută atât pentru a vâna iepuri și ucide șobolani. Rasa vine în două versiuni (standard și jucării) și ambele au o durată de viață de 15 până la 17 ani. 

Manchester Terriers au nevoie de câteva plimbări lungi pe zi pentru a rămâne sănătoși. Ele formează legături strânse cu proprietarii lor și bucurați-vă de bilele de urmărire sau angajarea în alte jocuri viguroase. Acești câini excelează și în multe Dog sport- dansuri de freestyle!

Miniatura Schnauzer mai sănătoasă de rase mici și mijlocii câini

10. Miniatura Schnauzer

Ca și Manchester Terrier, Schnauzers au fost crescuți pentru a ucide șobolani în Germania, mai degrabă decât Anglia. Toți câinii utili pe o fermă, de asemenea, oamenii au descoperit că au făcut tovarăși ideali din cauza dimensiunii și prieteniei lor. Schnauzers vin în trei dimensiuni (standard, jucărie și miniatură). Schnauzere miniaturale, în special, fac apel la persoanele care trăiesc în mici trimestre. Ei fac bine câini de pază și nu aruncați prea mult. Cu puține probleme ereditare, această durată medie de viață robustă este de 12 până la 15 ani. 

Cu un nivel mediu de energie, ei pot trăi fericit în orașe sau în țară. Ei au nevoie de un exercițiu zilnic regulat: alergând într-o curte împrejmuită este ideală și se bucură de activități și se pot juca cu proprietarii lor. 

Pomerania mai sănătoasă a câinilor mici și mijlocii

11. Pomeranian

Iată un alt câine cu un corp mic și o personalitate mare. Îndrăzneț și plin de viață, acești câini fac tovarăși minunați și priveliști. Pomeranii au fost crescuți de la câini de tip spitz mai mare din Pomerania, o regiune care este acum cuprinsă de Polonia și Germania de Vest. Scopul a fost de a dezvolta un câine de companie mai mic. Regina Victoria a iubit Pomeranii și a ajutat la popularizarea rasei. 

Această rasă este activă, cu o cantitate moderată de energie. Jocul în interior cu oamenii lor și luând plimbări scurte în aer liber le va păstra sănătoși. Proprietarii trebuie să păstreze un "ochi vultur" pe ei în două motive: Hawks, bufnițele și vulturii le pot lua în considerare pradă, iar pomeranii curioși sunt, de asemenea, artiști de evacuare notorii.

Poodle cele mai sănătoase rase de câini mici și mijlocii

12. Pudel

Crescute în Germania ca un câine de vânătoare cu mai mult de 400 de ani în urmă, locul de muncă al lui Poodle a fost de a recupera rațele împușcate de Hunters din apă. Poodle sunt câini incredibil de inteligenți, înotători avidă și retrieveri energetici. Această rasă de câine nu aruncă puțin, făcându-i câinele perfect pentru alergiile oamenilor. Poodlele vin în trei dimensiuni: miniatura, jucărie și standard, și fiecare dintre ele este activă. Durata lor medie de viață este de 10 până la 18 ani, ceea ce este mult timp, în special pentru o rasă mare. 

Poodles necesită exerciții zilnice, iar ocuparea ocupată îi păstrează sănătoși. Ei se bucură de joguri, plimbări și sporturi câine cu oamenii lor. 

Pharoah Hound cele mai sănătoase rase mici și mijlocii câini

13. Faraon Hound

Acest câine a fost crescut în Egiptul antic pentru a-și urmări un joc mic, făcând-o una dintre cele mai vechi rase de câine domestice din istorie. Oamenii orientați spre oameni, Hounds Faraon formează legături puternice și, în mod normal, fac bine în casele cu copii. Un alt plus cu acești câini elegant este că nu au un miros "câine". Durata lor medie de viață este de 12 până la 14 ani. 

Faraon Hounds place să alerge; viteza lor de vârf este de aproximativ 35 de mile pe oră. Extrem de energic, ei Aveți nevoie de exerciții fizice zilnice. Rularea de 15 până la 20 de minute de două ori pe zi într-o zonă sigură, împrejmuită sau se plimba de două ori pe zi, timp de 20 de minute fiecare, ar trebui să fie suficientă pentru a le menține sănătoși. Acești câini de vedere nu pot fi vreodată în afara lei într-o zonă deschisă. Dacă ei accelerează în căutarea pradă, ei nu se vor întoarce.

Shiba inu în picioare în iarbă

14. Shiba inu

În jurul valorii de 300 B.C., Japonezii au început să dezvolte această rasă pentru a vâna jocul în munți. Shiba Inu este cea mai mică și mai veche pâine de câine din Japonia. Astăzi, Shiba Inu este cel mai popular câine de companie din Japonia, iar popularitatea sa continuă să crească în Statele Unite. Din cauza construirii lor și a ochilor inteligenți, unii cred că seamănă cu vulpi. Această rasă este o crăpătură grea, dar pe partea Plus, este rapid să găzduiască. Durata medie de viață este de 13 până la 16 ani.

Shiba Inu are nevoie de exerciții regulate, bucurându-se de plimbări sau se desfășoară în jurul unei curți împrejmuite. Ca și Houndul Faraon, această rasă va decolora după animale mici, deci trebuie păstrat pe lesa în zonele deschise. 

Shih tzu Puppy alergând

15. Shih Tzu

Shih Tzu înseamnă "câine de leu" în chineză, iar acest câine mic, cu manea lui de leu, o mulțime de farmec într-un pachet mic. Cu secole în urmă pentru a servi ca tovarăși pentru împărații chinezi, astăzi acești câini sunt cunoscuți pentru natura lor afectivă, jucăușă. Shih Tzus sunt deosebit de îndrăgit de copii. Lifespanul mediu este de 10 până la 18 ani. 

Crescut să fie un tovarăș, Shih Tzus nu necesită o mulțime de exerciții fizice. Plimbări scurte și timpul de joc în interior sunt suficiente pentru a păstra sănătatea acestui câine. 

Siberian Husky Situat în iarbă

16. Siberian Husky

Persoanele indigene Chukchi din nord-estul Asiei au dezvoltat această rasă pentru a lucra în ambalaje, trăgând încărcăturile pe teren înghețat. Media husky-ului siberian trăiește de la 12 la 14 ani. 

Ca câini de ambalare, se bucură de faptul că fac parte dintr-o familie și se înțeleg bine cu alți câini. Cu energia lor nesfârșită și construirea musculară, acești câini atletici au nevoie de o mulțime de exerciții, în jur de trei până la cinci mile în valoare de la fiecare câteva zile. Ei se bucură de activități cum ar fi drumeții, mersul pe jos sau jogging cu oamenii lor, ceea ce ajută la crearea unor obligațiuni puternice. La fel ca atât de mulți câini pe această listă, ei nu ar trebui să li se permită niciodată să fugă în afara unei zone deschise. 

Whippete în picioare și priviți

17. Whippet

Minerii de cărbune din Anglia Victoriană s-au bucurat de vânătoare de iepure și de curse de câine, dar nu și-au putut permite să se hrănească și să închirieze rase mari ca o atent. Soluția lor a fost să reproducă o versiune mai mică a lui Greyhound: Whippet. Astăzi, pachetele sunt, în general, câini însoțitori. Calm și afectuos, acești câini se adaptează ușor la viață într-o casă mică sau un apartament, atâta timp cât au suficient exercițiu. Un bonus pentru apartamentul locuitorului, whippetele nu scală adesea. Acest câine sănătos, cu întreținere redusă, în medie, 12 până la 15 ani. 

Acești câini au două viteze: canapele-cartofi și blur. În timpul exploziilor lor sporadice de energie, whippetele pot rula până la 35 de mile pe oră. Încărcările împrejmuite, unde pot funcționa în condiții de siguranță sau sporturi de câine, cum ar fi agilitatea și conjuncția lor, vor ajuta acești câini eleganți să rămână sănătoși, astfel încât să poată petrece mai mult timp relaxându-se acasă cu oamenii lor.

Concluzie

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui coleg de canapea-cartofi pentru a vă salva pe poală sau un câine de lucru pentru a vă pune prin pași, veți găsi un partener devotat printre aceste rase. Cu orice noroc, unul dintre acești câini robust vă va grăbi viața pentru o lungă perioadă de timp.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Șaptesprezece dintre cele mai sănătoase rase de câini mediu și mici