De ce câinii de sex feminin sunt mai scumpi decât bărbații?

De ce câinii de sex feminin sunt mai scumpi decât bărbații?

Dacă sunteți aici, probabil că vă întrebați de ce câinii de sex feminin costă mai mult decât bărbații într-o gunoi. În primul rând, este important să recunoaștem că pentru niște crescători de câini, opusul este adevărat, și ei vor umfla prețul bărbaților. Cu toate acestea, pentru majoritatea crescătorilor de câini, fetele sunt frecvente în comparație cu băieții.

Există A Câteva motive pentru care un crescător de câini ar dori să perceapă mai mult pentru femelele sale decât pentru bărbații săi, iar primul este că acești crescători primesc mai multe cereri pentru fetele lor. Principiul furnizării și cererii este evident o mare parte din Puppy de preț Deci, ceea ce trebuie să distrugem este câteva motive pentru care noii proprietari tind să aleagă femele, peste bărbați.

Tradițiile persistă încă

Înapoi în vechile zile, câinii au fost folosiți pentru a efectua o lucrare specifică, mai degrabă decât pentru aspectul lor - e.G. Câini de vânătoare, Câini de pădure, câini de gardă. Empiric, femelele au fost mai prețioase pentru că de la o singură femeie, ați putea construi o întreagă armată de lucrători canini. Când ați deținut câini de sex feminin, fiecare pierdere a unui câine (rănire, moarte și # 8230;) a avut un impact mult mai scăzut, deoarece a produs deja mai multe cățeluși care sunt acum capabili să preia. Plus, specia caninei nu au nici o diferență între ambele sexe în ceea ce privește puterea și rezistența.

Indiferent de A Femeia de reproducere a femeilor, Există o altă credință empirică puternică că femelele sunt mult mai ușor de antrenat, în timp ce bărbații se spune că sunt mai protejați și teritoriali. Nu există nici o dovadă reală care să sprijine aceste afirmații, dar încă supraviețuiesc testului timpului, făcând femele mai atrăgătoare pentru cumpărătorul mediu de câine.

Nu uitați să verificați bestseller-ul nostru, Manualul câinelui crescătorului!

Câinii de sex feminin produc cățeluși

Un câine de sex feminin aduce adesea un preț mai mare datorită potențialului său de reproducere.

Un câine de sex feminin poate genera o mulțime de venituri la următorul ei proprietar, producând mai multe gunoi de pui pe tot parcursul vieții. Aceasta este o logică foarte matematică, dar ca un crescător de câini, acesta este un gând pe care îl aveți. Deci, da, pentru că o cățea se traduce în continuare în venituri suplimentare, merită mai mult la naștere; și pentru perspectiva care dorește să o cumpere, ea este foarte des o investiție.

Doar dacă dețineți un campion sau Sirele populare, Veți genera mai multe venituri cu o femeie mai degrabă decât cu un bărbat. O mulțime de crescători mediu care o fac fără multă muncă și efort păstrează doar femele la domiciliu și găsesc un stud atunci când vor să aibă o gunoi. Bărbatul este plătit o taxă foarte mică, în timp ce fiecare catelus va aduce în cantități mult mai mari.

O astfel de logică matematică și financiară este și mai corectă cu atât mai mică Dimensiunea medie a pisicilor devine - acest lucru se datorează faptului că femeia devine și mai prețioasă, deoarece puii sunt mult mai rar în comparație cu rasele mai mari, în imediata apropiere a zece pui! La o calitate egală, un baraj mediu Pomeranian este în general mai scump decât o collie de frontieră de sex feminin.

De ce sunt câinii de sex feminin mai scump?
Găsit online: aceasta este ceea ce se gândește la web de ce femele sunt mai scumpe decât bărbații.

Femelele devin concurenți direcți

Un câine de sex feminin devine a concurent direct la crescătorul ei.

Gândiți-vă la această situație.

Sunteți un crescător de câini și după ani de implicare în cercurile de reproducere a câinelui, ați reușit să produceți o linie de sânge minunată. Una dintre cățele tale avea doar o gunoi și ai trei bărbați și trei femei. Numele dvs. de canisaj este popular, astfel încât să nu aveți nici o problemă de a vinde aceste șase pui.

Acum, puneți-vă în pantofii unuia dintre cei trei cumpărători de sex feminini.

El a petrecut o mulțime de bani pentru a obține o cățea de la canisa dvs. și fată îți poartă numele de canisa - I.E. Are recurs de marcă! Prin urmare, este o chestiune de a găsi un bărbat, obținându-i gravidă, iar acest nou crescător are acum numele dvs. de canisa ca punct de vânzare. Sigur, acest crescător este în mod clar condus de profit și cel mai probabil are motive neguvernamentale, dar acești oameni încă mai există.

Acea persoană care o zi a cumpărat una dintre femelele tale sa dovedit a deveni un concurent direct pentru tine.

Nu au știfturile să aibă și un potențial de reproducere?

Aceeași logică descrisă mai sus ar putea fi aplicată și câinilor de sex masculin. Cu toate acestea, vânzarea de mai multe gunoi de pui dă, de obicei, mult mai mult venit decât taxele primite pentru service. Ar fi nevoie de un bărbat excepțional pentru a ajunge la o cerere atât de mare. Pentru a asista la astfel de scenarii, se poate uita la cainele care arata lumea, rasele foarte noi si linii de sange, unde unele saire sunt foarte populare si sperma lor extrem de solicitat.

Dambursurile aparținând unei linii de sânge specifice în mod obișnuit deține numele de canisa înainte. Prin urmare, puii devin atașați de linia de sânge a femeii, mai degrabă decât la studiul. Acesta este motivul pentru care o femeie reprezintă o amenințare directă la adresa crescătorului original al femeii.

Gândiți clauzele în acordurile de vânzare

Deoarece cei mai mulți crescători de câini de reputați se tem că femelele lor vor servi la reproducerea numeroaselor deșeuri, poate fără îngrijirea meticuloasă și screeningul pe care l-au folosit, o mulțime de crescători de câini reputați se adaugă clauze non-reproducere la nivelul lor Acorduri de vânzări de catelus.

Înțeles, este foarte comun să găsești o clauză într-un acord de vânzări de catelus care stipulează foarte clar că trebuie să spionați femeia într-un anumit termen limită. Unii crescători vor cere să-i căutați aprobarea scrisă înainte de a accepta orice știut pentru a se potrivi cu cățea vândută sau interzicerea oricărei reproduceri viitoare.

Dacă eșuați și continuați cu o reproducere, ar putea să fiți în judecată și pierdeți în instanță.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii de sex feminin sunt mai scumpi decât bărbații?