10 Rase de câine care arată ca urși

Chow Chow aproape

Dacă căutați un câine care vă amintește de un urs de pluș cuddly, sunteți în noroc. Există mai multe rase de câine cu haine groase și construcții voluminoase care apar aproape. Câteva din acestea Câinii sunt incredibil de mari, Dar sunt și unele rasele mici de câine cu un aspect asemănător ursului. Acestea variază în tipuri de personalitate, colorare și marcaje și nivel de activitate.

Aici sunt 10 rase de câine care seamănă oarecum urșilor.

Bacsis

Mulți câini de tip poartă cu haine groase și shaggy necesită periajul pe o bază aproape zilnică pentru a preveni nodurile și pentru a îndepărta blana liberă. De asemenea, poate fi util să folosiți un șampon de desenare pentru a le păstra cele mai bune.

01 din 10

Adesea numit ca un "vânător tăcut", Akita este un câine liniștit, dar temperamental, care poate fi adesea dificil de antrenat. Este cea mai mare rasă de spitz japoneză și are o calitate subtilă a ursului, cu strat gros și urechile rotunjite. Ca o rasă de mare energie care tinde să fie înfricoșătoare loială, Akitas au servit mult timp ca câini de gardă și vânătoare și necesită exerciții zilnice riguroase.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 24-28 inci

Greutate: 70 la 130 de lire sterline

Caracteristici fizice: Coada triunghiulară cu coadă groasă - strat dublu grosolan în culori, inclusiv negru, fawn și roșu

  • 02 din 10

    Numit pentru munții Pirinei între Franța și Spania, Marele Pyrenees face lista deoarece poate fi confundată cu un urs polar la prima vedere datorită hainei sale de culoare albă și construi uriaș. Crescând ca câini de vânătoare, slujba lor era de a apăra turmele de la prădători, cum ar fi lupi și urșii reali. Acești câini sunt giganți blânzi și fac animale inteligente, prietenoase de familie care servesc ca gardieni loiali și protecției.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25 până la 32 de centimetri

    Greutate: 85 la 100 de kilograme

    Caracteristici fizice: Fidice mari și puternice din punct de vedere al fizicului rezistent la intemperii, fie toate alb, fie albe, cu marcaje de gri, bronz, roșu-maroniu sau badger

  • 03 din 10

    Chow Chow este o rasă care salută din China antică. O coastă groasă face ca acești câini să pară deosebit de drăguți și cuddly (și ca un urs), și sunt, de asemenea, musculari și profund, cu un strat de blană global. Acești câini demnați pot fi atât grav, cât și în aloof și sunt cunoscuți ca fiind în special canini curați.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 45 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Ruff în jurul capului și umerii - ochi de migdale de adâncime - limbă albastră-negru - straturile cu picioarele rigide pot fi dur sau netede în culori, inclusiv roșu, negru, albastru, scorțișoară sau cremă

  • 04 din 10

    Samoyed este o rasă de spitz care a provenit în zona siberiană a Rusiei. Puternic și inteligent, acești câini au fost crescuți pentru a trage sanie pe expediții polare. Astăzi, ei fac animale de companie afectivă și jucăușă, care se întâmplă să se aseamănă cu urșii polari mici. Hainele lor groase de culoare albă sunt la fel de pufoase, în timp ce vin cu o coadă la fel de pufoasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 19-24 inci

    Greutate: 35 până la 65 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Expresia de alertă - acoperire dublă groasă include alb, cremă și biscuiți

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Newfoundlands sunt câini foarte mari, dar sunt, de asemenea, blânzi, pacienți și instruiți. Bred ca câini de lucru pentru pescarii canadieni, Newfoundlands sunt adesea denumiți "câini de nanny" din cauza modului în care ei urmăresc și protejează copiii. Capetele lor uriașe cu un bot relativ scurt și blană groasă le dau acel aspect asemănător.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 26-28 inci

    Greutate: 100 la 150 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaturile plate și grosiere includ gri, maro, negru sau alb-negru

  • 06 din 10

    A afectat "câinele poporului", Keeshond a devenit simbolul partidului patrioților olandezi în secolul al XVIII-lea, așa cum a îndeplinit rolul atât al gardei, cât și al companiei pe navele olandeze timpurii. Keeshond seamănă cu un ursuleț de pluș mai mult decât un urs real, cu fața extrem de blană și urechile mici, verticale, ușor rotunjite. Este cunoscut ca fiind o rasă energetică, inteligentă, care este personalizată și ușor de antrenat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 18 inci

    Greutate: 35 până la 45 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Următoarea urechi - plușă, acoperire abundentă - ochelari plugați (umbri și marcaje în jurul ochilor)

  • 07 din 10

    Numit după Munții Kavkaz (Caucaz) din Europa de Est, dimensiunea masivă a lui Caucazian Shepherd aproape rivalii de la un urs mic. Hainele lor groase și construcția musculară dau acestor câini destul de un aspect asemănător ursului. Acești câini fără teamă au fost însărcinați ca gardieni ai turmelor și casele în condiții dure și rămân astăzi protectori loiali. În timp ce sunt câini mari și puternici, sunt, de asemenea, iubitoare și afectuoase față de familiile lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 până la 30 de centimetri

    Greutate: 99 până la 170 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Intervalele de la straturile scurte la lungi includ solid, brindle sau reperat

  • 08 din 10

    Hailing din Germania, Leonbergers au fost inițial crescuți ca tovarășii maiestuosi potriviți pentru redevență. Având în vedere dimensiunea și puterea lor impresionantă, Leonbergers au fost cunoscuți la căruțe de tragere. Dar, în ciuda stării lor uriașe și blana groasă, care le dă un aspect asemănător ursului, acești câini sunt blânzi și senini prin natura. Totuși, ei fac supraveghetori excelenți.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25 până la 32 de centimetri

    Greutate: 90 la 170 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat de acoperire impermeabil pe termen mediu în jurul gâtului și pieptului - urechile triunghiulare-triunghiulare - fata neagră

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Un câine care este considerat a fi atât de la orificiul european, cât și de numele său), Eurasier este un câine încrezător și echilibrat, care nu iubește nimic mai mult decât în ​​jurul familiei sale. Deși acest câine nu este cel mai mare dintre rasele asemănătoare ursului, Eurasier este încă o canină musculară cu blană groasă, în special în jurul capului său. Tind să facă un câine de protecție excelent.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 19-24 inci

    Greutate: 40 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Strat gros, lungime, într-o serie de culori - purpuriu, roz sau limbă spotted - pot avea măști întunecate sau măști ușoare "inverse"

  • 10 din 10

    În timp ce ei nu seamănă destul de urșii reali, Pomeranii sunt pooches de dimensiuni de pint care au o calitate asemănătoare ursulețului, datorită urechilor lor rotunjite și blanului pufos. Ei sunt încrezători și câini curioși. Și sunt în mod consecvent una dintre cele mai populare rase de jucărie, chiar dacă strămoșii lor au fost crescuți de la câini de sanie mult mai mari.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 7 inci

    Greutate: 3 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Fluffy și haina dublă abundentă cu frică care se extinde peste piept și umeri - pot fi găsite în până la două duzini de culori (portocaliu sau roșu sunt cele mai frecvente) - diverse modele și marcaje

  • 40 de rase de câine spitz
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Rase de câine care arată ca urși