10 Cele mai puternice rase de câine pentru a obține munca făcută

Harlequin Great Dane

Oamenii au crescut Câini de lucru De-a lungul istoriei pentru a ajuta vânătoare, agricultură, Herding, și alte locuri de muncă provocatoare. Acești câini sunt rase puternice, robuste cu inteligență și rezistența pentru a face treaba. Mulți câini puternici sunt selectați pentru a lucra alături de oameni ca fiind de poliție și câini militari, gardieni, câini de căutare și de salvare, herding sau vânătoare. Ei au talent natural și suferă Instruire intensivă. Cei mai mulți dintre acești câini sunt în grupul de lucru al Clubului American Kennel sau în grupul de herding, deși nu toți sunt. Puterea brută a câtorva rase vă poate surprinde.

Aici sunt 10 dintre cele mai puternice rase de câine utilizate pentru vânătoare, hrănire și sarcini care necesită rezistență.

Bacsis

Dacă intenționați să obțineți o rasă puternică, atunci va trebui să puteți gestiona acel câine în multe situații: în casa dvs., în timpul plimbări, întâlniți alți câini și salut oameni. Toți câinii - dar cei mai puternici - trebuie să-ți urmeze instrucțiunile și Formarea este o necesitate.

01 din 10

La fel ca multe rase de câine, Rottweilers au fost inițial crescute pentru a purta animale mari, trageți căruțe și servi ca câini de securitate. Pentru a-și face treaba, trebuiau să fie extrem de mari și puternici. Rottweilerele de astăzi tind încă să-și atingă obiecte, alte animale și oameni. Ei pot fi câini de familie mari, dar Rottweilers nu se împerechează bine cu vârstnicii sau Familiile cu copii mici- PRODDING-ul lor poate suporta oamenii care sunt predispuși la cădere.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Lucrul (AKC)

Înălţime: 22-27 inci la umăr

Greutate: 80 la 130 de lire sterline

Coat și culoare: Coată dublă scurtă care vine în negru cu colorant de bronz, rugină sau mahon

Speranța de viață: 8 până la 10 ani

  • 02 din 10

    Marele danezi sunt masive și au personalități dulci, calme - ele sunt "giganți blânzi"Din lumea câinelui. Marele Danes au fost inițial crescuți pentru a fi câini puternici de vânătoare, care ar putea să-și țină prada până când vânătorul a prins. De-a lungul timpului, au devenit vegheși și tovarășii de familie. Așa cum au devenit câini de familie populari, crescătorii și-au ridicat selectiv personalitățile lor dure, de vânătoare pentru a le face câinii blânzi și dulci pe care o cunoaștem astăzi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 28 la 34 de centimetri la umăr

    Greutate: 100 la 200 de lire sterline

    Coat și culoare: Parul scurt, grosier care vine în negru, albastru, brindle, fawn și alte variații de culoare

    Speranța de viață: 8 până la 10 ani

  • 03 din 10

    Povestirile despre Huskies sunt bine cunoscute - au o forță incredibilă, care le permite să tragă sanile grele pe teren provocator, zăpadă. Dar cum au făcut acești câini de sanie atât de puternici? Aproximativ 3000 de ani în urmă, tribul nomazic Chukchi din Siberia a creat mai întâi câinele Chukchi pentru a-și trage sanile grele de vânătoare pe distanțe lungi. În plus față de puterea brută, câinele Chukchi poseda o haină de iarnă extrem de caldă și un metabolism uluitor. Acești câini ar putea să-și exercite în mod constant mâncarea minimă. Siberian Husky este un descendent direct al câinelui Chukchi și are încă o forță incredibilă, viteză și rezistență.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 20 la 23.5 inci la umăr

    Greutate: 35 până la 60 de lire sterline

    Coat și culoare: Dens, haina dublă care vine într-o varietate de culori - ochi albastru sau de aur

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 04 din 10

    Păstorii germani au fost angajați ca câini de lucru pentru sute de ani pentru puterea și rezistența lor. Au provenit din Germania ca câini de vânătoare și de vânătoare. Datorită atleticismului și inteligenței lor extreme, păstorii germani de astăzi servesc adesea ca câini de ghid pentru orb sau câini de serviciu, Căutați câini și militari și Câini de poliție. Personalitățile lor dulci și iubitoare le fac și câini de familie excelenți.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri la umăr

    Greutate: 60 la 100 de kilograme

    Coat și culoare: Coat dublu grosier, lungime medie, care vine într-o varietate de culori, în principal de aur, bronz, negru și brindle

    Speranța de viață: 9 până la 13 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Nu lăsați statura lor mai scurtă să te păcălească. Buldogii sunt câini extrem de puternici, puternici datorită istoriei lor ca câini de luptă. În Anglia din secolul al XIII-lea, buldogii au fost folosiți într-un sport oribil cunoscut sub numele de Bull-Baiting. În timpul acestor meciuri, s-ar lupta cu mult mai mari, mai puternici tauri. Aceste buldogi de luptă aveau personalități agresive și feroce - un strigăt departe de bulldogii dulci dulci și calme. Când bull-bation-ul a fost interzis, crescătorii buldogi și-au înmuiat personalitățile dificile, producând câinii de companie blând și iubitoare pe care îi cunoaștem astăzi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Non-sportiv (AKC)

    Înălţime: 14 până la 15 inci la umăr

    Greutate: 40 la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Paltoane scurte, fine, lucioase care vin în roșu, alb, fawn și cade, printre alte combinații de culori și modele

    Speranța de viață: 8 până la 10 ani

  • 06 din 10

    Când vă gândiți la o imagine a unui Saint Bernard, probabil vă imaginați un câine mare, păros, cu un butoi de lemn de brandy legat în jurul gâtului pe un munte acoperit de zăpadă. Această imagine descrie cu exactitate modul în care acești câini au lucrat pentru a salva călătorii pierduți în Alpii Swiss Snowy. Rasa a apărut acum 1000 de ani. A avut un sentiment dornic de miros și putere brută care a salvat mii de oameni de la terenul de zăpadă. Astăzi, Sfântul Bernards sunt de obicei câini însoțitori și fac câini de serviciu excelenți datorită loialității, afecțiunii și protecției acerbe a poporului lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 25.5 la 27.5 inci la umăr

    Greutate: 130 până la 180 de lire sterline

    Coat și culoare: Coaturile pot fi scurte și netede sau lungi și matasoase și vin în alb cu marcaje roșii, maro sau de brânză, cu o "mască" neagră pe față

    Speranța de viață: 8 până la 10 ani

  • 07 din 10

    Malamutul din Alaska arată foarte mult ca husky-ul siberian mult mai mic, cu toate acestea, oamenii indigeni au creat cei doi câini arctici strâns legați pentru diferite nevoi. Sleeker Husky a fost crescută mai mult pentru viteza și rezistența necesară pentru a trage sanie pe distanțe lungi, în timp ce malamutul din Alaska a fost dezvoltat pentru puterea sa cu cea mai mare. Malamutele erau uneori folosite pentru a trage sanii și au vânat, de asemenea, urși polari, sigilii și alte pradă puternică. Este de obicei crezut că malamutele din Alaska sunt Hibrizii de câine de lup, Dar malamutele de astăzi sunt pe deplin domestice și fac tovarăși dulci, iubiți și loiali.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 24-27 inci la umăr la bărbați - 22 până la 24 de centimetri la umăr la femei

    Greutate: 75 la 100 (sau mai multe) kilograme

    Coat și culoare: Grosime, straturi duble care vin în mai multe variante de culoare, în principal alb cu negru, snable, maro și gri

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 08 din 10

    Doberman Pinchers, altfel cunoscut sub numele de Dobies, inițial din Germania la începutul anilor 1900. Karl Friedrich Louis Dobermann a dezvoltat rasa și a avut ca scop producerea unui câine de companie de dimensiuni medii care ar putea lucra și ca un câine de protecție feroce. Dobermanul este un câine muscular, atletic, cu o rezistență ridicată și o personalitate bună. U.S. Corpul marin a selectat Dobermanul ca câine oficial în timpul celui de-al doilea război mondial pentru atleticismul și rezistența sa. Ele sunt încă folosite ca niște câini de securitate, militari și poliție.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 24-28 inci la umăr

    Greutate: 65 la 100 de kilograme

    Coat și culoare: Straturi scurte, elegante care vin în roșu, albastru, negru și fawn

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Cunoscută pentru "creasta" distinctivă de-a lungul spatelui, Rodgesia Ridgeback au provenit cu mai mult de 500 de ani în urmă, când imigranții europeni au adus rase de câine domestice în Africa de Sud și le-au creat cu un câine nativ, de la Ridgebacked. Acest nou încrucișat, Ridgesia Ridgeback, a fost instruit să vâneze un joc mare, cum ar fi Lion și Boar, în pachete de patru până la șase. Rhodesienii moderni și-au păstrat puterea și rezistența strămoșilor și sunt acum câini însoțitori Familiile foarte active, atletice sau câini de gardă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 24-27 inci la umăr

    Greutate: 70 la 85 de lire sterline

    Coat și culoare: Coaturile sunt scurte și netede, venind în lumină de grâu de grâu roșu

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 10 din 10

    În ciuda apariției puțului pufos, ursuleț, Chow Chows sunt câini compacți, puternici, cu o istorie lungă ca câini de gardă agresivi. ADN-ul lor datează din 206 b.C.E. când au fost câini de gardă templu China și alte părți ale Asiei. Este în mod eronat credea că chow-urile de noapte moderne au păstrat toate comportamentele agresive ale strămoșilor lor - majoritatea câinilor familiei blânde, iubitoare. Ele sunt voiebile și puternice, dar sunt foarte loiale și, cel mai mult se bucură de un joc de Chase.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Non-sportiv (AKC)

    Înălţime: 17 până la 20 de centimetri la umăr

    Greutate: 40 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Coaturile pot fi dur sau netede și pot veni în culori negre, albastre, roșii și smântână

    Speranța de viață: 9 până la 13 ani

  • Rase pentru a evita

    Dacă sunteți în căutarea unui câine care vă va ajuta să trageți sau să mergeți cu voi pe distanțe lungi, probabil că căutați câini mai mari și mai musculari. Câinii de evitat sunt, de obicei, canini mai mici crescute pentru ședința și preferă perching în brațele tale, cum ar fi Shih Tzus, Pugs, și pechinez. Aceste rase tind să opteze pentru lounging atunci când au fost date ocazia.

    10 cele mai bune rase de câine pentru protecție
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai puternice rase de câine pentru a obține munca făcută