Cele mai bune rase de câine rare și unice

Otterhound privirea peste gard

Ați văzut vreodată un câine care părea atât de necunoscut, trebuia să știți ce a fost? În afară de unic în mod inerent Câini de rasă mixtă, anumite rase de câine nu sunt adesea văzute ca animale de companie. Unii dintre acești câini sunt destul de mari de întreținere, astfel încât oamenii au avut tendința să se îndepărteze de ei pentru rase mai ușoare. Și alții pur și simplu nu au decolat niciodată în popularitate, în ciuda faptului că au fost câini excelenți. Aceste rase rare de câine variază foarte mult în aspect și temperament. Și unele chiar au trăsături care sunt văzute rar în majoritatea câinilor.

Dacă căutați un animal de companie atipic, aici sunt 10 dintre cele mai rare rase de câine.

Bacsis

Poate fi dificil să găsiți rase de câine rare la adăposturi tipice pentru animale. Pe lângă crescătorii de reputație, căutați grupuri de salvare specifice rasei care se specializează la acești câini.

01 din 10

Originarea din vechiul Israel, câinii Canaan Herded animale și proprietate păzită. Aceste câini inteligenți, vigilenți și atletici sunt potriviți pentru sporturile câinilor și alte activități care angajează corpul și mintea. Cu toate acestea, ele pot fi teritoriale și precaute ale străinilor, astfel încât formarea și socializarea întăririi pozitive sunt esențiale pentru a oferi structura și disciplina.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 19-24 inci

Greutate: 35 la 55 de lire sterline

Caracteristici fizice: Culorile corporale bine echilibrate - culori includ negru, cremă, auriu, roșu, alb și mai mult

  • 02 din 10

    Cesky Terriers au provenit din Boemia, o regiune a Republicii Cehe. Ceskys tind să fie jucăuș și moderat energic, ceea ce le face meciuri bune pentru multe tipuri de gospodării. Ele sunt alerte și protectoare, dar nu prea defensive. În plus, ei se întâlnesc adesea bine cu copiii și sunt receptivi la antrenament.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 13 inci

    Greutate: 14 până la 24 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Picioare scurte - haina lungă, fină, gri cu mobilier

  • 03 din 10

    Komondorul este un câine mare, cu un strat protector cu cablu care îi conferă un aspect asemănător mopului. Originare din Ungaria, unde o dată păzită oile, această rasă este puternică și curajoasă. Cu toate acestea, poate fi defensivă, independentă și chiar încăpățânată uneori. Instruirea consecventă este necesară pentru a oferi îndrumare și structură.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 26-28 inci

    Greutate: 80 de kilograme și în sus

    Caracteristici fizice: Coat cu cablu alb - piept de adâncime mare

  • 04 din 10

    Lowchen

    Ieșire și afectuoasă, este surprinzător faptul că Lowchens nu sunt mai frecvente. Istoria rasei nu este clară, dar câinele pare să fie de coborâre europeană. Persoanele strămoși includ Malteză și Bichon Frise. Lowchenul are un strat de păr care crește în mod constant, adică că acoperă foarte puțin, dar are nevoie de periaj și declanșare pentru întreținere.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 10 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Culorile lungi, cultivate includ negru, albastru, ciocolată, fawn și multe altele

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Lundehundul norvegian a fost dezvoltat pentru a vâna Puffins pe o insulă la distanță de pe coasta norvegiană. Acest câine agil a fost capabil să navigheze pe stânci stâncoase datorită membrelor sale extrem de flexibile și a degetelor de la picioare. Lundehundul este loial și sensibil, formând o legătură strânsă cu familia sa. Răspunde bine Formarea de armare pozitivă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 15 inci

    Greutate: 20 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coacerea dublă de culoare corporală flexibilă includ negru, gri, maro roșcat, alb și mai mult

  • 06 din 10

    Otterhound este un câine mare, iubitor, care a fost odată obișnuit să vâneze Otters în Anglia medievală. Cu picioarele webbed și un strat impermeabil, această rasă este un înotător ideal. Otterhounds pot fi înfricoșătoare și excitabile, făcându-le bine pentru familiile active, dar pregătirea este esențială pentru a le menține ușor. Ei au nevoie de exerciții și de îngrijirea regulată, dar nu o cantitate excesivă de nici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 24-27 inci

    Greutate: 80 la 115 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat dublu cu cap mare - Culorile includ negru, negru și bronz, albastru și smântână, gri și mai mult

  • 07 din 10

    Houndul Faraon este un câine agil care a provenit în Egiptul antic. Acești câini tind să fie atletici, independenți și energici. Ei fac cel mai bine într-o gospodărie activă cu o mulțime de structuri. Ele pot fi rezervate în jurul străinilor, dar loiali și încrederea în familie. Nevoile de îngrijire sunt minime, dar nevoile de exerciții sunt ridicate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21 până la 25 de centimetri

    Greutate: 45 la 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Lean, corpul muscular - strat scurt, lucios, culorile includ castan, aur roșu și bronz

  • 08 din 10

    Puli este o rasă maghiară cu dreadlock-uri memorabile, cum ar fi Komondor. Ca câine de vânătoare, Puli este surprinzător de agil sub toate hainele. Rasa tinde să fie un partener loial care are nevoie de o cantitate moderată de exerciții fizice. Păstrând haina curată și curată este cea mai mare parte a timpului de a avea un impuls.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 16 până la 17 inci

    Greutate: 25 până la 35 de lire sterline

    Caracteristici fizice: În mod natural, culorile cu culori includ negru, argint și alb

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Vallhundul suedez este o rasă de câine cu picioare de lungă durată de coborâre veche Viking. Ca o rasă robustă de herding, acești câini sunt energici, prietenoși și buni pentru casele active. Ei tind să fie dornici să vă bucurați și să faceți bine cu formarea. Periajul regulat și scăldat sunt cerințele tipice de îngrijire pentru această rasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 20 la 35 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Culorile corporale în formă de pană, culorile scăzute includ gri și roșu

  • 10 din 10

    Xoloctzuinti, cunoscut și sub numele de câine mexican fără păr, este o rasă Aztec antică care vine în soiuri fără păr și acoperite. Câinii fără păr au o piele groasă, netedă care are nevoie de protecție la soare. Xolos tind să fie grațios, loiali și chiar temperat. Acestea necesită o cantitate echitabilă de exerciții, dar sunt receptive la formare și se pot adapta la viață în majoritatea gospodăriilor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10-23 inci

    Greutate: 10 la 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Haine fără păr sau scurte includ negru, gri, brindle, fawn și multe altele

  • Cum să alegeți câinele drept pentru dvs
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele mai bune rase de câine rare și unice