10 Dintre cele mai jucăușă rase de câine

10 dintre cele mai jucăușă rase de câine

Una dintre bucuriile mari de a fi a Proprietarul câinilor se joacă cu prietenul tău cu patru picioare. Toate rasele de câine sunt diferite, iar unele sunt în mod inevitabil mai jucaus decât altele. Dacă vă gândiți să obțineți o poveste proprie și jucăușul dvs. este important pentru dvs., vom trece prin 10 dintre cele mai jucăușă rase de câine din această listă. În mod alternativ, vă puteți gândi că aveți deja una dintre cele mai distractive rase de distracție la domiciliu și doriți ca suspiciunile dvs. să fie confirmate!

Engleză Springer Spaniel

Engleză Springer Spaniel

Un câine extrem de plin de viață, engleza Springer Spaniel și-a luat numele din modul în care a izbucnit după pradă ei când a fost a caine de vanatoare. Acum ei au devenit domesticiți, ei încă mai iubesc să se rătăcească în jurul casei ori de câte ori primesc o jumătate de șansă. Bine-cunoscut pentru inteligența lor, sunt, de asemenea, entuziaști și dornici să vă mulțumească, ceea ce le face excelent pentru formare. În general, ele sunt afectuoase față de membrul familiei dacă sunt socializate la începutul penarității lor. Adesea, ei vor lega în jurul casei dvs. și sunt cunoscute și pentru frecvența lor lătrat La zgomote și străini, deși nu vă păcăliți să vă gândiți că fac câini de gardă mare!

În timp ce ele pot fi bune cu alte animale de companie, instinctele lor de vânătoare se pot întoarce când se confruntă cu păsări și rozătoare mici. Și acest trecut de vânătoare înseamnă că ei necesită o mulțime de exerciții fizice la Rămâi fericit și sănătos. Să fie atenți la lăsarea pe lesa în zone deschise, deoarece aceștia pot încerca să iasă pe propria expoziție de vânătoare cu viața sălbatică locală. Cunoscut pentru atletismul lor, puteți juca tot felul de jocuri cu puștiul tău. Cursurile de agilitate oferă o mare provocare și vă ajută să vă asigurați că puii dvs. este epuizat la sfârșitul zilei.

În legătură cu o postare: Tunelul de agilitate pentru câini

Păstorul australian

Păstorul australian

După cum sugerează numele, Shepherds australieni sunt adesea folosite ca pieiști și posedă multe dintre calitățile care le fac perfecte pentru această sarcină, inclusiv inteligența și un temperament greu de lucru. Dacă nu aveți o turmă de oi pentru a vă menține câinele ocupat, va trebui să vă îndreptați atenția în altă parte. Cerințele de exercițiu sunt ridicate și trebuie să fiți dispuși să puneți lucrarea pentru a vă menține câinele în formă de formă. În caz contrar, acestea sunt susceptibile de a se angaja în comportamente problematice care ar putea fi, de asemenea, distructive.

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru păstorii australieni

În mod ideal, veți avea nevoie de propria curte la domiciliu, deoarece acest lucru nu este genul de câine care va fi fericit a fost cooped într-un apartament toată ziua. Aceasta este pooch-ul perfect dacă doriți să le înscrieți în unele Dog sport. De asemenea, ele sunt minunate ca câini de lucru în politie, căutare și salvare sau câmpuri de ajutor uman. Dar dacă aveți o familie activă, acest hound ar putea dovedi a fi partenerul ideal.

Corgi

Corgi

Una dintre cele mai iconice rase de câine jucăuș, Corgi este foarte inteligent și foarte activ. În timp ce uneori sunt încă folosite pentru abilitățile lor de vânătoare, ele sunt mai frecvent deținute ca animale de companie familiale în zilele noastre. Instruire este important să se asigure că se comportă bine în casă. Alimentele sunt un motivator util, dar trebuie să vă asigurați că nu exagerați ca Corgis sunt cunoscute pentru supraalimentare și obezitatea este o problemă comună.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru Corgis

În timp ce au picioare mici mici, s-ar putea să fiți surprinși de cât de repede se poate mișca pooch-ul tău! Jocurile de Fetch sunt o modalitate excelentă de a-ți obține câinele să-și dea în exces energia. Deoarece acesta este un câine iubitor de oameni, ei sunt mai bine în gospodăriile aglomerate, mai degrabă decât să rămână singuri timp de ore întregi. Dar, spre deosebire de unii dintre ceilalți câini de pe listă, ele pot fi păstrate ca pui de oraș și atâta timp cât li se dă o mulțime de exerciții fizice.

În legătură cu o postare: Corgi pui de vânzare

Jack Russell terrier

Jack Russell terrier

Un alt câine jucăuș iubit, Jack Russells au fost dezvoltate pentru prima dată acum 200 de ani și s-au dovedit foarte populară de atunci. Cunoscut pentru determinarea și viteza lor, sunt câini de vânătoare ideale. Și ca și ceilalți câini de vânătoare pe listă, energia și jocul sunt construite în ele. Fiți atenți la a fi sedus în obținerea unui Jack Russell, gândindu-se că va fi o sarcină ușoară. Va trebui să aveți pungi de timp și de energie pentru a vă antrena câinele. În caz contrar, ei sunt susceptibili să se plictisească și să se angajeze în lătratul problemelor și alte comportamente de neplăcere.

Dacă sunteți în jogging, Jack Russell va veni fericit cu tine. Sau ați putea pur și simplu să vă angajați în câteva jocuri de preluare! Ca regulă de bază, câinele dvs. are nevoie între 30 și 45 de minute de exerciții viguroase în fiecare zi. Și veți avea cu siguranță o mulțime de râde de-a lungul drumului.

Bretania

Bretania

O rasă sportivă de câine, nivelele de energie sunt ridicate în acest pooch și acest lucru înseamnă că nivelurile de joc sunt prea ridicate. În timp ce acesta este un mare câine de familie pentru cei care trăiesc un stil de viață activ, trebuie să aveți energia și entuziasmul să se potrivească cu a lor. O plimbare simplă în parc nu va fi suficientă pentru Bretania ta. În caz contrar, sunt susceptibile de a deveni plictisit - și plictiseala atât de des duce la comportamentul problemelor. Ar trebui să conta pe Dă-ți câinele cel puțin o oră de exerciții pe zi, dar dacă îți place să te joci cu pooch-ul tău, vei iubi fiecare minut din ea!

Câinele de apă portugheză

Câinele de apă portugheză

Un alt câine numit după fostul său loc de muncă; Câinele de apă portugheză a fost cunoscut pentru abilitățile sale de pescuit. Mai calme decât unii dintre ceilalți câini din lista pe care am discutat-o, o natură iubitoare este încă evidentă. Și dacă le puteți lua înot Din când în când, vă vor mulțumi cu siguranță pentru asta. Asigurați-vă că vă luați câinele în formare și le puteți înscrie și în agilitate, ascultare, și orice altceva care necesită disciplină. În timp ce înotul este alegerea evidentă, portie va face încă un excelent partener de alergare Dacă acesta este exercițiul pe care îl preferați. Atâta timp cât primesc suficient exercițiu, acesta este și un câine potrivit Păstrați într-un apartament.

Labrador Retriever

Labrador Retriever

Un câine iubit care încă se situează foarte mult pe scara de popularitate, Labradors sunt bine cunoscute pentru fizica lor musculară, inteligență înaltă și pungi de energie. Deci, ele sunt perfecte pentru jocurile clasice de câine, cum ar fi remorcherul războiului, Frisbee sau Fetch. Dar ei sunt, de asemenea, fericiți să joace jocuri stimulative mintale și cu tine. Unul dintre principalele motive pentru care Labradorii sunt destul de populari este că acestea sunt - în primul rând pe oameni - câini. Obțineți unul dintre acestea și veți avea un tovarăș pentru viață. Cunoscut pentru natura lor dulce, ei nu sunt cel mai bun câine de ceas din lume, dar acesta nu este motivul pentru care majoritatea oamenilor decid să obțină unul.

Postări asemănatoare: Mașini automate de preluare și Câine frisbee

Dalmatian

Dalmatian

Este posibil să nu fi fost asociată automat Dalmații ca fiind câini de mare energie, dar cu siguranță trebuie să puneți orele pentru a vă asigura că pooch-ul dvs. este stimulat în mod fizic și mental. Nivelurile lor de energie sunt aparent inexpozabile, deci dacă trăiți și o viață aglomerată, s-ar putea dovedi a fi partenerul ideal pentru el. Pe lângă faptul că sunt foarte activi, ele sunt, de asemenea, foarte inteligente, deci trebuie să vă asigurați că pooch-ul dvs. este instruit de la o vârstă fragedă pentru a preveni orice Problema comportamentului in viitor. Datorită naturii lor încăpățânâie, metodele de formare trebuie să fie consecvente și de încredere pentru a vă asigura că obțineți tipul de rezultate pe care îl căutați.

Boxer

Boxer

Când vă decideți să obțineți un boxer, o natură jucăușă și saci de energie sunt date. De fapt, ei au una dintre cele mai lungi puppyalodies ale oricărui câine, care durează în jur de trei ani, ceea ce merge într-un fel de a explica de ce sunt atât de energici și răutăcioși! Când se stabilesc în familia ta, ei vor fi un tovarăș foarte loial, dar trebuie să țineți pasul cu formarea. În caz contrar, ele pot deveni comportamentale prost. Atât exercițiile fizice, cât și stimularea mentală sunt cu siguranță necesare pentru Păstrați-vă pooch-ul fericit și sănătos.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru boxeri

Beagle

Beagle

Ultimul, dar nu cel din urmă; Avem frumosul beagle. Ca un câine de miros, ei iubesc să-l urmărească după pradă odată ce o iau pe traseu. Vei trebui să-ți iei puțină pui pentru o mulțime de exerciții fizice - în mod ideal de câteva ori pe zi. Ca o regulă de bază, o oră pe zi este o sumă bună pentru a merge. Dacă vă lăsați doar câinele fără exerciții fizice, acestea sunt mai susceptibile de a se angaja în comportamente problematice și distructive.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru beagles

Gândurile finale

Această listă de cele mai jucăușă rase de câine vă oferă o imagine de ansamblu a unei game de pooches. Cu toate acestea, dacă veți obține un câine cu niveluri ridicate de energie, trebuie să fiți gata să le oferiți o mulțime de exerciții fizice, îngrijire și atenție în mod regulat pentru a le menține în cea mai bună condiție fizică și mentală.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Dintre cele mai jucăușă rase de câine