5 Rase de câine cu câini: câini cu chipuri adorabile

Ridicarea câinilor

În timp ce oamenii americani nu pot fi prea dornici să aibă fețe în mod propriu ale nostru, se pare că, pentru noi Canine Companioni, Un câine cu care se confruntă cresc în popularitate în rândul proprietarilor de câini. Câinii de față droopie sunt cu siguranță ceva care pare să împărtășească opiniile, totuși. În timp ce unii oameni adoră fețele rapide care vin cu unele dintre cele mai populare rase din lume, alții nu le pot suporta.

Aici, la animalele mele, totuși, credem că toți câinii (și, într-adevăr, toate animalele) sunt superbe și merită dragostea, îngrijirea și atenția - inclusiv câinii cu chipuri adorabile. În acest articol, vom discuta despre 5 dintre cei mai buni câini cu vârste ce se confruntă, precum și cum să-i îngrijesc fețele droopie și ce să privească, când vine vorba de sănătatea lor.

Shar Pei câine încrețit

De ce câțiva câini au fețele?

Cele mai multe cățeluși vor avea o piele suplimentară, iar unele pui au mai mult decât altele. Cu toate acestea, în timp veți observa că această piele devine puțin mai mult învățată pe măsură ce crește câinele, de obicei luând câteva riduri împreună cu ei. În rasele de câine cu fața în mișcare, pielea excesivă este atât de evidentă încât majoritatea nu se întinde - și astfel, ei rămân în mod vrut pentru totdeauna.

Ca și în cazul majorității câinilor, acei puii cu fețe rapide au avut apariția lor dată de ei de-a lungul anilor de modele specifice de reproducere. Într-adevăr, dacă vă uitați la unele dintre pozițiile originale și înalte ale câinilor de mai jos, puteți observa că acestea arata complet diferit de modul în care au folosit, înapoi când au fost stabilite standardele de reproducere a câinilor.

În cazul raselor de câini cu câini, proprietarii i-au ras câinii pe baza cantității de piele suplimentară fiecare cățeluș și sire posedat. În timp, acest lucru ar deveni mai gros și, când procesul de reproducere se repetă pe o perioadă mai lungă de timp, rasa schimbă în cele din urmă pielea, permanent. Nu numai că, dar de multe ori aceste rase vor fi evoluate și în alte moduri, de exemplu, nasul lor devenind mai scurt sau mai răsturnat (așa este cazul cu PUG), sau ochii unui câine s-ar putea modifica în timp pentru a compensa greutatea suplimentară în jurul craniului lor. Din păcate, se poate întâmpla că unele rase nu pot să se mute destul de repede, ceea ce duce la acestea având unele probleme de sănătate pe care proprietarii vor trebui să fie mai atenți.

Aceasta înseamnă că proprietarii de câini noi ar trebui să citească pe rasa aleasă, să cerceteze modalități de îngrijire a noilor lor pui și să se asigure că prietenii lor cu patru picioare pot avea o viață plină, fericită și sănătoasă. Nu toate problemele de sănătate legate de aceste rase sunt probleme pe termen lung și, cu îngrijire adecvată, câinele dvs. nu ar trebui să fie afectat deloc. Vom discuta cele mai bune modalități de a avea grijă de un câine cu fața în față, mai târziu în acest articol.

Ridicarea câinilor cu care ne-am confruntat

Puguri încrezători

Mops

După cum am menționat deja PUG, de mai sus, are sens că aceasta ar fi prima pe lista noastră. Pugurile sunt unul dintre cei mai vechi câini domesticiți de pe planetă, deși popularitatea lor a crescut în ultimii ani. În special, creșterea mediilor sociale și creșterea dorinței de rasă de jucărie (câini mici) a dus la o creștere uriașă a crescătorilor de producție și a vânzărilor de pui. Acestea fiind spuse, acești câini mici inteligenți au fost în jur de la 700BC - unde au fost crescuți și deținute de împărați chinezi care le-au dat aceleași titluri ca soția împăratului și tratați cu același nivel de respect. Natura lor dulce și statura mică a suferit în cele din urmă interesul nobilității în afara Chinei și, în ultimele secole, au devenit chiar câinele oficial al regimului olandez.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru pugs

Aceste zile, Pugs sunt cunoscute pentru că sunt câini de familie fantastici, deoarece formează legături puternice cu proprietarii și membrii familiei. Desigur, acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu le place să petreacă mult timp singur, iar proprietarii ar trebui să fie conștienți de faptul că pugii sunt foarte probabil să devină distructivă și suferă de anxietate de separare, ar trebui să rămână singuri pentru prea mult timp.

Caracteristici comune

  • Inteligent
  • Energetic
  • Loial

Shar Pei

Un alt Rasa antică că salută din China, Shar-Pei a fost inițial crescuse pentru a vâna, gardă și chiar turma. Ei au fost, de asemenea, utilizați în sporturile de sânge, pentru a se lupta reciproc, deoarece se crede că urechile lor scurte și pielea în mișcare le-au făcut mai puțin probabil să fie prinși de adversarul lor și să-și piardă meciul (și, uneori, viața lor). Din păcate, datorită impozitelor grele și interzicerea câinilor de reproducere, Shar-Pei aproape a dispărut și, în 1985, numărul câinilor Shar-Pei din lume a fost doar 350 de ani. Datorită efortului multiplelor organizații americane, rasa a fost salvată și se află în prezent ca fiind una dintre cele mai populare rase de câine disponibile în lume.

Tipul, natura iubitoare a acestor câini blândi are un mare simț de apel la familiile care doresc să aibă un câine cu instinctul de pază și de a-și proteja familiile. Ele sunt unul dintre cei mai scumpi câini din lume, iar numele lor este aproape sinonim, cu "câine cu fața în mișcare", datorită pliurilor sale inimitabile ale pielii. Ele au, de asemenea, limbi de culoare închisă, care sunt considerate extrem de neobișnuite la câini, cu limba fiind fie lavandă, fie albastru-negru în colorare.

Caracteristici comune

  • Loial
  • Independent
  • Calm

Rinked Shar Pei

Dogue de Bordeaux

Hailing din Franța, Dogue de Bordeaux (denumit în mod obișnuit Dogue) nu are o istorie clară, deși se crede că ar fi putut fi crescuți prin mastifii englezi care au vizitat Franța în jurul celor 14a secol. Numerele lor au scăzut la numere periculoase în jurul valorii de cel de-al doilea război mondial, așa cum sa crezut că Hitler și-a ordonat exterminarea, datorită loialității lor nedorite față de proprietarii lor. Din fericire, eforturile sale au fost împiedicate și câinele rămâne cu noi până în prezent.

Statura lor mare și puterea asemănătoare leului pot face ca Dogue de Bordeaux să fie o rasă intimidantă, ci sunt giganți blânzi, cu un temperament dulce și o natură bună. Aceasta este o rasă de câine sensibilă, care va avea nevoie de o mână calmă, dar fermă pentru a le conduce în formare. Ele sunt, de asemenea, foarte susceptibile de a vărsa și pot fi adesea văzute drooling, iar fețele lor în creștere vor avea nevoie de multă atenție. În caz contrar, acest câine ușor de îngrijit și se potrivește bine în casele familiei.

Caracteristici comune:

  • Dulce
  • Loial
  • Încăpăţânat

Câștigați de bordeaux

Buldog francez

Un alt câine a cărui popularitate a crescut foarte mult în ultimii ani este Buldog francez. Acest tip de mastiff de fapt a venit inițial din Anglia sub forma buldogilor, așa cum strămoșii lor s-au mutat în Franța cu dantelă, care au relocat în țară pentru a continua munca lor. Acești buldogi sunt considerați că au fost crescuți cu pugs sau terrieri, ceea ce a dus la buldogii francezi pe care îl cunoaștem și iubim astăzi. NOZE "BAT BAT" și nasul scrunched sunt un mare succes pe tot globul, iar fețele lor adorabile îi fac o adăugire perfectă în lista noastră.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii francezi

Francezii sunt foarte atenți (cum ar putea să nu fie cu ochii atât de mari?) și inteligent, ceea ce le face vegheri excelente. Acestea fiind spuse, ele nu sunt foarte vocale și foarte rar coajă. Acest lucru le poate face ideal pentru aceia A trăi în apartamente, sau pentru familiile care locuiesc în spații mai mici. Acest lucru este valabil mai ales atunci când considerați că buldogul francez are nevoie de un exercițiu foarte mic, comparativ cu alții atât pe această listă, cât și față de alte rase de câini în general. Ei se bucură, de asemenea, de compania multor oameni diferiți și animale și rareori devin agresivi.

Caracteristici comune

  • Jucăuş
  • Adaptabil
  • Inteligent

Bulldog francez cu riduri

Mastiff

Deoarece toți câinii de mai sus sunt, într-un fel sau altul, legați de mastiff, este doar natural că ar trebui să includem strămoșul acestor rase de câini pe această listă. Există dovezi ale acestor câini care fac parte din viața internă în culturile antice din întreaga lume, inclusiv China, Egipt, Roma, Grecia și Tibet. Julius Caesar chiar a remarcat chiar în Jurnalul de campanie cât de impresionat a fost cu loialitatea, capacitatea și puterea câinelui, când invadează insulele britanice - deși alte războaie nu erau atât de buni la rasă. După al doilea război mondial, se crede că în Anglia erau doar 14 mastiffs. Din fericire, cu ajutorul crescătorilor din SUA, mastiff-ul a fost salvat și a returnat un câine ușor cuddlier, dar la fel de puternic.

Câinii giganți pot provoca o frică de la prima întâlnire cu cea mare, muscular Forma și masa intimidantă (mastiffs-ul poate greutate cu ușurință la fel de mult ca un bărbat plin). Cu toate acestea, un mastiff bine pregătit este un necinstit de iubire - un câine care își ia serios sarcinile de tutelă, rămânând la stoic și amabil. Această rasă poate face pentru un tovarăș fantastic, dar proprietatea lor nu ar trebui să fie luată cu ușurință. Fără îngrijire, atenție și formare adecvată, acești câini pot conduce cu ușurință o gospodărie și pot deveni un pericol, chiar dacă ar putea să nu vrea să fie!

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru mastiffs

Caracteristici comune

  • Stoic
  • Bun-natnat
  • Puternic

Mastiful încrețit

În legătură cu o postare: Rase de câine cu dreadlocks

Îngrijirea unui câine cu o față droopie

Așa cum am menționat mai devreme, îngrijirea unui câine cu o față ridlui vine cu propriile sale provocări. Acestea fiind spuse, dacă sunteți dedicați și iubiți, atunci îngrijirea câinelui dvs. este probabil să devină mai mult decât o interacțiune plăcută între câine și proprietar - mai degrabă decât o povară a rasei. În timp ce fiecare câine va avea propriile probleme specifice de rasă, am pus împreună un ghid rapid cu privire la modul de îngrijire a unui câine cu o față.

Probleme de sanatate

Câinii cu multe riduri au mai multe șanse de a avea condiții de piele. Ridurile în sine sunt mai susceptibile de a prinde murdăria, praful și umiditatea care pot duce la mai multe probleme. Toate acestea pot fi legate de trei, simptome principale:

  • Mirosul - puteți observa un miros venind de la câinele dvs. este un semn sigur de ceva greșit. În acest caz, este probabil să fie o drojdie sau o infecție bacteriană cauzată de o substanță străină care se blochează între pliurile de blană
  • Iritare - un alt simptom puternic al problemelor dintre blană. Este foarte probabil ca iritarea să fie cauzată de lipsa de îngrijire. De cele mai multe ori, un bun curat ar trebui să rezolve problema, dar dacă ați observat că iritarea nu pleacă, este o idee bună să vizitați medicul veterinar.
  • Mâncărime- Dacă câinele dvs. se zgârie în mod constant la faldurile lor sau pare, în general, incomod, verificați ridurile câinelui pentru a vedea dacă există ceva care provoacă supărarea.

Îngrijirea

Îngrijirea unui câine de față droopie nu este mult mai complicat decât orice altă rasă. Tot ce este nevoie este un timp mic și energie pentru a se asigura că orice murdărie și umiditate nu este prinsă între pliurile pielii câinelui tău. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este:

  • Verificați în mod regulat blănurile câinelui. Dacă au o piele foarte mare, probabil că trebuie să verificați acest lucru o dată pe zi
  • Periați blana câinelui o dată pe zi, amintindu-vă să trageți pliurile înapoi, ușor și să ajungeți între elevi.
  • Utilizați un umed neperfumat Ștergeți câinele Pentru a prinde orice murdărie care altfel ar merge neobservată, între riduri.
  • Dați câinii dvs. o baie obișnuită pentru a prinde orice murdărie și resturi pe care le-au luat în săptămână. Asigurați-vă că spălați orice reziduu de săpun, deoarece acest lucru poate fi iritant pentru pielea lor.
  • Nu uitați să vă uscați bine câinele, deoarece blana umedă poate crea mai multă frecare între pliuri, care în cele din urmă duce la iritat și, uneori, chiar infectat cu piele.
  • Verificați urechile și ochii câinelui pentru semne de orice problemă. Câinii cu care se confruntă cu grijă sunt mai predispuși la obținerea infecțiilor în aceste zone, deci asigurați-vă că păstrați un ochi asupra oricăror schimbări.

În legătură cu o postare: Parfumuri și Köln pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Rase de câine cu câini: câini cu chipuri adorabile