16 Băieți de câini de mare energie + sfaturi pentru a face față câinilor hiper

16 Băieți de câini de mare energie + sfaturi pentru a face față câinilor hiper

Rase de câine de mare energie poate fi inteligentă, distractivă și activă, așa cum doriți ca animalul dvs. să fie. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a face un câine un membru al familiei dvs., majoritatea proprietarilor sunt confuzi cu privire la faptul dacă să le aleagă.

Unii dintre acești câini de înaltă energie pot incredibil animale de companie, dar trebuie să vă asigurați că familia dvs. este suficient de activă pentru a face față câinelui Hyper. Aici este lista noastră de cele mai bune rase de câine de mare energie pentru tine de a lua în considerare.

16 cele mai multe rase de câine de mare energie

Următoarele sunt unele dintre rasele de câine de mare energie care vă pot păstra pe degetele de la picioare ca membru al familiei dvs. Să ne uităm la ele în detaliu.

1. Ciobănesc german

Păstoriștii germani nu sunt doar una dintre cele mai înalte rase de câine de energie, ci printre rasele care se dovedesc a fi tovarășii de familie perfecți. Haina lor strălucitoare, aspect elegant și comportament prietenos să le facă cu adevărat adorabil. Cu un păstor german, singurul lucru pe care trebuie să-l aveți grijă să-și dai drumul excesului de energie. Este această mare energie este ceea ce le permite să funcționeze ca câini de căutare, ghid și herding.

Trebuie să păstrați un păstor german ocupat și activ în orice moment. Inactivitatea găuiește câinele în măsura în care îl face rău. Oferiți acestor câini de energie înaltă suficiente locuri de muncă și jucați cu ei și vor fi cele mai bune animale de companie pentru orice familie, mai ales cu copiii.

2. Setter irlandez

Dacă doriți ca una dintre rasele de câine de mare energie să vă însoțească pe sesiunile de jogging și de drumeții, atunci un Setter irlandez poate fi cea mai bună alegere posibilă. Ele sunt pline de energie și pot fi tovarășii perfecți pentru o familie activă. Punitatea lor bogată de castană roșie îi face să pară toți cei mari și eleganți.

Un setter irlandez trebuie să ruleze foarte mult. Introduceți cursuri de formare și exerciții care necesită o mulțime de mișcări, tugging, preluare etc. Absența unor astfel de activități vă poate afecta câinele în măsura în care îl transformați nerăbdător sau făcându-l să se angajeze în comportamente negative.

3. Shetland Sheepdog

O Sheetdog Shetland face parte din rasele de câine de mare energie, evident, deoarece a lucrat ca un versatil Herding și câine de pază pentru fermierii din Insulele Shetland, culcat de pe coasta Scoției. Câinii au protejat în esență culturile de ovine și păsări înfricoșătoare, în timp ce, de asemenea, împiedicând, ca una dintre activitățile lor principale.

Astăzi, o Sheetland Sheetland poate fi un Excelentă companie de familie de înaltă calitate, Ținându-vă toți emoționați și angajați cu el. Asigurați-vă că câinele are suficient spațiu pentru a-și continua și pentru a-și folosi energia. Pentru a vă asigura acest lucru, introduceți o mulțime de jocuri de urmărire cu o minge de zbor și sprinturi, și vă place să vă uitați la jocul dvs. de câine.

4. Dalmatian

Dalmatian a fost ras din punct de vedere istoric și folosit ca a Coaching câine împreună cu caii. Ca rezultat, astăzi, ca una dintre rasele de câine de mare energie, dalmateanul poate lucra în multe alte capacități. Este un atletic și un câine de mare energie agilă care vă poate însoți frumos pe călătoriile dvs. de funcționare și de drumeții. Această rasă de câine este bună la majoritatea sporturilor de câine.

Dalmatienii sunt extrem de prietenoși cu copiii, dar nu sunt la fel de ușori cum par să fie. Trebuie să vă concentrați foarte mult pe pregătirea și exercitarea nevoilor de a le menține activi și să le permită să direcționeze energia excesivă pe care o au. Dacă nu le furnizați locuri de muncă și activități, ei nu numai că vor deveni hiperactivi, ci vor dezvolta, de asemenea, obiceiuri cum ar fi spargerea la oameni sau la laturi excesive.

Hyper Dog (antrenament și exerciții)
Cu excepția cazului în care câinele dvs. este hiperactiv din punct de vedere clinic, ei au nevoie doar de mai multă formare și o activitate fizică zilnică.

5. Russell Terrier

Fiind una dintre cele mai populare rase de câine de energie, Russell Terrier expune semne de inteligență înaltă. De aceea, în orice situație sportivă cu exerciții de formare avansată, acest câine este incredibil de bine. Rasa are o mulțime de energie fizică care are nevoie de scurgere activități regulate.

Dacă nu furnizați Terrierul dvs. Russell cu suficient spațiu de exerciții, câinele va găsi în curând modalități amuzante de a rămâne active și că aceste moduri ar putea să nu fie prea binevenite pentru familie.

6. Pudel

Pudel este una dintre rasele de dimensiuni mari de dimensiuni mari, ceea ce face un câine destul de interesant. Inițial, Poodles au fost recuperați de apă și au folosit să sară în apă pentru a aduce apă cu apă pentru vânători. Deși nu se mai angajează în activități similare, ei mențin un sentiment puternic de munca grea și energie înaltă.

Poodle sunt la fel de foarte inteligent Pe măsură ce sunt jucăuși. Ele pot fi bune în jurul copiilor. Cu toate acestea, asigurați-vă că păstrați mintea și corpul Poodle activ Instruirea cu ascultare și exerciții regulate. Aceste rase de câine de mare energie se pot plictisi și pot fi puțin distructive în absența sarcinilor.

7. Beagle

Beagle se numără printre cele mai recunoscute rase de câine de energie de acolo acolo. Câinii au Abilități puternice de parfumare pentru că erau vânători și această profesie le face super activi în același timp. Excesul lor de energie are nevoie de ardere prin exerciții zilnice și activități pline de distracție.

Exercițiile pe care le introduceți pentru Beagle dvs. ar trebui să conțină activități legate de sniffing, deoarece câinele este foarte bun la ei și îi place și ei. Această rasă de câine de mare energie este, de asemenea, inteligentă și poate fi inutilă încăpățânată sau chiar răutăcioasă.

8. Siberian Husky

Una dintre cele mai drăguțe rase de câine de energie mare, Huskies siberiană tradiţional Sn-uri trase în temperaturi de congelare. Nu e de mirare că au un nivel foarte ridicat de energie, care ar trebui să se scurgă prin exerciții viguroase. În caz contrar, acești câini hiperactivi se vor comporta la fel ca un maniac care rulează fără rost în absența unui loc de muncă adecvat de făcut.

Activități mari de energie și intensă, cum ar fi săniușul și Greutate de tragere sunt bune pentru această rasă. Cu toate acestea, le place vremea rece și sunt foarte sensibile la căldură. Deci, asigurați-vă că acestea rămân la fel de active ca ei, dar numai în condițiile meteorologice reci.

Verificați-vă Husky Dog nume!

9. Engleză Springer Spaniel

Un Engleză Springer Spaniel se poate dovedi a fi un animal de companie bun pentru orice tip de familii care trăiesc în orice tip de casă, chiar și un apartament mic sau un condo. Cu toate acestea, câinele aparține raselor de câine de mare energie și, prin urmare, are nevoie de o mulțime de exerciții zilnice. Atata timp cat poti Păstrați pooch-ul angajat în activități în aer liber, Nu vă veți confrunta niciodată cu o problemă cu hiperactivitatea sa.

În timp ce planificați exerciții de formare pentru această rasă de câine de mare energie, asigurați-vă că includeți o mulțime de activități de funcționare și de preluare. Sarcinile fizice sunt mai importante decât activitățile mentale pentru această rasă particulară.

10. Miniatura Pinscher

Miniatura Pinscher (Minipi) aparține rasei de pincher german cu părul scurt, care este una dintre rasele de câine de mare energie. Câinii sunt de obicei neînfricați și inteligenți. Ei vin cu un nivel atât de mare de energie pe care le pot urmări chiar și coada în loc să stea liniștit într-un loc.

Cu o mulțime de jocuri jucaus și exerciții de formare, această rasă se poate dovedi a fi un membru bun venit al familiei tale. Lipsa exercițiilor, pe de altă parte, le poate face puțin agresivi. Acești câini de energie înaltă sunt de obicei suspiciosi de străini.

11. Shepherd australian

Ca una dintre rasele de câine de mare energie, un Shepherd australian este pe punctul de a fi destul de hiperactiv, dar, de asemenea, destul de inteligent în același timp. Nivelul lor de energie este nemaipomenit, ceea ce este adesea rezultatul istoriei lor. Deci, păstorii australieni au fost crescute și ridicate pentru a lucra în ferme și efective de efective și destul de natural, ei sunt întotdeauna în căutarea unor activități. Acești câini de înaltă energie sunt buni la concurență de agilitate și discuri.

Ca părinte de companie, trebuie să-ți păstrezi Australian Shepherd activ și angajat în orice moment. Dacă le lăsați în pace fără activități, ei vor deveni grumpy și vor acționa încăpățânat. Formarea și exercițiile obișnuite sunt o necesitate pentru această rasă de câini de mare energie. În ansamblu, ei sunt însoțitori mari pentru toate tipurile de familii.

Unii câini trece de la Hyper treaz până la hiper adleep foarte repede.

12. Collie de frontieră

Collie de frontieră nu este doar una dintre Rase de câine de mare energie Dar și pe cea mai inteligentă rasă. Acești câini sunt extrem de activi și recunoscuți cel mai bine pentru concurența lor de agilitate și discuri. Collele de frontieră fac animale de companie excelente și pot face instantaneu toți membrii unei familii care se îndrăgostesc literalmente cu anticurile lor drăguțe.

Rasa, cu toate acestea, a provenit ca oilor, instinctul lor natural este de a castiga si turma. Acesta este motivul pentru care; ei trebuie să aibă întotdeauna un loc de muncă la îndemână pentru a le angaja. Dacă nu le dați un loc de muncă, ei vor urmări pur și simplu orice în casă sau în afara, inclusiv mașinile. Dați-le suficientă atenție pentru a-și scurge energia fizică și mental și vor fi cel mai uimitor de companie pe care l-ați avut vreodată.

13. Labrador

Una dintre cele mai populare și mari rase de câine de energie, retrieverul de aur este a prietenos, Milos, tolerant și foarte admirat Familie Pet. În afară de inteligența lor, acest câine are un nivel ridicat de energie, care necesită o aerisire pozitivă prin exerciții și activități.

Retrieverii de aur sunt sportivi naturali și să funcționeze extrem de bine în sport, cum ar fi agilitatea și ascultarea competitivă. Puteți utiliza energia câinelui dvs. făcându-l să participe la astfel de sporturi de câine în afară de exercitarea regulată.

14. Labrador Retriever

Labrador Retrievers au fost inițial crescute pentru locurile de muncă exigente fizic, necesitând niveluri ridicate de energie fizică. Laboratoarele sunt inteligente, jucaus, active și puțin hiperactive uneori.

Dacă aveți un Retriever Labrador, asigurați-vă că îl faceți exercițiul timp de cel puțin 45 până la 60 de minute pe zi. Lipsa activităților va încuraja câinele să se comporte în anumite moduri negative. Ca cele mai multe rase de câine de mare energie, ei au nevoie și de formare de ascultare într-o măsură semnificativă.

15. Belagian Malinis

Cu puternic Instincte de herding și protectoare, Această rasă de câine de înaltă energie necesită exerciții intense. Malinoisul belgian sunt remarcabil de alertă și inteligentă. Au niveluri ridicate de energie fizică, care au nevoie de scurgere în direcția cea bună.

Un malinois belgian poate fi, de asemenea, un pic hiperactiv câteodată. Dacă nu le oferiți suficiente scopuri de activitate fizică, s-ar putea să se angajeze în activități negative în loc să se transforme doar la Grumpy.

16. Welsh Corgi

Unul dintre mici rase de câine de mare energie, o galeză Corgi în mod tradițional viteji, cai și oi. Câinii nu numai că sunt pline de energie înaltă, dar sunt, de asemenea, destul de inteligenți. Un avantaj al acestei rase de câine de înaltă energie este că este destul de ascultător și ușor de antrenat. Ca rezultat, câinii sunt ideali pentru proprietarii de câini noi sau pentru prima dată și pentru familii cu copii.

Desigur, câinii necesită un canal pentru a-și exclude excesul de energie. Deci, trebuie să vă asigurați că introduceți pooch-ul la exerciții de formare regulate care le obosesc fizic și mental.

Cum să calmezi un câine de mare energie în jos?

În timp ce rasele de câine de mare energie pot fi distractive și interesante, uneori, gestionarea hiperactivității lor se poate dovedi a fi o provocare. Având în vedere acest lucru, următoarele sunt câteva dintre tehnicile pe care le puteți încerca Calmează-ți câinele hiper.

1. Asigurați-vă că câinele dvs. de energie mare devine suficient exercițiu

Energia excesivă și nemaipomenită a raselor de câine Hyper rezultă adesea din faptul că ei nu primesc suficient exercițiu. Deci, dacă aveți un câine de la una dintre rasele de câine de mare energie, atunci aveți nevoie de un plan de antrenament adecvat pentru ca câinele să-și restricționeze tendințele, altfel dificil să încetinească.

Anumite rase de câine de mare energie par a fi în mișcare constantă și nu sunt în stare să se stabilească chiar și după sfârșitul unei zile lungi. Pentru ei, ar trebui să introduceți unele jocuri concentrate ca mijloc de a le lăsa să vândă o parte din excesul de energie. TUG și FETCH este excelent Jocul arzătorului energetic în această privință. Acesta poate îndeplini și scopul exercițiilor de formare mini, de asemenea.

Sporturi cum ar fi agilitatea sau atracția de atracție sunt, de asemenea, potrivite pentru rasele de câine de mare energie. Aceste jocuri vor evacua chiar și cele mai active rase. Alături, le face să ruleze în mod regulat, de preferință într-o Parcul de câine cu alte rase de câini în jur.

2. Asigurați-vă că câinele dvs. de energie ridicată este stimulată mental

Nu este doar antrenamentele fizice care vor păstra rasele de câine de mare energie în verificare. Ei trebuie să fie Mental activ și stimulate de asemenea. Puteți introduce câteva exerciții distractive cum ar fi v-ați ascunselea sau distribuirea de tratament jocuri puzzle Pentru a vă menține câinele activă mental și alertă, drenând astfel o mulțime de energie.

3. Reconsiderați dieta dvs. de câine de înaltă energie

Hiperactivitatea unor rase de câine de mare energie poate fi, de asemenea, rezultatul niveluri mai ridicate de zahăr în alimentele lor. Da, alimentele ieftine de câine conțin adesea ingrediente excesive de zahăr, astfel; Ar trebui să verificați eticheta și să vă îndepărtați de ele. De asemenea, puteți reconsidera întregul plan de dietă al câinelui dvs. și Eliminați toate aceste umpluturi, zahăr, coloranți și produse secundare. Foodurile junk au un impact direct asupra nivelurilor de energie ale câinelui.

Faceți-o un punct pentru a alimenta rasele de câine de înaltă energie cu alimente naturale de înaltă calitate care conțin ingrediente ușor identificabile. Acestea nu ar trebui să conțină subproduse de carne, conservanți și materiale de umplutură.

4. Recompensați câinele dvs. pentru un comportament calm

S-ar putea să vă simțiți prea ușurați și fericiți să vă vedeți câinele de energie ridicată, dormind pe pat sau poate, doar răciți pe canapea. Dar Este important să recompenseze rasele de câine de înaltă energie pentru comportamentul lor calm, din când în când.

Dați-le un tratament preferat sau altceva le place pentru comportamentul pozitiv și acest lucru vă va încuraja pooch-ul să se comporte în același mod mai des. În absența unor astfel de recompense, un câine hiperactiv va presupune că interacționați cu ei numai atunci când sunt hiperactive. Acest lucru va face, la rândul său, să facă animalul, mai neliniștit.

Urmăriți acest videoclip din Zak George pentru câteva sfaturi excelente Câine calmant un câine hiper!

5. Învățați-vă câinele Hyper unele maniere!

Anumite comportamente ale raselor de câine de mare energie par a fi hiperactivitate, dar sunt, în majoritatea cazurilor, o lipsă de maniere și ascultare.

Prin urmare, astfel de câini ar trebui să treacă printr-o pregătire serioasă în care ei învață să se angajeze cu tine pentru a obține ceea ce doresc, în loc să se îngăduie în unele comportamente inadecvate. Formarea permite câinelui dvs. să controleze impulsurile, ceva pe care cele mai multe rase de câine de energie ratează. Instruiți-l să stea în timp ce cere ceva ca o modalitate de a spune & # 8220; în cele din urmă se transformă într-un obicei pe care îl inculează.

Când este timpul să dați un medicament hiperactiv câinelui?

Chiar și după ce ați încercat toate tehnicile de calmare menționate mai sus pe câinele dvs. Hyper, ar putea să apară încă hiperactive și agitate. Hiperactivitatea clinică la câini este o afecțiune care are nevoie de tratament. Pe același jet, nu toți câinii de energie ridicată sunt hiperactivi clinici. Deci, dacă câinele dvs. rar se calmează, este timpul să consultați un medic veterinar pentru un diagnostic clar.

VET va conduce în mod obișnuit unele teste și va observa comportamentul câinelui dvs. de mare energie pentru a afla dacă acestea sunt hiperactive clinice. El poate prescrie unele medicamente pentru câinele dvs., care include, de obicei, versiuni canine Adderall, Concerta, și Dexedrine droguri. VET ar putea, de asemenea, să prescrie anumite exerciții de calmare specifice pentru pooch-ul dvs.

Deci, tot acest articol rezumă tocmai tot ce trebuie să știți Rase de câine de mare energie. Cu ei, viața ta poate deveni mai plină de evenimente și interesante numai dacă luați un pic de îngrijire suplimentară pentru a vă asigura că energia este drenată în mod corect și că câinele dvs. nu ajunge să fie un animal de companie greșit.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 16 Băieți de câini de mare energie + sfaturi pentru a face față câinilor hiper