Este asigurarea de companie merită?

Proprietar de animale de companie cu câine și veterinar râzând

Costul de a deține câini, pisicile și alte animale de companie pot fi ridicate, dar plătește pentru asigurarea de companie merită? Cât de mult va costa și care sunt alternativele?

Prețurile variază în funcție de tipul de politică și de companie pe care îl dețineți, dar, de exemplu, vă puteți aștepta să plătiți în sus de 300 de dolari în primele anuale pentru o politică decentă pentru un câine - facturile VET neașteptate, totuși, pot fi considerabil mai mari decât aceasta.

În general, puteți cheltui mai multe despre asigurarea de companie sau pauză chiar dacă animalul dvs. este extrem de sănătos în timpul vieții sale. Pe de altă parte, dacă un animal de companie are multe leziuni sau boli, asigurarea de companie poate însemna economii majore pentru proprietari.

De ce este atât de scump veterinar?

Cât costă asigurarea animalelor de companie?

Există numeroase companii care oferă asigurări de companie și toate oferă planuri diferite la diferite costuri. Diferiți factori sunt utilizați pentru a determina costul politicii dvs. specifice de asigurare a animalelor de companie, dar includ speciile de animale, rasa, vârsta, unde locuiți și condiții preexistente.

Costurile vor fi mai mari pentru animalele de companie mai vechi și cele cu afecțiuni cronice, precum și în anumite părți ale țării în care îngrijirea veterinară este mai scumpă. În cele din urmă, cu atât mai multă acoperire a planului dvs. oferă și cu atât mai mare este deductibilă, cu atât va fi mai costisitoare.

Primele de asigurare pentru animale de companie încep de la aproximativ 5 până la 10 dolari pe lună și pot merge la 100 de dolari la 150 $ sau mai mult lunar. Planurile de costuri mai mici au de obicei deductibile mai mari și pot acoperi mai puține proceduri sau pot plăti un procent mai mic de costuri VET. Planurile de costuri mai mari au adesea deductibile mai mici și pot acoperi până la 80-90% din factura dvs. de VET.

Există trei costuri principale de luat în considerare la determinarea dacă asigurarea de companie merită pentru dvs. - prima lunară, deductibilă și procentul de rambursare.

Primele lunare

Pentru a ști ce va costa prima de asigurare pentru asigurarea dvs., va trebui să obțineți un citat direct de la compania de asigurări de companie. Tarifele pot varia dramatic de la companie la companie, astfel încât este posibil să obțineți un citat de la o companie care este de două ori mai mare decât citatul de la altul. Veți dori să comparați nu numai prețurile, ci și acoperirea.

Câinii adulți tineri și sănătoși costă în mod obișnuit să se asigure lunar decât este nevoie pentru a obține o schimbare de ulei pentru mașina dvs. Pe de altă parte, animalele mai vechi și cele cu afecțiuni cronice pot avea prime mai mari. Acest lucru este valabil și pentru animalele de companie care trăiesc în zone cu costuri mai mari de îngrijire veterinară.

Luând în considerare toate acestea, primele lunare pentru câini vor scădea, de obicei, între 25 și 50 de dolari pe lună. Primele lunare pentru pisici variază de obicei de la doar 10 până la 25 de dolari pe lună.

Deductibile

Doar pentru că aveți asigurări de companie, trebuie să fiți pregătiți pentru unele costuri suplimentare. Ca asigurarea de sănătate umană, există, de obicei, o deductibilă anuală care trebuie îndeplinită înainte de a începe asigurarea dvs.

Multe companii de asigurări de companie oferă diferite opțiuni deductibile pentru a alege de la planuri deductibile mai mari, în mod obișnuit având primele lunare mai mici. Aceasta înseamnă că puteți plăti pentru primele 100 $, 500 $ sau $ 1000 din facturile VET pentru animalele de companie înainte ca asigurarea să vă ramburseze ceva.

Alegeți deductibilul cu înțelepciune pe baza a ceea ce vă puteți permite să plătiți din buzunar în timp ce păstrați încă prima dvs. lunară la o rată rezonabilă.

Procentaje de rambursare

Plătiți prima dvs. lunară și ați întâlnit deductibile anuale. Acum, asigurarea dvs. de companie începe să vă ramburseze costurile acoperite. Unele politici pot rambursa 100% din toate costurile până la o anumită sumă de dolar, în timp ce altele pot rambursa doar 70% sau 80%.

Aceasta înseamnă că puteți fi în continuare responsabil pentru un procent din animalul dvs. de companie VET facturi, Chiar și după întâlnirea deductibilă anuală. Planurile procentuale mai mari de rambursare au, de obicei, prime lunare mai mici sau deductibile mai mari. Ca deductibile, este posibil să puteți alege un procent de rambursare pentru a ajusta cât de mult costurile dvs. lunare de primă.

Alternative la asigurarea pentru animale de companie

Dacă asigurarea de companie nu este ceva ce vă puteți permite sau nu vă simțiți este benefică, ar trebui să fiți pregătiți să plătiți câteva sute, dacă nu de mii de dolari, să vă tratați animalul de companie dacă se îmbolnăvesc sau rănit. Rutină, îngrijirea preventivă este mai ușoară de buget decât urgențe și boli majore, dar asta nu înseamnă că nu poți planifica financiar pentru ei.

Există o varietate de opțiuni pentru a vă ajuta să gestionați facturile VET atunci când nu aveți asigurare.

Economii personale sau conturile pieței monetare

În loc să plătească o primă lunară la o companie de asigurări de companie, mulți oameni optează în schimb să economisească acești bani într-unul din aceste conturi.

Dacă puteți găsi una cu o rată ridicată a dobânzii, puteți chiar să economisiți puțin bani în plus dacă nu aveți nevoie să vă dați în ea. Aceasta este într-adevăr cea mai bună opțiune pentru planificarea costurilor VET, deoarece nu va limita ce veterinar puteți vedea și nu vă va costa bani în plus.

Planuri de wellness

Alegeți un medic veterinar care oferă planuri de wellness. Aceste planuri necesită de obicei o plată în avans și apoi o plată lunară, astfel încât să puteți răspândi costul îngrijirii de rutină a animalelor de companie în timp. Cu toate acestea, știți că veți fi limitat la acel veterinar / lanț pentru a obține servicii în cadrul planului. În plus, aceste planuri nu sunt create pentru a acoperi bolile sau rănile, deși unii pot oferi o reducere pentru cheltuieli neașteptate.

Planuri de plată de la veterinarul dvs

În cele din urmă, serviciile de plată precum Carecredit sau planurile de plată pot fi oferite de VET dvs. Aceste conturi necesită de obicei o aplicație pentru a verifica creditul dvs. și poate avea o taxă asociată cu acestea, cum ar fi un împrumut sau un card de credit ar avea.

Cele mai bune companii de asigurări de companie din 2021
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este asigurarea de companie merită?