5 Cele mai bune rase de câine pentru munca poliției

cele mai bune rase de câine pentru poliție

Nu doar nici o rasă de câine este temperamental potrivită pentru munca poliției. Când vă gândiți la câinii care lucrează în medii periculoase, puteți concluziona automat că ceea ce este necesar este viciu și agresiune. Dar câinii de poliție nu sunt doar despre atacarea. Acestea sunt utilizate la nivel mondial pentru a detecta explozivi, droguri și alte substanțe ilicite; să caute corpuri moarte, persoane dispărute sau suspecți în crimă; și de a descoperi materialele de urmărire la situsurile de incendiere suspectate, de exemplu.

Dar ce tipuri de câini sunt folosite de poliție la nivel mondial? Iată cinci dintre cele mai frecvente rase care ajută la prevenirea criminalității și păstrați-ne în siguranță și câteva fapte interesante despre fiecare.

Ciobănesc german

Statistici vitale:

  • Grupa de rasa de caine: Herding câini
  • Înălţime: 24-26 "(bărbați), 22-24" (femele)
  • Greutate: 66-88LB (bărbați), 49-71LBS (femele)
  • Durată de viață: 9-13 ani

Păstoriștii germani au fost prima rasă de câini care urmează să fie formată oficial ca câini de poliție și sunt încă rasa cel mai frecvent utilizat de poliție în SUA pentru îndatoririle de zi cu zi. Fiind câini de călcare, sunt instinctiv interesați să impună o ordine pe o situație și incredibil de rapidă să învețe cum să reacționeze la comenzi. Surprinzător, una dintre cele mai bune caracteristici este inteligența lor. Ei au, de asemenea, un mare temperament și sunt foarte loiali oamenilor care îi inspiră încrederea lor, astfel încât acestea sunt folosite într-o serie de situații dincolo de munca polițienească, de a ajuta la operațiunile de căutare și salvare pentru a ajuta persoanele cu handicap. Un păstor german deosebit, Etzel von Oerigen, a fost mai cunoscut sub numele de puternic. După ce a fost instruit în Germania ca câine de poliție, puternicul sa mutat în Statele Unite în 1920 și a fost unul dintre primii câini care a devenit faimos în filme, cum ar fi întoarcerea Boston Blackie (1927). Descendenții lui sunt încă în jur de astăzi.

Poliția de poliție germană

Labrador Retriever

Statistici vitale:

  • Grupa de rasa de caine: Câini sportivi
  • Înălţime: 22.5-24.5 "(bărbați), 21.5-23.5 "(Femei)
  • Greutate: 65-80LB (bărbați), 55-70lbs (femele)
  • Durată de viață: 12-13 ani

Acest tip de Labrador este una dintre cele mai populare rase din SUA, în general, iubită de toată lumea de la familiile cu copii la vânătoare de aficionadă, precum și de a fi favorit ferm cu agențiile de aplicare a legii. Acest tip de canină a fost inițial crescat ca un câine de retriever-pistol pentru a recupera păsările de jocuri împușcate pentru vânători. Și aceste abilități - să se concentreze pe o sarcină, de a detecta chiar și cei mai definiți mirosuri și pentru a-și vâna cu hotărâre pradă - ceea ce face ca rasa atât de fiabilă și valoroasă să muncească forțele de poliție din întreaga lume. Ei au o etică puternică de lucru și fac tovarăși incredibil de loiali, ascultători. Labrador Retrievers sunt utilizate pe scară largă în localizarea narcoticelor, explozivilor și monedei, ca să nu mai vorbim de subiecții umani. Din păcate, uneori acele locuri de muncă pot fi periculoase: Sirius, un vechi de cinci ani Labrador Retriever și un expert cu bombe-sniffing, a fost singurul câine de poliție să moară în dezastruul World Trade Center în 2011.

labrador retriever câine de poliție

Belagian Malinis

Statistici vitale:

  • Grupa de rasa de caine: Herding câini
  • Înălţime: 24-26 "(bărbați), 22-24" (femele)
  • Greutate: 55-66LB (bărbați), 49-55LB (femele)
  • Durată de viață: 10-15 ani

Belagian Malinis A fost un alt tip de câine inițial crescovățit la turmă și să supravegheze siguranța oilor. În timp ce le face animale de companie perfecte pentru a proteja o familie Într-un cadru intern, este în sfera muncii poliției pe care acești canini excelează. Considerat de forța de poliție germană să fie mai robustă și mai fiabilă decât ruda lor apropiată, păstorul german, ei sunt, de asemenea, mai strâns, oferindu-le avantaje atunci când viteza și agilitatea sunt critice. Sunt, de asemenea, flexibile și pot fi instruiți pentru a efectua o gamă largă de îndatoriri, de la urmărirea unui suspect care fuge de a snifui narcoticele sau de a aborda pe cineva cu o armă. Adăugați la faptul că acestea sunt incredibil de greu și inteligente, ca să nu mai vorbim mai ieftin de cumpărare decât păstorul german, și este ușor să vedem de ce Malinois este acum cel de-al doilea cel mai popular tip de câine în serviciul din SUA. De fapt, totuși, Clubul american Kennel constată că acești câini minunați au făcut mai întâi debutul în forța de poliție din New York în 1908, deci au o istorie lungă și distinsă a serviciului!

Câine de poliție din Malinois Belgian

Copoi

Statistici vitale:

  • Grupa de rasa de caine: Câini de câini
  • Înălţime: 25-28 "(bărbați), 23-26" (Femei)
  • Greutate: 101-119LBS (bărbați), 88-106LB (femele)
  • Durată de viață: 10 - 14 ani

Bloodhounds au fost primii câini folosiți vreodată, deși într-o capacitate neoficială, ca câini de poliție înapoi în 1888. Apoi, ei au ajutat pe poliția din Londra să caute ucigașul infamibil al prostituatei, Jack spintecătorul. Cu o reputație bine meritată pentru capacitatea sa de a urmări uman și alte mirosuri peste distanțe lungi, nu este de mirare că sângele rămâne un favorit ferm cu forțele de poliție din întreaga lume. Acest lucru este formabil interesant câine sentiment de miros a ajutat rasa ca pistolul pierdut copii, oameni dispăruți și au scăpat de condamnați, uneori la câteva zile după ce individul a fost în zonă. De ce câinii au în general un simț atât de dornic de miros? Ei bine, becul olfactiv din nasul lor este proporțional de 40 de ori mai mare ca un om! Mai mult decât atât, totuși, sângele este deosebit de bine dotat cu aproximativ 300 de milioane de receptori pentru a mirosi acele mirosuri evazive.

Câine de poliție de sânge

American Pitbull Terrier

Statistici vitale:

  • Grupa de rasa de caine: Câini terrier
  • Înălţime: 18-21 "(bărbați), 17-20" (Femei)
  • Greutate: 35-60LB (bărbați), 30-50lbs (femele)
  • Durată de viață: 8 - 15 ani

American Pitbull Terrier este o adăugare relativ recentă a poliției moderne. Originile sale sunt murgine: vechiul terrier englez și vechiul buldog englez au fost inițial încrucișate pentru a fi folosite în sporturile de sânge, cum ar fi Bull and Bear Baiting. Chiar dacă astfel de activități sunt acum ilegale, acești câini sunt încă considerați că sunt cele mai frecvent utilizate rase în luptele de câine ilicite. Dar caracteristicile care le fac astfel de adversari atât de strălucitori în arenă îi fac din ce în ce mai atractive pentru agențiile de aplicare a legii. Ei sunt neînfricați, rapid și au o rezistență și putere enormă și sunt utilizate în principal pentru patrularea și sarcinile de detectare. Așa cum sunt o rasă interzisă pentru proprietarii interni în multe părți ale Statelor Unite, o atracție suplimentară este că este mai puțin costisitoare să le salveze de adăposturile animale decât să le cumpere de la crescătorii stabiliți. Aceasta este o economie semnificativă atunci când gândiți, în medie, costă peste 20.000 de dolari doar pentru a instrui orice câine de poliție, ca să nu mai vorbim de cheltuielile de plată, alimentele și medicina pe durata vieții lor!

American Pitbull Terrier Poliția de Poliție

Eroii noștri - și prietenii noștri credincioși

Câinii de poliție sunt tratați cu același nivel de respect și îngrijire ca omologii lor umani; Și dacă, din păcate, mor în cursul datoriei, sunt acordate aceeași onoare ca și bărbații și femeile cu care lucrează. Din fericire, mulți lasă datoria activă din motive naturale după șase până la opt ani de serviciu pentru a-și trăi ani de pensionare cu proprietarii iubiți care înțeleg cum să aibă grijă de acești câini foarte speciali.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai bune rase de câine pentru munca poliției