10 Cele mai rapide rase de câine

Black Greyhound alergând pe iarbă

Rularea poate fi o modalitate excelentă pentru caini să ardă excesul de energie și stres. Funcționarea regulată poate contribui, de asemenea, la menținerea unui câine și la o greutate sănătoasă. La care se adauga, alergând cu câinele dvs vă poate întări legătura. Cu toate acestea, nu toți câinii sunt capabili să păstreze același ritm. Unele rase sunt cunoscute pentru viteza lor superbă. Acești canini swift tind să fie rase mari, musculare, cu picioare lungi, deși există și niște pui mici foarte viteji. În general, au fost crescuți pentru locuri de muncă care le-au ținut pe labele lor și se mișcă.

Iată 10 dintre cele mai rapide rase de câine.

Bacsis

Câinii atletici au de obicei nevoie de o mulțime de exerciții în fiecare zi cu un spațiu amplu pentru a-și scoate energia. Dacă nu-ți poți direcționa energia la ieșiri pozitive, cum ar fi Canina Sports, Câinii s-ar putea întoarce la comportamente distructive, cum ar fi articolele de mestecare de uz casnic.

01 din 10

Colonele de frontieră sunt, în general, foarte inteligente, energice și loiale. Ele au, de asemenea, tone de rezistență, conducere și viteză. Indiferent dacă este vorba de șezlonguri toată ziua sau să concureze la niveluri superioare în sporturile de filet sau agilitate, acești câini într-adevăr pot motorul pe distanțe lungi. Cu toate acestea, nu este mai puțin frecventă pentru coloanele de frontieră pentru a văni la călcâiul copiilor care rulează sau de a urmări biciclete și mașini. Astfel încât este important să-și îndrepte atleticismul la sarcini pozitive.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 18-22 inci

Greutate: 28 la 48 de lire sterline

Caracteristici fizice: Coaca dublă dublă de lungă durată medie sau netedă este puțin mai lungă decât capul înalt, care ajunge la un punct la nas, cu urechi stând în picioare și sfaturi de curling peste

  • 02 din 10

    Dalmatienii nu sunt doar cunoscuți pentru aspectul lor bun. Ei sunt, de asemenea, serios viteze și atletice. Din punct de vedere istoric, ei au fost instruiți să alerge alături de cărucioarele trase de cai. Mulți proprietari noi subestimează cât de mult exercițiu și atenție au nevoie de acești câini. Plimile lungi în fiecare zi sunt o necesitate, la fel ca și spațiul pentru ca câinii să alerge. Dalmatenii sunt, de asemenea, cunoscute pentru a fi barbitori de alertă entuziast, deci va trebui să puneți o pregătire Încurajați comportamentul mai liniștit.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 19-24 inci

    Greutate: 45 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corp lung - strat scurt, dense - alb, cu pete negre sau maro

  • 03 din 10

    Nu este o surpriză faptul că Doberman Pinscher a fost folosit de serviciile militare, de poliție și de căutare și de salvare. Acești câini mari au o mulțime de rezistență, acționare și rapiditate. Dobermans sunt, de asemenea, incredibil de loiali și instruiri. Cu toate acestea, acestea, în general, nu sunt potrivite pentru proprietarii de câini novice. Ei nu se înțeleg întotdeauna cu alți câini, iar instinctele lor puternice de pază și fizic puternic pot deveni o provocare dacă nu au fost gestionate cu atenție.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 24-28 inci

    Greutate: 65 la 100 de kilograme

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - piept adânc, strat scurt, neted, negru, roșu, albastru sau fawn cu marcaje de rugină

  • 04 din 10

    Marele Dane are un fizic atletic mare, care îi permite să acopere rapid terenul. Aceasta este ceea ce a făcut istoric rasa de succes la vânătoarea de mistreți în Germania sa natală. Cu familiile lor, marele danezi tind să fie giganți blânzi. Ei au nevoie de mult spațiu pentru a juca și a-și scoate energia. Dar ele pot fi tovarăși destul de iubiți și loiali, inclusiv cu copii și alți membri ai familiei de animale.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 28 la 32 de centimetri

    Greutate: 110 până la 175 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Musculara - piept adânc - straturile scurte și netede includ negru, albastru, brindle, fawn, harlequin și multe altele

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Greyhounds sunt adesea considerați ca cei mai rapizi câini de pe planetă. Aceste optime raționalizate au fost crescute în mod specific cu viteza în minte. Ei au cufere adânci - o capacitate mare pulmonară - și un fizic slab, muscular. Greyhounds sunt capabili să accelereze rapid și apoi să mențină viteze mari. Dar ele sunt de obicei ușoare și calme la domiciliu, chiar fiind numiți cartofi de canapea, atâta timp cât au avut plimbări.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25 până la 30 de centimetri

    Greutate: 60 la 80 de kilograme

    Caracteristici fizice: Picioare lungi - atletice, subțiri corporale corporale, cu capul îngust, cu puzzle ascuțite - strat scurt, neted în multe culori solide și de brânză diferite

  • 06 din 10

    Siberia Huskies ar putea să nu lovească vitezele de blistere O oi este capabilă, dar sunt încă incredibil de repede. Această rasă are o rezistență incredibilă și este capabilă să acopere distanțe lungi într-un ritm în mod constant, chiar și în condiții meteorologice dure. Așa cum v-ați aștepta de la un câine crescut pentru a trage sanie pentru ore în fiecare zi, Huskies sunt pline de energie și de determinare. Rasa trebuie să facă parte dintr-o familie care poate oferi o priză pentru această exuberanță.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20-23 inci

    Greutate: 45 la 60 de lire sterline (masculin) - 35 până la 50 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Coat dublu gros, vine într-o varietate de culori, inclusiv combinații de negru, gri, alb și bronz

  • 07 din 10

    Micul, dar Swift Jack Russell Terrier a fost inițial crescat pentru vânătoarea de vulpe. Spre deosebire de foxhounds mai mari, acești câini mici și curajoși pot urmări cariera într-o zi. De asemenea, au trebuit să aibă viteza și rezistența să țină pasul cu caii când urmează un miros. Acești câini sunt de obicei inteligenți, energici și jucători. Ele pot fi, de asemenea, foarte vocale, predispus la săpare, și au o unitate de înaltă pradă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 15 inci

    Greutate: 13 până la 17 kilograme

    Caracteristici fizice: Piața, capacul compactă este mic și blocat, cu ochii întunecați în formă de migdale și urechi abandonate set de înaltă - coadă ridicată

  • 08 din 10

    Poodlele vin în trei dimensiuni: jucărie, miniatură și standard. Și toate cele trei sunt cunoscute pentru a fi flota de picior. Poodles pot face animale de companie mari de familie atunci când sunt oferite o priză pentru jocul și energia lor. Vor avea nevoie de cel puțin un cuplu de plimbări solide în fiecare zi. Poodle tind să fie distractive-iubitoare, dar și pacienți și blânde. Și sunt cunoscut pentru longevitatea lor. Dar ei au cerințe destul de mari de îngrijire pentru a împiedica slănimile lor să devină necorespunzătoare și de mat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Standard: 15 inci - miniatură: 10 până la 15 inci - jucărie: 10 inci și sub

    Greutate: Standard: 45 până la 70 de lire sterline - miniatură: 15 până la 18 lire sterline: 5 până la 9 lire sterline

    Caracteristici fizice: Curățată, dens, cu un singur strat, poate fi una dintre cele mai multe culori solide, inclusiv alb, negru, gri, maro și caise

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Cu sute de ani în urmă, Vizsla a fost apreciată printre triburile de vânătoare ale Maygar din Ungaria. Rasa a devenit indispensabilă datorită ritmului și rezistenței sale de neegalat atunci când urmăriți cariera. Aceste zile, aceste calități sunt ceea ce face vizeslas popular însoțitori de alergare. Rasa tinde, de asemenea, să fie dornici de a vă bucura și afectuos. Dar Vizslas sunt chewers notorii și s-ar putea întoarce la această activitate dacă nu primesc suficientă exercițiu sau stimulare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 23 inci

    Greutate: 45 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - coadă de culoare scurtă, netedă, densă

  • 10 din 10

    Weimaraner este o altă rasă de vânătoare atletică cu o întoarcere de ritm. Acești câini sunt cunoscuți pentru vigoarea, loialitatea și trainabilitatea lor. Dar ele pot fi destul de răi, așa că au nevoie de o mulțime de îmbogățire mentală și fizică pentru a le menține distrați și canalizând energia lor. În plus, sunt o altă rasă care îi place să mestece și pot distruge articolele de uz casnic dacă sunt lăsate plictisite și nesupravegheate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 24-26 inci

    Greutate: 70 la 85 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - scurt, neted mouse gri sau argint gri - cap de blocare cu urechi mari căzute

  • Cei mai buni câini pentru drumeții și alpinism
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai rapide rase de câine